2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
peri masali klavyenin azizligine uğradım penyesi iyi değilmiş demekki canım yazmıştım
Olsun canim .oluyor arada banada.
Hastane cikisi suslu sadece birkez giyer diye ucuza aldim kesin ondandir.
Ay Allahim cok heyecanli yaa ..
Dusundukce heyecan yapiyorum.

Canim benim senin simdi cok guclu olman lazim .O bunu sutunden hisseder kesinlikle ona negatiflik stres yollama .
Guzel seyler dusun .
Gozun aydin olsun saglikla buyusun insallah .kuvezde kalan simdi saglikli olan bissuru tanidigim varumutlu ol.dualarimdasin

Aslında bana göre asıl Doğumdan sonra da çok rahat kullanılır. Spor model çünkü. Diğerleri Doğum sonrası çok uygun değil. Çok klasik modeller :) tabi biraz da tercih meselesi canım
Ben hic istedgim gibi birsry bulamadim. .ustumde pijamam olsa almam ama esiminkileri giyiyorum :)

Kizlar bakla yaptim. Cok canim istiyordu. İnsallah bir zarari yoktur. Su baklayi yerken hep korkarim. Simdi hamileyken daha da cok korkuyorum ama napiyim cok canim istedi.
Bakla zararlimiki .
Bende sebze yemegi aseriyorum ustelik kendi yaptigimida yiyemiyorum
Cok sevindim canim .saglikla beklemek kaliyor geriye ins
Aynen bende cok sevdim .Tasinma durumum olur diye cok esya almamaya calisiyorum .
Eki Görüntüle 2122045 kizlar bende bugun buzdolabini ve firini detayli temizledim agirlasinca yapamazsamen azindan bu kadarda batmaz
Oh mis kolay gelsin canim .
Ben buara hep yatiyorum neolacak boyle bilmiyorum

Kizlar
-ev tipi anakucagi
_portbebe icin ic ve dis ortusu
_bebek cantasi (sirt cantasi seklindede kullanimli)
_donence
Eksiklerim arasinda tavsiyeleriniz varsa bekliyorum .

Kızlar benm çocukta hala dönmedi. 3 hafta sonra tekrar bakalım nst 'ye gir dedi doktor. Ne zamana kadar dönme ihtimali var acaba. Büyüdükçe dönmede zor oluyor diye biliyorum. Normal doğum olsun diye 6. Aydan sonra nerdeyse hergun yürüdum. Kilo almamaya çalıştım. Ama nasip ne olacak bakalim

Aa hiç 90 gibi durmuyorsun ben aynı kilodayiz zannettim hatta
90 ım evet
Ben 75 kiloyum senin gönüşün benimkinin yarısı resmen. Boyun uzun demekki
1.68 aslinda cok da uzun sayılmam. Kilomun cogunlugu basenlerimde. Ust tarafim daha ince gorunuyor bu yuzden. Aslinda yan profil vermek yerine önden çeksem çıkar kilom ortaya enlemesineyim birazcık.
Bakla zararlimiki .
Bende sebze yemegi aseriyorum ustelik kendi yaptigimida yiyemiyorum

m
Baklanin icindeki bir madde zehirlenmeye yol aciyormus ozellikle erkek cocuklarinda. Dikkatli olmak lazim. Bir kere erkek kardesim iki tabak yemisti. O ara ben de baklanin fayda ve zararlarina bakiyordum. Allahim erkek cocuklarini zehirleyebildigini okudum ya. Butun gece odasina girip kontrol etmistim nefes aliyor mu diye. Ne korkmustum ya.

ay keske benimde öyle olsaydı.3 ay bitmeden hamile pantolonlarına başlamıştım
Olsun saglikla gelsinler de kilo verilir.

Çok sevindim canim sağlıklı sıhhatli olduğunuza. Merak etme canım o güçlü bebiş senin sütünle de daha da güçlenecek. Sen de bu arada kendini üzme dinlen eve geldiği zaman senin güçlü olman lazım canim. Üzülme herşey yoluna girecek herşey çok güzel olacak canim.

Sivri ve koca göbüşte dünya markasıyım :)))
Masallah cok tatlii :)) yayilmis keyfi yerinde gibi.
Kizlar
-ev tipi anakucagi
_portbebe icin ic ve dis ortusu
_bebek cantasi (sirt cantasi seklindede kullanimli)
_donence
Eksiklerim arasinda tavsiyeleriniz varsa bekliyorum .
Ben canta olarak styli concord aldim. Cok begendim. Hem sirt cantasi hem de yandan asmali olarak kullaniliyor. Termal gozu ve islak mendil cikisi var. İcinde kucuk bir alt acma ortusu de var kalinca. Digerleri hakkinda fikrim yok almayacagim icinZ
Ayy ne guzel ismiyle soylemen. Malum aramizda daha isim bulamamislar var

Canım cabuk seçmen lazım o artık koca bir birey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…