- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.841
O site pahalı geldi haftasonu valideyle gittik Ümraniye de kumaşçılar çarşısı mt 14 tl kumaşı okadar Güzelki zaten 2.40 en x 1.0mt alıosun 2 desen olacağı için fazlasıyla kalıyor kumaş yastık , bel desteğide yapıcaz . 2 kiloda elyaf aldık içini doldurmak için. nevresim takımıda yapıcaz .
Kayınvalide dikiş hocası idi ismekte, benim tarafımsa terzi şimdi bıraktılar sadece satış işi yapıyorlar artık . Kendimde biliyorum şanslıyımyurtdışında 3 boy var normalde iç ölçüleri
baby: 60x30
Toddler:80x40
Maxi toddler :100x40 ben de ortadakine göre kalıbını çıkardım diğeri çok büyük sonra yatakta yatırırım diye düşünüyorum
Desenler güzel ama fiyatları uçuk bence, bir metre kumaş 27.90 olur mu ya nedir yani alt tarafı kumaş eminonunde yarısına alırsın artı kargo alıyor
Azalttim tuzu simdilik iyiyim. Beni tuzdan ziyade hamur isi daha fena yapiyor. Suyu da normalde cok iciyordum ama bu ara azalttim tekrar baslayim bari. Bebegimin kilosu iyi cok sukur. En son gecen hafta gittim 2200 dü.TuZu hayatından çıkarmanı tavsiye ederim 1 haftada alıştım hastane yemeklerine elim ayağım şişti şimdi geçti 3 tl su içiyorum günde sende iç ödem attırıyor su sağlık sonuçda. Gerilik olmamasına sevindim kilosu nedir bebeğinin
Canm sen normal penye mi aldın kaplı mi aldin. Emzirme sütyenini penye almıştım ama göğüs uclarim belli eder diye atleti kaplı aliyim diyorum ama karar veremedimCan'ım ben de 75 B takıyordum. 80 C aldım.
Bel göğüs çevresi genişliyor daha çok. Benim öyle olmuş yani. Çekme yapmadı. Pentiden almıştım.
Göğüslerin çok büyümediyse 95 çok büyük gelebilir.
Canım kızını emanet edeceğin biri varsa o da bu soğuklarda zorlanmamış olur, randevu da önemli sanırım tarihi değiştirmek de zor oluyorNasiliz hanimlar benim yarin randevum var ama kizimda hasta ne yapicam bilmiyorum bu gunlerde disarda daha usurmemesi daha iyi olur ama bebegimin durumunuda cok merak ediyorum.
Sen iyi düşün inancını yitirme, üzüntü stres seni yıpratır bebeğine hiç faydası olmaz, dua et bol bol, Allah çok büyük olmazları olduran yoktan var eden o, herşeyin en iyisini o bilir, senin için de iyi olanı hayırlı olanı oldursun inşallahVallahi direk yüzüme yüzüme her ihtimali söylüyorlar şimdi doğsa ciğer ve beyin tamamlanmadığı için sakat olabilir küveze ölebilir eve gitmlir karnında birden ölebilir diyolar doğal olarak tansiyonum fırlıyor hiç olumlu bişey söylemiyorlar en kötü ihtimalleri söyleyip içinden çıkıyolar ama benim umudum var yine de az da olsa besleniyor zayıf küçük doğacak biliyorum kötü düşünmek istemiyorum
Canım senin gözetim altından olman en güzeli. Bak tansiyonun da düzelmiş tuzlu yemeyince. Bol bol dua et ve stres yapmamaya çalış. Söylenenlere kulak tıkamaya çalış Rabbim ömür verdiyse şimdi dr doğsa Yaşar. Vermediyse gününde doğsa bile yaşamaz.
