- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.621
semabsrn nasıl oldun bugün iyimisin benim ilaç daha etkin etmedi gece gene uykusuz geçti limonlu su yaptım kendimi artık limonlu su içmeyi düşünüyorum
Anladım canim tskler.sorarım muhakkak bakmak istiyorum.Amin inşallah canım bir de beyazıttan inip aşağı doğru gidersen yorulmuyorsun da. Hep aşağı yön olduğu için. İnşallah işine yarar ne demek.
Sağol canım evet hürriyet çarşısı diye geçiyor ama pasaj canım pijama ve iç giyim ürünleri var. Beyazıttan girince biraz aşağıda. Sorarsan zaten tarif ederler önce havuzluhan geliyor. Sonra hürriyet çarşısı pijamalar var burda. En aşağıda şarkhan var. Burası da şişe süs falan için. Hepsini sorarsan gözünden de kaçmaz hem.
Bal.limon zencefili bende yapıyordum ama.balli icemeyecegim için hiç denemedim bile ıhlamur alıp kaynatiyim saol kuzumCanim dün gibi hee yerim kirilmiyor ama iyi de sayılmam:) ben dün çok ıhlamur içtim limonlu ve normalde suyu limonlu içiyorum. Diyetten dolayı yeterince vitamin alamıyorum su ara yoksa portakal suyu. Limon bal zencefil karışımı çok iyi gelir. Denemeni tavsiye ederim. Balsız zencefil hoşuma gitmiyor içebilsem balsız daha çabuk toparlarim. Ve dün çok ter attım. Ihlamur ter attırdı.
Bana saat falan yazmamışlar kafama göre ayarlıyorum :)Canim saatsiz nasıl ayarliyorsun. Benim listemde hatırladığım 9 kahvaltı 11.30 ara öğün 14 öğle 16 ara öğün 18.30 akşam. 20.30 son ara ogun
İnşallah anlattığın gibi olmaz hiç birimizin olmasın Rabbim korusun sağlıktan önemli hiç bişey yok bu ara hep kötü gidiyorum inşallah sonu hayırlı olurCanim benimkide onden gidiyor ama ikimiz arasi fark var senin bebegin beynindeki hersey normal gozukuyorsa genetik kaynaklaniyor ve dogunca okudum oyle cok belli olmuyor 1 iki santim felan buyuk olmus oluyor. Ama bizimkinde sıvı gozukuyor bu sıvı gittikce artiyor beyninde tikaniklik oluyor beyin kendini normal besleyemiyor. Tek tarafli yada cift tatafli ikiye ayriliyor. Bunun icin basina jant takiliyor mideye kadar ilk mideden atiyor 10 senede bi ameliyat tekrarlaniyor her seferinde tabiki risk artiyor.hic hastalanmamasi gerekiyor sallanmamasi dusmemesi enfeksiyon kapmamasi cunku kafasindaki madde yabanci oldugu icin vucud kabul etmeyebilir. Zor bir surec cok bizimde darlandimiz bu normalde. bosver kafasi biraz buyuk olsun hem cokda degil bi iki santim oyle oluyor yeterki saglikli olsun annesi o kadar acılı operasyonlar gecirmesin. Allah bebeklerimize sifa versin insallah
Canım ne için içiyorsunuz limonlu suyu? Tansiyonu çok düşürüyor benim hep 10/6 falandır pek içemiyorum dikkatli olun
İnşallah canım benim şuan 2 kilo ama biliyosun erken doğum riskim var artık hiç bişey düşünemiyorum onun sağlığından başkaBenim ki canım, 2 hafta önde ama doktor hiç korkutucu konuşmuyor tombul olacak bu bebek diyor, gülüyor falan.Bacak ve göbek 2 hafta, kafa üç hafta önde ve benim gebelik şekerim yok,öyle muz pekmez falan da yemiyorum. Dün kilosu 2170 çıktı, 4 kiloyu kesin görürüz Doğuma kadar hatta geçebilir dedi. Biz de dayı amca uzun ve yapılı, babanın kafası da baya büyük onlara çekti sanırım. İnşallah sağlık problemi olmaz
Can'ım daha iyi olmana sevindim. Bunun gibi o kadar çok örnek var ki. İnş sizlerin de yavruları sağlıkla atlatacak bugünleri.28mm olmus canim dun cok kotuydum bugun daha bir umutla uyandim esimin is arkadasinin bebeginede dogumuna son bir ay kala bizim gibi beyinde su var demisler bebek dogmus 1 ay boyunca basini ölçmüşler artis olunca ameliyat edip sitend takmislar tabiki cok zorlu surec bekliyor belkide rabbim buyuktur ... dun benim dr salak adam direk bana dogup ölebilir hemen ameliyat olur gozu kor olur sakat veya gerizekali olabilir dedi internettende bakyim pek ic acici bisey yok elim ayagim cekildi resmen esimin arkadasi ile konustum telefonda hemen beni rahatlatti kendi dr larinda bize randevu alacak pztesi onun kizinada ooo neler neler demisler simdi cok saglikli bir kiz 13 yadindayken ameliyat yenilenip stend tekrar takmislar okulundada oldukca basarili ... dua edicez rabbim iyi insanlarla karsilastirsin kuzularimiz sag salim dogsunlar insallh...
