- 3 Mart 2017
- 2.810
- 3.140
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.681
Yok yok hic oyle bisey yasamiycaksin bence hep iyi dusun iyi olsun kuzum ♡hastane cok yogun oldugu icin son anda yer yok demelerinden korkuyorum pek cok kisinin basina gelmis ve beni kabul eden hastanede yok o yuzden sitres oluyorum
Kesinlikle katiliyorum biberona alistirmayin sakin kizlar. Cevremde orneklerini gordum. Arkadasinda dedigi gibi kolay akisli oldugu icin meme zorlarina gidiyo istemiyolar. :/Biberon kullanmayın kızlar.biberona alışan bebek sonra memeyi emmek istemiyor.biberondan akış çok rahat oluyor.memede kendisi çabalayarak emiyor.o yüzden biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişlere.kan şekeri düşüp mama vermeniz gerekirse kaşıkla ya da enjektörlü verin
canim cok guzel ve sade bir gecelik. ben de henuz gecelik almamistim bunu dusunebilirim ben de. benm bi tek aklima takilan beyaz acaba sıkıntı olur mu? kanama olur, kontrol fln diorlar. acaba koyu renk mi alsakEki Görüntüle 2124478 Eki Görüntüle 2124479
Bayanlar sizce bu gecelik uygun mu hastane için ? Daha önce konusu geçmişti, normalde gecelik kullanmadığım için sadece hastanede doğum sonrası kontrolde lazım olabilir diye uygun bir şeyler arıyordum. Lcwaikiki de bunu buldum. Pijama takımını kontrollerden sonra giyerim diye düşündüm. Mağazalarda görünmüyor bu gecelik. Online olarak görmeden alıp almama konusunda kararsız kaldım
Ben bunu yaşadım canım çok ağlıyor diye doktora gittik aç bu deyip dayadılar mamayı bizim KV ve eş kişisi dururmu hemen aldılar mamayı ee çocukta rahat rahat ağzını dolduran bişey varken beni emmemeyi seçtiKesinlikle katiliyorum biberona alistirmayin sakin kizlar. Cevremde orneklerini gordum. Arkadasinda dedigi gibi kolay akisli oldugu icin meme zorlarina gidiyo istemiyolar. :/
Biberon kullanmayın kızlar.biberona alışan bebek sonra memeyi emmek istemiyor.biberondan akış çok rahat oluyor.memede kendisi çabalayarak emiyor.o yüzden biberonun rahatlığına alışınca memeden emmek zor geliyor bebişlere.kan şekeri düşüp mama vermeniz gerekirse kaşıkla ya da enjektörlü verin
Ay kotu valla ya. Kimi bebek memeyide aliyo biberonuda emiyo benim yegenim.memeyi birakmadi doymuyodu mamada verdik ama cogu cocuk birakiyo memeyi biberona alisinca. Elimizden geldigince emzirmek lazim insallah doyarlar :/Ben bunu yaşadım canım çok ağlıyor diye doktora gittik aç bu deyip dayadılar mamayı bizim KV ve eş kişisi dururmu hemen aldılar mamayı ee çocukta rahat rahat ağzını dolduran bişey varken beni emmemeyi seçti
öyle düşünme canım içini ferah tut Allah büyük sağ salim kavuşursun meleğine inş. kendini ve bebeğini düşün sadece seni üzeni hiç düşünme gerçekten yap şikayetini. meleklerimizi korusun Rabbim.yaptiklari olumsuz olmak bi yerde anliyorum cok hasta var bi kere gittim sistem hatasi yuzunden gun aksama randevu saatlerine 3 er hasta atamis mesela ben 8de aldim randevu benimle beraber 2 kisi daha ayni saate almis arada randevusuz gorunmek isteyenlerde oluyo doktorlar cok bikmis yani. ama bende ona gore onlem almak istiyorum bu gidisimde olumsuz olursa bu sekil bu sefer bimere yazicam. cunku cok yoruldum doktolardan sag olsunlar hersey icimde kaldi bebege hazirlik bile oylesine yaptm resmen bi diyorum heveslenim yapim sonra diyorum ameliyat olur kaybedersem bunlarin ne onemi var felan. arafda kaldim 22 haftamdan beri yine diyorum cektim sıkınti olsun bebegim iyi olsun
canim cok guzel ve sade bir gecelik. ben de henuz gecelik almamistim bunu dusunebilirim ben de. benm bi tek aklima takilan beyaz acaba sıkıntı olur mu? kanama olur, kontrol fln diorlar. acaba koyu renk mi alsak
Trendyolda beyaz kalmamış böyle hem hamile çekimi hemde hastane çekiminde kullanabilceğim sade beyaz ama dantelli bişey istiyorum
Herkese merhaba bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 33 haftalık 2358 gr olmuş bi hafta onde çıkıyoruz yine doktor suyu falan her şeyi iyi dedi bi sonraki kontrol 15 gün sonra nts ye giricekmisim zaman geçtikçe stres artıyo Rabbim hayırlısıyla kuzularımızı kucağımıza almamizi nasip etsin
