- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.001
Aslinda yardim etmeye calisiyorlar ama okadar is cikiyorki .peri masali tatlım kendini üzme hiçbirşey senden bebeğinden kıymetli değil kötü olarak söyleme tatlı dille söyle bak wallahi iki işine yardım etseler üçüncüde göremezsin hiçbirini birde her gelene çay falan ikram etme kuzum sen böyle davrandıkça ağrını sızını bilmez kimse ille gelceklerse bir işinin ucundan tutsunlar çaylarını demlesinler hep birlikte için ama sen öyle ağrı sancı içindeyken olmaz böyle
Tekrar yikama yaptir istersen canim durulama olarak tum kiyafetlere ben yaptiriyorum.Evet filede çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti , benim endişem deterjanlı şeyi ağzına deyireceğiz ya ondan
Kizanlar kusenler ne kadar bahtsizim ben boyle.Canim suan senden ve karnindakinden daha onemli, degerli bisey yok. Gelenler kim bilmiyorum ama yakinlarinsa kirilmamalari gerekir soyle acik acik ben misafirle oturamiyorm uyumak uzanmak dinlenmek istiyor vucudum kaldiramiyorm de lutfen yakinlarin degilse zaten direk soyle eger dusunceli olmayip geliyolarsa kirilirlar mi diye dusunmeden soyle kirilan da kirilsin o kirilcak bu uzulcek diye diye hep kendimizden odun veriyoruz kimse Dr kiymet bilmiyor sagligini evladini dusun bence cunku gordugun gibi sen kendini dusunmedikce kimse seni dusunmez canim , dikkat et kendine Allah korusun sancin olsa yorgunluktan erken dogsa deger mi misafirler icin ugrasmana hic biseye degmez
Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar
Benim de çok sık sağda oluyo ama bazen solda yapıyor. Hele aksamlari resmen acıyor etim.Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar
Ben dogumdanda cok korkuuorum.gelen gidenden 5 ay sonrasina gitmk istiyorum uzaga tasinacagim guneKızlar Allah yardımcınız olsun. Ben biraz çirkefim biraz da eşim sağolsun kaşımdan gözümden anlar memnuniyetsizligimi hemen kendi devreye girer milleti kovalar öyle bisey olsa. Kaynana desen benimki melek gibidir ama ne hikmetse melek olan bile batıyor bi süre sonra malesef. Gerçi artik bana annem de batıyor bütün dünya batıyor nedense.
Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla şu hamilelik günleri göz açıp kapayıncaya kadar geçsin kolay doğumlar yapalım bi an önce herkes evlerine dagilsin. Tek isteğim bu. Ramazan bayramına erişelim yeter bana
Esime biraz soylendim .o da bni sucluyo .Gelme de canım ezdirme kendini gelirim ne demek yaa hamile kadına. Benim kayınvalidem de alt katımda oturuyor yemeği hep onda yerim hamile kaldığımdan beri sofra bile kaldırmıyorum ben bırak bana gelmeyi ben onun evindeyken bile suyumu getirir bana. Öyle şeymi olur sen iki canlısın kendine zor yetiyorsun şuanda birde millete hizmetmi edeceksin. Valla canım gerekirse eşinle konuş yazık senin canına da ama. Çok kızıyorum böyle olunca.
Canim benim hic oyle degil cok hareketli masallah top halinde bile yerinde durmuyo geziyo.Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar
Farkli yerlerde oluyo kuzum ama cok oluyo yani. Doktor bebegin bazi yaptigi hareketlerin buna sebep oldugunu soylemsiti. Kasilma tum karinda olur bi bolgede olmaz demisti. Ama dikkat et buna bolge bolgemi tum karinmi. Tum karin olursa doktoruna bildir.Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar
Bide gecen birine buyu yaptigini itiraf etti.diken ustundeyim geldiginde odama gidip yatmak yerine ortaliktayim hep banada yaptigini soyleyenler oldu.Sök zili, eşine de söyle.. Allah korusun erkenden doğmaya kalksan kim bakıcak sanaBenim kv de bi iş yapmaz, komşusuna demiş geline bakmaya gidip geliyorum, seni görüyor nasılsa hamilesin yalanıma inandı hemen diyor. Demek ki hamileye yardım edileceğini biliyor ama bıgazımdan bi kaşık çorbası geçmedi. Allah’a havale ediyorum. Sen de kapıyı açma kuzum, yatıyordum dersin ya da geldiklerinde uzat ayaklarını mecburum çok ağrım var diye, biliyorum yapmak zor ama yapmak lazım
Ya dimi esim abarttigimi soyluyor birde nasil olsa ben sancilaniyorum ona birsey olmuyorcanım seni düşünmeyeni sen de düşünme. bu kadar ağrın varsa hele yat uzan gelene hizmet ettir, bir daha gelmeyeceklerine eminim. ay inan ben bile senin yerine sinir oldum.
Annem babam hasta olmazsa gelecek 70 yasinda ama o gelemezse kimse yok varda yok .Canım boş çay ver bide kalkıp kendileri koysun gelen yabancı diildir heralde.
Kırkında kimse kalmicak mi seninle
O zaman yapma sana niye kimse yapmıyorsun demez
Sanki cektigim aciya pek inanmiyor kimse .sanirim belli etmiyorum. Benden kaynaklaniyor sanirmCan'ım az yapacaksan kolonyayı gitti gidiyordan hazır şekilde alabilirsin. 50 cc lik olanlar. 1.5 tl ye bile var. Uğraştığına değmez. Ama şeker kavanozu pahalı olabilir. Çünkü sadece kavanoz 1 tl.
Bence çok tatlı Can'ım. FaZlasıyla işini görür.
