- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.601
Amiiiiinnn inşallah canımCanim ben sana dun yazamadim cunku kizimda hic sanci cekmedim amliyata hoplaya ziplaya girdim resmen bunda cok agrilarim var ama seni yanlis yonlendirmek istemedim. Bol bol dinlen kendine cok iyi bak. Malesef benimkide ayrintilidan sonra boyle gitti. Elimden biraey gelmiyor sadece dua ediyorum ve arastiriyorum. Hepimiz zamannda kucamiza alalim insallah
Ben yaptirdim da tamamen merak ettim herkesin diyette oldugunu gorunce dikkat edilmesi gereken bisey mi var acabadiye tsk ederim allah hepinize ve kuzularina saglik versinEsimin gelmesini istiyorum. O da gelmek istiyor. Ama ben asagilarda cok takilma goz hizamda ol diye tembihleyecegim. Dediginiz gibi adam zaten kacacak delik ariyor, yanlis seyler gorup iyice sogumasin.
Is gezisinde baska bir ulkedeydi, bir kadin flort etmeye baslamis ona da esim 7 aylik hamile demis. Kadin hemen toz olmus. Demekki gercekten bu aralar isteksiz.
Canim cok gecmis olsun. Unarim doguma kadar bu sorun gecer. Daha onceki ultrasonlarda gorulmesede sonradan Boyle seyler olabilecegini bilmiyordum. Umarim gecer.
insulin direnci. Vucudumuz hala modern beslenme duzenine gore evrim gecirmemis. Avlandigimizi ve az sekerli beslendigimizi dusunuyor, seker bulunca bebege gondermek istiyor. Seker plesantadan geciyor ve bebegin insulin salgilamasina sebep oluyor ve insulinde buyume hormonu gibi calisip bebegin olmasi gerekenden daha buyuk olmasina sebep oluyor. Her kosede Mac Donald's var tostcu vs var ama vucudumuz bunu hala anlamiyor.
Kilo alimiyla, yada ne kadar tatli yediginizle, onceki dogumlariniz, ailenizin saglikli hamilelik gecmisi filan alakasi yok. Seker yuklemesi testi yaptirmadiysaniz ve hala yaptirabilirseniz yaptirin bence.
Ben yaptirdim da tamamen merak ettim herkesin diyette oldugunu gorunce dikkat edilmesi gereken bisey mi var acabadiye tsk ederim allah hepinize ve kuzularina saglik versin
Geçmiş olsun canım susuzluk çok ama çok etkiliymiş. Üst üste öyle zamanlarda bol su tüketirsen rahatlarmış bebek. Zaten nst de iyi çıkmış maşallah günüün bekler inşallah kuzucuklar :)Kızlar bu saatte uyanık olanınız yoktur ama yine de şansımı denemek istedim. Saat birden beri karnım sertleşiyor sonra eski haline dönüyor, kasıklarıma bir ağrı vuruyor sertleştiğinde. Ne yapsam bilemedim. Böyle birşey yaşayan oldu mu aramızda
Evet canım dün ilk kez benim de yorgunluktan burnum şişmiş kocaman olmuş. Eminönüne gittim şişe gecelik falan almak için. Beyazıttan eminönüne yürüyünce pertim çıktı. Bu sabah baktım normale dönmüş allahtan. :)Selam hanımlar bu hamilelik gerçekten çok garip dün bedenen ve ruhen sürünüyordum bugün çok daha iyiyim binlerce kez şükürler olsun birazdan oğluşumun ve benim kıyafetlerimizi üyüleyebildiğim kadarını ütüleyeceğim hazır biraz iyiyken yoksa yıkanmış şeyler durmaktan tozlanacak:)
Aman iyi olda canım çok zor walla ilk hamileliğimde on kaplan gücündeydim şimdi nerdeee azıcık yorulsam dediğin gibi ya şişiyorum ya ağrım oluyor.şişeleri aldınmı bende eminönünden almıştım hazırladım onları sadece içini doldurmak kaldıEvet canım dün ilk kez benim de yorgunluktan burnum şişmiş kocaman olmuş. Eminönüne gittim şişe gecelik falan almak için. Beyazıttan eminönüne yürüyünce pertim çıktı. Bu sabah baktım normale dönmüş allahtan. :)
Ay hep öyle oluyor ya ben de hiç aklımda olmayan arabayı aldımDerin88 sonunda aldım beşiğimizi canım ama aklımda olanı değil tabi civil de indirim varmış puset bel desteği aparatı arıyordum bir baktım beğendiğim modelde indirimde görünce dün gözümü kararttım aldım valla :)))
Izne ayrılınca ben de Eminönü ne gidip pijama takımı ve hediye dağıtmak için bir şeyler alıp yapayım diyorum. Daha ne dağıtacağıma tam karar veremedim. Kolonya olabilir benim de. Şişeleri ne kadara aldın canım? Boyutları ne kadar? Nikâhta dağıtmak için ordan alıp kendim hazırlamıştım. Inşallah kızım için yapmaya da enerjim olur.Evet canım dün ilk kez benim de yorgunluktan burnum şişmiş kocaman olmuş. Eminönüne gittim şişe gecelik falan almak için. Beyazıttan eminönüne yürüyünce pertim çıktı. Bu sabah baktım normale dönmüş allahtan. :)
