- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.041
Olsun canim .oluyor arada banada.
Ay Allahim cok heyecanli yaa ..@Assos Iste kizimin kıyafetlerinin bazıları teyzeleri. Bunlar bi güzel yıkanıp utulenecek sonra yerine yerleşecek. Bebek arabası,biberon,emzik,banyo ihtiyaçları kaldı bi tek. Onlarida en kisa zamanda halledip bıcırıgımın gelmesini bekliycez artık
Canim benim senin simdi cok guclu olman lazim .O bunu sutunden hisseder kesinlikle ona negatiflik stres yollama .Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Ben hic istedgim gibi birsry bulamadim. .ustumde pijamam olsa almam ama esiminkileri giyiyorum :)Aslında bana göre asıl Doğumdan sonra da çok rahat kullanılır. Spor model çünkü. Diğerleri Doğum sonrası çok uygun değil. Çok klasik modeller :) tabi biraz da tercih meselesi canım
Bakla zararlimiki .Kizlar bakla yaptim. Cok canim istiyordu. İnsallah bir zarari yoktur. Su baklayi yerken hep korkarim. Simdi hamileyken daha da cok korkuyorum ama napiyim cok canim istedi.
Cok sevindim canim .saglikla beklemek kaliyor geriye insTahlillerim cıkmıs dr aradı protein filan cıkmamıs cok şükür anlık bi durumdu sanırım yine gözlerimde agrım var limonlu suya devam ediyorum düşük bile cıkıyo ölcümde artık tuzu azalttım baya böyle devam artık doguma kdr
Aynen bende cok sevdim .Tasinma durumum olur diye cok esya almamaya calisiyorum .tamam canim sagol.
aynen dekor gibi bisey ama cocukta yaslaninca falan rahat eder hosuma gidiyor beninde boyle seyler
hepsi cok guzrl ozellikle penguenli olanlar cook cici rabbim saglicakla giymesini nasip etsin insallh..
aaa hic boy olarak dikkat etmemistim 70 cm daha iyi canim 40 da nedir
Oh mis kolay gelsin canim .Eki Görüntüle 2122045 kizlar bende bugun buzdolabini ve firini detayli temizledim agirlasinca yapamazsamen azindan bu kadarda batmaz
Kızlar an itibariyle bende durum boyle sizden ne haber gobisler ne alemde
Eki Görüntüle 2122067 buda ben ve oğluşum
Sivri ve koca göbüşte dünya markasıyım :)))
Evet aşağı inmiş gibi hissediyorum maalesef
Benim bukadar sivri degil.ama cok asagida tasiyorum bu sekilEvet aşağı inmiş gibi hissediyorum maalesef
İyi oluyor aslinda yeni kiyafet aldritmiyorlar insana
Benim çocuğa ilk aldığım şeylerden bu fil :)Eki Görüntüle 2121859 Kızlar bugün indirimdeymiş almak isteyen alsın
Amaan bizbizeyiz surda ama eşler ne derse oMasallah ne guzel olmus :)
Benim gobus kucuk seninkinden kucuk ama izin alamadim benimkinin kiskancligi tuttu atamiyorum fotograf.
90 ım evetAa hiç 90 gibi durmuyorsun ben aynı kilodayiz zannettim hatta
1.68 aslinda cok da uzun sayılmam. Kilomun cogunlugu basenlerimde. Ust tarafim daha ince gorunuyor bu yuzden. Aslinda yan profil vermek yerine önden çeksem çıkar kilom ortayaBen 75 kiloyum senin gönüşün benimkinin yarısı resmen. Boyun uzun demekki
Baklanin icindeki bir madde zehirlenmeye yol aciyormus ozellikle erkek cocuklarinda. Dikkatli olmak lazim. Bir kere erkek kardesim iki tabak yemisti. O ara ben de baklanin fayda ve zararlarina bakiyordum. Allahim erkek cocuklarini zehirleyebildigini okudum ya. Butun gece odasina girip kontrol etmistim nefes aliyor mu diye. Ne korkmustum ya.Bakla zararlimiki .
