- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.561
Rabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni
Anlattığın bende 2 günde bir oluyo canım rahim kasları açılıyor ondanRabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
Bu gece sabaha dogru benimde donerken gobegimin alt kisminda cok siddetli bi sanci gibi bisey oldu sanki igne batiriliyormus ve bi damar kopmus gibi tuaf bi aciydi. Oturmaya calistim onda bile zor hareket ettim az bekledim hafifleyince geri uzandim. Varmi oyle agri hisseden aramizda? Normalmi bilemedim simdi sukur bi sikinti yok ama korkuttu beni
Amin inşallah
Ben de neredeyse her gece dönerken o acıyı yaşıyorum. Sürekli aynı yöne yatmak ayrı zorluyor, dönmek çok başka zorluyor. Dediğin gibi tam dönerken kasıklarımda acayip bir acı hissediyorum. Aynı şey sabah yataktan ilk kalktığımda da oluyor. Ayaklanmadan bir süre oturup dinleniyorum. Ancak öyle biraz yavaşlıyor. Sanırım doğuma hazırlıyor bizi bebek
O
Anlattığın bende 2 günde bir oluyo canım rahim kasları açılıyor ondan
Valla benim çok oluyor genelde büyüme olduğu zaman oluyo birde benim dikiş sıkıntısı var Oyüzden daha çok hissediyorum tabiki bu gayet normal bence rahim bağları esniyor yer açılıyoTesekkur ederim canim ya anladim demekki bundan sonra daha fazla olabilirmi bu agri? Sanki birden kan bosalacakmis gibi hissettim hareket edemedim bisey olacak diye
Benimkide çok hıçkırıyor canım kızımda oluyormuydu bu kadar hatırlamıyorumHıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
weryew hatim bitmişti diye biliyorum kardelen enson dağıttı sanki öyle hatırlıyorum başka hatim mi bu anlamadım
Benimkinin markasi miniworld cok da tatli. Hem fiyati uygun hem kalitesi guzel. Hemen hemen tum bebek magzalarinda Satiliyor, zincirler hariç. Zincir magzalarda hic görmedim. Cesitleri de cok guzel oluyor.
İnsallah bebegin dogdugunda özel bir bakim gerektirmeyecek. Nedense senin hep sapa saglam saglikli bir bebek doguracagini hissediyorum.
Masallah cok tatlisiniz <3
İnsallah iyi haberlerle gelirsin. Yavrucagim bir suru kili almis olsun:)
Ben miniworld markasi aldim. Kalitesi de desenleri de cok guzel :)
Nasil jellestiriyorsunuz o cekirdekleri ya. Benim bir hafta olacak koymusum koseye bir cay bardagina iki parmak yuksekliginde su ile. Daha tik yok. 5-6 cekirdek var icinde.
1 hafta önce aynen tarif ettiğin ağrı oldu bende de. Aynı anda belim de ağrıdı açıkçası çok kokrtum. Bir kaç dakika sürdü . Sonra sola uzandım dinlendim biraz, çok şükür ağrı hafifleyerek geçtiRabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
1 hafta önce aynen tarif ettiğin ağrı oldu bende de. Aynı anda belim de ağrıdı açıkçası çok kokrtum. Bir kaç dakika sürdü . Sonra sola uzandım dinlendim biraz, çok şükür ağrı hafifleyerek geçti
benim de son haftalarda sık oluyor cnm günde 3 kez uzun sürüyor sanki öncekilere göre. yazık bir şeyde yapamıyorum diyorum :) tombiş olacaklar galiba.Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
Aynen ilk zamanlarda ki gibiyim ben de. Uyku hali ve özellikle sabahları mide bulantısı oluyor . Ama 3 yaşında oğlum var sağolsun uzanmama bile izin vermiyor . Gece tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorun gündüz fırsatını bulsam uyucam vallaKızlar yaa hep uyku halindeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızımı kreşe bırakıp sadece yatıyorum sizdede varmı bu uyku hali
Ben gece çok kalkmıyorum tuvalete ama gündüz sürekli uyku ve uyuşukluk haldeyim bir aile dostumuz erkek çocuğu son zamanlarda çok uyku yapar ben uyuya uyuya doğurdum demişti bende öyle olcam galiba:)Aynen ilk zamanlarda ki gibiyim ben de. Uyku hali ve özellikle sabahları mide bulantısı oluyor . Ama 3 yaşında oğlum var sağolsun uzanmama bile izin vermiyor . Gece tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorun gündüz fırsatını bulsam uyucam valla
nasıl yani cnm neden böyle üzüyorlar seni kimi ilgilendirir akraba evliliği de kızıyor sana. öyle doktor mu olur töbe töbe. görevi seni aydınlatmak çekinme her sorunu sorinsallah ya kafasinda kalbinde bagirdaginda hep birsey var diyolar ne olabilir onuda demiyolar Allaha emanet diyorum ozel degil bi tek akraba evliligi diye kiziyo yolluyo bi aciklama yok rahatlatma yok bu pazartesi doktora gidecegim hep bi umut gidiyorum hic birsey anlamadan geri donuyorum
Yani henüz doktora gitmedim sebebini bilmiyotum ama banada oluyor bazen geceleri bir iki kere de dışarda oldu dediğin gbi sanki damar çekiliyomuş gbi . Bana hamileliğimin başında bebek yerleşirkende böyle olmuştuRabbim herkeze sifa versin sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim hayirlisiyla insAllah
Benimkide çok hickiriyor günde iki üç kez oluyoHıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
Dogmadan ne olacagini hickimse bilemez. Sıkma canını.insallah ya kafasinda kalbinde bagirdaginda hep birsey var diyolar ne olabilir onuda demiyolar Allaha emanet diyorum ozel degil bi tek akraba evliligi diye kiziyo yolluyo bi aciklama yok rahatlatma yok bu pazartesi doktora gidecegim hep bi umut gidiyorum hic birsey anlamadan geri donuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?