Evet aynı ben gerçekten bir doğum ve 3 yaş bebesi beni yaşlandırmış. Belki tam iyi olmaya rahatlamaya başlayacaktım keyfini süremeden ikinciye hamile kldım :) burnun da şişiyor mu seninAman iyi olda canım çok zor walla ilk hamileliğimde on kaplan gücündeydim şimdi nerdeee azıcık yorulsam dediğin gibi ya şişiyorum ya ağrım oluyor.şişeleri aldınmı bende eminönünden almıştım hazırladım onları sadece içini doldurmak kaldı
İyi yapmışsın güle güle hazırlayıp dağıt inşallah evet ben atmıştım fotoğraf ayıcıklıydı canım benim burnum değilde ayaklarım şişiyor az zorlanınca az kaldı canım az daha sabretcez vaktinde sağlıkla doğsunlarda bunlarda geçer benim sezeryan olcak eğer bir aksilik olmazsa nisanın sonunda alırım dedi martı bitirsek korkularımızda azalır büyük ölçüdeEvet aynı ben gerçekten bir doğum ve 3 yaş bebesi beni yaşlandırmış. Belki tam iyi olmaya rahatlamaya başlayacaktım keyfini süremeden ikinciye hamile kldım :) burnun da şişiyor mu senin
Aldım canım 50 tane aldım hem de güya 30 tane almaya gittim baktım baya ucuz sen atmış mıydı fotoğraflarını sanki ben öyle hatırlıyorum. Benimkiler in fotoğrafını yüklüyorum. Herşeyini aldım süsü falan. Bir tek pleksi yaptıracağım.
Hayırlı olsun arabanız canım atmıştın fotoğrafını sanırım. His meselesi ya içine doğuyor insanın en iyisini yapmışsın. Ben zaten öyle çok dolaşmayı sevmem beğenir alırım hemen. Seninle konuşmuştuk tahteravalli luna yı çok beğeniyorum diye. Onu verdim sipariş dün gece hayırlısıyla kullansın inşallah içimde kalmasın dedim.Ay hep öyle oluyor ya ben de hiç aklımda olmayan arabayı aldımgüle güle kullanın, hayırlı olsun canım hangi modeli aldınız? Ben de her an aklımda olmayan bir şey alabilirim
Izne ayrılınca ben de Eminönü ne gidip pijama takımı ve hediye dağıtmak için bir şeyler alıp yapayım diyorum. Daha ne dağıtacağıma tam karar veremedim. Kolonya olabilir benim de. Şişeleri ne kadara aldın canım? Boyutları ne kadar? Nikâhta dağıtmak için ordan alıp kendim hazırlamıştım. Inşallah kızım için yapmaya da enerjim olur.
Bu arada pijama takımı fiyatları nasıl? Çeşit çok var mı? Bazen gittiğime değecek mi diyorum. Çabuk yoruluyorum çünkü orda da gezmeden alınmıyor.
Sağol canım sen de inşallah hayırlısıyla dağıt. Ben mevlüt yapmayacağım oyüzden hastanede dağıtacağım bir de çikolata yaptırdım mı tamamdır. Hastanen nerdeydi senin. Benim de 4 mayıs 39+2 de alacak diye konuştuk ama bakalım erken gelmez inşallah. Ben de öyle bir korku var sanırım dediğin gibi. Erken doğarsa bakamayabilirim diyr. Annem yeni doğmuş bebeğe bakamıyor çünkü her işi bana kalacak ya bakamazsam diye.İyi yapmışsın güle güle hazırlayıp dağıt inşallah evet ben atmıştım fotoğraf ayıcıklıydı canım benim burnum değilde ayaklarım şişiyor az zorlanınca az kaldı canım az daha sabretcez vaktinde sağlıkla doğsunlarda bunlarda geçer benim sezeryan olcak eğer bir aksilik olmazsa nisanın sonunda alırım dedi martı bitirsek korkularımızda azalır büyük ölçüde
Canım ne için içiyorsunuz limonlu suyu? Tansiyonu çok düşürüyor benim hep 10/6 falandır pek içemiyorum dikkatli olunsemabsrn nasıl oldun bugün iyimisin benim ilaç daha etkin etmedi gece gene uykusuz geçti limonlu su yaptım kendimi artık limonlu su içmeyi düşünüyorum
Yok kuzum benim boğazım kötü yutkunamiyorum faranjit olmuşum dün doktoruma gittim antibiyotik falan verdi onun. Yanindada limonlu su bağışıklığı kuvvetlendiren diye içiyorum malum ballı limonlu icemedigim için benim tansiyonum gayet iyi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum hep 12/7cikiyoCanım ne için içiyorsunuz limonlu suyu? Tansiyonu çok düşürüyor benim hep 10/6 falandır pek içemiyorum dikkatli olun
Sağ ol canım, inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızıHayırlı olsun arabanız canım atmıştın fotoğrafını sanırım. His meselesi ya içine doğuyor insanın en iyisini yapmışsın. Ben zaten öyle çok dolaşmayı sevmem beğenir alırım hemen. Seninle konuşmuştuk tahteravalli luna yı çok beğeniyorum diye. Onu verdim sipariş dün gece hayırlısıyla kullansın inşallah içimde kalmasın dedim.
