- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.141
Seninle konusmustuk sanirim ayni seyleri yasamisiz diye. Benim korkum bebek bakimi degil aslında. Çünkü tecrubeliyiz. Korkum oğlum nasil tepki verecek nasıl alisacak. Birde duygusal bi yapisi var icine kapansin icerlesin istemiyorum. O teraziyi nasıl ayarlicaz . Tabi huyu suyu degisecek diyenler cok. Ikisiyle nasıl ilgilenicezM Mustu 34 Benim de oğlum 6 yaşında olacak yakında ve kız bekliyorum ama hamileliğim o da çok rahattı bu sefer epey rahatsız eğer hamilelik bu kadar farklıyken bebekler de farklı olacaksa vay halime...oğlum çok zor bir bebek değildi ama çok hareketliydi ve tabi yemek ve uyku düzeni için çok uğraşmıştım...ben de çok korkuyorum açıkçası rahatlamışız epey gezmeler tatiller...şimdi sıfırdan başlamak...inşallah tecrübelerimiz kolaylaştırır işimizi
O zaten başlı başına olay...ben bebeğe aldığım eşyaları bile ortaya çıkarıp göstermiyorum...sadece çikolata yaptırıcam başka süs püs hicbir şey yok...oğlumun doğumgünü 7 nisan evi falan süsleyip ona çok güzel bi parti hazırlıycam inşallah... i de 5e kadar özel anasınıfında zaten o ilk zamanlar yaşanacak şeylerin büyük kısmını görmiycek inşallah...akşam da 8 gibi uyur...o geldiği zaman yatma vaktine ladar hep onunla ilgilenirim diye düşünüyorum...bizimki de çok iyi kalpli sevgi merhamet dolu bir çocuktur onun üzülmesine kenarda köşede kalmasına dayanamam ben...ona hamileyken karnımı severdim konuşurdum şimdi karnımdaki garibim var gibi yok gibi oğlum kırılmasın diye...çok da istedi kardeş çok sevindi ama yine de bi burukluk olur içten içe kıskançlık falan...atlatıcaz inşallah...havalar güzel olacak bahçeye parka çıkarız yaparız bişeyler..ben sezaryen olucam hiç gece ayrı kalmadık ondan bile huzursuz oluyorum 1 gece kalır geliriz inşallah teyzesiyle evde kalacak ama...öyle işteSeninle konusmustuk sanirim ayni seyleri yasamisiz diye. Benim korkum bebek bakimi degil aslında. Çünkü tecrubeliyiz. Korkum oğlum nasil tepki verecek nasıl alisacak. Birde duygusal bi yapisi var icine kapansin icerlesin istemiyorum. O teraziyi nasıl ayarlicaz . Tabi huyu suyu degisecek diyenler cok. Ikisiyle nasıl ilgilenicezuykusuz gecelerimiz olacak agresiflecegiz insallah yansitmayiz bunu ogullarimiza.
Tek başına yapmazsın yardımedenin varsa dikkat et.benimki son aylarimda evde tek olmami istemiyo ki erken doğum riskide oldu icin hayatta götürmez eve simdi.Canim aynen bende annemdeyim aramızda aynı 30 dk falan var ama işte eve geçemedik. Babam vefat ettiğinde geldik buraya eşinde annemi yalnız bırakmak istemedi. Artık eve geçeriz diye düşünüyorum ama agirlastim nasıl temizler nasıl hazırlarım bilmiyorum.
Canım benim oğlumda 5 yasında aynı korkuları yasıyorum yazmıstım burayada kücüge bi sekildr bakılcak ama oğlumu üzmek istemiyorum bende yaz diye seviniyorum bahcede parkta filan dengelicez insallahSaglikla gelsin kuzular inşallah. Alakasiz bi konuya giricem ama. Simdi bizim ikinciler ya ben bazen cok stresli oluyorum nasıl olacak iki cocukla diye. Bazende kendime güveniyorum hallederim diye. Inisli cikisli pskolojim. Bugun mesela aslinda nasıl rahatmışım diyorum bebek gelince zor olacak gibi şeyler düşünüp duruyorum. Offf
canım aslında bu hoşaf ve komposto çokda yararlı seyler değil, şekerli sonuçta. ölçülü tüketmek lazım sanki. bize süt yapacak olan sey su. bol bol su içmeliyiz, şekerli içeçecekler değil malesef. bir de salatalık yemeliyiz.Nasıl yani yaaa. Yiyemezmiyiz yemeliyiz yiyebilmeliyiz olmadi zorla yedirmeliler
Bak ağlarım ama mantıkla yaklaşıyorum gebelik şekeri ise gebelikle bitmeli demk
Pazartesi doktor randevum var sorayim ben bunu.
