- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.861
Çık canım ya, neden öyle yapıyorlar ? Hayret bi şey insanlara, sakıncalı olmasa sen zaten yersin, üstüne üstüne gelindikçe insan daha çok sinir olur. İzine ayrılmıyor musun? Az kaldı zaten, o zamana kadar yoğurt salata götürürsün azcık idare edersin çok daha iyi olacağına eminimBu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki
Ya bi de kilo almamak için falan yapıyorum sanıyorlar kaç kere anlattım gebelik diyabeti diye ve okulda 2 arkadaş daha aaa bende de olmuştu falan dediler konuştuk ona rağmen saçmasapan hareketler...e hiç kilo almadın sen bu bebek nasıl büyüsün... yok 9 kilo aldım da konu o değil oğlumda 25 küsür kilo almıştım çocuk 4 kiloydu ne güzeldi sağlıklıydı zaten benim canım yanıyor ne yediğim belli değil...her öğüne 2 dilim ekmek koymuşlar bütun gün anca yiyorum tam buğday ekmeğini 1-2 dilim...bugun eve geldim 2buçukta 2 tabak ıspanak yemeği yedim yaa sinirimden ölçtüm tokluk 112 ağladım mutluluktanBaşına gelmeyen anlazki kuzum benimde kv delirtti bugün beni börek yapmış ablası gelmişti bisküvi fln almışlar meyve suları eee bana hepsi yaşam bı çay ictim yanlarında bak oda var buda var anne diyorum her seferinde bana yasak iki dk geciyo börek al kızım diyo çıktım.sonunda evime sinir etti beni
65 kiloyla başlamıştım şuan 85 kiloyum malesefCanim kac kiloyla başladın o da önemli..
Memnun kaldın mı Can'ım? Hangi markadan aldın?Ben de aynı siteden aldım internetten pek beğendim.
Can'ım internet sitesi de var. Arasan beden konusunda yardımcı olurlar. Ben 80 kiloya yaklaştım şuan L beden alıcam. Tabi ben bu siteden almıcam beğendiğim başka bi sitede.Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)
Benim bikaç arkadaşım da pijama rahat dedi Can'ım yaKızlar lohusa pijamadı konuşmuşsunuz gecelik daha rahat oluo dogum sonrası muayene vs bilginiz olsun yarın calısabılır raporumu alıcam ve dogumumu bu ilde yapmayacagımı soylucem doktorumaayın 23ünde de dogum iznine ayrılcam hayırlısıyla
Can'ım bana da suyun fazla demişti. Pilav makarna tatlıdan uzak dur dedi. Ben dikkat ettim biraz. Sonraki kontrolde normale dönmüştü.İyi akşamlar arkadaşlar... hasta olan herkese rabbim şifa versin bebeklerde vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah... size bir sorum var birkaç gün önce kontrolde Dr suyun fazla dedi böyle birşey yaşayan oldu mu? Şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakılmıştı onda bir. Sorun yoktu acaba yükleme mi yaptırsam kararsız kaldım
Maalesef canim .Bende onlinecamasir a bakiyorum sanirim oradan alicam daha uygun gb avmlerdenKızlar ya geçenlerde bi arkadaş yazmıltı eminönünden pijama takımı almıştı . Bende bugün alışveriş merkezlerine baktım ama işe yarar bişey bulamadım. Böyle sabahlıklı fiyatı uygun sade biley istiyorum var muböyle bişey alan?
Ins oyledir yaValla benim de gözüm korktu ama bi arkadaşım onun şuan gece gündüz ayrımı olmadığı için öyle dedi. Doğunca da bi süre öyle gider sonra düzene girer dedi Can'ım.
Can'ım bu sayfada 95 tl ye bi takım var. Bak istersen. Modeli bu.
Olabilir aslinda uyurken hicmi hareket etmesin degilmi .Evde tek başınayken baş parmağına kramp girmesi ve göbek engeli ile o parmağa ulaşamamak ne acınası bir durummuş kızlar resmen kendime acıdım. Bizim bebiş de maşallah hep gece ayakta ve çok güçlü hareketleri sanki hiç uyumuyorartık uyusa bile her hareketini hissediyoruz galiba.
