2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O bazen bendede oluyo 6 yaşına gorucek oğlum.ben doğum.yaptiktan sonra unutmuşum diye hissediyorum bebek bakmayı ama daha tecrübeli de hissediyorum ve çok şükür benim yardımcım var oğlum babanneci babannede alt katimizda bütün gün orda zaten çağırmasam eve gelmez bebişim gelince de inşallah çabuk alisiriz hepimiz oğlumda yabancılık çekmez umarım

Benimde oglum 6 yasina girecek. Yani bi yukleri yok kalmadi aslinda ama yinede cevre cok korkutuyor.2 cocuk cok zor filan diyip . Bende cok zorlanirsam yardımcı alırım diyorum acikcasi. Oglumda yiprattim kendimi bunda daha relax olmak istiyorum. Insallah oyle olurr hormonlar ele gecirmezse beni

Kötü bi alışkanlık başladı bende saat 22.30 oldumu acayip acıkıyorum...yemesem uyuyamıyorum öyle aparatifte değil bildiğin yiyorum nolcak halim tamam zaten yemem gerekiyor ama 1 ekmek tost değil ki gece gece off... Bu arada ayaklarım daki varis çoğalmış çok üzüldüm ve bugun farkettim bacak aramda taa üstte kalın bi damar oluşmuş acaba odamı varis sulandırıcılarmı yapıyor acaba bilemedim hiç böyle olmamıştım yaa

Canım her yerde var bu takimlardan. Bulunduğum şehirde bebeco diye bir mağaza var ben ordan aldım.
teşekkür ederim canım...güzel bi takım göremedim öyle.. şimdilik tek havlu aldım..güzel bir takım denk gelirse alırım...zaten bornozu ilk etapta kullanamaz nasılsa

Ya ne güzel biz de çok k severiz kızımın da küçüklükten beri hevesi var. Hala da çok sever. Bu güzel kitapları sağlıkla okuman nasip olur inşallah :)
Insallah canim benim, onceki kizima da cok istemistm nasip olmadi insallah buna saglikla nasip olur. Tum annelerin butun yavrularina dair hayalleri gercek olsun insallah.

Aynen bende daha rahat olucam diyorum ama yaşayıp gorucez :)

Amaan bizbizeyiz surda ama eşler ne derse o
Aynen katiliyorum ama anlatamiyorum
Son ay bile donen vardi canim .insallah doner
Ilkkez duyuyorum cokta severim aslinda daha yiyemem korktum.
Ay masallah cok seker duruyorsunuz
Bi bakiyim o modele ilkkez duydum tesekkur ederim

M Mustu 34 Benim de oğlum 6 yaşında olacak yakında ve kız bekliyorum ama hamileliğim o da çok rahattı bu sefer epey rahatsız eğer hamilelik bu kadar farklıyken bebekler de farklı olacaksa vay halime...oğlum çok zor bir bebek değildi ama çok hareketliydi ve tabi yemek ve uyku düzeni için çok uğraşmıştım...ben de çok korkuyorum açıkçası rahatlamışız epey gezmeler tatiller...şimdi sıfırdan başlamak...inşallah tecrübelerimiz kolaylaştırır işimizi

Çok fit görünüyorsun tatlım masallah size
Teşekkürler canım ben ve fitlik

Eki Görüntüle 2122136 Bu da ben ve kızım...karnım pek büyümüyor sanki bu diyet işlerinden artık...ama önce bi yayılmıştı geri toparlandı sivrildi o da yürüyorum diye galiba
Bence süper görünüyor canım sivri de tek sıkıntı daha aşağıda oluyor herhalde yet çekiminden dolayı. Benim de çok sivri hep aşağı iniyor

Yaa ben de o programda yikamayi dusunuyordum. Daha once de hic denemedim acaba hic riske atmasam mi? Acaba kac derece de atti esiniz makinaya derecesine mi dikkat etmedi ki?

