- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.181
Allah kolaylık versin canım hem calısmak hem eve cocuklara kosturmak cok zor masallah göbüşede benimde valla aldıgım kilonun hepsi göbekte inanmıyolarda 6 kilo aldıgıma 16 dır o diyolarİyiyim arkadaşım çok teşekkürlerbu ara sağlık ocağı çok yoğun okul çocuklarının rapor ve kan tahlili işleri var İnan koşuştururken doğuracağım diye aklım çıkıyor boş zamanlarımda da Doğum hazırlıkları için koşuyorum ama işte herşey yarım yamalak Bizim kızında maşallahı var kıpır kıpır hiç rahat vermiyor gece gündüz sağolsun yani özetle inanılmaz Yorgunumm 37ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi gücüm kalır mı emin olamıyorum aşağıya da bir koca göbüş fotosu koyuyorum toplamda 10kilo aldım 8i göbek bence
Aman Allahım bu ne tatlılık :)
Aynen katiliyorum ama anlatamiyorum
Son ay bile donen vardi canim .insallah doner
Ilkkez duyuyorum cokta severim aslinda daha yiyemem korktum.
Ay masallah cok seker duruyorsunuz
Bi bakiyim o modele ilkkez duydum tesekkur ederim
Ay çok tatlı ya. Saç rengine de bayıldım canım:)
Yüzen benim gibi 20 kilo almistinHava güzel diye dün bütün gün dışarılardaydık tek tek alıntı etiket yapamadım ama epey büyümüşüz maşallah bebeciklere...benim de bu kadar diyet ve yürüyüşle 10 kilo oldu yaa inanamıyorum iyi ki de yemiyorum yesem nolurdu acaba
Canım ben sadece baby me lohusa pedi aldım, zaten normalde aşırı adet olduğum için hazirlikliyim evde de kotexin büyük pedleri vardı onlari da koydum. Yeter bana göre. Bence seninki de yeter gibi. Yetmezse normal ped alırsın ya da aldiriverirsin marketten kalınlarındanKızlar doğum sonrası ped ne almam lazım?depeend miydi neydi ondan aldım birde baby me lohusa pedi aldım yetermi?
Kızlar doğum sonrası ped ne almam lazım?depeend miydi neydi ondan aldım birde baby me lohusa pedi aldım yetermi?
Ben sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı kiCanım ben sadece baby me lohusa pedi aldım, zaten normalde aşırı adet olduğum için hazirlikliyim evde de kotexin büyük pedleri vardı onlari da koydum. Yeter bana göre. Bence seninki de yeter gibi. Yetmezse normal ped alırsın ya da aldiriverirsin marketten kalınlarından
Ayyy çok tatlı CanımBenim çocuğa ilk aldığım şeylerden bu fil :)
Ben ondan almadım canım hiç bilmiyorum, benim aşırı olduğu için adetim ne olur ne olmaz diye ayrıca buyuk ped koydum bir de babyme 'nin lohusa pedini almistim baya kalin diyeBen sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı ki
canım korkutmak istemem ama bir saatte dörtten fazla olması iyi değil diye biliyorum, doktoruna sor bence teli varsa. yalancı kasılma da olabilir ama riske atma derim.Geçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu
Masallah canim gostermiyosunherkesin göbüşleri çok tatlı maşallah, bu da 90 kiloluk bendenizve oğluşum
Letgo.sahibinden.Günaydın kızlar konumuzla ilgisi yok ama bir şey sorayım size benim evim çok küçük şimdi bide ikinci çocuk gelince yerim iyice azalıyor elimde iki tane abiye elbise var iki tanede kızımın kreşte giydiği gösteri kıyafeti var bunları verebileceğim yer var mı internette falan bildiğiniz site yada sizin verdiğiniz yer varsa banada diyiverin çok yer kaplıyor bunlar
Buaylarda olabilir canim hic ellemeKızlar bugün sağ gogsumden sut geldi biyandan çok sevindim biryandan da erken mi daha diye düşündüm
