- 26 Haziran 2009
- 380
- 351
- 323
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.901
Bende kalıpları indirdim kapı süsü yapacağım ama daha keçe almadım. Daha önce arkadaş Eminönü’nden aldı keçeli çok ucuz ordan al diyor. 1mm birde 3 mm olanı var genelde İnceyi kullanıyorlar oysa kalını iyi dedi gözümle görmedende almak istemedim
Geçmiş olsun canım diş ağrısı ben de çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. 28. Haftamda diş dr uma gittim ve 28 den sonra dişe müdahale etmiyoruz erken doğumu tetikleyebilir dedi. Geçici çözümlerle idare etmemi ve doğum sonrası çekileceğini söyledi. Çok ağrın olursa parol iç ve sprey sık dedi. Bu arada beşik çok şirin sağlıkla kullan inşallah . Ilk 6 ay işini görür sonra derin bi yatağa geçirirsin bebisiKullandıkca yazarım inşallah sağ salim bi doğurabilsek yavrularımızı.. şuan diş ağrısından ölüyorum şu beşik iyi geldi biraz :)
Canım anahtarlıklar 5.5 magnetler daha uygun diye konustuk ama ne kadar bilmiyorum gercektenBaktım çok güzellerdi . Ne kadara anlaştın canım adet olarak ?
Ben 32. Haftadaydım suan ama çok fena ağrı yapıyo sol tarafım uyuştu resmen yarın sabah kendi doktorumu arayıp ona göre dişçiye gitcem.. birden başladı öncesinde dişlerimde hiç sorun olmazdıGeçmiş olsun canım diş ağrısı ben de çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. 28. Haftamda diş dr uma gittim ve 28 den sonra dişe müdahale etmiyoruz erken doğumu tetikleyebilir dedi. Geçici çözümlerle idare etmemi ve doğum sonrası çekileceğini söyledi. Çok ağrın olursa parol iç ve sprey sık dedi. Bu arada beşik çok şirin sağlıkla kullan inşallah . Ilk 6 ay işini görür sonra derin bi yatağa geçirirsin bebisi
Çok güzel istanbullu gelinde görmüştüm. Hediye gelmiş zaten miye kullanışlı olmasın. İlk aylar çok faydasını görürsün:)Gelinimizle kardeşim bana bu anne yanı beşiğinden almışlar bugün kullanışlı olur mu acaba? Var mı alanınız?
Ben yatağa birleşenlerden alırım diye düşünmüştüm sanki daha kullanışlı gibi geliyodu gözüme.. evet onlarda diziden görmüşler ben izlemedim hiç bilmiyodum o yüzden :)Çok güzel istanbullu gelinde görmüştüm. Hediye gelmiş zaten miye kullanışlı olmasın. İlk aylar çok faydasını görürsün:)
Doktor az diyemem ama sınurda gözüküyor dedi günde en az on bardak su iç haftaya bi daha kontrol edelim dediSuyun mu az canim benim gibi
Canım ben 4.5 aya kadar kendim yapıyordum..ondan sonra zorlamaya başladım ondan sonra her ay düzenli yaptırıyorum hiç bir sıkıntı olmadı..daha iki kez daha yaptırırım galiba..güzellik salonumuz var müşterilerede yapıyoruz..ben hiç öyle açılma yapanı duymadım...ama yinede kararı kendi verKizlar bugun ağda yaptim resmem canimdan can gitti. Bir denkica gobekten asagisi gorunmuyor ya cok zorladi. Bu beni 1 ay idare eder. 1 ay sonra da hala doğurmamış olursam kuafore yaptiriyim diyorum. Ne dersiniz bir sıkıntı olur mu o kafar yakin tarihte agda yaptirmak. Ne biliyim cektiginden, sündüğündem acilma falan yapar mi?
Ben senin o minnak ellerini yerimCanım bizim de arkamızda Allah var. Allah muhtaç etmesin inan onlar yapınca da ayrı bir minnet. Senin de gayretinin ödülü farklı yerden olacaktır elbet.