Hediye olarak da 100 cc lik kolonya şişesi aldım canım. Kapağı tıpası da dahil tanesini 1.40 a aldım. Ama iyiki gitmişim ya inanılmaz uygun ve güzel çeşitler var. İnternette hazırları en az 8 tl. Kolonya aldım kilosu 10 tl. Belki pahalı bile olabilir. Bir de üstündeki çiçeklerden ve püskülden aldım. Hepsi şarkhandan alındı. Direk oraya gidebilirsin kolonya şişesi veya mumluk için falan. Hatta orda yapılmış kutulanmış mumluklar vardı tanesi 3.75 ten. Benim kapı süsü ve hastane küvez örtüsü kaldı. Bir de pleksi kestireceğim inşallah.
Gecelik için de hürriyet pasajına gittim direk canım. Pijama takımları ikili 80 e harika takımlar vardı ondan aldım. Bir takım. Bir de gecelik ve sabahlık aldım. O daha süslü falan. Ama sadece pijama takımı alacaksan 50 ye bile var hem de her çeşit ister sade ister dantelli. Ucuzlar pasajın hemen girişinde. Dantelliler alt katında. Hemen hürriyet pasajının 3 4 dükkan aşağısında bondinin kocaman mağazası var. Orda da deli gibi indirim vardı. Bondi de çok kaliteli. Ben tuba nınkini aldım hafif kalın olsun diye.
Güzel gunlerde giy arkadaşım.hürriyet i hiç duymadım.pasajmi nerede tam olarak.bende gecelik ariyorumda.Hayırlı olsun arabanız canım atmıştın fotoğrafını sanırım. His meselesi ya içine doğuyor insanın en iyisini yapmışsın. Ben zaten öyle çok dolaşmayı sevmem beğenir alırım hemen. Seninle konuşmuştuk tahteravalli luna yı çok beğeniyorum diye. Onu verdim sipariş dün gece hayırlısıyla kullansın inşallah içimde kalmasın dedim.
Hediye olarak da 100 cc lik kolonya şişesi aldım canım. Kapağı tıpası da dahil tanesini 1.40 a aldım. Ama iyiki gitmişim ya inanılmaz uygun ve güzel çeşitler var. İnternette hazırları en az 8 tl. Kolonya aldım kilosu 10 tl. Belki pahalı bile olabilir. Bir de üstündeki çiçeklerden ve püskülden aldım. Hepsi şarkhandan alındı. Direk oraya gidebilirsin kolonya şişesi veya mumluk için falan. Hatta orda yapılmış kutulanmış mumluklar vardı tanesi 3.75 ten. Benim kapı süsü ve hastane küvez örtüsü kaldı. Bir de pleksi kestireceğim inşallah.
Gecelik için de hürriyet pasajına gittim direk canım. Pijama takımları ikili 80 e harika takımlar vardı ondan aldım. Bir takım. Bir de gecelik ve sabahlık aldım. O daha süslü falan. Ama sadece pijama takımı alacaksan 50 ye bile var hem de her çeşit ister sade ister dantelli. Ucuzlar pasajın hemen girişinde. Dantelliler alt katında. Hemen hürriyet pasajının 3 4 dükkan aşağısında bondinin kocaman mağazası var. Orda da deli gibi indirim vardı. Bondi de çok kaliteli. Ben tuba nınkini aldım hafif kalın olsun diye.
Amin inşallah canım bir de beyazıttan inip aşağı doğru gidersen yorulmuyorsun da. Hep aşağı yön olduğu için. İnşallah işine yarar ne demek.Sağ ol canım, inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızıiyi yapmışsın aklında kalacağına almak en iyisi.
Dediğin yerlere bakacağım ayrıntılı anlattığın çok teşekkür ederimgerçekten kendin yaparsan çok daha uygun geliyor. Şişeleri de çok iyi fiyata almışsın.
Sağol canım evet hürriyet çarşısı diye geçiyor ama pasaj canım pijama ve iç giyim ürünleri var. Beyazıttan girince biraz aşağıda. Sorarsan zaten tarif ederler önce havuzluhan geliyor. Sonra hürriyet çarşısı pijamalar var burda. En aşağıda şarkhan var. Burası da şişe süs falan için. Hepsini sorarsan gözünden de kaçmaz hem.Güzel gunlerde giy arkadaşım.hürriyet i hiç duymadım.pasajmi nerede tam olarak.bende gecelik ariyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?