Canim bende sormuştum kaç derecede yıkadım diye oda antialerjik de yıkadım derece faln ellemedim dedi.
Ben hep 30 veya 40 derecede yıkadım canim dalan roxy kullandım hiç toz kalıntısına kalmıyordu 30 derecede bile

Eki Görüntüle 2122136 Bu da ben ve kızım...karnım pek büyümüyor sanki bu diyet işlerinden artık...ama önce bi yayılmıştı geri toparlandı sivrildi o da yürüyorum diye galiba
Benimde boyle hemen hemen .
Masallah cok tatli gorunuyor
Canim portbebe hic gerek yok diyor alanlar, bir de puset alacaksan ev tipi anakucagina gerek yok bence, yine de sen bilirsin bir arastir belki de iyi ki almışım diyenler olacaktır peri masali
Anamm iyice karisti kafam .
Bebek arabasiyla satilan pusetmiydi eskiden anakucagi diyorduk puset neydi iyice karistim ben .google amcaya bigidiyim ben
Kizlar bu hamilelikte salgilanan hormonlar bir yerden sonra duruyor mu napiyor? Su zamana kadar saclarim inanilmaz guzeldi. Yuzumde sivilce cikmiyordu. Ne olduysa bir hafta icinde saclarim eskisi givi keçelesti yuzumu sivilce bastiZ
Kisiden kisiye degisiyor canim .ne desek bos
Top gb gercekten takma gobek diyenlerde hakli yani :)) masallah
Eki Görüntüle 2122145 kızım ve ben...çiçekli pijamamla iyi akşamlar hepinize
Masallah canim cok tatli duruyorsun.
Ya kizlar boyle fotograflara bakinca cok sirin duruyorsunuz ama ben kendimi cok cirkin hissediyorum.pskolojik demekki
Al bendende okadar ama ben yiyecek bulamiyorum ondan yiyemiyorum :)
Oğluma hala isim bulamadık. Zaman yaklastikca strese giriyorum. Berkcansu koyacam yakinda o olacak
Bizde bulduk ama kimse begenmiyor yinede vaxgecmiyoruz takildik resmen .

Güzel menuymus aslında
Bende bu akşam meraya saldım kendimi desem yeridir. Pırasalı kereviz kıvırıp salata yoğurtlu semizotu ve semizotu saplarından bulgurlu çorba yapmıştık o tam buğday makarna 3 kasık makarna yedim diğerlerini saymadım sisene kadar yedim 1 saat sonra tokluk 100 cıktı çok şaşırdım

Aynen katiliyorum ama anlatamiyorum

Son ay bile donen vardi canim .insallah doner

Ilkkez duyuyorum cokta severim aslinda daha yiyemem korktum.

Ay masallah cok seker duruyorsunuz

Bi bakiyim o modele ilkkez duydum tesekkur ederim
Ye ye bir sey olmaz :) o cok alerjik bunyelerde gecerli heralde ne biliyim. Ben vazgecemem heralde. Hatta bugun misafirim oldugun ickn tam yetmedi bile. Belki yarin bir daha yaparim.
En guzeli bir kagida yazip soyadiyla uyumlu bir isim secmek. Erkegin soyadi degismiyor. Uyum onemli bence.
Kagida yazacak kadar secenek cikartamadim ki!
O deterjandan ben de aldim. Ben en iyisi ilk etapta 20 derecede yikayim kisa programda. Alerji programini baska camasirlarda denerim.

Eki Görüntüle 2122145 kızım ve ben...çiçekli pijamamla iyi akşamlar hepinize
Tam kız karnı maşallah güle güle büyüsün :)

ANNONA kızlar yaşın 6 olması avantaj sanırım. Bizimki 3 olacak. Ben çok düşünüyorum nasıl yapacağım tam ilgi zamanı diye. Siz bire başlamadan düzeni kurarsınız en azından. İnşallah çok daha rahat olur düşündüğümüzden. Kızım bazen konuşulabilir modda oluyor ve beni anlıyor. Fakat bazen iletişim kurmak imkansız kesinlikle. O zamanlarda ne yapacağız krizleri nasıl yöneteceğm kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…