2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım liptonun tohum olanları var markette, ben onlardan alıyorum bitki çayı süzgeci ile sıcak suyun içine atıp içiyorum her gün bir tane. Öyle de yapabilirsin, ben süt yaptığını bilmiyordum :) çay zararlı diye onu içiyordum, iyi yapıyormuşum demek ki

Ben iğne değilde coraspin kullanıyorum ilk gebeliğimde 37. Haftada kesti 40+1de doğum yaptım şimdide 2 hafta sonra bırak dedi nisanın sonunda alırım diyordu epey önce

Amin canım teşekkür ederim, dogsun doğmasın evlat diyor insan. Allahım evlat acısıyla kimseyi sınamasın, anneciğim ben çok kötü olunca sen Bi lokma bebegin acısına dayanamıyorsun ben seni böyle görmeye nasıl dayanayayım diye yalvardı resmen. Çok şükür bugünümüze, yavrumuza kavuşmaya az kaldı Allah’ın izniyle.. bebek bekleyen herkesi yavrusuna kavustursun yüce rabbim inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın

Evet canim acve hurması aldı eşim 7 aylik oldugumdan beri günde 1 tane yiyorum gebelik şekerinden dolayı fazla yemiyorum. Ama son ay biraz daha fazlalastiririm.
Kegel egzersizi yapıyorum. Çömelme hareketi çok iyi dediler. Dua ediyorum her boş animda.
Bu hafta gebelik okulunda doğum ve emzirme olucak sanırım. Kolay doğum için başka şeyler söylerse ebe iletirim size.

Benim oğlanın dışarı. Çıkası var heralde bugun. Aşağımı ititirip duruyor kafasiyla. Canim da acıyor. Kasilma hissetsem gidecem doktora. Ama tık yok. Ayagiyla yukardan destek alip asagilari acitiyor sıpa.
Bugün benim oğluşum da öyle sürekli tuvaletim geldi sanıyorum tam da orama basıyo sanki.. erken gelmesinler yaa

Anlatırsın canım bize de, ne kadar netten araştırsakta illaki birşeyler eksik kalıyor. Egzersizlerin çok yararı olduğunu biliyorum ağırlaşsak bile vücudun esnemesine bire bir.

Annen de çok haklı.
Bugün benim oğluşum da öyle sürekli tuvaletim geldi sanıyorum tam da orama basıyo sanki.. erken gelmesinler yaa
Simdi erken tabi ama bir 37-38 arasi gelirse hic fena olmaz tabi basta sağlık. Sabirsizlaniyorum ya inanamazsin. Bir de cok bunaldim gercekten hamilelikten. Gun gectikce duygusallasiyorum. Sacma sapan seylere takiyorum kafayi. Psikolojik olarak hic iyi degilim yani.

Ben iğne değilde coraspin kullanıyorum ilk gebeliğimde 37. Haftada kesti 40+1de doğum yaptım şimdide 2 hafta sonra bırak dedi nisanın sonunda alırım diyordu epey önce
Canım cevabın için sagolasn, coraspinin sulandirici etkisi bir hafta sürüyormuş ignelerin 24 saat , aynı değil yani aspirini önceden biraktiriyolar etkisi uzun sürdüğü için ama iğneyi bir gün vurunmasan çok ciddi sıkıntı hele de bebekler artık büyüdüğü için daha çok kan pompalaniyor her geçen gün. Ben de korkuyorum başka bir doktora daha sorayım olmadı. İnşallah hepimiz şu süreci sorunsuz atlatır, yavrularimiza kavusuruz

Kizlar yorumlar ucmus yetisemedim :)
Ben bitane pijama takimi aldim okadar yetmezmiki acep evden koyabilecegim seyler biraz dandik onlari koysam cokmu cirkin olur
Bende tek pijama aldım canım..ama ne olur olmaz evden bi tane koyacağım...yani çok kötü değilse koy sende..20 30 liralık normal pijamalardan al olmazsa..

Canım suyum az az geliyor diye gittim erkenden hemen antibiyotik verdiler bebek mikrop kapmasın diye sanırım nedenini tam bilmiyorum ama. Suyun gelirse hemen gitmelisin sakın dinleme onları

Her kelimesine katılıyorum valla rabbim en hayırlısını nasip etsin.

Fonetik Ay sağol canım bunu da öğrenmiş oldum. Gider gitmez ya doğmazsa suyum biterse diye korkmuştum doktor korkma antibiyotik yapıcaz nstden de takip edicez bişey olmaz demişti. Serum takmışlardı. Demekki ondanmış. Gerçekten çocuk 18 saat az suyla durdu içerde hiç strese bile girmedi.

selam herkese, bugün 32+1 oldum ama rapor almadım çalışabilir diye randevum perşembe, o zamqn alsam ne olur ki?
Bildiğim kadarıyla ssk da sorun çıkıyor
Valla canım duşakabine gir tabureye otur fiskiyeyle yıka modundayım. Başka türlüsü zor sanırım

Çok geçmiş olsun Allah korumuş bir küçük tencerede vanilya kaynatın kokuyu alır inşallah

Ben zaten doğuştan sıkılgan bi insanım.. gerçi pek bişey anlamadım şimdiye kadar hamilelikten herkes ağırlaşıcan şöyle olcan böyle olcan dedikce vucudum ters tepiyo resmen direniyo :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biticek inşallah bu hamilelik.. hayatımda bi defa yaşıcam tadını çıkarayım dedim ama anlamadan biticek galiba :)

İnşallah canım şimdi hatırlıyorumda görümcemde iğne kullanıyordu doğumdan bir iki gün önce kesmişti dru sen başka bir doktora daha danış bakalım ne diyecek

Kızlar geçen ay hastane ve doktor arayisindayken bi doktordan randevu almak istemiştim maşallah bu ayın 20sine randevu vermişti. Ben ondan sonra başka hastaneden başka doktor buldum. Bu randevuyu da unuttum gitti mesaj geldi az önce yarın randevunuz var diye, gideyim bari cuma da kendi doktorumla var. Valla heyecan yaptım şimdi sipami gorcem diye, ben bi 3 ay daha hamile kalsam Türkiye'deki tüm doktorları denicekmisim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…