Ay tuz ruhu evet evet aynen öyleben de okulda okadar utandım ki herkese kokuyormuşum gibi. Seni çok iyi anlıyorum canım sür sabah atlet değiştir bir de sil birgüzel suyla zaten çekmiş oluyor iyice yağı. Kokmuyor öyle :)))
kesinlikle premimum care yeni doğan için ben oğluma hala onu kullaniyorumCanım ben deneyimli değilim ana primanın care olanları iyi değilmiş arkadaşım memnun değildi kaka yapışıyomuş gbi oluyomuş bi değişikmiş normalini tavsiye etti
Canım senin kilo almaman iyi bişey, ama bebek büyüyordur öyle düşünme, ben de şeker hastasıyım ve insülin kullanıyorum, bir aydır kontrole gitmedim bu cuma randevum var ve çok meraktayım bebek nasıl şeker etkiliyor mu diye. Ben de bir aydır çok dikkat ediyorum ve kilo almadım.Günaydın herkese ben insuline başladığından beri hic kilo almıyorum bebeğim kilo aliyormudur acaba hareketleri çok iyi ama buyuyormu acaba ikide bir doktorada gitmek istemiyorum artık
Kuzum benim ne olur üzme kendini inş Allah'ın izniyle sağ salim alacaksın kucağına sen moralini yüksek tut ve keşke mümkün olsa moral veren bir doktorda yatış yapsanKan akımı yavaş olduğundan gerilemiş durma ihtimali ve ters akım olabilir bu seni zehirleyebilir aniden ölebilir diyolar küveze alsak sakat olur organlar gelişmediği için uğraşırız hepimiz diyolar. 25 gün önce 950 gr dediler 14 gün sonra 1160 dediler dün ise 1100 dediler bende anlamıyorum. Nts bağlanıyorum günde 2 kez 4 kez tansiyon ölçüyorlar hergünde dobbler kan akımına bakıyorlar 1 haftadır yatıyorum geldiğimden beri durumum stabil sanırım sata göre 29+6 olmam gerekirken başı 28 bacak 25 hafta uyumlu deniliyor herkes bişey diyor hakkımlzda Hayırlısı olsun be canım kafam allak bullak İnan ki inşallah rabbim hepimizin sonunu iyi eder
Evet kilo almamam süper birşey ama insanin aklına takılıyor iste bebegin aldığı kilo nerde ozaman diye neyse cuma günü senden güzel haberleri alırım ozamanCanım senin kilo almaman iyi bişey, ama bebek büyüyordur öyle düşünme, ben de şeker hastasıyım ve insülin kullanıyorum, bir aydır kontrole gitmedim bu cuma randevum var ve çok meraktayım bebek nasıl şeker etkiliyor mu diye. Ben de bir aydır çok dikkat ediyorum ve kilo almadım.
Güzel haberlerle gel canım inşallah bırakacağın biri varsa bırak yoksa bunu stres yapma bir çok anne bebekleriyle gelip gidiyor evet çok zor oluyor ama napalım yeterki siz iyi olun Rabbim onada sizede yardım edecektir .. Hiç unutmam oğlumu dışarı çıkarmıştı doktor kimse yoktu kaçırıcaklar diye ağlamıştım... Yalnızlık zor zanaat bilirim Rabbimiz bize yeterrNasiliz hanimlar benim yarin randevum var ama kizimda hasta ne yapicam bilmiyorum bu gunlerde disarda daha usurmemesi daha iyi olur ama bebegimin durumunuda cok merak ediyorum.
Elinizden dikiş geliyorsa yeni desenler heryerde var, internette de var yanlız 1 m kumaşı az görmeyinBanada pahali geldi canim ya ama desen olarak cogu desenleri dukkanlarda bulamiyorum malesef. 30 tl verip 1 metre kumas almam zaten ama fikir olarak cok guzel kumaslar
Canım benim ilk şüphe 24.haftada başlamıştı ondan beri dikkat ediyorum gecen hafta gittim eskiden 2 hafta öndeydi şimdi 5-6 güne düşmüş ben 1 kilo almışım doktor bebek gayet iyi, beslenir o dedi...ben de bundan korkuyorum açıkçası bir de ben yürüyüş yapıyorum kilo verirsin bile ama bebek için sorun değil o alacağını alır dedi...eşim de ileri geri konuşuyor...hamileyken zayıflanır mı sen çocuğu beslemiyorsun yemiyorsun...yesek olmuyor yemesek olmuyor...iyice ayarlarım bozuldu...benim çok mu hoşuma gidiyor herkes yerken uzaktan bakmakGünaydın herkese ben insuline başladığından beri hic kilo almıyorum bebeğim kilo aliyormudur acaba hareketleri çok iyi ama buyuyormu acaba ikide bir doktorada gitmek istemiyorum artık
Valla bende şaşırdım kaldım Allah yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar inşallahCanım benim ilk şüphe 24.haftada başlamıştı ondan beri dikkat ediyorum gecen hafta gittim eskiden 2 hafta öndeydi şimdi 5-6 güne düşmüş ben 1 kilo almışım doktor bebek gayet iyi, beslenir o dedi...ben de bundan korkuyorum açıkçası bir de ben yürüyüş yapıyorum kilo verirsin bile ama bebek için sorun değil o alacağını alır dedi...eşim de ileri geri konuşuyor...hamileyken zayıflanır mı sen çocuğu beslemiyorsun yemiyorsun...yesek olmuyor yemesek olmuyor...iyice ayarlarım bozuldu...benim çok mu hoşuma gidiyor herkes yerken uzaktan bakmak
Kızlar bişey sorcam ben dün köfte yedim ilk iki köfteyi yedim 3. Yerken köftelerin tam pişmediğini farkettim ama 2 tane yemiş bulundum. Bişey olmaz dimi sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım stres yaptım
Elinizden dikiş geliyorsa yeni desenler heryerde var, internette de var yanlız 1 m kumaşı az görmeyin2,4 mt boyu var.
İnşallah canım, umarım bebekle ilgili herşey yolundadır. Bakma sana diyorum da insan tabisi stres yapıyor, şeker arada yükseliyor o da düşündürüyorEvet kilo almamam süper birşey ama insanin aklına takılıyor iste bebegin aldığı kilo nerde ozaman diye neyse cuma günü senden güzel haberleri alırım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?