- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.361
Ya erken doğarsa korkusu başladı şimdi de, ultrasona göre 10 Nisan görünüyor benim, adete göre 1 mayıs.. doktor hep 10 Nisan da bekleriz diyordu şimdi de bu hafta gittiğimizde 1 mayıs dedi. Bilmem artık ananeyi bekler miyiz beklemez miyiz :)) ama işlerimizi bitirsek bir an önce iyi olacak sanırım
bence sakincasi yok.sonucta kana karisan birsey degil canimSelam kızlar. Benim normalde sürekli kulağım tıkanır kulak yapısından kaynaklı sık sık temizletirim mecburen.hamileligimin başından beri hiç olmamıştı sevine sevine giderken bugün yine sağ kulağım iptal oldu. Gliserinli su kullanıp 3 gün sonra temizleniyor normalde kolay bir işlem ama hamilelikte sakıncalı mıdır yaşayan var mı bu durumu veya bilgisi olan.
Bazen benimkide öyle oluyor çok yoğun zaten bide bazı şeyleri bana hep hatırlatmamı söylüyor unutabiliyorum diyor doğumuda umutmaz inşallah:)Belki söyler bakalım sana hangi tarihi söyleyecek, doktorların da bir dediği diğerini tutmuyor, hele bu hafta bizimki yorgun muydu neydi ağzından cımbızla laf alınıyordu
Katılıyorum sana üstümdeki uyuşukluğu attıkça bende bişeyler yapmaya çalışıyorumCanım işlerine evdeysen bir an önce başla ben dün grip olduğum halde en azından yıkayım dedim kayınvalidem de ben ütülerim dedi. İyiki de yıkamaya başlamışım yıka kurut insan çok yoruluyor. Daha yıkayacaklarım bitmedi 3 4 posta daha var herşeyi ayrı ayrı yıkıyorum birde ben. İki canlı olunca insan çok çabuk yoruluyor. Ben bu hafta ağırlaştığımı iyice hissettim hep iyiyim diyordum ama ağırlaştık artık bitirmek lazım ki içimiz rahat olsun. Bir tek bebişleri beklemek kalsın.
Ben herkesin aksine sezeryan dan korkuyorum...Orda kalacak hali yok diyorum...çatır çatır doğururum herkes nasıl yaptıysa...ama sanırım sezeryan yolları gözüküyor benim minnoş dönmedi ..dönmeyede hiç niyeti yok gibi...dönerse anlar miyim..kafasını hala yukarıda hissediyorum
Direk gliserinli suyu damlatmaya başlayıp üç gün sonra gitsem doktora doğru olur mu.bence sakincasi yok.sonucta kana karisan birsey degil canim
Katılıyorum sana üstümdeki uyuşukluğu attıkça bende bişeyler yapmaya çalışıyorum
Öyle yapayım ben de bu hafta yavaş yavaş bitireyim kuzum, oturduğum yerden ütülerim napiim iş başa düşecek sanırım.. ellerine sağlık senin de, sağlık içinde kullansın minnoş eşyalarını. Nevresimleri falan yıkayıp serdin mi? Toz olur doguma kadar diye yıkayıp ütüleyip hurca mı koysam, hastaneden gelince sererizCanım işlerine evdeysen bir an önce başla ben dün grip olduğum halde en azından yıkayım dedim kayınvalidem de ben ütülerim dedi. İyiki de yıkamaya başlamışım yıka kurut insan çok yoruluyor. Daha yıkayacaklarım bitmedi 3 4 posta daha var herşeyi ayrı ayrı yıkıyorum birde ben. İki canlı olunca insan çok çabuk yoruluyor. Ben bu hafta ağırlaştığımı iyice hissettim hep iyiyim diyordum ama ağırlaştık artık bitirmek lazım ki içimiz rahat olsun. Bir tek bebişleri beklemek kalsın.
Insallah canimmBen çok inanırım bu olumlu olumsuz düşünce olayına. Cidden ne kadar olumlu düşünürsen hayatta o kadar olumlu şeylerle karşılaşıyorsun. Bende daha heyecan yok düşündükçe aksine sabırsızlanıyorum. Birde benim acı eşiğim biraz yüksek dayanabilirim gibi geliyor. Bazen insanlar yanında bir dünya şey anlatıyor acaba mı diyorum sonra hemen kendimi telkin ediyorum. Biz duamızı edelim olumlu düşünelim güzel güzel normal doğurup gelelim inşallah :)
canım yıka ütüle her şeyini büyük çöp poşetlerine koy güzelce bağla ağızlarını. kokuları mis gibi kalıyor. hurçta uçup gidiyor koku. benim annem bi önceki gelişinde yıkadı ütüledi çöp poşetine koyduk geçen açtım mis gibi hala. yapalı da en az 1 buçuk ay olduÖyle yapayım ben de bu hafta yavaş yavaş bitireyim kuzum, oturduğum yerden ütülerim napiim iş başa düşecek sanırım.. ellerine sağlık senin de, sağlık içinde kullansın minnoş eşyalarını. Nevresimleri falan yıkayıp serdin mi? Toz olur doguma kadar diye yıkayıp ütüleyip hurca mı koysam, hastaneden gelince sereriz
yapabilirsin canim.gliserinin hic zarari yok.Direk gliserinli suyu damlatmaya başlayıp üç gün sonra gitsem doktora doğru olur mu.
