2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çık canım ya, neden öyle yapıyorlar ? Hayret bi şey insanlara, sakıncalı olmasa sen zaten yersin, üstüne üstüne gelindikçe insan daha çok sinir olur. İzine ayrılmıyor musun? Az kaldı zaten, o zamana kadar yoğurt salata götürürsün azcık idare edersin çok daha iyi olacağına eminim

Ya bi de kilo almamak için falan yapıyorum sanıyorlar kaç kere anlattım gebelik diyabeti diye ve okulda 2 arkadaş daha aaa bende de olmuştu falan dediler konuştuk ona rağmen saçmasapan hareketler...e hiç kilo almadın sen bu bebek nasıl büyüsün... yok 9 kilo aldım da konu o değil oğlumda 25 küsür kilo almıştım çocuk 4 kiloydu ne güzeldi sağlıklıydı zaten benim canım yanıyor ne yediğim belli değil...her öğüne 2 dilim ekmek koymuşlar bütun gün anca yiyorum tam buğday ekmeğini 1-2 dilim...bugun eve geldim 2buçukta 2 tabak ıspanak yemeği yedim yaa sinirimden ölçtüm tokluk 112 ağladım mutluluktan

Ben de aynı siteden aldım internetten pek beğendim.
Memnun kaldın mı Can'ım? Hangi markadan aldın?
Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)
Can'ım internet sitesi de var. Arasan beden konusunda yardımcı olurlar. Ben 80 kiloya yaklaştım şuan L beden alıcam. Tabi ben bu siteden almıcam beğendiğim başka bi sitede.

Benim bikaç arkadaşım da pijama rahat dedi Can'ım ya
Herkesin kullanım durumu farklı sanırım.
Can'ım bana da suyun fazla demişti. Pilav makarna tatlıdan uzak dur dedi. Ben dikkat ettim biraz. Sonraki kontrolde normale dönmüştü.

Maalesef canim .Bende onlinecamasir a bakiyorum sanirim oradan alicam daha uygun gb avmlerden
Ins oyledir ya
Olabilir aslinda uyurken hicmi hareket etmesin degilmi .

Napicaz is basa dusuyor.seninde kimsen yoksa benim gibi

Canim onceden gecer kasilma diyorduk sancisi olana simdi serum yiyenler oldu .
Gecmezse bakil oyuzden
Dr suyun fazla dedi seker yuklemesi istemedimi
Bende olmadi ama arkadaslarda sekere bakiliyordu sanirim

Canim tek diyabet te oyle degilki
Basladik iste dogumunu begenmezler daha emzirirsin sutune karisirlar.mama verirsin ona karisirlar

Evet canım nette daha uygun. Bedeni m beden alcam sanırım tabi aklıma yatan biley bulabilirsem

Canlar sanırım böyle anlamazlar heryerde var. Benim sekerim fazla değilmiş çok kasıyormuşum kendimi kendisi hep 200 lerde çıkıyormuş. Bak çocuğunda sorun yokmuş. Eee banane ne yapayım yani sende olmadi diye gereksiz o zaman baktırmak.
Tamam bakıyorum bende kilo vermeye başladım. Tartılmadım daha ama yanaklarim çöktü biraz suzuldum sanki. Ama yapacak birşey yok.
Bugün ara öğün falan kaçırdım ve çok acıktım dışarıdaydım oğlumu doktora goturdum. Eve gelince saldırdım yemeğe ve biraz yüksek cıktı 158 sonra vicdan azabi
Kimse kimsenin derdinden anlamaz.

Hatta oğlum 3-4 aydır aynı kiloda 200-300 gr almıştır. Bana neden kilo almıyor gelişim geriliği mi var acaba diye beynime soktular. Gerçi kilo almıyor ama boyu uzuyor. Bende bugün doktora söyledim doktor da "kimse kimsenin çocuğunu beğenmez bi kulp bulur. Eğer sağlıklıysa tamam. 100 gr aldımı öp de başına koy oğlun devamlı hareket halinde değil mi dedi evet dedim. E o zaman nasıl kilo alsin bu çocuk boşuna üzme kendini annesi sen oğlunla ilgilen gerisini bosver dedi.
Biz kendimizle ilgilenicez gerisini bosvercez

Tekrar cok gecmis olsun. Cok stresli oldugunu az cok edebiliyorum. Hepimiz dikkat edelim sorunsuz bir sekilde bebisleriniz kucagimiza alalim umarim

Soguk su icersen dus alirsan filan Agri geciyorsa ona yalanci sanci ( braxton Hicks )diyorlar. Ama ne yaparsam yapayim geciyor diyorsan gercek sanci olabilir

Kizlar esim bu ara sabahlari uyuyamiyor. Bu
sabah daha ben uyanmadan aniden karnima sarilip kulagima bebegim nasil diye sorarak beni zart diye uyandirdi. Ben sok icinde bir seyler homurdanirken, cat diye karnimdan da saglam bi tekme geldi
hem bebek tarafindan terslendi. Cok komikti.

Ya mecbur kalınınca tabiki yardımcı alınır eşimde dedi ama benim iş öyle 1 günlük bitmezki e kadına herşey ellenecek diyemezsin yapacağı cam kapı toz ben vitrin içindeki herşeyi mutfak dolabı full boşaldı bütün yüklük boşaldı yüzleri falan ellenmeyen bir kaşık bile kalmadı Allah razı olsun arkadaşlarım geldi ayrı ayrı el attı ama bende onlardan beter yoruldum tabi ev sahibiyim oturmak zaten mümkün değil şükür hallettim ama bu ağrılar nezaman geçer onu bi bilsem

Hayır hiçbirşey söylemedi benim ilk hamileliğinde son haftalarda yükselmişti Dr o Zaman son haftalardasın zaten boşa yüklemeye yapmayalım diyip diyet vermişti bu Dr birşey demedi o kafama takıldı zaten bana bir ay sonra gel dedi başka Dr gitsem sonuçta şeker önemli hamilelikte bir

İnsanlar ne kadar biliyor ya sen keyfinden kendine eziyet ediyorsun sanki

LCW’den falan baksana canım sade şeyler arıyorsan

Genelde şekerden şüpheleniyorlar canım ama karbonhidrata mı yüklendin bu ara acaba. O da yapıyormuş sanırım
Aslında çok yiyen biri değilim her zaman ki gibi artı pasta börek yemedim hatırladığım kadarıyla

İnşallah nette au fazlalığıyla ilgili şeker dışında da bir sürü şey yazıyor moralim bozuldu

Dr suyun fazla dedi seker yuklemesi istemedimi
Bende olmadi ama arkadaslarda sekere bakiliyordu sanirim
Ben Dr tekrar görüşeyim en iyisi gerekirse yükleme yapsın hepinize teşekkürler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…