Napicaz is basa dusuyor.seninde kimsen yoksa benim gibiVe bugun itibariyle doğum temizliğini bitirmiş bulunmaktayım çok şükür artık kendimi okadar pis hissediyordumki her hafta üstünden yapa yapa ... Çok şükür mis olduk kızımı çok yordum biliyorum oda şuan acısını alıyor ayağa bile kalkamıyorum ama inş dinlenelim oda sakinler 3 gündür ilk kez oturdum desem inanmazsınız heralde gerçekten mahvoldum
Canim onceden gecer kasilma diyorduk sancisi olana simdi serum yiyenler oldu .Kizlar gunlerdir okuyorum çoğunuzda sancı oldu veya nst.de sancı çıktı
Peki bu sancilar adet sancisi gibi miydi daha mi farkli
Kizlar bir haftadir cok hafif hafif adet sancisi gibi seyler oldu Doktora telefon ettik olup geciyorsa normal ama gecmezse gelin bakalim demisti
Bugun bu sancilar artti Yani olup geciveriyor ama sık sık .. Ne dersiniz bu duruma?
Kontrolum cuma gun beklemeli miyim acaba?
Ayrica o kadar bitkin ve halsizim ki..
Dr suyun fazla dedi seker yuklemesi istemedimiİyi akşamlar arkadaşlar... hasta olan herkese rabbim şifa versin bebeklerde vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah... size bir sorum var birkaç gün önce kontrolde Dr suyun fazla dedi böyle birşey yaşayan oldu mu? Şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakılmıştı onda bir. Sorun yoktu acaba yükleme mi yaptırsam kararsız kaldım
Canim tek diyabet te oyle degilkiBu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki
Evet canım nette daha uygun. Bedeni m beden alcam sanırım tabi aklıma yatan biley bulabilirsemMaalesef canim .Bende onlinecamasir a bakiyorum sanirim oradan alicam daha uygun gb avmlerden
Ins oyledir ya
Olabilir aslinda uyurken hicmi hareket etmesin degilmi .
Napicaz is basa dusuyor.seninde kimsen yoksa benim gibi
Canim onceden gecer kasilma diyorduk sancisi olana simdi serum yiyenler oldu .
Gecmezse bakil oyuzden
Dr suyun fazla dedi seker yuklemesi istemedimi
Bende olmadi ama arkadaslarda sekere bakiliyordu sanirim
Ben 84le başladım beterin beteriyim yani...65 kiloyla başlamıştım şuan 85 kiloyum malesef
Bu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki
Başına gelmeyen anlazki kuzum benimde kv delirtti bugün beni börek yapmış ablası gelmişti bisküvi fln almışlar meyve suları eee bana hepsi yaşam bı çay ictim yanlarında bak oda var buda var anne diyorum her seferinde bana yasak iki dk geciyo börek al kızım diyo çıktım.sonunda evime sinir etti beni
iyiyim canım boğazım daha iyi hala yutkunurken aciyo ama geçmek üzereANNONA canim nasıl oldun biraz olsun toparlanabildin mi
98 le başlayan sürecin şu an 110 ile devam etmekte.. beterini beterinin beteri var,haline şükret dostum..Ben 84le başladım beterin beteriyim yani...
Ben tuwaletten çıkmadan tekrar oturuyorum...Aynen bende öyleyim
Tekrar cok gecmis olsun. Cok stresli oldugunu az cok edebiliyorum. Hepimiz dikkat edelim sorunsuz bir sekilde bebisleriniz kucagimiza alalim umarimEvet canım gittim. Erken doğumdan suphelendi doktor. Ama çok şükür oyle bi risk yokmus,her şey yolunda. Rahimde açılma falan yok. Kahverengi akinti kırmızıya dönerse ve adet sancıları sıklasir,siddetlenirse korkmamiz gerekir dedi. 5 gun rapor verdi. Progestan verdi. Kahverengi akıntı bi kaç gün daha devam edebilir ama korkacak bi şey yok dedi. Bebek hareket ediyorsa korkacak bir şey yokmuş anladigim kadariyla. Dun otobusle bi yere gitmek zorunda kaldim. Yarim saat kadar cok sarsintili gittik. Ondan oldu diye tahmin ediyorum. İlişki falan olmadı çünkü kendimi yoracak bi şeyde yapmadım. Sizlerde kendinize çok dikkat edin. Bütün gece uyuyamadim stresten. Çok zormuş gerçekten. İnşallah Rabbim bi daha hic birimize yaşatmaz..