Gözün aydın maşallah size çok sevindimKizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdidoktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motiveoldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar.allh razi olsun yardimcinolan herkesten once allah sonra sizin sayenizde geldim buralara kadar rabbim.cumlemizin yardimcisi olsun :)
Tabiki canım, öğretmenler rahat Eylül’e kadar diğer meslek grupları izinlerini ne kadar sonraya ertelese o kadar iyidogumdan sonra kullanayım diyom bebeğin cok ihtiyacı oluyor
İnşallah kızımı doya doya emziririm hepimizde aynı şekildeAy kotu valla ya. Kimi bebek memeyide aliyo biberonuda emiyo benim yegenim.memeyi birakmadi doymuyodu mamada verdik ama cogu cocuk birakiyo memeyi biberona alisinca. Elimizden geldigince emzirmek lazim insallah doyarlar :/
Kız benimki benden şaşkın :) dogumhaneye verilecek eşyaların en üstüne not bırakayım en iyisiBen eşimi de tembihledim sakın yıkamalarına izin verme diye.sen de söyle şimdiden :)
Hassaslaştık canım en zor zamanlarımız. Hem ağırlaştık hem duygusalız. Ama yine de ağlamamak lazım hissedip korkuyormuş bebiş. Bunu hatırlsrsak engel olur belki. Ben de ilk hamileliğimdr gözümle yaşla geçirdim günlerimi boş sebepler için hem de.ben de dün ağlamaktan bi hal oldum tutamadım kendimi. Çok şükür bir sıkıntımız yok ama çabuk kırılıyor dayanamıyorum gözlerimden akıp duruyor yapmamam lazım bunu.
Canım haber bekliyoruz senden inşallah güzel haberler getirirsin.Hıçkırık sıkıntısı çok yaşıyomusunuz benim bu kızçemmm sürekli hıçkırıyor gece gündüz sık sık yapıyor bukadar normalmi yaa diğer bebeklerde bukadar olmazdı bu oburmuki
Ben de öyleyim canım aynı ilk aylar gibi. Başım da ağrıyor hepKızlar yaa hep uyku halindeyim hiçbirşey yapasım gelmiyor kızımı kreşe bırakıp sadece yatıyorum sizdede varmı bu uyku hali
Benimki dr uzanma diyor. Hastayım sanıp üzülüyor herhalde sürekli anne kalk oynayalım modunda.Aynen ilk zamanlarda ki gibiyim ben de. Uyku hali ve özellikle sabahları mide bulantısı oluyor . Ama 3 yaşında oğlum var sağolsun uzanmama bile izin vermiyor . Gece tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorun gündüz fırsatını bulsam uyucam valla
çcanım gözünaydın maşallah me güzel şeyler duymuşsun. Yavrun da kocaman olmuş veeee sen kilo almamışsın. Benim için resmen mucize bir durum :))Miniş kızım çok şükür iyi kafasını gene yukarıya çevirmiş suyum bol olduğu için dedi doktor 9 olması gereken suyum 12 çıktı ama ben kilo almamisim hatta 3 hafta öncesine göre 600 Gr vermişim kıZımda 1850 olmuş nst de çok güzel suyum bol diye şişko.olur saniyodum ama kilosu çok iyi dedi bide ben kilo almadığım için bol su tek başına bişey ifade etmez dedi
slm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
ccanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sağlıklı sahatli eline alırsın bebeginislm kizlar pek ic acici haberlerle gelmemedim malesef ama Allah buyuktur diyorum..
bugun gittim dr mr sonycunu aldim bebek beyin kanaması gecirmis nedeni bilinmiyor kendiliginden olmus ve lanama nedeni ile beyin su tahliye yerlerine pirti atmis ve tikanma olmus suan cocugun beyni su topluyor tahliye yok .. bu nedenle dr beynine zarar verebilecegini soyluyor
ve bana saglikli bebek bekleme dogup olebilir dedi ben ameliyat olacakmi dedim
dr . saglikli olur dogarsa olur dedi yani kisaca ameliyat olursa opte basina koy dedi
ne kadar erken dogarsa okadar iyi olur dedi tabikide cigerlerini gelistirici igne yazdi 36 haftayi doldurunca dogacak rabbim izin verirse...
ben nasilim peki ne iyi ne kotu mal gibiyim
Rabbim buyuktur benim umudum var insallh hersey iyi olacsk inanıyorum..
simdilik bu kadar kizlar dualarinizi esirgemeyin insallh duanin acanatacagi kapi yok ve kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz.. bebislerinize cok iyi bakin sizlere tavsiyem
cevrenizdekilere iyyyim demeyin sakin..
hep sizlanin durun .. nazara mi geldim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?