- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.161
Evet aynı kalp atışı gibi ritmik kalp gibi süresi kusa değil tabiki aynı doğunca yaptıkları gibi hissettiğin yere biraz elinle bastırınca daha rahat hissediyorsun zaten birde durmayınca kızıyorlar Allahım sen nerden biliyosun kızmayı yavrum diyorum :)ya kalp atışının yavaşı gibi mi? kalp atısı sandım ilk önce ama bu kadar yavas atmaz herhalde dedim. sonra damarı fln mı ki acaba diye düşündüm. hıckırık olabileceği geçti aklımdan ama hala şüphelerim var.
Canım geçen hafta öyleydi ama ızdıraptı resmen okadar iyi anlıyorum ki seni. Tam o dönemde bel ağrım çok fazlaydı. Sormak aklıma gelmedi ama acaba arkasını mı döndü acaba diye düşünüyordum. Ozaman sırta vururmuş hep hissedemezmişiz.Kızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s
Geçmiş olsun canım bak sen diyosun zaten gençti doktorlar pek bişey bilmiyolardı diye inş yanlış görmüşlerdir merak etme eğer bağırsak ta olsa şimdiye çoktan gözükürdü çünkü bağırsakları çoktan toplandı şuan artık minyatür bebek oldular şükür bence bi yanlışlık var tabi sen yinede kontrole git rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşMerhaba hanimlar bu gun kontrolum vardi bi yigin soru isaretiyle dondum. Iki yeni genc doktor beni muhane etti isi yeni ogreniyolar acemiler cok belli biri basindaki sivi fark etmiyorr digeri surayi olc felan diyor kalbindeki duruyo derken bagirsaklari ekojenmi var dedi ben sok!!! Gozlerim atladi disari 33 hafta 4 gun gibi konusuyor doktor ama normal 31 hafta 2 gunlugum. Nst soktular bizi kizlar sonucu doktor gosteremedim cunku is yeri esimiaradi gel diye nst ciktim. Doktor ogle tatili girdi. Bizde bastik gittik ozel hastane cunku bu gunden daha sitres girdik. Ozeldeki doktora parayla madur olduk resmen ben kalpden anlamam basi normal yok cocuk doktoru gidin bu hastane dogum yapabilirmim diye dedi sonuc bildir deyip ultrasyon kagidi elimize verdi. Gittik cocuk bolumune orasida fetal eko istedi tum belgelerim yanimda olmasi rahmen bunu gidin baska hastaneler yapar burasi yapmaz acele etmeniz lazim yoksa burasida size bakamaz. Gini deyip atti bizi basindan sonuc bildirmek icin doktora indik doktor ameliyat girmis asistan yeme cikmis esimde ise donmek zorunda mecbur eve boyle geri donduk cok boa bir gun yasadim. Ustelik birsey ogrendim bi nst kadindan kafam bi milyon oldu
Kizlar slm .
Okadar moralim bozukki anlatamam .
Nereye donsem esimin akrabalari ailesi zehirlenme yasiyorum saniyorum.
Kapiyi acmiyorum telefonlarim susmuyo boyle birsey olamaz yaa.
Daha fazla yazasim varda yazamiyorum.kk da tanidik vardir diye.
Sabahtanberi aglamaktan canim cikti
Etrafi net goremiyorum basim donuyo bulantim azdi.
Bugun doktora gittim oda bebis iyi kilosu 1280 dedi .sekerin sinirdaymis dedi.130 bile gormussun.sekerli herseyi yasakladi .hamur ekmek vs .geriye ne kaldi diye sormayi unuttum.
Sekerin yukselirse dogumdan sonra bebegin tansiyonu duser kaybedebiliriz dedi.
130 cokmu yuksek arkadaslar simdi bu kadin beni niye korkuttu.gercekmi bu simdiye kadar dememisti tahlilide cok once yaptirmistim .Bundan sonrasi onemli dedi.
