2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben bu sekil 2 tane hastane cikisi hazirladim. Battaniyenin icinde alt ust kiyafet, çıtçıtlı zibin, sapka eldiven çorap, ağız mendili ve bir tane bez koydum. Dogumhaneye bu keselerden birini versem yeterli olur heralde bebegi hazir etmek icin. Cantayi tumuyle vermek istemiyorum. Biberona emzige ihtiyac olursa odaya gectigimizde veririz diyorum. Tecrubeli anneler, yeterli mi bu kese dogumhane icin :) icine kucuk bir paket islak mendil fan atayim mi?

Eklentiler

• 4952ED87-59A8-4003-B991-7A377DB2EE41.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 71
muz fındık fıstık ceviz kilo aldırıyor canım

Biberone ve ayriyeten cay bardagi-kasigina gerek var mi? Sut gelmezse biberon ile mama versek olmaz mi?

bende oturıyorum ama ayağım agrıyor cok hemde şişiyor biraz

Benfe çantayı tümüyle vermeyeceğim hurcun içine hazırladım hurcu vereceğim ıslak mendil koymadım çantaya iki paket koydum doğumhaneye gerek yok bence ben daha önce şimdi gittiğim hastanede ameliyat oldum ameliyata girmeyi beklerken doğumdan çıkan bebekleri gördüm hemen hemşire steril bezle siliyor Isının altında hızlıca üstünü giydirip anneye götürüyordu ıslak mendil kullanmadı hiç

Oh maşallah canım maşallah haftaya cuma da benim kontrol var darısı başıma

Hastane cantasina ben de koydum ama hastaneyi tanimadigim icin ne yapip yapmayacaklari hakkinda bilgim yok. O yuzden tedirgin oluyorum.

Aynen bende hep normale sartladim kendimi o an cekip kurtulmak istiyorum sonrasinda rahat olmak istiyorum ama bilmiyorum iste yavrum ya kafam cok karisik. Doktorum kesin normal uzerinden yuruycek zorliycak beni ama hayirlisi neyse bebeklerimiz ve bizim icin rabbim onu nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…