2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
semabsrn nasıl oldun bugün iyimisin benim ilaç daha etkin etmedi gece gene uykusuz geçti limonlu su yaptım kendimi artık limonlu su içmeyi düşünüyorum

Canim dün gibi hee yerim kirilmiyor ama iyi de sayılmam:) ben dün çok ıhlamur içtim limonlu ve normalde suyu limonlu içiyorum. Diyetten dolayı yeterince vitamin alamıyorum su ara yoksa portakal suyu. Limon bal zencefil karışımı çok iyi gelir. Denemeni tavsiye ederim. Balsız zencefil hoşuma gitmiyor içebilsem balsız daha çabuk toparlarim. Ve dün çok ter attım. Ihlamur ter attırdı.

Anladım canim tskler.sorarım muhakkak bakmak istiyorum.

Bal.limon zencefili bende yapıyordum ama.balli icemeyecegim için hiç denemedim bile ıhlamur alıp kaynatiyim saol kuzum

İnşallah anlattığın gibi olmaz hiç birimizin olmasın Rabbim korusun sağlıktan önemli hiç bişey yok bu ara hep kötü gidiyorum inşallah sonu hayırlı olur

Canım ne için içiyorsunuz limonlu suyu? Tansiyonu çok düşürüyor benim hep 10/6 falandır pek içemiyorum dikkatli olun

Canim benim hep düşük tansiyon hamilelikte 11 i gördüm işte. Ama limonlu su hiç rahatsız etmedi beni. Birde çok koymuyorum zaten 1 bardak suya 1 limon gibi değil yani birkac damla damlatiyorum.
Şu anda hastayım ve vitamin olsun diye biraz daha fazla kullanıyorum.

İnşallah canım benim şuan 2 kilo ama biliyosun erken doğum riskim var artık hiç bişey düşünemiyorum onun sağlığından başka

Can'ım daha iyi olmana sevindim. Bunun gibi o kadar çok örnek var ki. İnş sizlerin de yavruları sağlıkla atlatacak bugünleri.

Yaaa ne kadar ucuzmuş Can'ım yaaa bu şişeler gerçekten çok pahalı internette. Ben bunlardan değil normal mantarlı Şişe ve mini kavanoz istiyorum. Gitsem mi acaba yaa? Hiç eşimi dahil etmeden bi arkadaşımla gidebilsem keşke. Kendime güvenemiyorum ama
Benim yapmak istediklerim de bunlar resmini koyayım. Şu mini kavanozlar bile 1-1.5 tl internette.

Eklentiler

• IMG_4396.webp
    29 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_4517.webp
    16 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_4518.webp
    27 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_4519.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 106
Evet canım 3 tl falan bekliyordum inanamadım 30 u 50 ye çıkardım rahat rahat dağıtırım diye. Bir cumartesi eşinle gidebilirsin hiç strese girmeden. Arkadaşın gelse haftaiçi gitsen mis gibi bomboş hep canım. Bunlardan da vardı direk şarkhanda bir şişeci var her çeşidi var ya. Ama fiyatlarını sormadım ben mantarların. İlk kızıma yapmıştım. Bu mantarlı şişelerin yapılmışı bir kusürlüydü inanır mısın. :)

Canım ben karabükteyim burada tek özel hastane var medikar orada yapacsğım kısmetse

Eşim götürmez ki. İki adım ötede istoç var. Oraya bile götürmedi internetten sipariş ver diyor. Taşıma sıkıntısı olur diye endişem var metroda falan. Zaten malum ağırlaştık iyice. Ama gitmeye çalışıcam inş.

Amin .
Çookk güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk bende biraz ütü işini hallettim bugün kendimi yormadan
Kucuk kucuk birseyler yapiyoruz insallah yetisir isler:)
Bende bilmiyordum.Ama tuhafiyedekinadam masallah herseyi biliyor .anlatti tek tek.
Etaminide ben beceremem guzel fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…