Şimdi baktım canım evet biraz koku var ama çok ağır değil. Kullanmadan kılıfını yıkayacağım zaten. Yatağı da 1 ay falan havalandırınca gider herhalde koku.canım ben de babymall den kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştım sevibebe marka , sonra burda kimyasal kokuyor diye okudum, posedini bi açtım hakkaten çok kötü kokuyor gittim iade ettim, havalanınca belki geçerdi ama güvenemedim, senin aldığında kokuyor mu ? anne yanı yatağı dedikleri var o da kokuyormudur acaba aynı marka çünkü 140 tl babymall da
Bende cumartesi diyetisyene gitmeyi planlıyorum.. benim aclık 82, 1.saat 158, 2. Saat 157 çıktı.. diyet neyse de hergün parmaktan şeker ölçmek istemiyorum.. zaten tüp bebekti.. iğneden nefret eder oldumselam hanimlar, en son bende gebelik sekeri cikmisti ve dun diyetisyene gittim. 3 ana 3 de ara ogun olacak sekilde bir liste hazirladi. listede 2 tane kayisi disinda seker yok. hamileyiz ama asermek artik yasak oldu bizedoktor bu liste ile ayda 1 kg alirsin diyor. liste kisiden kisiye degisir ama benm listemi alta birakiyorum
merhaba canim, aclik 90, 1.saat 197, 2.saat 171, 3.saat 157 cikti. ben dahiliyeye gittim haftasonu bi daha aclik tokluk kan sekeri vericem ama tokluk icin sadece siradan kahvaltini yap dedi yani seker yuklemesi yaptirmiycak. sonra diyetisyene gittim ve bana bi diyet verdi. simdi onu uygulamaya calisiyorum
Canım kalp atışı duyduysan şükür sıkıntı yok demektir sırtı sana dönüktür Oyüzden hissetmiyorsun dur birde uyku süreleri uzadı bebişlerin uzan tatlı ye birazda karnına masaj yap hafif parmaklarınla uyar bakalım ben burdayım annecim der miniğin inşallahKızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s
Canım sıkıntı yapma normal bnce senin haftandayken bendede oldu hatta tetenoz olduktan sonra ateşim falan çıkmıştı ondan snra bi hafta sürdü sağlık ocağına gittim kalp atışı için normaldi sonra bi anda yine hareketlendi pozisyon değiştirmiş olabilirKızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s
Canım sıkıntı yapma normal bnce senin haftandayken bendede oldu hatta tetenoz olduktan sonra ateşim falan çıkmıştı ondan snra bi hafta sürdü sağlık ocağına gittim kalp atışı için normaldi sonra bi anda yine hareketlendi pozisyon değiştirmiş olabilirKızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s
Oyo fikirmiş aklımda bulunsun teşekkür ederimYok canim iki çorabın arasina giyiyorsun yani su falan alırsa ayakkabi ki kar suyu her yere girer derler ilk corab ıslanıyor ama ayağın üşümüyor. Normal poset de olur.Yağmurda test ettim onayladım. Kayma falanda olmadi.
Buzlu havalarda da ayakkabı üzerine eski çoraplardan giyerdim. Coran buza yapıştığı için kayıp düşme durumun en aza iniyor
Benimkiler tam satrn değil pamuk saten gibi. Ama parlaklığı hoşuma gitti. En son köşesini içe çevirerek silikonla yapıştırdım dikiş izi belli olmasın diye. Tersten diktiklerin zaten belli olmazÇok sağol canım yastık kılıfı fikri çok hoşuma gitti. Olmadı diğer türlü yaparım önce içtek dikerim sonra ters çevirir kalan en som köşesini dıştan dikerim olur değil mi :) bir de böyle kumaşlar saten kumaş oluyor değil mi.
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]Eki Görüntüle 2117761 ĞEki Görüntüle 2117756 Eki Görüntüle 2117757 Eki Görüntüle 2117758 Eki Görüntüle 2117759 Eki Görüntüle 2117760 QUOTE="Deli mavi prenses, post: 55071055, member: 785899"]Ellerine sağlık yaptıklarının fotoğrafını koyabilirmisin sakıncası yoksa
Ellerine sağlık hepsini çok beğendim güle güle kullanın yavrunla benimde malzemeler alındı ama hiç başlamadım yapmaya inşallah yetiştiririm sadece kolonya şişeleriöi hazırladım içleri dolacak[/QUOTE]canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.
Korkutmak istedi sanirim ama ben zaten pek yemiyordum 1 kg aldim hamilelikte sadeceYok artık yaa üslup denen bişey var sıkma canını dikkat edersin bişey olmaz allahın izniyle sonuçta söylediği riskler hepimiz için geçerli
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]Eki Görüntüle 2117761 ĞEki Görüntüle 2117756 Eki Görüntüle 2117757 Eki Görüntüle 2117758 Eki Görüntüle 2117759 Eki Görüntüle 2117760 QUOTE="Deli mavi prenses, post: 55071055, member: 785899"]Ellerine sağlık yaptıklarının fotoğrafını koyabilirmisin sakıncası yoksa
Hımmm evet anladım canım baya dikip çok az kısmını ters çevirip slikonlayayım ben de çok teşekkürlerBenimkiler tam satrn değil pamuk saten gibi. Ama parlaklığı hoşuma gitti. En son köşesini içe çevirerek silikonla yapıştırdım dikiş izi belli olmasın diye. Tersten diktiklerin zaten belli olmaz
Sana da kolay gelsin canımm keyifli kısmı bunlar. Hastaneye beşiğine fırfır dikicem daha masa örtüsü falan daha çokkk işim var[/QUOTE]Ellerine sağlık hepsini çok beğendim güle güle kullanın yavrunla benimde malzemeler alındı ama hiç başlamadım yapmaya inşallah yetiştiririm sadece kolonya şişeleriöi hazırladım içleri dolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?