2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım hastane çıkışların içinde oluyo bağlıuolar ama kimi bağlamıyor kusak gibi bişe
Aa evet idilden 20 li hasta ne çıkışı aldım ben onun içinde vardı bende bu ne diyorum:)peki bişey daha sorsam 20 li hastane çıkışı haricinde başka kıyafet koymak gerekiyor mu? Yoksa o parçalar yetiyor mu sizce?

bak bunu hiç bilmiyordum.hatta kıza sakada yaptım acıdan doğurursam karışmam diye.oda daha hic yapan olmadı dedi

nasıl yani cnm neden böyle üzüyorlar seni kimi ilgilendirir akraba evliliği de kızıyor sana. öyle doktor mu olur töbe töbe. görevi seni aydınlatmak çekinme her sorunu sor
soruyorum parmagiyla dur diyor bana alraba evliliginden kiziyo sistemede girdi bari aileni uyar senin hatani yapmasin kimse diyor kizarak yok kalbinde odak yok bagirsaginda odak kafasinda su ama ne hastaligi olabilir dedimde ortaya dicekleri birsey olmuyor ozel gidiyorum beni aydinlatacaklarina onlar bile beni nasil aticani sasiriyor parayla atiktldik resmen diger devlet sana yetersizsiz diyor. yani bende sastim kaldim

Yo
onun içinde doktorum bana şekerli şeyleri ve hamur isini azalt demişti sanırım oda ise yaradı son kontrolde suyun güzel demişti
Tatlı yemiyorum artık bal reçel dahil çayıma şekerde atmıyorum ekmekte tam buğday yada tahilli ekmek tüketiyorum ama gene çok suyum sükürki iri değil yavrum

canım benim yaa bu nasıl bir şey böyle sana açıklama yapmak zorundalar ne olursa olsun çok üzüldüm. şikayet et bu durumu gerçekten bu senin hakkın doktora gidiyorsan cevap almalısın sen hamilesin üzemez kimse seni. Yaz bimerden gittiğin tüm doktorların adını bak nasıl açıklama yapıyorlar o zaman.

Bayanlar sizce bu gecelik uygun mu hastane için ? Daha önce konusu geçmişti, normalde gecelik kullanmadığım için sadece hastanede doğum sonrası kontrolde lazım olabilir diye uygun bir şeyler arıyordum. Lcwaikiki de bunu buldum. Pijama takımını kontrollerden sonra giyerim diye düşündüm. Mağazalarda görünmüyor bu gecelik. Online olarak görmeden alıp almama konusunda kararsız kaldım

Eklentiler

• upload_2018-3-16_14-51-13.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 69
  • upload_2018-3-16_14-51-20.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 66

yaptiklari olumsuz olmak bi yerde anliyorum cok hasta var bi kere gittim sistem hatasi yuzunden gun aksama randevu saatlerine 3 er hasta atamis mesela ben 8de aldim randevu benimle beraber 2 kisi daha ayni saate almis arada randevusuz gorunmek isteyenlerde oluyo doktorlar cok bikmis yani. ama bende ona gore onlem almak istiyorum bu gidisimde olumsuz olursa bu sekil bu sefer bimere yazicam. cunku cok yoruldum doktolardan sag olsunlar hersey icimde kaldi bebege hazirlik bile oylesine yaptm resmen bi diyorum heveslenim yapim sonra diyorum ameliyat olur kaybedersem bunlarin ne onemi var felan. arafda kaldim 22 haftamdan beri yine diyorum cektim sıkınti olsun bebegim iyi olsun

Yo

Tatlı yemiyorum artık bal reçel dahil çayıma şekerde atmıyorum ekmekte tam buğday yada tahilli ekmek tüketiyorum ama gene çok suyum sükürki iri değil yavrum
ben çayda şekeri orta okuldayken kesmiştim.kahvaltı harici ekmek yiyen birisi değilim.hamur isi ve tatlıyı eşim hic yemediği için evde misafir harici yapmam.yani bunlara gore benimde suyumun çok olmaması lazımdı

Bence ne yapsak aynı olacak dikkat edelim yinede napalim hem kilo almamış oluyoruz

Ayy ne tatlı olmuş eline sağlık.Bu keseler tuhafiyedemi satılıyor bende almak isitorum.ne güzel düzenli düzenli olmuş.
Bu magnet vs.. malzemeleri satan dükkanlar oluyor ya. Ben ordan almistim. Renk renk boy boy var cok tatlilar.
Ya doktor olmus ama cahilliginden kurtulamamis. Ne alakasi var akraba evliligi ile. Tamam akraba evliligi risk olusturabilir. Ama %100 ona baglayip anneyi uzmek ne kadar mantiksiz. Esimgil 10 kardes. 7 si evli. Aileye yabanci giren, kan bagi olmayan sadece Ben ve kucuk gorumcemin kocasiyız. Esimin bircok yigeni falan da evli. İnanir misin hepsi akraba evliligi. O kalabalik aileyle kan bagi olmayan sadece iki kisiyiz gercekten. Öz, birinci dereceden amca cocuklariyla evlendirmisler ya. Diger evli gorumcelerimin soyadi bile farkli degil evlenmeden onceki soyadlariyla ayni. Esimim 30 kusur yigeni var. Sadece bir tanesi biraz problemli. Onun problemi de dogumsal, kalitimsal degil cocuk 4-5 yaslarina gelince ortaya cikmis. Bir gun komsularina misafirlige gittiklerinde komsunun buyuk cocuklari icerde korku filmi izliyormus bu kiza da izletmisler. o gunden sonra haftalarca gece ciglik atarak uyandi, sonra gunduz bayilmalari basladi, ilerledikce bizi duymamaya basladi falan diye evrelerini anlatiyor. Kiz simdi 16 yasinda. Duzenli aldigi ilaclari var. Tamam biraz problemli ama oyle sebebi akraba evliligi degil yani. Sen de üzme kendini. Turkiyenin yarisi akraba evliligi yapmis. Keske doktor degistirebilsen.
Eki Görüntüle 2124471 Eki Görüntüle 2124473 Teyzeleri kızımın dağıtmalık süsleri ve beşiği ...Rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah

Aminn insallah. Cok guzeller :)

Model olarak guzel ama tenginin beyaz olması sıkıntı. Cok cabuk kirlenir. Bir de lekelenmen falan olursa bayrak gibi cikar ortaya. Gercii benimki de acik mavi bende de cikar ama beyaz daha riskli gibi. Avm lere ugrama imkanin varsa suwen e bak. Orda cok guzel spor modeller vardi ben ordan aldim. Fiyati da uygundu.

canım ben 5 haziranda dogum yaptım ve adanada yasıyorum cok fazla sıcak değildi ama adana sonucta bebeğim üsüdü 2 kat kıyafet giydirdik hastane cıkışı dısında en az 2 kat beşli takım yanına al canım ksuyo kakası cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…