Bayılır kurabiye yoğurmaya. Afiyet olsun canım inşallah yapar yersin
canım benim aldığım cibinlik öyle yandan geliyor..ama büyüyen beşik değil...onuda enine 1 metre ekleyip hesaplayabilirsin..erinmedim ölçtüm..4.45 eni..1.50 de boyu...üstüne kumaş gelecekse cibinlik aparatı a takmak için boyunu 10 cm kısa tutarsın..10 cm de kumaş kısmı geliyorKızlar size 10 puanlık soru.besigimiz büyüyen ve yandan gelen cibinlik yapmak istiyorum.sizce kaç metre tül almam lazim
Bir de ben şekerle ilgili hiçbir şey hissetmiyorum...bir tek sinirliyim farklı olarak ondan mı bilmiyorum da o ilk 3 ay da sinirliydim şimdi geri geldi o haller...ama kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum bebek hareketlerinde de değişiklik olmuyor...mesela yükselince uyuşur gibi olur fazla hareket etmez falan deniyor 120lerde 130larda falan normal kıpır kıpır...belki bebeğe o kadar zararı yoktur yani dediğin gibi 200lerde falansa mı zararlı oluyor acababen insülin kullandığım için düşürmek bende daha kolay tabiki, ama anladığım kadarıyla sen de yürüyüşle filan çok iyi idare ediyorsun. vücudunu belli bir rutine alıştırmışsın, değerlerin de gayet iyi, sadece stres yapmana gerek yok. ben bişeyi yerken bu şekerimi yükseltecek dediğimde gerçekten yükseliyor, bazen çok canımın istediği şeyi içim rahat yersem o kadar etkilemiyor. stres glukagon hormonunu tetikliyor yani şekeri yükseltiyor aklında olsun.
Devletlerde önce dahiliyeye görünmek gerekiyormuş onun yönlendirmesi gerekiyormuş falan uzun geldi bana
Olur canım tabi ki. Hatta bence daha hijyenik olur hastane sonuçta. Benim aldığımda öyle Zaten. Sadece naylon terlik :)Gerçekten güzelmiş ev içinde problem yok ta su hastanede giyileni bi secemedim.Normal terlik olsa bunlar gibi olmaz mi acaba?
Valla hediyeymiş kullanma yanında yat :))Oda yaptım ben zaten bi kaç yanımda yatsın diye bi dizide görmüşler çok hoşlarına gitmiş arayıp bulmuşlar falan bişeyde demedim gerçi benim de hoşuma gitti ama kullanışlı olur mu onu bilemedim işte
kızlar resim atmıştım ama net çıkmamış yazılar...maksimum trio travel set diye geçiyor markası..kendi mesajımı alıntıladım ö yüzden tekrardan resimde ekleyemedim bir türlüEki Görüntüle 2126393 kızlar bebek arabaları hakkında bilgisi olanlar buna bi bakabilir mi..ben hiç anlamıyorum ..travel sistem istiyorum ..nasıl bişey bu..fiyatı çok uygun geldi bana diğerlerine göre albebek diye bi site indirime koymuş
Aaa evet 8.05.18 bir uyum var. Benim 4.5.18hiç uyum yok. Aman deme deme ya nisana hiç hazır değilim 2 mayısta arkadaşımın kınası var ona gitmek istiyorum ya
Sağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim ilerlemiş . Onca ilaca antibiyotige ragmen. Esimle aglamaktan mahvolduk. Baska hasteneye sevkini aldık dozları hep arttirdilar. 48 saat sonra tekrar rontgene alacaklar. Insallah bu kez iyi haberler alırım
Valla bi sofra hazirlasak bayeam ederdik kurup otursak yakin olsak ne guzel .Ay canım çok sağol iyi oldu gösterdiğin. İşe yarıyorsa almak lazım. Göbüş kalsın istemem. Nasıl değmiyor ki o kısmı anlamıyorum aslında Sonuçta korse sıkı birşey.
