2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah maşallah canım benimki zaten küçüktü hala küçük ama ne hikmetse altları çatlamış sanki dolgunmuş gibi aman süt olsun da büyük küçük idare edicez
Doğumdan sonra süt dolunca büyüyecek bak gorursun ablam.silikon takılmış gibi hissediyorum diyodu :))

Hazırlıklı olmak lazım doğum bu belli olmaz

Kizlar bu hamilelikte salgilanan hormonlar bir yerden sonra duruyor mu napiyor? Su zamana kadar saclarim inanilmaz guzeldi. Yuzumde sivilce cikmiyordu. Ne olduysa bir hafta icinde saclarim eskisi givi keçelesti yuzumu sivilce bastiZ
Bende çirkinleştim sanki

Kizlar nasilsiniz. Ben fenayim gogsumun hemen altindaki kemik ne oluyo kaburgami gogus kafesimi artik neyse fena batiyo yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum delircem agliycam sinirden artik

Kizlar nasilsiniz. Ben fenayim gogsumun hemen altindaki kemik ne oluyo kaburgami gogus kafesimi artik neyse fena batiyo yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum delircem agliycam sinirden artik
Bebek baskı yapıyordur muhtemelen canım yada migdenn ogutmedi sana kemik ağrısı gibi geliyo çünkü bana da oluyo bazen çok yediğimde falan

Benim de öyle oluyor arada canım bebek döndüyse o batiyordur belki ayaklari falan

annesi cok sevindim bebeginin doktorlara bile gucunu gostermesine insallah bian evel toparlicak ve senin sicacik kollarina kavusucak. bu surecde sabretmek cok zor ama insallah doya doya birbirinizin tadini cikaracaksiniz sende bu surecde kendine cok iyi bak bebegin kadar seninde guclu olman lazim. insallah tum sıkıntılariniz bitecek. Allah anali babali saglikli sihatli hayirli mubarek uzun ömurlu eylesin insallah

Aynen çünkü benimde oğlumda böyleydi dahada ileriydi şimdide aynı ama betül'üm gelicek :)
Saglikla gelsin kuzular inşallah. Alakasiz bi konuya giricem ama. Simdi bizim ikinciler ya ben bazen cok stresli oluyorum nasıl olacak iki cocukla diye. Bazende kendime güveniyorum hallederim diye. Inisli cikisli pskolojim. Bugun mesela aslinda nasıl rahatmışım diyorum bebek gelince zor olacak gibi şeyler düşünüp duruyorum. Offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…