- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.641
Gerilik tecrübem belli benim 2400 gram bir bebek neyi küçük 1 hafta kafanın neyi küçük ben anlamadım valla@Fatmae20 valla ben kafasi kucuk kilosu az diye bi problem varmis gibi davranan doktor gormedim. Burda 2. Bebegi olan cok anne var onlar daha net soylerler hersey normalse kiloya takilmazlar heleki 1 hafta gerilige hic takilmazlar. Ya gordukleri baska bisey var ya da doktorunuz gereksiz evhamli
Var canim yine ben .
Ayaklarim epey sisiyor tuzu kesmem lazim ama kesemiyorum
Benim de ayaklarım yüzümde sıkıntı yok ancak yüzükle uyuduğum zaman sabahları kalktığımda sıktığını fark ediyorum. Doktoruma söyledim ancak bu dönemlerde normal olduğunu söyledi özellikle bir şey önermedi.
Vitamini doktor mu kesti canım ben hala decavit içiyorum nezaman bırakıcam sorarım kan sulandırıcı ve coraspin de içiyorumD3 kan ilacı troid ilacı başkada bişey kullanmiorum
Guzel ha berle gel canim.Benimde bugün kontrolüm var iki seferdir göstermiyo yüzünü sıpa bakalım göstericek mi :)
Ayakta kalinca daha fazla oluyor dinlen bol bolBen çok tuzlu yemiyorum canım aramamda tuz öyle. Ama sanırım ne kadar önlemde alsak artık sanırım şişmeye devam edeceğiz. Normal artık bu zamanlar da.
canım gebelerin genelde 10-6, 9-5 oluyor tansiyon. 12-8 ideal ama senin için olmayabilir yani çünkü kan basıncı artıyor damarlar genişliyor falan hepimizde onun da etkisi olabilir. dikkatli ol hep.Tansiyonum 12-8 kızlar gayet normal yani. Bu baş ağrısı artik kronik oldu yani bende. Hiç bi sorun yok ama işte beni delirtiyor
Vitaminlerimi sormustun canim .Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Guzel ha berle gel canim.
Ayakta kalinca daha fazla oluyor dinlen bol bol
Hahha şişelim de toptsn rahatlasınlar canımBenimde ayak yüzüm normal ellerim şişiyor kapatıp açarken geriliyor ellerim. Zaten bana sürekli şişmedin sen şişmedin sen deyip duruyorlar şişeyimde rahatlayın diyesim geliyor
Haha git tabi canım baya da yakınmış zaten ya ben karşıdayım tabi. Bir de açtı hava sanırım. Randevun kaçta güzel haberler getir bize inşallahBanada hep gün batımı . Kumu sucaklığı gün baterken ki o denize vuran kızıllığı hatırlatır. Bu ismi ilk düşündüğümde hiç duymamıştım başka birinde ama sonradan duydum. Hatta eski çalıştığım yere insan kaynakları gelmişti yeni adı kumsaldı ve otuz yaşında falandıİsterse kar yağsın yine de gidicem valla :) eşim bu hafta akşam çalışıcak baska bi gün gidemeyiz . Ama önce bebişimi görcem . Zaten eyüpte oturuyorum bn çok yakın buraya
Belirtisiznesne canım emre beye devam demi... Benim araştırmadaki doktor 2 hafta sonra ara kontrole yakında bir hastaneye gidebilirsin sonrki 2. Haftada gel doğum tarihi vereyim dedi yani 34 haftalık ken bakalım bende emre beye mi gitsem diyorum hala 3 boyutlu gösteriyor değilmi gittiğinde aslında bu gittimde doktor da gösterdi ama devlet ve özel arasında fark var Biraz daha eşimle gitmek istiyorum bakalım haftaya cumaya
Hahha şişelim de toptsn rahatlasınlar canımzaten şu milletin ağzı en büyük ceremesi hamileliğin. ama varya şiştin demelerinden iyidir ay ne canımı sıkıyordu konuşmaları. İnanır mısın doğumda bir arkadaş hastaneye ziyaret geldi ve söylediği cümleyi yazıyorum.
Sanki içinde bir bebek daha var karnın çok büyükay o doğum şapşallığıyla hiçbişe dememiştim ama nefret ediyorum o günden beri ondan
Ben kan şurubu kullaniyorum canım bi tekKızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Canım başhekime götürmelisin sanırım ondan bahsediyor. Doktordan imzalı aldım sonra başhekime götürdüm. Heyet raporu da öyle ya ondan bahsetti sanırım müdürünKızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Haha ben de hep okurum aslında ama ona rağmen görüyorum ya bilinçaltı falan da değil:))Var canim ben sabaha kadar olenler kalanlar sanirsin korku filmindeyim.hakettim ama okumadan uyudum
Aynen canim bende oyleyim.havalarda mi etkiliyor acaba bizi
Var canim yine ben .
Ayaklarim epey sisiyor tuzu kesmem lazim ama kesemiyorum
Güzrl haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevun:)Benimde bugün kontrolüm var iki seferdir göstermiyo yüzünü sıpa bakalım göstericek mi :)
Decavit d3 gynoferro osteocareKızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Troid için neden ilaç kullanmıyosun kaç çıkıyo TSH t3 t4
Beni de raporu aldıktan sonra rapor onay odası diye bir oda vardı oraya gönderdiler . Bitti dediler inşallah sıkıntı çıkmazCanım başhekime götürmelisin sanırım ondan bahsediyor. Doktordan imzalı aldım sonra başhekime götürdüm. Heyet raporu da öyle ya ondan bahsetti sanırım müdürün
Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?