Ay canım sen gelene çay kahve vermeye devam ettiğin sürece o gelen bitmez. Bazen salağa yatmak en iyisi. Gelen olunca da kusura bakmayın ağrım çok yatıyordum buyrun dedikten sonra git yat. Bırak otursun. gelen geldiği gibi gider.
Cok gecmis olsun canim .insallah gununu bekler kuzuu.Kuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz @Kumsalpoyraztgb34 iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelirKuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz @Kumsalpoyraztgb34 iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
Bir tarafta olusan aertlesme cok buyuk ihtimalle bebisindir :) benim dun nst de cikti sancil 45 di hatta. Tam kasilma aninda fark ettim dedim kesin cikacak. Cihazdan kagit yavas yavas cikiyor ya, bir iki dk sonra baktim kagida gercekten de kasilmaymis. Boylelikle emin oldum. Kasimla tum karin tarafindan gerceklesiyor hatta sanki boyle ortaya dogru kenarlardan cekiliyormus gibi oluyor.Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar
Kuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz @Kumsalpoyraztgb34 iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
canım kendin yapma, yapar mısınız diye rica et. çalıştır gelenleri canına yazık, hem kendini yorma hem ayakları anca öyle kesilir. nasılsa yapıyor diye keyfe gelmezler.Kizla slm okadar moralim bozukki.
Gunlerdir misafirim var cok yorgunum.
Her gelene bi cay koymak bukadarmi zor olur.sancidan ölüyorum.
Arkalarindan evi topluyorum bakiyorum yine kapi caliyo .
Demek dogumumdada boyle olucak amaliyatli halimle kalkicam .yardimci kimsede olmicak
Aslinda yardim etmeye calisiyorlar ama okadar is cikiyorki .
Evet anlatmam konusmam gerek .
Bazilari hic anlamak istemiyor yada ben beceriksizim bukonuda
Tekrar yikama yaptir istersen canim durulama olarak tum kiyafetlere ben yaptiriyorum.
Kizanlar kusenler ne kadar bahtsizim ben boyle.
Kapiya gelenlere git diyemiyorum.hayir demeyi bilmiyorum .
Haklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .canım kendin yapma, yapar mısınız diye rica et. çalıştır gelenleri canına yazık, hem kendini yorma hem ayakları anca öyle kesilir. nasılsa yapıyor diye keyfe gelmezler.
Sart degil .Aaaa ben tekrar durulama yaptırmadım normal bebek deterjanıyla yıkadım 40 dk programda 30 derecede , yarın astıklarımı toplayıp bidaha durulamamı yapsamki
Benimki 6 tane büyütmüş, ama cahil cahil şans eseri büyütmüş, saçma sapan batıl inançları var ve inanılmaz pis. Sorsan dünyanın en hijyen insanı ama elini yıkamaktan bi haberAy öyle kayinvalide istenir mi istenmez tabi inş annen gelir cnm ya. Benimki yapar cnm ama ben isteyemem söyleyemem ya da benim dediğim gibi yapmaz kafasına göre takılır sinir olurum. Ne bilim kanamam olur eder emzirirken falan cekinirim utanırım. Çocuğun bakımina karışır ya o o da insan iki de çocuk büyümüş ama mantıksız birşey derse kızarım falan.
Aaa bir de o mesele var, eski evdeyken getirdiği çiçeğin dibinden dua buldum, eski saksıydı diye kıvırmış eşime. Abisi Sigarayı bıraksın diye muska yazdırmışlar konuşurlarken duyduk, geçen gün görümcem de eşime uyuyamıyor diye o kadar da muska yazdırdık sana fayda etmedi mi diyince ben de çok kıllanıyorum. Aramızda ciddi bir durum olmadı ben asla yüzgöz olmak istemem ama kimbilir insanların içini bilemiyor insanBide gecen birine buyu yaptigini itiraf etti.diken ustundeyim geldiginde odama gidip yatmak yerine ortaliktayim hep banada yaptigini soyleyenler oldu.
Kizi dedi Allah birakiyorum bunlari artik
Ya dimi esim abarttigimi soyluyor birde nasil olsa ben sancilaniyorum ona birsey olmuyor
Annem babam hasta olmazsa gelecek 70 yasinda ama o gelemezse kimse yok varda yok .
Kotu gun gecince cikiyorlar ortaya
Sanki cektigim aciya pek inanmiyor kimse .sanirim belli etmiyorum. Benden kaynaklaniyor sanirm
Canım benim kayınvalidem bir kere habersiz geldi, zaten kavgalıydık eşimle o gün tam da ben ağlıyordum, suratlarımız on karış.. o gitti bi kavga daha ettik Yolgeçen hanı mı burası diye, daha da yeni evliydik. Ben evden gidecektim az kalsın eşim anahtarı falan sakladı.. sonra habersiz gelmesinler söyle dedim, basıl söyledi bilmiyorum ama bir daha habersiz gelmediler. Neyse sonra haber vermeye başladılar sözde, evden çıkıyoruz işimiz var diyoruz biz gelicez başka zaman gidersiniz diyorlar, haberli gezmeğe gidiyoruz diyoruz, arayın iptal edin diyorlar.. evi taşıdık da rahat ettik şükürHaklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .
Sart degil .
Ama bizde alerji oldugu icin mecbur yapiyorum.
İnşallah canım o günler gelecek mi acaba ? Yarın tekrar anne sütü deneyecekler birde damla istediler gaz için bakalım inşallah kusmazHaydarinna canim serumda gerekli mineraller var mineraller toparlanmasını sağlar ve en yakın zamanda sütünü içmeye başlar inşallah.
Çok zor bir durum haklısın ama sizde gelecekte bu durumda olanlara moral olacaksınız diyeceğiz ki 1060gr doğdu ama şimdi 3-4 yaşında aslan parçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?