- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.661
ondandır canım muz cok aldırıyoAy benimki o yüzden mi ilerde acaba ben her sabah ceviz fındık muz üçlüsünü yiyorum aç karnına :)
Hamile sepeti diye bir sayfa var Can'ım elbise için. Gecelik için de artış ın dantelli iki modeli vardı ben çok beğenmiştim. Ona da bak.
Ayyyy benim de gitmem lazım. Korkuyorum ama. Çıkmaz Can'ım. 1 kez ancak gidersin Zaten bundan sonra
başladım canım havuc suyuna inşalalh işe yarar salı gunu haber veririmsuyun çoğalması için günde 1 bardak havuç suyu için diyolar.benim arkadaşım yaptı ve ise yaradı
dogumdan sonra kullanayım diyom bebeğin cok ihtiyacı oluyorAllah yardımcın olsun canım, çalışanlara daha zor
Salı günü randevum var sorarımBidahaki kontrolde unutmayip soralim insallah. Aynen dedigin gibi baslardada hafif oluyordu ama bu daha siddetlisi. Dogum sancisininda adet sancisi gibi daha siddetlisi diye duymustum ilk o aklima geldiydi. Suan hafif hafif adet olacakmis gibi agri basladi
Hayırlısı bakalım canım sağlıkla gelsinler bi şekilde doğacaklarAynen bende hep normale sartladim kendimi o an cekip kurtulmak istiyorum sonrasinda rahat olmak istiyorum ama bilmiyorum iste yavrum ya kafam cok karisik. Doktorum kesin normal uzerinden yuruycek zorliycak beni ama hayirlisi neyse bebeklerimiz ve bizim icin rabbim onu nasip etsin insallah
Ben eşimi de tembihledim sakın yıkamalarına izin verme diye.sen de söyle şimdiden :)Evet yıkanmasını ben de istemiyorum, en az 24 saat kalması gerekiyormuş bebegin cildindeki tabakanın ama o şaşkınlıkla söylemeyi hatırlar mıyım bilmemşimdiden not alayım böyle şeyleri de eşimin cüzdanına koyalım ordan çıkarıp baksın söylesin
bende ikigun önce yaptırdım ne olur olmaz diye allah korusun inşallah bi kere daha yaparım cıkar bir aya kadar yaBugün hayatımın tranvasini yaşadımgenital bölgeye ağda yaptırdım allahım doğuma kadar çok çıkmasa da 1 kere daha yaptırıp doğuma girsem
ben hatırlamıyorum ilk kanı siliyolarmıydı yıkanmaması mı gerekiyor bende söyleyeyimBen eşimi de tembihledim sakın yıkamalarına izin verme diye.sen de söyle şimdiden :)
2 cm olmus benimki o yuzden uatiyorum iste. Dunden beri yasadigim stres cok yogun korkuyorum bebege bisey olacak diye valla
Bende çok özledim bebişimi salı günü randevum 30 haftalıkken gittiğimde 32 de çağırır belki dedim ama çağırmadı 34 de çağırdı artık iki haftaya düşsün benimde :) nst ne kadar sürdüİnşallah canım.sende güzel haberler alırsın bende 2 hafta sonra gidicem artık öyle dedi doktorum
Beni de nst ye sokmadı canım bu kontrolde.bi daha da 36 da çağırdı.keşke girseydim nst ye.36 ya kadar tedirgin olurun ben şimdiYa benim doktor 36 da sokuyomuş galiba nst ye bu sefer gittiğimde 34+0 olcam hiç bst ye gir öyle gel demediarkadaşım bu doktorda doğurdu o da 36 da grmiş nst ye
20 dk falan sürdü canım güp güpp kalbini dinledim prensesimin arada döndü ette biseyler yaptı çok zevkli bişey bu nst :)Bende çok özledim bebişimi salı günü randevum 30 haftalıkken gittiğimde 32 de çağırır belki dedim ama çağırmadı 34 de çağırdı artık iki haftaya düşsün benimde :) nst ne kadar sürdü
Biberon kullanmayın kızlar.biberona alışan bebek sonra memeyi emmek istemiyor.biberondan akış çok rahat oluyor.memede kendisi çabalayarak emiyor.o yüzden biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişlere.kan şekeri düşüp mama vermeniz gerekirse kaşıkla ya da enjektörlü verinBiberone ve ayriyeten cay bardagi-kasigina gerek var mi? Sut gelmezse biberon ile mama versek olmaz mi?
Canım bebeğin gayet iyi benimkide aynı kilosu bugundu benimde kontrolum 1850 benim kıZımda günlerimiz de aynı seninle :) benimde suyumun bol olduğunu söyledi doktor amambaska.bir sıkıntı yok bence senin suyunda çok Azda değil sıkıntı yapmaMerhaba herkese, bugun kontrolüm vardı. 1800gr kilo, 42cm boy ölçümü cıktı kızımın. Onun dışında suyu sınırda cıktı normalde sınır deger 120 oluyormuş, benimki 115 cıktı. Riskli bir durum değil dedi. Beslenmesini sağladığı damarlarda sıkıntı yok dedi. Eğer onlarda sıkıntı olsaydı Bebek için riskli olurdu dedi. Bende günde 2,5lt su içiyorum, arttırmalı mıyım diye sordum. Senin içtiğin su ile ilgisi yok, bazı vucutlarda böyle olabiliyor, Dinlenmen gerekiyor dedi bol bol. Bide normal doğumdan cok korktugumu söyledim. Çatal korkusu özellikle! Doktorda doğuramam deyip kolay doğuran okadar kişi var dediki. ona 38. Haftada kontrolünü yapip karar veririz dedi. Artık hayırlısı neyse o olsun. Beslenmeme okadar dikkat etmeme ragmen kilosu sanki az mı bilemedim bide şu su işi canımı sıktı. Havuç suyunu duymuştum, yarın hemen ona başlıycam. Kontrol içinde 2hafta sonra dedi. Bizden haberler böyle
Ya öyle mi diyosun? Toplumda öyle alıştırılmışızki “fazla kilo iyidir iyi” olayına teşekkür ederim canım benim. Saglıkla kavusmayı nasip etsin Allah.Canım bebeğin gayet iyi benimkide aynı kilosu bugundu benimde kontrolum 1850 benim kıZımda günlerimiz de aynı seninle :) benimde suyumun bol olduğunu söyledi doktor amambaska.bir sıkıntı yok bence senin suyunda çok Azda değil sıkıntı yapma
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavusalim.Ya öyle mi diyosun? Toplumda öyle alıştırılmışızki “fazla kilo iyidir iyi” olayına teşekkür ederim canım benim. Saglıkla kavusmayı nasip etsin Allah.
Anladim canim cok dikkat et kendine ♡altan muaayne etti akıntı dedi sızıntı demedi ama salı kontrolum var oazaman belli olacak az su içiyodum fazlalatırıp öle deneyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?