- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.121
hımmm evet emzirdikten sonra demiş hakkaten okudum şimdi tekrardan,mantıklı değil ozaman,önce olursa mantıklı ama çocuk emiyorkende o orda durmaz zaten incecik birşey öyle de bir durum var.engüzeli yara olduysa takacan silikon ucu öyle emzireceksin böylece tükürükle teması kestiğinden yara iyileşmesi daha çabuk olacak.. kalkan da işte daha sert yapıda ya kıyafetlere sürtünme konusunda daha efektif bir koruma sağlar ama bence çok ta gerekli değil,evdesin zaten ilk dönemlerde kıyafet giymesen de olur üstüne nolcak ahahah
Benim düşündüğüm sepet beşik de bu. Güle güle kullanın canımYani çokta sert değil sanki ama ince o yüzden sert gbi olabilir bu arada bnce bu renk beyazdan daha güzel ben baya tahta gibi bişey bekliyodum fiyatı ucuz diye ama zımpara yapılmış yumuşacık duruyor tahtası cila yok ama cilalı gbi kayıyor insanın eli üzerinde
Walla bende parça parça alıyorum , ilk oğlanın kıyafetleri var diye yenidoğan fazla almadım. birde çok küçük geliyorlardı, ama kıyafetleri çıkarınca baya miniklermiş . Yaz bebeği olacak, 1 ay pijama takımı tulum giydidirim sonra havalar sıcak olur zaten. Uzun kolluları hep 6-9 , 9-12 almışım takımları .Yenidoğan bişeyimin olamadığını anladım annemle havalar ısınsın biraz eminönüe gidip herşeyi alıcam inş.:) herkes doguma hazır gibi
hala hiç bişeyimiz yok buraya girince bi panikliyorum
:) herkes doguma hazır gibi
hala hiç bişeyimiz yok buraya girince bi panikliyorum
canım daha evvel de yazdım senin bu kadar strese girmeni gerektirecek bir durumun yok. 130-140 yüksek bir şeker değil. ben bugün 180 i gördüm bana bile doktorum olabilir yapacak bişey yok diyor. önemli olan uzun süre o şekilde seyretmemesi. tabiki 180i görmeyi ben de istemem ama oluyor işte arada. illa saati saatine de olmuyor öğünlerim. bence sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. şekerin de süper, şekerini kendine bu kadar stres yapmana gerek yok, hamileliğin tadını çıkar bence.semabsrn @Kahverengikus adven kızlar yarım elma yedim süt icmiştim ölçtüm 130 çıktı okulda da pirinç pilavı ve patates var yiyemem sadece yeşillik yiyorum eve gidince 2buçukta yemek yesem olur mu...siz tam saatine öğününe uyabiliyor musunuz...çok mu aç kalıyorum acaba...bazen de mesela ıspanak yemeği ya da tarhana çorbasını 2 tabak yiyorum...ya ben bu işi beceremiyor muyum ki
benim için ödül bu adam resmen :) artık ne sevap işlediysem
Evet haklısın, hiç tadım kalmadı ki benimcanım daha evvel de yazdım senin bu kadar strese girmeni gerektirecek bir durumun yok. 130-140 yüksek bir şeker değil. ben bugün 180 i gördüm bana bile doktorum olabilir yapacak bişey yok diyor. önemli olan uzun süre o şekilde seyretmemesi. tabiki 180i görmeyi ben de istemem ama oluyor işte arada. illa saati saatine de olmuyor öğünlerim. bence sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. şekerin de süper, şekerini kendine bu kadar stres yapmana gerek yok, hamileliğin tadını çıkar bence.
