- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.321
aminn canım inşallah aslında bilmemek daha iyi bazı şeyleri çok bilince çok telaşlanıyorsun, bir daha epizyotomi videosu falan izlemicemValla canım bence çıkartamayan yokturherkes yapıyor güçlüyüz yaparız bir aksilik olmazsa vücudumuz ona göre yaratılmış sonuçta. Bir solukta doğuralım inşallah.
Allahım nasıl soktuysa öyle çıkarsın kolaycacık inşallah ama napcam ben ya abooooo
yaa bi de 10 saat falan sancı çekip dayanamayıp epidural isteyenler varBenimde korkum o sancıyla ya epidural istersem ? Kendimi asla affetmem +700 lira veremem yao 700 lirayla bn neler alırım bebişime . O değil bn istersem eşimde hayır demez asla. İnşallah bzde ablan gbi kolay bi doğum geçiririz
Mantikli aslinda. Bir gelsin elime bakayim da tamamen bitmis haline.
Aynen ben de oldugu kadar diyorum. Ben zaten hic yaptirmayacaktim ama cevremdeki insanlarin beklentide olduklarini fark ettim. Bana o kadar sacma geliyor ki bu hediyelikler. Kınamda da sirf cevre baskisi yuzunden yaptirmistim.
Bence de herkes yavasbyavas yazarsa birbirimize fikir vermis oluruz. Ben de terlik alacam ama onu kapali ev terligi mi alsam yoksa acık, disari terligimi alsam karar veremedim.
Cok tesekkurler canim. Emzikler soothie bu zincirler ona olmuyor ama yine de insan hevesleniyor30 tane siparis ettim. Fazla oldu gerci sonra pisman oldum keske 20 yaptirsaydim dedim ama odemeyi yapmis bulundum.
Evet magzadan siparis ettim.
Cok tesekkur ederim insallah gercekten hoş olur benim pek icime sinmedi :/ birisi karadenizle ilgili bir konu acmisti, karadenizliler kötü vs diye. Ben de daha once 1,5 yil trabzonda okumustum ve gercekten cok mutsuzdum, çok olumsuz deneyim yasadim karadenizlilerle. Bunu yazmistimne varsa bunda.
Ben varım ben ben... sürekli esneyen tipim, tembel hayvan diye bi canlı var ya onun gibiyim, kolumu kıpırdatmaya üşeniyorum Allah seni inandırsın.. sürekli içim uyur halde olduğundan sanırım biri seslense, telefon çalsa bile irkiliyorum ödüm kopuyorBu haftalarda benim gibi uyuklayan varmı kızlar yaa tavuk gibi pinekliyorum resmen hiçbirşey yapmıyorum wcye gitmek dışında ona bile üşeniyorum
sık yaşıyorum cnm yaa haftada 2-3 gün oluyor bu ağrı arkadaşların da oluyormuş yarın gidince sorarım artık.Doktorunu arayıp söyleseydin bence regl ağrım var deseydin belki hemen çağırırdı
Off bende aynıyım işte bide ben gecede çok uykusuz kalmıyorum allaha şükür ama yataktan esneyerek kalkıyorum akşam esneyerek giriyorum yatağa yıkanacak bir uyku seti kaldı bebeğin onu makineye atmaya üşeniyorumBen varım ben ben... sürekli esneyen tipim, tembel hayvan diye bi canlı var ya onun gibiyim, kolumu kıpırdatmaya üşeniyorum Allah seni inandırsın.. sürekli içim uyur halde olduğundan sanırım biri seslense, telefon çalsa bile irkiliyorum ödüm kopuyor
Yok canim zamana birakilmaz boyle seyler .ama bazilarinin kaderi sanki gidip indirimin alasindan alirlar biz bakariz cabalasakta olmaz
Yok yok bnce basarırız normal doğurmayı epidurali yokmuş gbi sayalım bz doğurduktan snra acısı geçicek öyle düşünelimyaa bi de 10 saat falan sancı çekip dayanamayıp epidural isteyenler varonlardan biri olmak da beni çok ürkütüyor
Ben sana cesaret vereyim canım en büyük örneği benim ablam. Normalde eli kanasa kan kaybından ölüyorum diye panik atak geçiren kuş gibi canı olan bir insan ve iki çocuğunu da normal doğurdu epiduralsiz suni sancıyla. Ablama bakıp bakıp diyorum Allahım bu kuş canlı kadın bile yaptıysa bende yaparımBenim kayınvalidem 5 er kilo doğurmuş 3 çocuğunu normal doğumla kendisi ağır panik atak hastası halende hastalığı devam ediyor. Bir sıkıntı çıkmazsa bence yaparız. Eşim dedi epiduralli yap parası neyse verelim aa dedim istemiyorum o sancıyı çekeceğim parasında değilim bedava verseler yapmam. Eğer bir sıkıntım olmazsa normal sancılı doğum istiyorum o acı bizi kuvvetlendirecek hep ona inanıyorum. Güçlü olun kızlar herşeyin üstesinden geliriz
Benimde korkum o sancıyla ya epidural istersem ? Kendimi asla affetmem +700 lira veremem yao 700 lirayla bn neler alırım bebişime . O değil bn istersem eşimde hayır demez asla. İnşallah bzde ablan gbi kolay bi doğum geçiririz
