2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Enfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hep
Cook sikintili bigun gecirmis canim o ne oyle bi dunya olmustur kafan simdi .
Canım 130 açlık şekeri mi tokluk için gayet iyi de açlıksa da insülin versin madem deli mi bu doktor niye bebeği kaybediyormuşsun
Aclikti.
Sinir dedi.
Sinirdaysam niye kaybediyom bebegi
Esime sordum tatli turu yeme hamur isi azalt dedi diyor.
Yok sayamiyorum bildigin ayarlarimla oynuyorlar.Buyu muyu bosta durmuyorlar .Ruhum daraliyo .
Duami okuyup oturuyorum.Birbirini aciklarini anlatiyolar basit seylerde degil buyu dedigim gb .
Dogumdan sonra tasinacagim Allah kismet ederse.
Nasil olacak bilmiyorum bebekle

Merhaba kızlar 50 gr şeker yüklemesi yaptıranlar merak ettim sonuçlarınız kaç çıktı?
Benden bugün açlık alınmadı sadece 50 gr içtikten bir saat sonra tokluk bakıldı bir kez o da 108 çıktı. Daha doktora soramadım ama normal degerde saniyorum değil mi?

Korkutmak istedi sanirim ama ben zaten pek yemiyordum 1 kg aldim hamilelikte sadece
Oğlumda ben 25 küsür kilo aldım ultrason kağıdını buldum bugün; 28.haftadayken 31+ lardaymış şeker de yoktu yukleme yapıldı çıkmadı oğlum 52cm ve 4kiloydu ikimiz de çok sağlıklıydık...bu hamileliğimde şimdiye kadar 9 kilo aldım 2 hafta ileri diye yeri göğü inletti doktor gebelik şekeri vs o kadar strese girdim her gün yürüyüş diyet vs ilerilik 5-6 güne düşmüş...çok korkunç bi durumda değiliz bence ben sıkıldım artık bu konudan geçen hafta gittiğimde biraz dedim stres oldum şekerden falan kötü rüyalar görüyorum e dert ararsan dert bulursun diyor bu ne biçim laf elinden geleni yapıyorsun gerisi de Allaha kalmış desene

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]

Canım bu kapı süsü kasnak mı . Öyle bişey sanırım yuvarlak

O haftalarda benimde oyleydi simdi tekrar hareketlendi neden bilmiyorum ama telas etme takip et .
Dimi sok oldum bende korkutmak istedi sanirim
Zaten dikkat ediyormuşsun canım içini ferah tut
Insallah evet

Verdi canım suya karıştırılan tozdan.

Uzaklaş canım böylesinden ne kadar uzak o kadar iyi 8 yıldır evliyiz ben 1 yıldır insan gibi yaşıyorum nefes alıyorum...neler cektim yıllarca...2 saatlik mesafedeydik burnumuzdan getirdiler daha da baskı aynı şehre gelin diye ve eşim de inanıyordu onlara kaç defa ayrılmaya kalktım bırakmadı yalvar yakar döndürdü beni...sonra Rabbim in hikmeti adam çıktı geldi hiç alakamız olmayan bir yere 1000 km var şimdi aramızda e telefonla da bozamıyorlar artık çok şükür yonünü bize döndü eşim şimdi de kızımızı bekliyoruz

Bende ayni sekilde dusunuyorum.ne dedikleri naptiklari belli degil.
Sistem bozuldu sanki .

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]

Kolonya şişelerini nerden aldn canım çok hoş olmuş

Cok guzel olmuslar ellerine saglik canim :) bu kolanya siselerinden bende aldim ins susleyecegim .kolanyalari simdiden koysam bozulurmu acaba
Doktormu dedi bunu pes artik ya
Buarada bircok tanidigimin bebegi 2 hafta ya geri ya ileri .
Eskiden niye hic duymuyorduk ben anlamiyorum .yedigimiz ictigimizden belkide

Darisi benim basima mi desem inss ne desem bilemedim.
Cok caresiz kaldim doktor sancilarimin yorgunluktan oldugunu dedi.dinlen dedi .yoksa bi dk daha durmazdim burda .

Kizlar bebegim icim hediyelik yapmayacaktım ama 20 kadar yapiyim diyorum sadece en yakinlara vermek icin. Kendim yapacagim. Kullanilabilir ve yapimi kolay bir seyler dusunuyorum. Fikirleriniz var mi?

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.

Canım bu kapı süsü kasnak mı . Öyle bişey sanırım yuvarlak[/QUOTE]
Evet canın kasnak. İçine etamin kumaşı değil tafta kumaş geçirdim. İsmi pleksiden yazdırıcam

canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.

Kolonya şişelerini nerden aldn canım çok hoş olmuş[/QUOTE]
Canım genelde süs malzemeleri satılan yerlerde satılıyo. Ben bursada has inciden aldım. İstanbulda eminönünde de çok çeşit var. Süslemesini kendin istediğin gibi yaparsın.

Ben kan şurubu şişelerinden yapıcam ama onlara mantar tıpa almalıyom bakıcam İnşallah bulurum aslında kendi kapakları var beyaz plastik tülle süsleyebilirim onları bakalım bi karar vericez inş

Ne diyorsun en korktuğum şey. Başıma gelene kadar duamı ettikçe hiçbişey olmaz derdim. Kapılarımdan yağlar çıkınca anladım anyayı konyayı. Evime kimseyi çağırmıyorum, temizlikçi bile. Mevlüt de yapmayacağım. Neler yaşadım çünkü bir ben bilirim. Allah korusun uzak durmaya çalış. Bazen istesen de olmuyor ama eşine anlat inanmasını anlamasını sağla. Allah korusun böylr şeylerle uğraşan insanlardan nefret ediyorum valla ve de çok korkuyorum.

Canım bozulacağını zannetmiyorum. Aldığım yerdede şişede bekliyodur uzun süre diye düşünüyorum
Ay neler yapmışsın maşallah yürekli kadınlar sizi annemler bizde de 1 ayı geçiyor rahatım yoksa yerimden kalkacak halim yok okul zaten beni bitiriyor burda kimsemiz yok hastaneye zaten insan istemem bir an önce çıkıp gelelim de görecek olan da evde görsün...hiç uğraşamam valla elim ermiyor...sınıfımı bırakıcam diye çılgınlar gibi asıldık son konulara çarpma yapıyoruz çarpım tablosu öğreniyoruz yarından sonra daha 3 haftam ve eksik evraklarım var...annemler 3-4 hafta bi gidip işlerini toparlayıp gelecekler kara kara düşünüyorum napcam diye...oğlum anasınıfına gidiyor oyun istiyor yarın onun okuluna gidicem aile katılımı etkinliği yapmak için...şu kurdelalar şişeler bana doğaüstü şeyler gibi göründü şahsen çok büyük tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…