Canim merak ettik bizde.İyiyim arkadaşım çok teşekkürlerbu ara sağlık ocağı çok yoğun okul çocuklarının rapor ve kan tahlili işleri var İnan koşuştururken doğuracağım diye aklım çıkıyor boş zamanlarımda da Doğum hazırlıkları için koşuyorum ama işte herşey yarım yamalak Bizim kızında maşallahı var kıpır kıpır hiç rahat vermiyor gece gündüz sağolsun yani özetle inanılmaz Yorgunumm 37ye kadar çalışırım diyordum ama şimdi gücüm kalır mı emin olamıyorum aşağıya da bir koca göbüş fotosu koyuyorum toplamda 10kilo aldım 8i göbek bence
Benimde oyle olabilirmis ama biktim artik basagrisi sinuzitte var cekilmiyorKızlar bu arada ara ara burnum kanıyor 2 aydır..öyle çok değil 5_6 damla kadar.., 1 haftadır burun etlerim şişmişti..tıkalıydı burnum..doktora gittim ilaç yazmadı tabi..doğal deniz suyu kullanıyorum...Benim gibi burun kanamaları olan varmı...olabiliyormuş galiba hamilelikte
Masallah canim .saglikla gelirler ins.Kızlar bu da ben 7kg aldım. Bie 7daha alırım sanıyorum. Hepiniz çok tatlış görünüyorsunuz.güzelce kucaklarız bebeklerimizi inşallah
Burdan hic satış olayina karismadim bilmiyorum. Ama bana mantiksiz geldi kontur olarak yollamasi.Burada bir bayan ücreti kontör olarak göndersem olurmu dedi yalnız benim telefon kontörlü değil dediğin uygulamayada bakayım bir sıkıldım bunların yer kaplamasından
Depend normal pedmi aldin canimKızlar doğum sonrası ped ne almam lazım?depeend miydi neydi ondan aldım birde baby me lohusa pedi aldım yetermi?
Ben onceki haftalarda ciddi kabizlik yasadim. Hatta huraya da degalarca yazmisimdir ne oneriler geldi denedim hic ise yaramadi. Bir gün yine boyle fenayim. Aglamaya başladım artik canim cok yaniyor diye. O ara yeni bi pul biber almistik eve zehir gibi. Esim git bir cag kasigi at agzina ustune suyla gonder midene dedi. Artik o kadar zor durumdaydim ki caresiz denedim mide yanmasini goze alarak. İnanamazsin ama 15 dk icinde tuvalete çıktım. İlla kuru meyve falan yemek zorunda degilsin. Zaten kuru meyveye alistirdin mi bunyeni birbsure sonra o da etki etmemeye basliyor. Cok sukur bir iki haftadir ben cok rahatim. Bol su icmek de kabizligi engelliyor aklinda bulunsun.Canim ben sütten daha çok kansızlıktan korkuyorum. Kabız olmamak için içerim. Şu anda gebelik şekerinden dolayı kayısı ve armutu kestim ve çok canim açıyor ve ilk hamileliğinde kalan hemoroid var o ilerleyecek diye korkuyorum
Birde süt yapan yiyeceklerin basında su geliyor bunun yanında bol yeşillik ve mayalı gıdalarda güzel süt yapar rezene çayı da var tabii . Ben sütüm olmayacak diye korkmuyorum. Oğlumda korktum çok ağladım emziremeyeceğim göğüslerim büyümedi sütüm yok diye ama maşallah emzirdim hiç ek gıdaya mamaya falan gerek olmadi. O yüzden süt yapması asıl konu değil ama yaparsa çok güzel olur.
Geçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu
Sogukca bir dus alsan, bir bardak soguk su icsen, biraz yuruyus yapsan geciyorsa yalanci sanci.. ne yaparsam yapayim gecmiyor diyorsan gercek sanci olabilirGeçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
Canım fazla bence saatte beş defa, düzenli kasılmaların olursa mutlaka geliyorsun dedi benim doktorum, günde beş kasılıyorum ben, agrıdan ağlıyorum sen nasıl dayanıyorsun. Lütfen doktora ulaş, bi nst ye bağlasınlarBenim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
Kanaman çok oluyorsa al bence. Baya koruyucu bir şey gibi. Kirlenince yırt at. Orta kısmında kalınca bir ped var.Ben ondan almadım canım hiç bilmiyorum, benim aşırı olduğu için adetim ne olur ne olmaz diye ayrıca buyuk ped koydum bir de babyme 'nin lohusa pedini almistim baya kalin diye
Sancilarin aralik sikligini ve suresini takip etmeye basla. 5 dakikada bir gelip yaklasik 1 dakika surerse hastaneye gitmen gerekiyor. Ama bu asamaya gelmek icin sanirim saatlerce sanci cekiyoruz.Benim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?