2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hahaha ay manyaksin sen yaa hiç güleceğim yoktu bırak annesine zaman isterse o zaman gelsin

aman boşver beee zaten tahliye olup döndün hemen aramıza önemli olan bu :)bu arada keseler gelince nazar boncuğuyla süslersin arkadaşın dediği gibi daha havası değişir sıkma canını

aman boşver beee zaten tahliye olup döndün hemen aramıza önemli olan bu :)bu arada keseler gelince nazar boncuğuyla süslersin arkadaşın dediği gibi daha havası değişir sıkma canını

bilmiyorum ki bende diyorum boyle koyu renk olmaz diye kendi kendime ama.bide buda hamilelik çizgisi gibi düz bi çizgi

Aynen bnde yapmayacaktim sozde yapmak zorunda hissettim oyle yaptim .hastanede dagitmam ama mevlutte kullanirim
Canim oyle deme vaktinde gelsin.en iyisi en guzeli .
O plan yapanlari hic karistirma zaten .
Hep dua ediyorum Rabbim beni onlara muhtac etme diye .
Esimede tembihliyorum dogurayim sonra haber ver diye
@minikoglan Şu sana mapus yattiran paylaşımını okuyalım da yattığına değsin kız.. kaldırdılar mi duruyomu.. du bulcam ben onu..
Ya bende cok merak ettim .
Canim benim ara ara oluyor o .
Onun disindada akintim cok

Buldum kız, sen nasıl kimyonlu suyu kötülersin, hic mi vicdanın yok,bu acımasızlık bu zalimlik neden...haketmissin yatmissin... Buraya kimyonlu suyu hakettiği yere taşıyan paylaşımını görene kadar seni dislayacagim..

Son düzenleme:
bilmiyorum ki bende diyorum boyle koyu renk olmaz diye kendi kendime ama.bide buda hamilelik çizgisi gibi düz bi çizgi
Geçmiyor mu peki, bazen tırnağım sürtünce bende de tuhaf çizgiler oluyor ama geçiyor sonra.. bilemedim tecrübeliler baksın bakalım ne diyecekler :)

kim onlar diye sormaya cam bebiş erken gelsin diye dua edeceğine onlar gelemesin diye dua etsen daha iyi değil mi

Ben olsam gebelik hormonlarımdan aldığım yetkiye dayanarak ölümüne çirkinleşirim! :))) değil anası valla kafam çok atarsa onu bile sokmam hastaneye.. zaten nalettim bu hamilelik beni iyice çekilmez yaptı bazen kendime tahammül edemiyorum :)

Benimde akıntım çok yaa suyummu diye düşünüyorum ama geçen Cuma kontrolüm vardı gayet güzel dediki kontrolden öncede vardı bu akıntı çamaşır yetiştiremiyorum peçete kullanıyorum oda batıyor bide benim en büyük sıkıntım iki üç gündür göbeğim çok fena geriliyor gönek deliğim dışarı çıktı çıkacak dün hep göbek deliğimin oralardaydı deliği yırtıp çıkacak herhalde dedim

Bende sorma kendime camasr yetistiremiyorum.
Gobek deligim disarda zaten daha fazla dayanamadi hic bukadar yakindan gormemistim.9.ayda ne olur bilmem aglanacak halime guluyorum

Canım benimde akıntım çok, bu hafta daha da fazlalaştı son haftalar diye düşünüyorum ben. Hatta bugün acaba su mu dedim aktı gitti birşey bir baktım ki akıntı. Normal bence.

Hahaha ay manyaksin sen yaa hiç güleceğim yoktu bırak annesine zaman isterse o zaman gelsin

kim onlar diye sormaya cam bebiş erken gelsin diye dua edeceğine onlar gelemesin diye dua etsen daha iyi değil mi

kızçeler haklısınız da yani şimdi gelme diyemeyeceğim insanlar ve inanınki çok stres oluyorum doğum anında görürsem çatlarım bir de onlara stresimden diye dua ediyorum inşallah çok geç gelirler yetişemezler ya da ben hayırlı sağlıklı bi şekilde onlar gelmeden 2 gün önce doğururum diye ya keşke Amerikaya falan gidebilsek orda doğurabilsek herkesten uzakta

Yok canim .indirimdeyken kocasi almayip, pahaliyken kovasini razi edebilen var ama

Hahhaha evet oda guzelmis. Esim de acele ediyorsun zamana birak illa iyi bi zamani dek gelir diyor ama benim boyle seylere cok canim sıkılıyor. Zamana biraksam boyle kampanya karsima cikmaz iste benim sansim da boyle

Ya canım bnde 37 38 de doğursam diyorum bazen hatta içimden de öyle gecti bi ara ama benim içimden gectiyse kesin en gec tarihte gelir 37 küsürlerde doğursam üç hafta var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…