- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.861
Geldimmmmm canım kardeşlerim Allah razı olsun beklemişsiniz .... Haberler çok şükür iyi minik kızım dalyan gibi olmasada minik bir prenses olarak devam ediyor çok şükür 1500 gram olmuş 3 haftada 400 gram almış çok şükür Rabbime hafta uyumu iyi dedi doktor hatta benden başkası sana bakmaz senin işin perinatologluk diyen doktorum bugun artık istediğin yerde doğum yapabilirsin dedi.. Ama bi sıkıntımız var dikişlerimden dolayı acil sıkıntı olursa benim için yoğun bakım ve kan gerekebilirmiş bunu içinde sakin olmamı ekipmanın hastane de tam olduğu söyledi bende bu riski düşünerek yine devlette yapmaya karar verdim... Allah nasip ederse . 2 hafta sonra kontrol verdi sonraki 2. Haftada dopum tarihi vericek 36 dan günümü alınca hemen alıcaz dedi bebeği .. Normalde renkli göstermezler bana iltimas geçip üşümediğini doktorum yeni uç taktı ve kızımın yüzünü çok net gördüm şükür dudakları çok tatlıydı teyzeleri Rabbim İnş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı .. Rabbim nelere kadir... Hepsinizi öpüyorum ..
Valla bana da karnın çok büyük deyip duruyorlar. Gerçi hak veriyorum gerçekten büyükFil gibiyim kuzum resmen öyle hissediyorum, şimdi doğru düzgün yürüyemiyorum da sağa sola devrilerek tuhaf bi tarz geliştirdim:) insanlar acıyordur bana eminim, aksak at gibiinşallah vericez kilolarımızı, sağlıklı fit anneler olacağız
Valla canım kızmak haddime değil. Sen en iyi bilirsin senin çocuğunu. Kendi kendine de zaman geçriyorsa daha ne olsun. Çocuklar daha 3 bile değil normal yani yemek ve uyku olayı. Tamamen bağımsız olmaları için çok erken ya. Sen mutluysan çocuğun mutluysa tamam. Benimki bir haftadır krizde. Sanırım krdeş kıskançlığı başladı resmen.bana bu konuda herkez kiziyor. tabi oyle ama gun icinde beni darlatmiyor kendi halinde oynuyor temizlimi yemegimi yapabiliyorum. sadece benden baskasi kolay kolay yemez uyumaz bide ben nerde is yapiyorsam oraya gelir oyuna devam eder arada canim cok sıkıldi diyo o zaman baska seyler yapiyoruz
Hayırlısı olsun canım hangisi iyi olacaksa hakkınızda. Daha varmış gelmesine de zaten :)Can'ım bizimki gelmedi daha. 6 nisanda.
Tabi bi de taşınma durumumuz var. Öyle olursa daha ileri bi tarihe atabiliriz.
Valla bana da karnın çok büyük deyip duruyorlar. Gerçi hak veriyorum gerçekten büyükama napabilirim yani resmen yanlarım boş çocuk öne öne büyüyor. Yürümek sorlaştı canım haklısın bana uyumak dönmek eziyet. Sabah bildiğin yorgun uyanıyorum. Hiç keyifli rahat bir hamilelik geçiremedim. Hep şişkoydum
Valla canım kızmak haddime değil. Sen en iyi bilirsin senin çocuğunu. Kendi kendine de zaman geçriyorsa daha ne olsun. Çocuklar daha 3 bile değil normal yani yemek ve uyku olayı. Tamamen bağımsız olmaları için çok erken ya. Sen mutluysan çocuğun mutluysa tamam. Benimki bir haftadır krizde. Sanırım krdeş kıskançlığı başladı resmen.