yaa bi de 10 saat falan sancı çekip dayanamayıp epidural isteyenler varonlardan biri olmak da beni çok ürkütüyor
aminnn canım ya evet tam bir mucize ama işte zorluğu da var çok şükür Allah nasip etti yine de gerçekten bunu düşününce isteyen herkese nasip etsin diye çok dua ediyorumcanım aynı şeyi az evvel ben de yaptım, izlerken ağlamaktan gözlerim şişti. doğum anında bebeğin gelişine o kadar duygulandım ki mucize gibi gerçekten, sonrasında da bir korku sardı o acıya dayanabilir miyim diye. yani hem duygulanıyorum hem korkuyorum ben
bi de mart annelerini okuyorum hepsi birer birer doğuruyor, çoğu da normal doğurdu sanki, inşallah sağlıkla güzellikle darısı başımıza olsun
Ben yıkamadım kuzum. Sadece hastaneye gidecekler hazır, annemi bekliyorum gelsin yapsın diye sözde ama geleceği yok gibi mecbur iş başa düşecek.. bu hafta bi geçeyim başına demiştim ama bir diz agrısı musallat oldu inşallah geçer yoksa bir ay böyle geçmezOff bende aynıyım işte bide ben gecede çok uykusuz kalmıyorum allaha şükür ama yataktan esneyerek kalkıyorum akşam esneyerek giriyorum yatağa yıkanacak bir uyku seti kaldı bebeğin onu makineye atmaya üşeniyorum
Dayanamadığımız yerde epidural gibi kurtarıcı var ne güzel :)))Yok yok bnce basarırız normal doğurmayı epidurali yokmuş gbi sayalım bz doğurduktan snra acısı geçicek öyle düşünelim
Ahh bu anneler. Benimkide öyleydi simdi suyum sızmaya baslayınca aynı gün herseyi halletti valla. Bide bana erken erken derdiBen yıkamadım kuzum. Sadece hastaneye gidecekler hazır, annemi bekliyorum gelsin yapsın diye sözde ama geleceği yok gibi mecbur iş başa düşecek.. bu hafta bi geçeyim başına demiştim ama bir diz agrısı musallat oldu inşallah geçer yoksa bir ay böyle geçmez(
Hemen ekran alıntısı yaptım yazdıklarını . Ben yürüyüş yapıyorum bi bi de ilte geçen yazmıştım eve girmem için ya merdiven çıkıcam ya yokuş ben merdiveni tercih ediyorum hep 150 tane falan :) 37. Haftaya geleyim hergün düzenli iki kere inip çıkıcam o merdivenleriKizlar ben de normal dogumu cok istiyorum hatta hayalim dogal dogum, suni sanci olmadan (insallaj bu elimizde olan birsey degol tabi) ve epiduralsiz. Epidural olmayinca ikinmalarda ve genel olarak dogumda daha kontrollu oluyormussun bu yuzden kesi olma ihtimali daha dusuk oluyormus. Yani keske epizyotomi suni sanci epidural hicbirsey olmasa. Kendimi oyle sartlamiyorum her duruma acigim ama hep oyle olduguni hayal ediyorum pozitif olmaya calisiyorum ayhhh insallah hersey yolunda gider.
Boyle olmasi icin yaptiklarim: hergun yuruyis, hamile yogasi, kegel egzersizleri, son haftalarda yapacagim perine masaji, veeee ahududu yapragi cayi. Arastirin guzel seyler okudum ing. Red raspberry leaf tea. Ing. Biliyorsaniz babycenter'da yazilan onca yorum cok faydali olduguna dair beni cok mutlu etti. Kimbilir belki ise yarar :)
Benimde korkum o sancıyla ya epidural istersem ? Kendimi asla affetmem +700 lira veremem yao 700 lirayla bn neler alırım bebişime . O değil bn istersem eşimde hayır demez asla. İnşallah bzde ablan gbi kolay bi doğum geçiririz
Orası öyle de canm bn kesin üzülürüm doğumdan sonra niye o kadar para verdim diye . Bakalım zamn bize neler göstercek belki hiç sancımız olmicak yatıcaz sezeryan masasına :) sen nasılsın iyi misinDayanamadığımız yerde epidural gibi kurtarıcı var ne güzel :)))
insallah canım ya ne güzel umut verdin valla çok korkuyorum ben ama Allah kolaylık verir elbet bu kadar insan nasıl doğurduysa biz de öyle doğurcaz napalımKızlar ben 17 haftalık meleğimi normal doğurdum tabiki suni sancı ile.. derdimin büyüklüğünden mi anlayamadım bilmem ama bana dayanılmaz bir agrı gibi gelmedi. Adet sancısının bir tık üstüydü, yaklaşık 4 saat sürdü ama tabii o bebek çok minikti. Annem de o bebek canlı olmadığı için kendini itemedi, şimdi bu bebek büyük ama kendini itecek, o yüzden daha kolay olur falan diye moral veriyor.. öyle ya da böyle hakkımızda hayırlısı, arkadasımın bebeği dönmemişti sezaryen içim gün aldılar gittikleri gün sancısı başladı bebeği o geve dönmüş ve dört buçuk kiloydu oğlu, normal doğurdu.tired arkadaşın dediği gibi, bekleyip göreceğiz, hepimiz için kolay, sağlıklı doğumlar olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?