2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah kolaylık versin canım hem calısmak hem eve cocuklara kosturmak cok zor masallah göbüşede benimde valla aldıgım kilonun hepsi göbekte inanmıyolarda 6 kilo aldıgıma 16 dır o diyolar bizimkide öyle ya hele gece 11-12 gibi deliriyo icerde napıyosa artık eşime diyorum doguncada böyle olursa aman sabahlar olmasın

Aman Allahım bu ne tatlılık :)

Aynen katiliyorum ama anlatamiyorum

Son ay bile donen vardi canim .insallah doner

Ilkkez duyuyorum cokta severim aslinda daha yiyemem korktum.

Ay masallah cok seker duruyorsunuz

Bi bakiyim o modele ilkkez duydum tesekkur ederim

Ay çok tatlı ya. Saç rengine de bayıldım canım:)

Çok teşekkürler tatlılar Kırşehire tasindik bir hafta calistimyarin izne ayrılıyorum sukur ama evdeki minikle zor yoruluyorum buraya pek yetişemiyorum hepinize öpücükler

Yüzen benim gibi 20 kilo almistin

Kızlar doğum sonrası ped ne almam lazım?depeend miydi neydi ondan aldım birde baby me lohusa pedi aldım yetermi?

Kızlar doğum sonrası ped ne almam lazım?depeend miydi neydi ondan aldım birde baby me lohusa pedi aldım yetermi?
Canım ben sadece baby me lohusa pedi aldım, zaten normalde aşırı adet olduğum için hazirlikliyim evde de kotexin büyük pedleri vardı onlari da koydum. Yeter bana göre. Bence seninki de yeter gibi. Yetmezse normal ped alırsın ya da aldiriverirsin marketten kalınlarından

Ben sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı ki

Ben sadece dependin hasta kilodunu aldım. Baya orta kısmı bebek bezi gibi. Kalınca ped var. Ayrıca ped almaya gerek var mı ki
Ben ondan almadım canım hiç bilmiyorum, benim aşırı olduğu için adetim ne olur ne olmaz diye ayrıca buyuk ped koydum bir de babyme 'nin lohusa pedini almistim baya kalin diye

Geçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu

2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu
canım korkutmak istemem ama bir saatte dörtten fazla olması iyi değil diye biliyorum, doktoruna sor bence teli varsa. yalancı kasılma da olabilir ama riske atma derim.

herkesin göbüşleri çok tatlı maşallah, bu da 90 kiloluk bendeniz ve oğluşum
Masallah canim gostermiyosun
Letgo.sahibinden.

Kızlar bugün sağ gogsumden sut geldi biyandan çok sevindim biryandan da erken mi daha diye düşündüm
Buaylarda olabilir canim hic elleme
Canim merak ettik bizde.
Gobuse masallah
Benimde oyle olabilirmis ama biktim artik basagrisi sinuzitte var cekilmiyor
Kızlar bu da ben 7kg aldım. Bie 7daha alırım sanıyorum. Hepiniz çok tatlış görünüyorsunuz. güzelce kucaklarız bebeklerimizi inşallah
Masallah canim .saglikla gelirler ins.
Gobusler buyumus

Burada bir bayan ücreti kontör olarak göndersem olurmu dedi yalnız benim telefon kontörlü değil dediğin uygulamayada bakayım bir sıkıldım bunların yer kaplamasından
Burdan hic satış olayina karismadim bilmiyorum. Ama bana mantiksiz geldi kontur olarak yollamasi.

Kizlar bu arada dun arabamiz geldi. İyi ki bunu almisiz dedim. Sürümü, kumaşı, genişliği falan o kadar güzel ki! Tek eksi yani cift yönlü kullanilmiyor olusu. Ona da cok takilmadim. Cocuk buyuyene kadar zaten anakucaginda gidecek. Anakucagina sigmayacak hale gelince de etrafi izlemek isteyecektir diye dusunuyorum. Tentesi cok genis. Uyku tulumu yagmurlugu falan var.

Ben onceki haftalarda ciddi kabizlik yasadim. Hatta huraya da degalarca yazmisimdir ne oneriler geldi denedim hic ise yaramadi. Bir gün yine boyle fenayim. Aglamaya başladım artik canim cok yaniyor diye. O ara yeni bi pul biber almistik eve zehir gibi. Esim git bir cag kasigi at agzina ustune suyla gonder midene dedi. Artik o kadar zor durumdaydim ki caresiz denedim mide yanmasini goze alarak. İnanamazsin ama 15 dk icinde tuvalete çıktım. İlla kuru meyve falan yemek zorunda degilsin. Zaten kuru meyveye alistirdin mi bunyeni birbsure sonra o da etki etmemeye basliyor. Cok sukur bir iki haftadir ben cok rahatim. Bol su icmek de kabizligi engelliyor aklinda bulunsun.

Benim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için

Sogukca bir dus alsan, bir bardak soguk su icsen, biraz yuruyus yapsan geciyorsa yalanci sanci.. ne yaparsam yapayim gecmiyor diyorsan gercek sanci olabilir

Benim sorum araya kaynamış yalnız sık sık bakıyorum yazan var mı diye içim rahat etmesi için
Canım fazla bence saatte beş defa, düzenli kasılmaların olursa mutlaka geliyorsun dedi benim doktorum, günde beş kasılıyorum ben, agrıdan ağlıyorum sen nasıl dayanıyorsun. Lütfen doktora ulaş, bi nst ye bağlasınlar

Ben ondan almadım canım hiç bilmiyorum, benim aşırı olduğu için adetim ne olur ne olmaz diye ayrıca buyuk ped koydum bir de babyme 'nin lohusa pedini almistim baya kalin diye
Kanaman çok oluyorsa al bence. Baya koruyucu bir şey gibi. Kirlenince yırt at. Orta kısmında kalınca bir ped var.

Sancilarin aralik sikligini ve suresini takip etmeye basla. 5 dakikada bir gelip yaklasik 1 dakika surerse hastaneye gitmen gerekiyor. Ama bu asamaya gelmek icin sanirim saatlerce sanci cekiyoruz.
En azindan YouTube deki anneler oyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…