İnan ben de ne sezeryan görüyor gözüm ne bebişin emmesi uykusu. Sadece büyük kızım bana neler edecek düşünüyorum. Çok inatçı ve kıskanç bir kız. Lügatında hayır diye bir kelime yok. Hayır dediğim şeyi illa yapacak. Yaptırmıyorum ama saatlerce ağlıyor. Toplu ortama giremiyorum sorf buyüzdenbenimki gunduz hic uyumuyor bende uyusun istemiyorum bizle uyuyup kalkiyor
kendi halinde benimkide cok kiskanc bi kiz geliyo bana sinirden yapistiracak usaga pestilini cikaracak. sevsinde istiyorum ama basindan ameliyat olursa uzak tutmam gerekecek o dengeyi nasil kurucam bende bilmiyorum. ama kucak isi ameliyattan sonra cok korkuyorum kizim kalduramicam bebegim kaldirinca kiskanacak cok zor olacak sanirim
Erkektir o erkekHastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Küçük karınlı kadınınki mi. Ay olabilir hiç sormadım ya sadece karnın ne güzel dedim kadınaErkektir o erkek
Hayır hayır sana dedim. Böyle diyip uyuz ediyorlar ya insanı. Öne doğru sivri olunca :)Küçük karınlı kadınınki mi. Ay olabilir hiç sormadım ya sadece karnın ne güzel dedim kadına
İnan ben de ne sezeryan görüyor gözüm ne bebişin emmesi uykusu. Sadece büyük kızım bana neler edecek düşünüyorum. Çok inatçı ve kıskanç bir kız. Lügatında hayır diye bir kelime yok. Hayır dediğim şeyi illa yapacak. Yaptırmıyorum ama saatlerce ağlıyor. Toplu ortama giremiyorum sorf buyüzden
Senin bebeğin beşiği yukarda olursa orda yatırırsın ulaşamaz en azından
Hahaha geçen gün bana ne yaptılar biliyor musun. İdrarımı kaba yaptırdılar üstüne karbonat döktüler. Vay efendim senin kesin erkek bunu yapmazsan konuşmayız. Neyse kavga ede de yaptık sonuç kız çıktı hepsi şok. Sonra bir de kırmızı lahana olayı varmış ona döküyormuşsun idrarımsanırım. Dedim hayatta yapmam nimet ya. Ben bir daha nasıl lahana yicem. Delirttiler beni öyle.Hayır hayır sana dedim. Böyle diyip uyuz ediyorlar ya insanı. Öne doğru sivri olunca :)
Valla düşündükçe beni de basıyor ama hayırlısı. Tek temennim geçer sefer sabah 5 te hastaneye yattım birsürü sancı üstüne gece 12 de ameliyta girdim aşırı yorgun aç ve uykusuzdum. Bunda planlı olacak belki daha çabuk toparlarımvuu bu akilli cikiyo sandalye itip ustune hersekil ulasir ona kapi bisekil kitlermim naparim bilmiyorum surekli sevdirme caliscam benim kizimda ufak bi gicik olsun tamam onu sakinlestirmek cok cok zor yani mutamadiyen huyuna gitmem lazim ama bizde yorgun dusecez gecemiz gunsuzumuz karisacak ikisine yetmemiz lazim zor olacak Allah kolaylik versin bende kizimi kirarmiyim kendini yalnizmi hisseder cokmu kiskanacak yada bebegi tokatlat ya cok dikkat isi var ustelik ev isi yemek vuuu ne edecez
Toist gecen gun attigim fotoyu gordun mu? Benim gobegim de bu kadar. Ben kisa boyluyum o yuzden bebek iceride buyuyecek yer bulamiyor mecbur gobek disarida buyuyor. Bebegin nerde nasil durdugu da onemli.Hastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Benimde oyle gorunuyo yandan kuzum dert etme kendine. Kesinlikle yerlesimleriyle alakali gobek sekli. Bende daha fazla buyumesin istiyorum gobegimi ki zaten buyuyemiyo daha fazla iyice gerildi gerildi semsert karnim. Az kaldi dayancaz biraz daha ♡Hastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Hastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Gördüm canım elbise tarzı bişey giymiştin diye mi bilmiyorum ama gayet hoş görünüyordu. Ben bir de kapalıyım bol tunik bulmak hem zor hem de iyice bolunu bulunca bu sefer tosun gibi görünüyorum dışardan. Kesinlikle yerleşimle alakalı çok haklısın. Doktor bile şaşırdı sağım full dolu. Solumda hiçbirşeyi bulunmuyordu. Şuan ortaladı ama sanırımToist gecen gun attigim fotoyu gordun mu? Benim gobegim de bu kadar. Ben kisa boyluyum o yuzden bebek iceride buyuyecek yer bulamiyor mecbur gobek disarida buyuyor. Bebegin nerde nasil durdugu da onemli.
Bugun is yerinde baska hamile annelerle gorustum. Birinin karni cok kucuktu hatta gobek yuksekligi olcusu dusuk cikiyormus. Ultrasona sokmuslar bakmislar bebek kafayi tam cikisa rahat bir sekilde konumlandirmis. Hic bir sikintisi da yok.
Kismet meselesi diyelim.
Benimde oyle gorunuyo yandan kuzum dert etme kendine. Kesinlikle yerlesimleriyle alakali gobek sekli. Bende daha fazla buyumesin istiyorum gobegimi ki zaten buyuyemiyo daha fazla iyice gerildi gerildi semsert karnim. Az kaldi dayancaz biraz daha ♡
Yok yok valla gayet güzel görünüyorsun canım çok şirin 8 aylık hamile derim görünce. Benimki tam doğurmalık gibi geliyorBakma burda kucuk gbi dursada kucuk degil yani resmi tam boyutlu acinca belli oluyo gobusun buyuklugu
Eki Görüntüle 2124757
Masallah canim cok tatlis duruyor olsun nolcak.Hastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Ya ama sizlerin böyle kocaman değil ya garipsiyorum. Bir de gerçekten herkes karnın çok büyük diyor herkes hani. Hamilelikten soğudum ben de kilo fobisi varMasallah canim cok tatlis duruyor olsun nolcak.
Diyom ya yakindan gorsen aslinda boyle degil iste fotoda shop yok asla ama kirpinca falan boyle kucuk gibi duruyo :)) seninde masallah ya her yandan sisseydi dua et top gibi yanlara yayilmamissin en guzel hamile gobegi boyle top gibi olan vallaYok yok valla gayet güzel görünüyorsun canım çok şirin 8 aylık hamile derim görünce. Benimki tam doğurmalık gibi geliyorbenimki daha büyür tahminimce çünkü kaşınıyor karnım. Bir de sen benden 2 hafta da öndesin maşallah kuzum gayet iyi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?