Teşekkürlerfatos33-20 @Fonetik pamuk saten kumaş aldım mavi ve beyaz. Beyazı büyük maviyi küçük şekilde 2 şer parça kestim. Parçaların 3 tarafını tamamen diktim bi tarafından yarım açıklık bıtaktım. O kısımdan metrelik elyaf geçirdim içine. Daha sonra açık kalan kısmı ister elinizde dikin ister slikonla yapıştırın hangisi kolayınıza gelirse. Yani yastık kılıfının içine elyaf geçirip kenarını kapatmak gibi düşünün. Sonra fiyonkları büzerek birbirine yapıştırdım. Daha sonra ortadan kurdeleyle bağladım. Ortasına da çiçek kurdele silikonla yapıştırdım.
bende izne ayrılmayı bekliyorum toplu yapıcam çokta bişey almayı planlıyorumWalla bende parça parça alıyorum , ilk oğlanın kıyafetleri var diye yenidoğan fazla almadım. birde çok küçük geliyorlardı, ama kıyafetleri çıkarınca baya miniklermiş . Yaz bebeği olacak, 1 ay pijama takımı tulum giydidirim sonra havalar sıcak olur zaten. Uzun kolluları hep 6-9 , 9-12 almışım takımları .Yenidoğan bişeyimin olamadığını anladım annemle havalar ısınsın biraz eminönüe gidip herşeyi alıcam inş.
Sadece cibinlik yanlış hatırlamıyorsam 130 idi pahalı bayaCanim benim instagramim yok da, ne kadara yapıyorlar bu cibinligi? Bir de içindeki yastığı falan da dahil mi?
Aynen ya hep böyle düşünceli aslında ama hamile olunca insan daha bi duygulanıyor . Zaten çocuklu olan ortak arkadaşlarımız var onlar da diyor çok şanslısın diye çocuklar nedense onu çok seviyor hiç sıkılmıyor oynarken senden daha iyi bakar diyolar :) benim için ödül bu adam resmen :) artık ne sevap işlediysem
Maşallah maşallah artık büyüdü galiba ondan oluyo benimde ilk defa bugün aşağı değil hep yukarıda ayakları elleri gibi geziniyor inş dönmüştür baş aşağı diyorumKızlar benim bebiş artık çok hareketli maşallah geceleri uyutmuyor . Dün karnım elimdeydi resmen ya bacağını ya da elini bi yerden alıp diğer yere koydu . Elim resmen havaya kalktı korktum çektim hemensanki tutup çeksem çıkıcaktı karnımdan
Benimki on gün önce ters dönmüştü velki ondan bu kadar hissediyorumdurMaşallah maşallah artık büyüdü galiba ondan oluyo benimde ilk defa bugün aşağı değil hep yukarıda ayakları elleri gibi geziniyor inş dönmüştür baş aşağı diyorum
benimde en son gittiğimde ters duruyordu. çok korkuyorum dönmezse diye ama dr um çok telaşlanmadı daha zamanı var dedi.Maşallah maşallah artık büyüdü galiba ondan oluyo benimde ilk defa bugün aşağı değil hep yukarıda ayakları elleri gibi geziniyor inş dönmüştür baş aşağı diyorum
Ben bugün doktora gittim 1 haftalık ölçüm sonuçlarımı gösterdim. En yüksek açlık 105 en yüksek tokluk 150 oda 1 yada 2 kez çıkmış. Doktor bir hafta daha devam et eğer düşmezse insuline başlarız dedi. Hiç takma kafana elimizden geleni yapıyoruz sonuçta tek sorun bu olsun. Benim arkadaşımın düşmedi insulin oldu düştü şimdi oğlu 1 yaşında acayip hareketli ve zeki. Bugünlerde geçecekEvet haklısın, hiç tadım kalmadı ki benimonu yeme bunu yeme çocuğum besleniyor mu derdi var bi de yani bi de takip et gerekirse ilaç insülin başlanır falan dendi ya...amaaan ne bileyim çok can sıkıcı bir durum
Buzdolabı poşeti kayar dikkat et..Allah kolaylık versin canim. Ayaklar şişince kurtarıcı spor ayakkabı. Bende giymek zorunda kaldigimda buzdolabı poseti geçiriyorum ataklarıma. Hem ıslanmıyor hemde sıcak tutuyor. Biraz ötüyor ama olsun. Üşümektense. Bi dene istersen.
Ayyy benim yöntemim yorucu ve komik, Eşim görünen kısımdaki beyazları cımbızla yoluyorKızlarrrrrrr hamileyken beyaz saçlarımızı kapatmak için bildiğiniz doğal yöntemler varmı??? Kimyasalsız bakımlı olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?