2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ondandır canım muz cok aldırıyo

Salı günü randevum var sorarım

Hayırlısı bakalım canım sağlıkla gelsinler bi şekilde doğacaklar

Ben eşimi de tembihledim sakın yıkamalarına izin verme diye.sen de söyle şimdiden :)

2 cm olmus benimki o yuzden uatiyorum iste. Dunden beri yasadigim stres cok yogun korkuyorum bebege bisey olacak diye valla

Canim ben seyi anlayamadim rahim agzi uzunlugunmu. 2 cm normalde 3un altinda olmasi sıkıntılı yoksa acilman mi 2 cm olmus hani 10 olunca dofum basladi diyolar.

İnşallah canım.sende güzel haberler alırsın bende 2 hafta sonra gidicem artık öyle dedi doktorum
Bende çok özledim bebişimi salı günü randevum 30 haftalıkken gittiğimde 32 de çağırır belki dedim ama çağırmadı 34 de çağırdı artık iki haftaya düşsün benimde :) nst ne kadar sürdü

Merhaba herkese, bugun kontrolüm vardı. 1800gr kilo, 42cm boy ölçümü cıktı kızımın. Onun dışında suyu sınırda cıktı normalde sınır deger 120 oluyormuş, benimki 115 cıktı. Riskli bir durum değil dedi. Beslenmesini sağladığı damarlarda sıkıntı yok dedi. Eğer onlarda sıkıntı olsaydı Bebek için riskli olurdu dedi. Bende günde 2,5lt su içiyorum, arttırmalı mıyım diye sordum. Senin içtiğin su ile ilgisi yok, bazı vucutlarda böyle olabiliyor, Dinlenmen gerekiyor dedi bol bol. Bide normal doğumdan cok korktugumu söyledim. Çatal korkusu özellikle! Doktorda doğuramam deyip kolay doğuran okadar kişi var dediki. ona 38. Haftada kontrolünü yapip karar veririz dedi. Artık hayırlısı neyse o olsun. Beslenmeme okadar dikkat etmeme ragmen kilosu sanki az mı bilemedim bide şu su işi canımı sıktı. Havuç suyunu duymuştum, yarın hemen ona başlıycam. Kontrol içinde 2hafta sonra dedi. Bizden haberler böyle

20 dk falan sürdü canım güp güpp kalbini dinledim prensesimin arada döndü ette biseyler yaptı çok zevkli bişey bu nst :)

Biberone ve ayriyeten cay bardagi-kasigina gerek var mi? Sut gelmezse biberon ile mama versek olmaz mi?
Biberon kullanmayın kızlar.biberona alışan bebek sonra memeyi emmek istemiyor.biberondan akış çok rahat oluyor.memede kendisi çabalayarak emiyor.o yüzden biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişlere.kan şekeri düşüp mama vermeniz gerekirse kaşıkla ya da enjektörlü verin

Canım bebeğin gayet iyi benimkide aynı kilosu bugundu benimde kontrolum 1850 benim kıZımda günlerimiz de aynı seninle :) benimde suyumun bol olduğunu söyledi doktor amambaska.bir sıkıntı yok bence senin suyunda çok Azda değil sıkıntı yapma

Ya öyle mi diyosun? Toplumda öyle alıştırılmışızki “fazla kilo iyidir iyi” olayına teşekkür ederim canım benim. Saglıkla kavusmayı nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…