Bende bugünGünaydın kızlar göbekler cıkmıs meydana :)
Buda ben ve oğlum :) ilk oğlumda böyleydi öne dogru tek farkı bu daha asağıda 6 kilo aldım ama sanırım hepsi karnımda gören doğurcaksın galiba diyo
Canım benim oğlumda 5 yasında aynı korkuları yasıyorum yazmıstım burayada kücüge bi sekildr bakılcak ama oğlumu üzmek istemiyorum bende yaz diye seviniyorum bahcede parkta filan dengelicez insallah
sofiarya canım nerelerdesin iyi misin hiç sesin soluğun cıkmıyo arada bi ses ver iyiyim diye
Benim de başlarda sivilce olmuştu gebe kalınca. Sonra hiç olmadı ta ki 7.aya kadar.şimdi sivilce ve kizariklik varCanim benimde çenemde kabarmalar olustu sivilce gibide böyle garip bisi alerji desem farklı birşey de yemiyorum ki offf zaten suratim fena olmuştu buda tuzu biberi oldu
30 iyidir korkma bişey olmaz 30 da. Zten 30 da akacak boya da bebeğe zarar verir. Aksın gitsin daha iyi bence
Canım üzme kendini, senin daha güçlü olman lazım. Çünkü meleğinin sana ihtiyacı var,olacak.bu haftalarda dr um bebeklerin erken doğum olsa bile sağlıkla yaşadıklarını söylemişti. Önemli olan yedinci aya gelmesi demişti. Eskisi gibi değil artık, herşey daha gelişmiş. İnşallah kuzunu kucağına alıp sağ salim evinize döneceksiniz.Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim kollarıma almadan hep bir şüphe olacak içimde ama beklemekten dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Bir Sürü bebek var yoğun bakımda hepsinin ailesi evine götürmek için bekliyor sabır ile rabbim hepsine şifa versin
cuma gittim doktora benimkinin kafası da kaburgalarımın arasındaydı. sormadım döner mi dönmez mi diye cehalet mutluluk benceBenimkinjn bildiğin kafası direk yukarda midemin orda hissediyorum. Sorarım cnn teşekkürler.
Hani kız nerde 90 kilo :)herkesin göbüşleri çok tatlı maşallah, bu da 90 kiloluk bendenizve oğluşum
hepsi totodaydı eskiden şimdi göbeğe kaydı sanırımHani kız nerde 90 kilo :)
Maşallah hic 90 gostermiyosun canımhepsi totodaydı eskiden şimdi göbeğe kaydı sanırım
Sitede bit pazarında satabilirsin resimleri yuklersin alıcı çıkar belkiGünaydın kızlar konumuzla ilgisi yok ama bir şey sorayım size benim evim çok küçük şimdi bide ikinci çocuk gelince yerim iyice azalıyor elimde iki tane abiye elbise var iki tanede kızımın kreşte giydiği gösteri kıyafeti var bunları verebileceğim yer var mı internette falan bildiğiniz site yada sizin verdiğiniz yer varsa banada diyiverin çok yer kaplıyor bunlar
Burdamı canım hemen bakayımSitede bit pazarında satabilirsin resimleri yuklersin alıcı çıkar belki
Günaydın kızlar konumuzla ilgisi yok ama bir şey sorayım size benim evim çok küçük şimdi bide ikinci çocuk gelince yerim iyice azalıyor elimde iki tane abiye elbise var iki tanede kızımın kreşte giydiği gösteri kıyafeti var bunları verebileceğim yer var mı internette falan bildiğiniz site yada sizin verdiğiniz yer varsa banada diyiverin çok yer kaplıyor bunlar
Aminn canım inşallah bazen gücüm kalmıyor ama diyorum ki yavrum o minik bedeni kalbiyle savaşıyor bende dik durmalıyım diyorum işte o zaman umudum çoğalıyor. İnsanoğlu sabırsız işte bir an önce herşey olsun bitsin kavuşayım istiyorsun ama maalesef öyle olmuyorannesi cok sevindim bebeginin doktorlara bile gucunu gostermesine insallah bian evel toparlicak ve senin sicacik kollarina kavusucak. bu surecde sabretmek cok zor ama insallah doya doya birbirinizin tadini cikaracaksiniz sende bu surecde kendine cok iyi bak bebegin kadar seninde guclu olman lazim. insallah tum sıkıntılariniz bitecek. Allah anali babali saglikli sihatli hayirli mubarek uzun ömurlu eylesin insallah
Allah güç kuvvet versin ikinize de,Aminn canım inşallah bazen gücüm kalmıyor ama diyorum ki yavrum o minik bedeni kalbiyle savaşıyor bende dik durmalıyım diyorum işte o zaman umudum çoğalıyor. İnsanoğlu sabırsız işte bir an önce herşey olsun bitsin kavuşayım istiyorsun ama maalesef öyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?