Öyle yapayım ben de bu hafta yavaş yavaş bitireyim kuzum, oturduğum yerden ütülerim napiim iş başa düşecek sanırım.. ellerine sağlık senin de, sağlık içinde kullansın minnoş eşyalarını. Nevresimleri falan yıkayıp serdin mi? Toz olur doguma kadar diye yıkayıp ütüleyip hurca mı koysam, hastaneden gelince sereriz
Tamam cnm teşekkür ederimyapabilirsin canim.gliserinin hic zarari yok.
Memiklere mi bakıyorSancaktepede adamın adı sapığa çıktı zaten ahaha :):) kadınlar neden ona gidiyosun o adam sapık felan diyolar. Bence cahillik. Adam patavatsız ama dediği herşey doğru. Kitle var mı diye de sık sık memiklere bakıyor. Ayrıca 68 yasında beeeee :) micazı oyle yani. Art niyet olduğunu düşünmüyorum
Okurken elim ayağım çekildi vallaCumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.
Can'ım o akıntı bende de var. Koyu bi akıntı. Yeşil sarı gibi de değil tam ama beyaz da değil. Doktora söylemiştim. Kötü kokmuyorsa sorun yok demişti. Bu defa gittiğimde hiç söylemedim bi de.Hanımlar bel ağrısı dışında regl olduğunuzda belinizde gezen sancıya benzer sancı çektiğiniz oluyor mu? Cumartesi akşama kadar yaşadım duş aldım rahatladım bugün yine başladı ve başlayınca hemen geçmiyorBir de afedersiniz 2-3 haftadan fazla oldu akıntım sümüksü koyu ve yeşilimsi sarı gibi, idrar yollarımda enfeksiyon çıkmadı hiç diye çok önemsememeye çalışıyorum ama randevuma da on gün var öncesinde gitmeli miyim. Birde oğluşumun ayakları belli oluyor artık gezinirken kocaman maşallah
Ben de düşüyordum ama haftalar ilerledikçe yapamayacağımı düşündüm. Nasıl ulaşıcaz bu göbekten. Kimseden de istenmez böyle bişeyArkadaşlar bu arada normal doğum düşünen arkadaşlar için doğuma son 5-6 hafta kala perine masajı diye bir masaj var.Doğum sırasında vajina ile anüs arasında yırtığın olmaması için yapılıyormuş.Cumartesi kontrolüm var bunu doktoruma sorucam. Bilginiz olsun sizin de canlar
Ya sen niye öle seyler izliyon.. valla saka bi yana bende tirsiyom normalden...ama epidural iyi diolar,çok da saapmayalim..ay kızlar bir de az önce bi gaflette bulunup normal doğum videosu izledim. nasıl çıkcak bu veletler yav çok korktum ben
Memiklere mi bakıyor
Yani o işe bakması gereken genel cerrahlar değil mi ki Yani bi de sık sık bakmasına ne gerek varmış ki acaba :)
Ben de gitmezdim herhalde bir daha :))
[\QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum..memik doktoru kutuya bakiyomu.. yada kulaklara niye bakmıyor.. bende garipsedim...
Cuma gunu gidip alacagim. Bakalim insallah daha guzel gorunuyordur da gerek kalmaz hic .aman boşver beee zaten tahliye olup döndün hemen aramıza önemli olan bu :)bu arada keseler gelince nazar boncuğuyla süslersin arkadaşın dediği gibi daha havası değişir sıkma canını
Ben mevlut yapmayacagim galiba ya. Kimsem yok ki burda bir gorumcem bir eltim var. İkisini mi cagircam :/ diger misafirler benim hep sehir disindan. Bir mevlut icin gelmezler ki.Aynen bnde yapmayacaktim sozde yapmak zorunda hissettim oyle yaptim .hastanede dagitmam ama mevlutte kullanirim
bende cok merak ettim .
Canim benim ara ara oluyor o .
Onun disindada akintim cok
Kiz kimyonlu su degil oBuldum kız, sen nasıl kimyonlu suyu kötülersin, hic mi vicdanın yok,bu acımasızlık bu zalimlik neden...haketmissin yatmissin... Buraya kimyonlu suyu hakettiği yere taşıyan paylaşımını görene kadar seni dislayacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?