2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar

Aslinda yardim etmeye calisiyorlar ama okadar is cikiyorki .
Evet anlatmam konusmam gerek .
Bazilari hic anlamak istemiyor yada ben beceriksizim bukonuda
Evet filede çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti , benim endişem deterjanlı şeyi ağzına deyireceğiz ya ondan
Tekrar yikama yaptir istersen canim durulama olarak tum kiyafetlere ben yaptiriyorum.
Kizanlar kusenler ne kadar bahtsizim ben boyle.
Kapiya gelenlere git diyemiyorum.hayir demeyi bilmiyorum .

Kizlar karninizin top gibi olmasi hep ayni yerdemi oluyo. Mesela benim hep gobegimin hizasinda sag tarafta hic sasmas. Sizinde oylemi top olmalar

Benim de sanki sürekli sağ tarafta kaburgamın altında sıkışmış gibi hissediyorum. Hiç değişmiyor yeri masa başında çalıştığım için sürekli dik oturmaya çalışıyorum sıkışmasın diye ama hep aynı gerçekten hiç değişmiyor çok enteresan

Benim de çok sık sağda oluyo ama bazen solda yapıyor. Hele aksamlari resmen acıyor etim.

Ben dogumdanda cok korkuuorum.gelen gidenden 5 ay sonrasina gitmk istiyorum uzaga tasinacagim gune
Esime biraz soylendim .o da bni sucluyo .
Annen yardim eder diyo.annem 70 yasinda
Kadin napsin yapabildigini yapiyo zaten
Canim benim hic oyle degil cok hareketli masallah top halinde bile yerinde durmuyo geziyo.
Ama genelde senin gibi diyor tanidiklarim

Farkli yerlerde oluyo kuzum ama cok oluyo yani. Doktor bebegin bazi yaptigi hareketlerin buna sebep oldugunu soylemsiti. Kasilma tum karinda olur bi bolgede olmaz demisti. Ama dikkat et buna bolge bolgemi tum karinmi. Tum karin olursa doktoruna bildir.

Kuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz @Kumsalpoyraz tgb34 iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem

Bide gecen birine buyu yaptigini itiraf etti.diken ustundeyim geldiginde odama gidip yatmak yerine ortaliktayim hep banada yaptigini soyleyenler oldu.
Kizi dedi Allah birakiyorum bunlari artik
canım seni düşünmeyeni sen de düşünme. bu kadar ağrın varsa hele yat uzan gelene hizmet ettir, bir daha gelmeyeceklerine eminim. ay inan ben bile senin yerine sinir oldum.
Ya dimi esim abarttigimi soyluyor birde nasil olsa ben sancilaniyorum ona birsey olmuyor
Canım boş çay ver bide kalkıp kendileri koysun gelen yabancı diildir heralde.
Kırkında kimse kalmicak mi seninle
O zaman yapma sana niye kimse yapmıyorsun demez
Annem babam hasta olmazsa gelecek 70 yasinda ama o gelemezse kimse yok varda yok .
Kotu gun gecince cikiyorlar ortaya
Sanki cektigim aciya pek inanmiyor kimse .sanirim belli etmiyorum. Benden kaynaklaniyor sanirm

Cok gecmis olsun canim .insallah gununu bekler kuzuu.

Geçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir

Bir tarafta olusan aertlesme cok buyuk ihtimalle bebisindir :) benim dun nst de cikti sancil 45 di hatta. Tam kasilma aninda fark ettim dedim kesin cikacak. Cihazdan kagit yavas yavas cikiyor ya, bir iki dk sonra baktim kagida gercekten de kasilmaymis. Boylelikle emin oldum. Kasimla tum karin tarafindan gerceklesiyor hatta sanki boyle ortaya dogru kenarlardan cekiliyormus gibi oluyor.

Yaa cok gecmis olsun. Nasil oldu neden patlamis kese? Nasil fark ettin? İnsallah bebisin saglikla gelir kucagina.

canım kendin yapma, yapar mısınız diye rica et. çalıştır gelenleri canına yazık, hem kendini yorma hem ayakları anca öyle kesilir. nasılsa yapıyor diye keyfe gelmezler.

Aaaa ben tekrar durulama yaptırmadım normal bebek deterjanıyla yıkadım 40 dk programda 30 derecede , yarın astıklarımı toplayıp bidaha durulamamı yapsamki

canım kendin yapma, yapar mısınız diye rica et. çalıştır gelenleri canına yazık, hem kendini yorma hem ayakları anca öyle kesilir. nasılsa yapıyor diye keyfe gelmezler.
Haklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .
Aaaa ben tekrar durulama yaptırmadım normal bebek deterjanıyla yıkadım 40 dk programda 30 derecede , yarın astıklarımı toplayıp bidaha durulamamı yapsamki
Sart degil .
Ama bizde alerji oldugu icin mecbur yapiyorum.

Benimki 6 tane büyütmüş, ama cahil cahil şans eseri büyütmüş, saçma sapan batıl inançları var ve inanılmaz pis. Sorsan dünyanın en hijyen insanı ama elini yıkamaktan bi haber o yüzden uyur kalırım bişey okur bebeğe napar belli değil o yüzden hiç gerek yok yani.. her şeyi de çok bilir, hiç susmaz, yüksek sesle ve çok konuşur iyice gömdün diyeceksiniz ama napiim anlattıklarımın fazlası var eksiği yok

Aaa bir de o mesele var, eski evdeyken getirdiği çiçeğin dibinden dua buldum, eski saksıydı diye kıvırmış eşime. Abisi Sigarayı bıraksın diye muska yazdırmışlar konuşurlarken duyduk, geçen gün görümcem de eşime uyuyamıyor diye o kadar da muska yazdırdık sana fayda etmedi mi diyince ben de çok kıllanıyorum. Aramızda ciddi bir durum olmadı ben asla yüzgöz olmak istemem ama kimbilir insanların içini bilemiyor insan

Haklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .

Sart degil .
Ama bizde alerji oldugu icin mecbur yapiyorum.
Canım benim kayınvalidem bir kere habersiz geldi, zaten kavgalıydık eşimle o gün tam da ben ağlıyordum, suratlarımız on karış.. o gitti bi kavga daha ettik Yolgeçen hanı mı burası diye, daha da yeni evliydik. Ben evden gidecektim az kalsın eşim anahtarı falan sakladı.. sonra habersiz gelmesinler söyle dedim, basıl söyledi bilmiyorum ama bir daha habersiz gelmediler. Neyse sonra haber vermeye başladılar sözde, evden çıkıyoruz işimiz var diyoruz biz gelicez başka zaman gidersiniz diyorlar, haberli gezmeğe gidiyoruz diyoruz, arayın iptal edin diyorlar.. evi taşıdık da rahat ettik şükür

Bebek hareketiysede nasil kasilma gibi canimi acitiyo anlatamam. Ya alinti yapamadim birisi dusuncesiz misafirlerden bahsetmisti ve guleryuzlu oldugunu kimseye tepki koyamadigini soylemisti. Iste tamda sen bu sekilde oldugun icin misafirlerin geliyo. Ya kendini degistir ya da sikayet etme ( tabiki etmemek imkansiz) ama sana tavsiyem kendini yipratmamak yormamak icin kendini degistir. Cayi koyma belim cok agriyo artik zorlanmalar basladi kalan 2 ay nasil gecicek bilmiyorum de. Ee esek değiller ya anlarlar.

İnşallah canım o günler gelecek mi acaba ? Yarın tekrar anne sütü deneyecekler birde damla istediler gaz için bakalım inşallah kusmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…