Soguk su icersen dus alirsan filan Agri geciyorsa ona yalanci sanci ( braxton Hicks )diyorlar. Ama ne yaparsam yapayim geciyor diyorsan gercek sanci olabilirKizlar gunlerdir okuyorum çoğunuzda sancı oldu veya nst.de sancı çıktı
Peki bu sancilar adet sancisi gibi miydi daha mi farkli
Kizlar bir haftadir cok hafif hafif adet sancisi gibi seyler oldu Doktora telefon ettik olup geciyorsa normal ama gecmezse gelin bakalim demisti
Bugun bu sancilar artti Yani olup geciveriyor ama sık sık .. Ne dersiniz bu duruma?
Kontrolum cuma gun beklemeli miyim acaba?
Ayrica o kadar bitkin ve halsizim ki..
Ben bu kadar sık çıkmıyorum, ne kadar su tüketiyorsunuz ki? ben 1,5 kesin içiyorum, 2 yi zorluyorum :STUVALET İHTİYAÇLARINIZ NASIL ?
BEN BU ARALAR SABAHTAN AKSAMA KADAR CIKMASAM YERIDIR
GELIYORUM MASAMA 5 DK ARALIKLARLA LAVABO
Ya mecbur kalınınca tabiki yardımcı alınır eşimde dedi ama benim iş öyle 1 günlük bitmezki e kadına herşey ellenecek diyemezsin yapacağı cam kapı toz ben vitrin içindeki herşeyi mutfak dolabı full boşaldı bütün yüklük boşaldı yüzleri falan ellenmeyen bir kaşık bile kalmadı Allah razı olsun arkadaşlarım geldi ayrı ayrı el attı ama bende onlardan beter yoruldum tabi ev sahibiyim oturmak zaten mümkün değil şükür hallettim ama bu ağrılar nezaman geçer onu bi bilsemYaa cok sukur halletmissin. Kendin mi yaptin tum isi? Yardimci falan almadin mi? Benim de yardimci alacak durumum yok ama kendimde de yapacak guc yok. Ev de leş gibi napacam bilmiyorum. Halilari yikamaya versem, perdeleri ve camlari esim evdeyken halletsem aslinda yetisir ama esim de bosver bir seferlik yardimci alalim diyor. Ona da hak veriyorum tum hafta yoruluyor. Bir gun izni var onda da rahatsiz etmek istemiyorum. Yardimciya vereegim 200 lirayla bebegime bir seyler alirim. Cok kararsizim.
Hayır hiçbirşey söylemedi benim ilk hamileliğinde son haftalarda yükselmişti Dr o Zaman son haftalardasın zaten boşa yüklemeye yapmayalım diyip diyet vermişti bu Dr birşey demedi o kafama takıldı zaten bana bir ay sonra gel dedi başka Dr gitsem sonuçta şeker önemli hamilelikte birCanım.banada dedimdoktor suyun fazla diye şeker yüklemesinede 75 Gr yaptırdım 1. Saat sınırda çıkmıştı doktor buna bağladı suyun fazlalığını şeker hamurisi tatlı gibi şeyleri yasakladı doktorun ne diyor yükleme konusunda
Bu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki
Aslında çok yiyen biri değilim her zaman ki gibi artı pasta börek yemedim hatırladığım kadarıylaLCW’den falan baksana canım sade şeyler arıyorsan
Genelde şekerden şüpheleniyorlar canım ama karbonhidrata mı yüklendin bu ara acaba. O da yapıyormuş sanırım
Canım iyi akşamlar, bana demişti ayrıntılı ultrasonda sonra kendi doktorum açlık tokluk baktı normaldi ama ili hafta sonra yine su fazlalık sınırında çıktı, şeker yüklemesinde de şeker çıkmadı. Neyse bir aydır su normale döndü, hergün tatlı yiyordum yemiyorum artık, çok nadir yiyorum. Belki o etkiledi bilmiyorum ama geçti çok şükür inşallah seninki de geçer
Ben Dr tekrar görüşeyim en iyisi gerekirse yükleme yapsın hepinize teşekkürler arkadaşlarDr suyun fazla dedi seker yuklemesi istemedimi
Bende olmadi ama arkadaslarda sekere bakiliyordu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?