- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.341
Ben de diyet yapıyorum sekerden sebep ama 2 gündür elim ayağım çekiliyo sanki gücüm yok hiç acaba şekerden mi yaa.. çok çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz ben çok panik olurum hele teksem evde bideKızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
Ben yanlış ölçüyodum o zaman. Peki kaç çıkması lazımmıs 1 saat sonunda. 140 altı mı yine
Yaaa çok geçmiş olsun. Rabbim zamanında gelmesini nasip etsin inş. Bahsettiğin ağrılar bende 16. Haftadan beri var. Dr sorun yok diyor. Gerçekten tecrübesiz olunca insan ne yapacağını bilemiyorum. Sende de böyle olunca endişelendim ben de. Umarım iğneler falan işe yarar. Bebişin sağlıkla gelirBenim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Şimdi iki iğne yapıldı ağrı kesici rahim rahatlatıcı ve sade bir serum takıldı su ihtiyacı açısından ve 6 saatte bir nst bağlayacaklar başka bişey yok
çok geçmiş olsun, canım sen insülin kullanmıyorsun di mi? düşük şeker yüksekten daha tehlikeli olabilir, bilinç kaybı yaşayabilirsin. az az sık sık yemeye dikkat et madem, çantanda mutlaka kesme şeker bulundur, öyle hissettiğinde şekerini hemen ölçüp düşükse ağzına hemen kesme şeker atabilirsin. şekeri en hızlı yükselten kesme şeker.Kızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
geçmiş olsun canım ara öğünlerin atlama mutlaka biseyler atistirKızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
Canım ya Allah kolaylık versin sanada bebeğindeKızlar çok sağolun ama tek tek yazamıycam kusura bakmayın canım çok sıkkın popoma 3 iğne daha yedim magnezyum aşırı can yakıyor çok aşırı magnezyum yaptılar ve ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik yaptılar anladığım kadarıyla her an doğadabilirim doğmayadabilirim iğnelerin ağrısından duramıyorum yazarım ara ara size
Yok ve canım giydirilmesi poşetler sıkılırlar ben oğluma 1 yaşlarında fln giydiiryodum sadece Sora içlik giydirdimKızlar bebişler kilotlu çorap giyer mi en başta? Ben hiç almadım ama ihtiyaç olur mu bilemedim. Oğluşum üşümesin en başlarda. Ama yenidoğunca giydirilir mi hiç bilmiyorum. Sonra da sıcaklar başlar zaten ihtiyaç olmaz sanırım.
Haydar pasada dedem kalp ameliyati olmustu orda kadin dogum riskli baktiklari bilmiyordum deniycem
Sen yakinmisin bu hastanelere benim gitmem zor oluyor malesef saatine kadar uydurma calisiyorum. Bana 2 otobus zeynep kamile gitmek
Geçmiş olsun canım...o neymiş öyle...çok düşük Allah korusun...ben diyet yürüyüş yapıyorum 85 ten aşağıya düşmedi daha şimdiye kadar ama gebelik şekeri esas 30.haftadan sonra etkiliyormuş dikkatli olmak lazımKızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
Benim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Şimdi iki iğne yapıldı ağrı kesici rahim rahatlatıcı ve sade bir serum takıldı su ihtiyacı açısından ve 6 saatte bir nst bağlayacaklar başka bişey yok
Yok canım bebek külotlu çorap giyer mi...4-5 aydan sonra yani en erken...pek rahat etmez öncesindeKızlar bebişler kilotlu çorap giyer mi en başta? Ben hiç almadım ama ihtiyaç olur mu bilemedim. Oğluşum üşümesin en başlarda. Ama yenidoğunca giydirilir mi hiç bilmiyorum. Sonra da sıcaklar başlar zaten ihtiyaç olmaz sanırım.
Ay gerçekmi korkuyorum ama şeker yüklemesi temiz çıkmıştı.Geçmiş olsun canım...o neymiş öyle...çok düşük Allah korusun...ben diyet yürüyüş yapıyorum 85 ten aşağıya düşmedi daha şimdiye kadar ama gebelik şekeri esas 30.haftadan sonra etkiliyormuş dikkatli olmak lazım
Yok cnm aksine bebekten önce insülin direnci vardı vücudum şekeri depoluyordu yani şeker yüklemesi de güzel geçti. Hatta öğlen yemeğinde pilav fasulye ve pasta yedim hemen ondan sonra yaşadım bu olayı. Aç değildim ama oldu işte. İnş şeker sorunu yaşamayiz.Şekeri
çok geçmiş olsun, canım sen insülin kullanmıyorsun di mi? düşük şeker yüksekten daha tehlikeli olabilir, bilinç kaybı yaşayabilirsin. az az sık sık yemeye dikkat et madem, çantanda mutlaka kesme şeker bulundur, öyle hissettiğinde şekerini hemen ölçüp düşükse ağzına hemen kesme şeker atabilirsin. şekeri en hızlı yükselten kesme şeker.
Haklısın canım ne olacağı belli olmuyor gerçekten iki arkadaşım 4 gün arayla doğum yaptı ikiside ikişer haftadan fazla erken doğum yaptılar bende korkumdan bugün bebek kıyafetlerini yıkadım dünde pijamalarımı yıkadım hazırlıksız olmakda beni geriyor bunu farkettimŞunu anladım tüm hazırlıkları erken yapmak lazımmış doğum yapsam pijemam bebeğin hiç bişeyi yok hani insan hep başkasının başına gelir kendi başına gelmez sanıyor ben iyi gidiyordum hiç aklıma gelmezdi erken doğum şüphesi burdan çıkarda doğuma vakit bulursam anneme herşeyi yaptırıcam
Yok ve canım giydirilmesi poşetler sıkılırlar ben oğluma 1 yaşlarında fln giydiiryodum sadece Sora içlik giydirdim
Yok canım bebek külotlu çorap giyer mi...4-5 aydan sonra yani en erken...pek rahat etmez öncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?