Yaaa ne kadar ucuzmuş Can'ım yaaa bu şişeler gerçekten çok pahalı internette. Ben bunlardan değil normal mantarlı Şişe ve mini kavanoz istiyorum. Gitsem mi acaba yaa? Hiç eşimi dahil etmeden bi arkadaşımla gidebilsem keşke. Kendime güvenemiyorum amaHayırlı olsun arabanız canım atmıştın fotoğrafını sanırım. His meselesi ya içine doğuyor insanın en iyisini yapmışsın. Ben zaten öyle çok dolaşmayı sevmem beğenir alırım hemen. Seninle konuşmuştuk tahteravalli luna yı çok beğeniyorum diye. Onu verdim sipariş dün gece hayırlısıyla kullansın inşallah içimde kalmasın dedim.
Hediye olarak da 100 cc lik kolonya şişesi aldım canım. Kapağı tıpası da dahil tanesini 1.40 a aldım. Ama iyiki gitmişim ya inanılmaz uygun ve güzel çeşitler var. İnternette hazırları en az 8 tl. Kolonya aldım kilosu 10 tl. Belki pahalı bile olabilir. Bir de üstündeki çiçeklerden ve püskülden aldım. Hepsi şarkhandan alındı. Direk oraya gidebilirsin kolonya şişesi veya mumluk için falan. Hatta orda yapılmış kutulanmış mumluklar vardı tanesi 3.75 ten. Benim kapı süsü ve hastane küvez örtüsü kaldı. Bir de pleksi kestireceğim inşallah.
Gecelik için de hürriyet pasajına gittim direk canım. Pijama takımları ikili 80 e harika takımlar vardı ondan aldım. Bir takım. Bir de gecelik ve sabahlık aldım. O daha süslü falan. Ama sadece pijama takımı alacaksan 50 ye bile var hem de her çeşit ister sade ister dantelli. Ucuzlar pasajın hemen girişinde. Dantelliler alt katında. Hemen hürriyet pasajının 3 4 dükkan aşağısında bondinin kocaman mağazası var. Orda da deli gibi indirim vardı. Bondi de çok kaliteli. Ben tuba nınkini aldım hafif kalın olsun diye.
Evet canım 3 tl falan bekliyordum inanamadım 30 u 50 ye çıkardım rahat rahat dağıtırım diye. Bir cumartesi eşinle gidebilirsin hiç strese girmeden. Arkadaşın gelse haftaiçi gitsen mis gibi bomboş hep canım. Bunlardan da vardı direk şarkhanda bir şişeci var her çeşidi var ya. Ama fiyatlarını sormadım ben mantarların. İlk kızıma yapmıştım. Bu mantarlı şişelerin yapılmışı bir kusürlüydü inanır mısın. :)Can'ım daha iyi olmana sevindim. Bunun gibi o kadar çok örnek var ki. İnş sizlerin de yavruları sağlıkla atlatacak bugünleri.