Bende sebze yemegi aseriyorum ustelik kendi yaptigimida yiyemiyorum
m
Olsun saglikla gelsinler de kilo verilir.ay keske benimde öyle olsaydı.3 ay bitmeden hamile pantolonlarına başlamıştım
Çok fit görünüyorsun tatlım masallah sizeEvet aşağı inmiş gibi hissediyorum maalesef
Aman Allahım bu ne tatlılık :)
Eğer sut sağma pompası içinse teklisi daha kullanışlı ben kullandığımdan öyle dusunuyorumAvent çiftli yok sanırım
Selam arkadaşlarım 16 günlük hastane maceramdan sonra evime geleli 4 gün oldu hala ağrılarım var. 30+6 mecburi sezeryan oldum gelişim geriliği sebebiyle son günlerde doktor ve asistanların tavırları yüzünden sinirlerim alt üst olmuştu bebeğime yansıdı ve kalp atışları düzensizleşti. Acilen küvez ayarlandı ciğer geliştirici iğneler ve beyin gelişimi için magnezyum serum verildi. Her doktor ölçümleri farklı yaptı 1 haftalık gerilik 5 haftaya kadar çıktı her doktor kilosunu farklı söyledi sonuç itibariyle 1060 gr olarak haftasıyla uyumlu sadece düşük kilolu olduğunu söyledi yenidoğan yoğun bakım doktoru. Boyu uzun fakat zayıftı bebeğim.sadece 1 gün oksijen desteği verilmiş. Şaşılacak derece ilerleme var diyolar. Kendi kendine nefes alıyor. Çok şükür idrar ve kakasını azda olsa yapıyor. Damardan besleniyor aynı zamanda 1 C.C. anne sütü veriliyor hızlı vermek istemediklerini bağırsaklarında kanama riski olabileceği söylendi. İlk başta stresten sütüm gelmedi hastaneden ev geldiğimde sıcak bir duş komposto humana çay ve wc çıkışından sonra sütüm gelmeye başladı sürekli hastaneye götürüyoruz. Ama maalesef haftasonu göremiyoruz. Röntgenleri iyi ama olası beyin kanaması ve böbrekte genişleme olabilir aynı zamanda çok küçük olduğundan enfeksiyon riski olduğunu söylediler. Korkuyorum yüreğim ağzımda bişey olacak diye ama güçlü olması beni umutlandırıyor. Aynı sorunları yaşayan tüm anne adayı arkadaşlarıma sabır diliyorum. Ve 2018 mayıs annelerinin ilk annesi olarak tüm arkadaşlarıma vakitlice sağlıklı doğumlar diliyorum bu süreçte en büyük desteğim sizler oldunuz Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız benim için hepiniz moral oldunuz.
Masallah cok tatlii :)) yayilmis keyfi yerinde gibi.Sivri ve koca göbüşte dünya markasıyım :)))
Ben canta olarak styli concord aldim. Cok begendim. Hem sirt cantasi hem de yandan asmali olarak kullaniliyor. Termal gozu ve islak mendil cikisi var. İcinde kucuk bir alt acma ortusu de var kalinca. Digerleri hakkinda fikrim yok almayacagim icinZKizlar
-ev tipi anakucagi
_portbebe icin ic ve dis ortusu
_bebek cantasi (sirt cantasi seklindede kullanimli)
_donence
Eksiklerim arasinda tavsiyeleriniz varsa bekliyorum .
Ayy ne guzel ismiyle soylemen. Malum aramizda daha isim bulamamislar var
Canım cabuk seçmen lazım o artık koca bir birey :)Masallah cok tatlii :)) yayilmis keyfi yerinde gibi.
Ben canta olarak styli concord aldim. Cok begendim. Hem sirt cantasi hem de yandan asmali olarak kullaniliyor. Termal gozu ve islak mendil cikisi var. İcinde kucuk bir alt acma ortusu de var kalinca. Digerleri hakkinda fikrim yok almayacagim icinZ
Ayy ne guzel ismiyle soylemen. Malum aramizda daha isim bulamamislar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?