2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.

Ben de diyet yapıyorum sekerden sebep ama 2 gündür elim ayağım çekiliyo sanki gücüm yok hiç acaba şekerden mi yaa.. çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz ben çok panik olurum hele teksem evde bide

Kızlar çok sağolun ama tek tek yazamıycam kusura bakmayın canım çok sıkkın popoma 3 iğne daha yedim magnezyum aşırı can yakıyor çok aşırı magnezyum yaptılar ve ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik yaptılar anladığım kadarıyla her an doğadabilirim doğmayadabilirim iğnelerin ağrısından duramıyorum yazarım ara ara size

Yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim zamanında gelmesini nasip etsin inş. Bahsettiğin ağrılar bende 16. Haftadan beri var. Dr sorun yok diyor. Gerçekten tecrübesiz olunca insan ne yapacağını bilemiyorum. Sende de böyle olunca endişelendim ben de. Umarım iğneler falan işe yarar. Bebişin sağlıkla gelir

Şekeri
çok geçmiş olsun, canım sen insülin kullanmıyorsun di mi? düşük şeker yüksekten daha tehlikeli olabilir, bilinç kaybı yaşayabilirsin. az az sık sık yemeye dikkat et madem, çantanda mutlaka kesme şeker bulundur, öyle hissettiğinde şekerini hemen ölçüp düşükse ağzına hemen kesme şeker atabilirsin. şekeri en hızlı yükselten kesme şeker.

geçmiş olsun canım ara öğünlerin atlama mutlaka biseyler atistir

Kızlar bebişler kilotlu çorap giyer mi en başta? Ben hiç almadım ama ihtiyaç olur mu bilemedim. Oğluşum üşümesin en başlarda. Ama yenidoğunca giydirilir mi hiç bilmiyorum. Sonra da sıcaklar başlar zaten ihtiyaç olmaz sanırım.

Canım ya Allah kolaylık versin sanada bebeğinde

Yok ve canım giydirilmesi poşetler sıkılırlar ben oğluma 1 yaşlarında fln giydiiryodum sadece Sora içlik giydirdim

Haydar pasada dedem kalp ameliyati olmustu orda kadin dogum riskli baktiklari bilmiyordum deniycem

Canim bende riskli bakarlar mi bilmiyorum ama haydarpaşa numune eğitim araştırma diye geçiyor dediğin gibi denemekte fayda var maksat elde başka bir hastane olabilsin.
Sonuçta zeynep kamil kadın doğum ve çocuk. Sadece bize ve bebislerimize bakıyor ondaki tecrübe tabii ki daha fazladır.

Sen yakinmisin bu hastanelere benim gitmem zor oluyor malesef saatine kadar uydurma calisiyorum. Bana 2 otobus zeynep kamile gitmek

Yok canim ben kartaldayım. Metro sonra kadikoyden otobüs ile gidiyorum zeynep kamile. Kartal da lütfi kırdar eğitim araştırma var ve bana 10 dk uzaklikta ama ben zeynep kamil istiyorum. Hatta gittigim doktora dediğim de uzak mesai saatlerinde trafikten gelebilirmisin tarzı konuşmuştuk doktorla.
Kartal lütfi kurtarın çok hastayı geri çevirdiğini duydum. Biz kendi takipli hastalarımıza ancak yetiyoruz diye o yüzden takipli olarak ayda 1 oraya da gidiyorum. Acil olarak gidersem geri çevrilemeyeyim diye.

Geçmiş olsun canım...o neymiş öyle...çok düşük Allah korusun...ben diyet yürüyüş yapıyorum 85 ten aşağıya düşmedi daha şimdiye kadar ama gebelik şekeri esas 30.haftadan sonra etkiliyormuş dikkatli olmak lazım

Canim geçmiş olsun inşallah vaktine kadar sabreder bebiş.
Benimde hafta başından beri yalancı sancılarım başladı. Sertleşiyor ama sonra tekrar gevşiyor. Öyle senin gibi saatlerce uzun süre olmadi.

Yok canım bebek külotlu çorap giyer mi...4-5 aydan sonra yani en erken...pek rahat etmez öncesinde

Ay gerçekmi korkuyorum ama şeker yüklemesi temiz çıkmıştı.

Şunu anladım tüm hazırlıkları erken yapmak lazımmış doğum yapsam pijemam bebeğin hiç bişeyi yok hani insan hep başkasının başına gelir kendi başına gelmez sanıyor ben iyi gidiyordum hiç aklıma gelmezdi erken doğum şüphesi burdan çıkarda doğuma vakit bulursam anneme herşeyi yaptırıcam

Yok cnm aksine bebekten önce insülin direnci vardı vücudum şekeri depoluyordu yani şeker yüklemesi de güzel geçti. Hatta öğlen yemeğinde pilav fasulye ve pasta yedim hemen ondan sonra yaşadım bu olayı. Aç değildim ama oldu işte. İnş şeker sorunu yaşamayiz.

Haklısın canım ne olacağı belli olmuyor gerçekten iki arkadaşım 4 gün arayla doğum yaptı ikiside ikişer haftadan fazla erken doğum yaptılar bende korkumdan bugün bebek kıyafetlerini yıkadım dünde pijamalarımı yıkadım hazırlıksız olmakda beni geriyor bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…