2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben herkesin aksine sezeryan dan korkuyorum...Orda kalacak hali yok diyorum...çatır çatır doğururum herkes nasıl yaptıysa...ama sanırım sezeryan yolları gözüküyor benim minnoş dönmedi ..dönmeyede hiç niyeti yok gibi...dönerse anlar miyim..kafasını hala yukarıda hissediyorum

Canım işlerine evdeysen bir an önce başla ben dün grip olduğum halde en azından yıkayım dedim kayınvalidem de ben ütülerim dedi. İyiki de yıkamaya başlamışım yıka kurut insan çok yoruluyor. Daha yıkayacaklarım bitmedi 3 4 posta daha var herşeyi ayrı ayrı yıkıyorum birde ben. İki canlı olunca insan çok çabuk yoruluyor. Ben bu hafta ağırlaştığımı iyice hissettim hep iyiyim diyordum ama ağırlaştık artık bitirmek lazım ki içimiz rahat olsun. Bir tek bebişleri beklemek kalsın.

bence sakincasi yok.sonucta kana karisan birsey degil canim

Belki söyler bakalım sana hangi tarihi söyleyecek, doktorların da bir dediği diğerini tutmuyor, hele bu hafta bizimki yorgun muydu neydi ağzından cımbızla laf alınıyordu
Bazen benimkide öyle oluyor çok yoğun zaten bide bazı şeyleri bana hep hatırlatmamı söylüyor unutabiliyorum diyor doğumuda umutmaz inşallah:)

Katılıyorum sana üstümdeki uyuşukluğu attıkça bende bişeyler yapmaya çalışıyorum

Canım daha döner benim ablamın ikinci 36 da dönmüş. Bizim bir komşu dönmediği için sezeryan yapcaklardı sabah gidip sezeryan olacaktı bir bakıyorlarki dönmüş sabaha kadar normal olmuş. Hiç belli olmaz o daha. Benimki döndü ama ben hiç anlamadım şöyle anladım tekmeleri midemde hissettim sadece dedim heralde döndü diyordum ki son kontrolde dönmüştü.

Katılıyorum sana üstümdeki uyuşukluğu attıkça bende bişeyler yapmaya çalışıyorum

Yapmak lazım canım çünkü bu haftalarda bile ağırız her geçen gün bize zor gelecek. Bize belki sabırsızlıktan çok vaktimiz var gibi geliyor ama çok az zamanımız kaldı. 36 37 den sonra hep doğumlar bekleniyor.

Öyle yapayım ben de bu hafta yavaş yavaş bitireyim kuzum, oturduğum yerden ütülerim napiim iş başa düşecek sanırım.. ellerine sağlık senin de, sağlık içinde kullansın minnoş eşyalarını. Nevresimleri falan yıkayıp serdin mi? Toz olur doguma kadar diye yıkayıp ütüleyip hurca mı koysam, hastaneden gelince sereriz

Insallah canimm

canım yıka ütüle her şeyini büyük çöp poşetlerine koy güzelce bağla ağızlarını. kokuları mis gibi kalıyor. hurçta uçup gidiyor koku. benim annem bi önceki gelişinde yıkadı ütüledi çöp poşetine koyduk geçen açtım mis gibi hala. yapalı da en az 1 buçuk ay oldu

Nevresimleri ben sermedim canım toz olmasın bir daha yıkamayım dedim ütüleyip dolabına hurcun içinde koydum doğuma bir iki gün kala sereriz diye düşündüm. Kayınvalidemin ütüledikleri kıyafetleride dolabına koydum güzelce. Hastane çıkışlarını da hurçladım haftaya çantamı hazırlayacağım o zaman da onları yerleştiririm. Bence sende hurca koy doğuma yakın serersin sermek iki dk zaten.

Memiklere mi bakıyor
Yani o işe bakması gereken genel cerrahlar değil mi ki Yani bi de sık sık bakmasına ne gerek varmış ki acaba :)
Ben de gitmezdim herhalde bir daha :))
Okurken elim ayağım çekildi valla çok geçmiş olsun cnm.
Can'ım o akıntı bende de var. Koyu bi akıntı. Yeşil sarı gibi de değil tam ama beyaz da değil. Doktora söylemiştim. Kötü kokmuyorsa sorun yok demişti. Bu defa gittiğimde hiç söylemedim bi de.
Ben de düşüyordum ama haftalar ilerledikçe yapamayacağımı düşündüm. Nasıl ulaşıcaz bu göbekten. Kimseden de istenmez böyle bişey

ay kızlar bir de az önce bi gaflette bulunup normal doğum videosu izledim. nasıl çıkcak bu veletler yav çok korktum ben
Ya sen niye öle seyler izliyon.. valla saka bi yana bende tirsiyom normalden...ama epidural iyi diolar,çok da saapmayalim..

Kizlarrrr ya dun kiloyla ilgili tavsiyeler istemistim hepiniz yazmissiniz nasil tesekkur etsem az. Diyettemiisib diyen arkadasim olmustu. Benimki diyet degilde saglikli beslenmeye cakismakti aslinda. Bugun basima geln baska biseyden bahsedicem. Bogazimda aft gibi yara vardi 5 gundur ama hic acimiyo bugun bi baktim 4 tane olmus yine hic aci yok. Sonra elimle dokundum sivilce gibi cikti resmen netten arastirdim bagdemcik tasi diye bisey cikti. Aynen oyle bagdemcik tasi dolmus boğazım. Etrafinda ya da kendinde boyle bisey yasayan var mi nerden cikti smdi bu ya

Kızlar kontrolden geldim.
Çok şükür yolunda herşey. Bebiş dönmüş kafa aşağıda. Ben hissediyordum Zaten. Kasığımda ağır bi şey vardı
Mideme de ayakları ile tepikliyordu.
2200 gr 44 cm çıktık. Yine bi hafta ileride. Yüzünü göremedik. Plasenta kapatmış önünü.
Ama normal Doğuma engel bişey yokmuş.

aman boşver beee zaten tahliye olup döndün hemen aramıza önemli olan bu :)bu arada keseler gelince nazar boncuğuyla süslersin arkadaşın dediği gibi daha havası değişir sıkma canını
Cuma gunu gidip alacagim. Bakalim insallah daha guzel gorunuyordur da gerek kalmaz hic .
Aynen bnde yapmayacaktim sozde yapmak zorunda hissettim oyle yaptim .hastanede dagitmam ama mevlutte kullanirim

bende cok merak ettim .

Canim benim ara ara oluyor o .
Onun disindada akintim cok
Ben mevlut yapmayacagim galiba ya. Kimsem yok ki burda bir gorumcem bir eltim var. İkisini mi cagircam :/ diger misafirler benim hep sehir disindan. Bir mevlut icin gelmezler ki.
Kiz kimyonlu su degil o limonlu demek istemisim koca parmaklar klavyeye sigmayinca boyle gariplikler cikiyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…