Yaaa ne kadar ucuzmuş Can'ım yaaa bu şişeler gerçekten çok pahalı internette. Ben bunlardan değil normal mantarlı Şişe ve mini kavanoz istiyorum. Gitsem mi acaba yaa? Hiç eşimi dahil etmeden bi arkadaşımla gidebilsem keşke. Kendime güvenemiyorum ama
Benim yapmak istediklerim de bunlar resmini koyayım. Şu mini kavanozlar bile 1-1.5 tl internette.
Canım ben karabükteyim burada tek özel hastane var medikar orada yapacsğım kısmetseSağol canım sen de inşallah hayırlısıyla dağıt. Ben mevlüt yapmayacağım oyüzden hastanede dağıtacağım bir de çikolata yaptırdım mı tamamdır. Hastanen nerdeydi senin. Benim de 4 mayıs 39+2 de alacak diye konuştuk ama bakalım erken gelmez inşallah. Ben de öyle bir korku var sanırım dediğin gibi. Erken doğarsa bakamayabilirim diyr. Annem yeni doğmuş bebeğe bakamıyor çünkü her işi bana kalacak ya bakamazsam diye.
Evet çıkıyor kilit kısımlatı var bastırınca oturuyor çok pratikAna kucağı arabaya nasıl monte ediliyor oturma ünitesi çıkıyor mu? Güle güle kullanın inşallah.
Çookk güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk bende biraz ütü işini hallettim bugün kendimi yormadanEki Görüntüle 2119082 Eki Görüntüle 2119083 Eki Görüntüle 2119084
Kizlar bunlari yapiorum suan ne cok zevkliymis ve yorucuymus .
Henuz tamamlanmadilar tabi
Eşim götürmez ki. İki adım ötede istoç var. Oraya bile götürmedi internetten sipariş ver diyor. Taşıma sıkıntısı olur diye endişem var metroda falan. Zaten malum ağırlaştık iyice. Ama gitmeye çalışıcam inş.Evet canım 3 tl falan bekliyordum inanamadım 30 u 50 ye çıkardım rahat rahat dağıtırım diye. Bir cumartesi eşinle gidebilirsin hiç strese girmeden. Arkadaşın gelse haftaiçi gitsen mis gibi bomboş hep canım. Bunlardan da vardı direk şarkhanda bir şişeci var her çeşidi var ya. Ama fiyatlarını sormadım ben mantarların. İlk kızıma yapmıştım. Bu mantarlı şişelerin yapılmışı bir kusürlüydü inanır mısın. :)
Eki Görüntüle 2119082 Eki Görüntüle 2119083 Eki Görüntüle 2119084
Amin .Canım çok teşekkürler sorduğun için, dün gece boyunca kasılmalarım oldu ama sadece kasıkta sızı vardı, doktoru da gece gece aramak istemedim, tüm gece de uyuyamadım. Sabah olunca bir duş alıp aradım, nstye girmemi istedi, nstden az evvel çıktım ve sancı çıkmadı ama zaten kasılmalarımın geçtiğini hissediyordum ben. Doktor bol su iç dedi ve dün gerçekten hiç su içmedim, susuzluk bu tarz kasılmaları arttırabiliyormuş. Dinlen ve magnezyum ilacını günde ikiye çıkar dedi, Allah’ım doğumunuzu sağlıkla zamanında göstersin hepimize
Kucuk kucuk birseyler yapiyoruz insallah yetisir isler:)Çookk güzel olmuş ellerine sağlık güzel günlerde giysin kuzucuk bende biraz ütü işini hallettim bugün kendimi yormadan
Bende bilmiyordum.Ama tuhafiyedekinadam masallah herseyi biliyor .Süper olmuşşşşş yapması inanılmaz keyifli olsa gerek. Ben neye ne malzeme kullanılacak bilmediğimden ne yapacağımı bilmiyorum :)
ETamin Bebiş tablosu işlemeyi düşünüyorum. Tek aklıma gelen o şuan
Nasıl oluyor ütüylemi yapışıyor bende beyaz tulum battaniyeyi falan işleme yapan yer anneme bak diye söyledim bakalım bulur oEki Görüntüle 2119082 Eki Görüntüle 2119083 Eki Görüntüle 2119084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?