2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hastane cok yogun oldugu icin son anda yer yok demelerinden korkuyorum pek cok kisinin basina gelmis ve beni kabul eden hastanede yok o yuzden sitres oluyorum
Yok yok hic oyle bisey yasamiycaksin bence hep iyi dusun iyi olsun kuzum ♡

Kesinlikle katiliyorum biberona alistirmayin sakin kizlar. Cevremde orneklerini gordum. Arkadasinda dedigi gibi kolay akisli oldugu icin meme zorlarina gidiyo istemiyolar. :/

canim cok guzel ve sade bir gecelik. ben de henuz gecelik almamistim bunu dusunebilirim ben de. benm bi tek aklima takilan beyaz acaba sıkıntı olur mu? kanama olur, kontrol fln diorlar. acaba koyu renk mi alsak

Kesinlikle katiliyorum biberona alistirmayin sakin kizlar. Cevremde orneklerini gordum. Arkadasinda dedigi gibi kolay akisli oldugu icin meme zorlarina gidiyo istemiyolar. :/
Ben bunu yaşadım canım çok ağlıyor diye doktora gittik aç bu deyip dayadılar mamayı bizim KV ve eş kişisi dururmu hemen aldılar mamayı ee çocukta rahat rahat ağzını dolduran bişey varken beni emmemeyi seçti

Bende biberon kullanmayi dusunmuyorum ama yinede kucuk veya buyuk boydan bitane alip kenarda dursmasi gerekiyormu bilemedim?

Ay kotu valla ya. Kimi bebek memeyide aliyo biberonuda emiyo benim yegenim.memeyi birakmadi doymuyodu mamada verdik ama cogu cocuk birakiyo memeyi biberona alisinca. Elimizden geldigince emzirmek lazim insallah doyarlar :/

öyle düşünme canım içini ferah tut Allah büyük sağ salim kavuşursun meleğine inş. kendini ve bebeğini düşün sadece seni üzeni hiç düşünme gerçekten yap şikayetini. meleklerimizi korusun Rabbim.

canim cok guzel ve sade bir gecelik. ben de henuz gecelik almamistim bunu dusunebilirim ben de. benm bi tek aklima takilan beyaz acaba sıkıntı olur mu? kanama olur, kontrol fln diorlar. acaba koyu renk mi alsak

Evet ben de onu düşündüm ama sonuçta sabahlığımız olucak ve bebeğimizle çekildiğimiz ilk fotoğraflarda koyu renk gecelik ne kadar hoş görünür bilemedim Beyazın daha doğal ve güzel görüneceğini düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur

Trendyolda beyaz kalmamış böyle hem hamile çekimi hemde hastane çekiminde kullanabilceğim sade beyaz ama dantelli bişey istiyorum

Canım trendyolda lyn devon markasını arat orda bir sürü çeşit var. Ben de yeni gördüm. Beyaz elbiselerde mevcut. Bir kaç tanesini ekliyorum. Bu tarz şeyler arıyorsan fiyatları da uygun

Herkese merhaba bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 33 haftalık 2358 gr olmuş bi hafta onde çıkıyoruz yine doktor suyu falan her şeyi iyi dedi bi sonraki kontrol 15 gün sonra nts ye giricekmisim zaman geçtikçe stres artıyo Rabbim hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza almamizi nasip etsin

Oy masallah kuzuma Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Gözün aydın maşallah size çok sevindim

Ay kotu valla ya. Kimi bebek memeyide aliyo biberonuda emiyo benim yegenim.memeyi birakmadi doymuyodu mamada verdik ama cogu cocuk birakiyo memeyi biberona alisinca. Elimizden geldigince emzirmek lazim insallah doyarlar :/
İnşallah kızımı doya doya emziririm hepimizde aynı şekilde

Ben eşimi de tembihledim sakın yıkamalarına izin verme diye.sen de söyle şimdiden :)
Kız benimki benden şaşkın :) dogumhaneye verilecek eşyaların en üstüne not bırakayım en iyisi gerçi çoğu yıkamıyor şimdi, yarın kontrole gittiğimde Doğum katına çıkıp bakasım var, olmazsa sorarım oradaki hemşirelere, yıkıyor musunuz falan diye

Kızlar ben ciddi ciddi ağırlaşmışım yahu eşim haftasonu mutfak dolaplarını silcek bende tezgahın altındakileri sileyim dedim walla öldüm bittim

33 haftalikken progesteron ve adalat kullanip kasik agrisi yasayan var mi. Kasilmalarim azdi dune gore ama kasik agrim olmya basladi

ben de dün ağlamaktan bi hal oldum tutamadım kendimi. Çok şükür bir sıkıntımız yok ama çabuk kırılıyor dayanamıyorum gözlerimden akıp duruyor yapmamam lazım bunu.
Hassaslaştık canım en zor zamanlarımız. Hem ağırlaştık hem duygusalız. Ama yine de ağlamamak lazım hissedip korkuyormuş bebiş. Bunu hatırlsrsak engel olur belki. Ben de ilk hamileliğimdr gözümle yaşla geçirdim günlerimi boş sebepler için hem de.

Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
Canım haber bekliyoruz senden inşallah güzel haberler getirirsin.

Kızlar yaa hep uyku halindeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızımı kreşe bırakıp sadece yatıyorum sizdede varmı bu uyku hali
Ben de öyleyim canım aynı ilk aylar gibi. Başım da ağrıyor hep
Benimki dr uzanma diyor. Hastayım sanıp üzülüyor herhalde sürekli anne kalk oynayalım modunda.

çcanım gözünaydın maşallah me güzel şeyler duymuşsun. Yavrun da kocaman olmuş veeee sen kilo almamışsın. Benim için resmen mucize bir durum :))

ccanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıklı sahatli eline alırsın bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…