Hiç sorma Can'ım. Bana bir de erkek diyince haa iyi bari bunca yıl olmadı erkek olduğu iyi olmuş, sana dua ettik erkek olsun diyenler varo kadar sinir oluyorum ki.
Sanki cinsiyetini onlar tayin etmiş gibi. Rabbim her evladın hayırlısını versin.
Ay canım benim yaaa. Valla gelip sana yemek yapasım geldi İnan ki.
İyi günlerde kullansın cimcime
Tam buğday unundan yapılmış esmer makarnalardan yiyebiliyor muyuz semoş...dayanamadım aldım günde 3-4 kaşıkçık yesem nolur yaa...annemler gittiler işleri toparlayıp gelecekler okulda son haftam çok bunalıyorum...annem sürekli bana göre bişeyler bulunduruyordu...bocaladım birden...kendimi bi yere kapatsam şu 2 ay geçse sağ salim öyle çıksam...izne ayrılınca gel diyor kız kardeşim İstanbul a takılırız diyor amaaan benim neyime her yanım dökülüyor zaten onların yediği hicbir şeyi yiyemem...dokunmayın bana inimden çıkarmayın diyorumSonra kınadan doğuma :)
Yok canim yaslandi birax daliveriyor anlatirken olan bana oluyorAyy o da kötü niyetinden yapmıyordur ki, anne sonuçta kıyamaz kiherkes yerinde sagolsun diyelim ne diyelim kuzum
Var canim .belli bi aya kadar cekiliyor diye biliyorum .bana hem cekim hem kanal tedavisi yapildi .dr a danisman gerekiyor kadindogumdan izin almistim.Kızlar aranızda diş çektiren ya da yaptıran var mı dayanamıcam galiba bi sakıncası olmaz dimi?
Cok tatliymis .gecen yil dogumgununde dagitmistik oglumun anahtarlik yapip cok guzeller bnceBuda bizim kapı süsümüz :) anahtarlıklarımızda aynısı olmasada bu tarz olucak insallah
Ah su erkekler ve cahillikleri .....Bir gün şu eşime olan sinirimden erken doğuracağım. Şu saatte eve misafir çağırdı ya saat 10 olmus ben pijamalarimi giymişim. Gelen kisi de bu daveti bekliyormus gibi telefon mu kapattiktan 10 dk sonra zile bastı.
Canim cok sirin mis gule gule kullan .Gelinimizle kardeşim bana bu anne yanı beşiğinden almışlar bugün kullanışlı olur mu acaba? Var mı alanınız?
Vitrinimi temizledim kızlar içindekileri makineye yerleştirdim vitrin deyince büyük bişey anlaşılmasın ufacık ama bittim walla resmen alttan alttan ağrı vurmaya başladı miniğim hep yatmamı istiyor sanırım
Iyi gun dostlari iste ben arabamla ordan oraya gezdirdim zamaninda . aylarca serumla beslendim ne telefon ne bi ziyaretZaten bu yiyecek hazırlayıp resmini paylaşanlara oldum olası gıcığım, olan var olmayan var yapan var yapamayan var, ayıp günah bence , paylaşımı çok seviyorsan çağır birkaç kişiyi hazırladıklarını paylaş be kardeşim, yap kız döktür yemekleri otur bir güzel ye afiyet şeker olsun, o vefalı dostlarında alacağı olsun, iki gündür gribim hal hatır soran bile olmadı, ne yapim ben böyle sözde ahbapları, ben iyiykende gelmesinler
Yok vallafikri olan yokmu hic
Canim eskisi gb degil cok secenek var fiyatlar ucmus inan kelin ilaci olsa durumundayim .bende alamadim. HenuzEki Görüntüle 2126393 kızlar bebek arabaları hakkında bilgisi olanlar buna bi bakabilir mi..ben hiç anlamıyorum ..travel sistem istiyorum ..nasıl bişey bu..fiyatı çok uygun geldi bana diğerlerine göre albebek diye bi site indirime koymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?