2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s

Evet aynı kalp atışı gibi ritmik kalp gibi süresi kusa değil tabiki aynı doğunca yaptıkları gibi hissettiğin yere biraz elinle bastırınca daha rahat hissediyorsun zaten birde durmayınca kızıyorlar Allahım sen nerden biliyosun kızmayı yavrum diyorum :)

Canım geçen hafta öyleydi ama ızdıraptı resmen okadar iyi anlıyorum ki seni. Tam o dönemde bel ağrım çok fazlaydı. Sormak aklıma gelmedi ama acaba arkasını mı döndü acaba diye düşünüyordum. Ozaman sırta vururmuş hep hissedemezmişiz.

Geçmiş olsun canım bak sen diyosun zaten gençti doktorlar pek bişey bilmiyolardı diye inş yanlış görmüşlerdir merak etme eğer bağırsak ta olsa şimdiye çoktan gözükürdü çünkü bağırsakları çoktan toplandı şuan artık minyatür bebek oldular şükür bence bi yanlışlık var tabi sen yinede kontrole git rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

Ay yok artik! Bazi doktorlar cok dengesiz ya hamile kadina su denecek laf mi? Gercekten ciddi bir durum olsa bile denmemesi lazim bence . Ki bence o kadar riskli bir sey de yok. Allah askina eskiden seker testi mi varmis? Ebelerimiz nenelerimiz tarlada bahcede doğurmuş. İllaki onlarda da gebelik sekeri olan ama fark etmeyen vardir. Ne demek cocuk dogunca kaybedebiliriz resmen sacmalamis.

Şimdi baktım canım evet biraz koku var ama çok ağır değil. Kullanmadan kılıfını yıkayacağım zaten. Yatağı da 1 ay falan havalandırınca gider herhalde koku.

Bende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldum

Ya kızlar bu doktorlar iyice saçmaladı valla haa çok kızıyorum bizi mahvettiler resmen biri bağırsak parlak der biri sekerinden bebeğin tansiyonu yükselir kaybederiz der benimki dikiş bugun de patlar 1 ay sonrada der ... Artık hastane doktor dediler mi ödüm kopuyor. . Sonra çocuklar nurtopu gibi doğar ee biz kötüyü söyleriz derler... Ogün kontrole gittim 20 Kadın sırada bunların 15 çocuğu ilerde haftası çoğunun gebelik şekeri var ya bu nedir bize noldu .. Eskiden 20 kişide 1 kişi belki sıkıntı yaşardı şimdi herkes korkuyo Rabbim sen bizlere ve bizden sonraki neslimize yardım ettt

Canım kalp atışı duyduysan şükür sıkıntı yok demektir sırtı sana dönüktür Oyüzden hissetmiyorsun dur birde uyku süreleri uzadı bebişlerin uzan tatlı ye birazda karnına masaj yap hafif parmaklarınla uyar bakalım ben burdayım annecim der miniğin inşallah

Canım sıkıntı yapma normal bnce senin haftandayken bendede oldu hatta tetenoz olduktan sonra ateşim falan çıkmıştı ondan snra bi hafta sürdü sağlık ocağına gittim kalp atışı için normaldi sonra bi anda yine hareketlendi pozisyon değiştirmiş olabilir

Canım sıkıntı yapma normal bnce senin haftandayken bendede oldu hatta tetenoz olduktan sonra ateşim falan çıkmıştı ondan snra bi hafta sürdü sağlık ocağına gittim kalp atışı için normaldi sonra bi anda yine hareketlendi pozisyon değiştirmiş olabilir

Oyo fikirmiş aklımda bulunsun teşekkür ederim

Benimkiler tam satrn değil pamuk saten gibi. Ama parlaklığı hoşuma gitti. En son köşesini içe çevirerek silikonla yapıştırdım dikiş izi belli olmasın diye. Tersten diktiklerin zaten belli olmaz

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]
Ellerine sağlık hepsini çok beğendim güle güle kullanın yavrunla benimde malzemeler alındı ama hiç başlamadım yapmaya inşallah yetiştiririm sadece kolonya şişeleriöi hazırladım içleri dolacak

semabsrn tired adven bugün şeker ölçüm çubugu almaya gittim. Eczanedeki kıza sordum farklı parmaktan farklı sonuç çıkıyor diye. Doğrudur dedi. Orta parmak ve yüzük parmağından alınan ölçüm doğru olurmuş. Aklınızda olsun kızlar. Bu arada eczane kalibrasyon yapıyor cihazlarınızı kalibre ettirebilirsiniz. Böylece doğru ölçtüğünden emin oluruz

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.
Ellerine sağlık hepsini çok beğendim güle güle kullanın yavrunla benimde malzemeler alındı ama hiç başlamadım yapmaya inşallah yetiştiririm sadece kolonya şişeleriöi hazırladım içleri dolacak[/QUOTE]
Sana da kolay gelsin canımm keyifli kısmı bunlar. Hastaneye beşiğine fırfır dikicem daha masa örtüsü falan daha çokkk işim var

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]
Bunlar harika olmuş bayıldım valla helal olsun arkadaşım. Sağlıkla huzurla kullan çok severim böyle şeyleri. Ben de ilk kızımda hazırlamıştım bişeyler ama bakalım bunda neler yapacağım:)
Benimkiler tam satrn değil pamuk saten gibi. Ama parlaklığı hoşuma gitti. En son köşesini içe çevirerek silikonla yapıştırdım dikiş izi belli olmasın diye. Tersten diktiklerin zaten belli olmaz
Hımmm evet anladım canım baya dikip çok az kısmını ters çevirip slikonlayayım ben de çok teşekkürler

Sana da kolay gelsin canımm keyifli kısmı bunlar. Hastaneye beşiğine fırfır dikicem daha masa örtüsü falan daha çokkk işim var[/QUOTE]
Kolay gelsin canım yaptıkça paylaş sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…