2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bizim magnetlerde şekillenmeye başladı bitincede atarım

Eki Görüntüle 2126337
Bende kalıpları indirdim kapı süsü yapacağım ama daha keçe almadım. Daha önce arkadaş Eminönü’nden aldı keçeli çok ucuz ordan al diyor. 1mm birde 3 mm olanı var genelde İnceyi kullanıyorlar oysa kalını iyi dedi gözümle görmedende almak istemedim

Kullandıkca yazarım inşallah sağ salim bi doğurabilsek yavrularımızı.. şuan diş ağrısından ölüyorum şu beşik iyi geldi biraz :)
Geçmiş olsun canım diş ağrısı ben de çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum. 28. Haftamda diş dr uma gittim ve 28 den sonra dişe müdahale etmiyoruz erken doğumu tetikleyebilir dedi. Geçici çözümlerle idare etmemi ve doğum sonrası çekileceğini söyledi. Çok ağrın olursa parol iç ve sprey sık dedi. Bu arada beşik çok şirin sağlıkla kullan inşallah . Ilk 6 ay işini görür sonra derin bi yatağa geçirirsin bebisi

Ben 32. Haftadaydım suan ama çok fena ağrı yapıyo sol tarafım uyuştu resmen yarın sabah kendi doktorumu arayıp ona göre dişçiye gitcem.. birden başladı öncesinde dişlerimde hiç sorun olmazdı beşik içinde cook teşekkür ederim canım benim oda yaptım zaten orada da beşiği var gelin heves etmiş almış sağolsun :)

Çok güzel istanbullu gelinde görmüştüm. Hediye gelmiş zaten miye kullanışlı olmasın. İlk aylar çok faydasını görürsün:)
Ben yatağa birleşenlerden alırım diye düşünmüştüm sanki daha kullanışlı gibi geliyodu gözüme.. evet onlarda diziden görmüşler ben izlemedim hiç bilmiyodum o yüzden :)

Canım ben 4.5 aya kadar kendim yapıyordum..ondan sonra zorlamaya başladım ondan sonra her ay düzenli yaptırıyorum hiç bir sıkıntı olmadı..daha iki kez daha yaptırırım galiba..güzellik salonumuz var müşterilerede yapıyoruz..ben hiç öyle açılma yapanı duymadım...ama yinede kararı kendi ver

Ben senin o minnak ellerini yerimne tatlıdır şimdi onun yaptığı kurabiyeler
Kızlar size 10 puanlık soru.besigimiz büyüyen ve yandan gelen cibinlik yapmak istiyorum.sizce kaç metre tül almam lazim
canım benim aldığım cibinlik öyle yandan geliyor..ama büyüyen beşik değil...onuda enine 1 metre ekleyip hesaplayabilirsin..erinmedim ölçtüm..4.45 eni..1.50 de boyu...üstüne kumaş gelecekse cibinlik aparatı a takmak için boyunu 10 cm kısa tutarsın..10 cm de kumaş kısmı geliyor

Bir de ben şekerle ilgili hiçbir şey hissetmiyorum...bir tek sinirliyim farklı olarak ondan mı bilmiyorum da o ilk 3 ay da sinirliydim şimdi geri geldi o haller...ama kendimde bi rahatsızlık hissetmiyorum bebek hareketlerinde de değişiklik olmuyor...mesela yükselince uyuşur gibi olur fazla hareket etmez falan deniyor 120lerde 130larda falan normal kıpır kıpır...belki bebeğe o kadar zararı yoktur yani dediğin gibi 200lerde falansa mı zararlı oluyor acaba

Devletlerde önce dahiliyeye görünmek gerekiyormuş onun yönlendirmesi gerekiyormuş falan uzun geldi bana

Canim devlette acılar hemen yönlendiriyorlar. Hamileler ve 65 yaş üstü öncelikli biliyorsun. Ama bazen randevu olmuyor. Bende gebelik şekeri çıkınca dahiliyeye yonlendirildim. Hemen o gün dahiliye baktı Diyetisyen e yönlendirdi ama zeynep.kamilde diyetisyen çok doluydu. Bende kartal lütfi kırdar gittim. Orada da diyetisyen yönlendirme istedi. Hastane içine aile hekimliği açılmış oradan yönlendirebilirler dedi. Oraya gittim hemen numara verdiler 10dk bekledim hemen sıram geldi. Doktora şeker yükleme testlerimi gösterdim diyetisyen dememe kalmadı 5 dk sonrasına randevu oluşturuyorum sana hemen diyetine başka dedi doktor.
Tabii her hastane aynı olmayabiliyor ama telde bilgi alabilirsin canim. Benim o gün diyetisyen e yönlendirme ve girme isim 15 dk sürdü sayılır. Özelde bile daha fazla bekleyebilirdim belki

Gerçekten güzelmiş ev içinde problem yok ta su hastanede giyileni bi secemedim.Normal terlik olsa bunlar gibi olmaz mi acaba?
Olur canım tabi ki. Hatta bence daha hijyenik olur hastane sonuçta. Benim aldığımda öyle Zaten. Sadece naylon terlik :)
Valla hediyeymiş kullanma yanında yat :))
İstanbullu gelindeki beşiğe benzettim. Bayılmıştım ben de ona.
Ama anne yanı değil tabi bu. Anne yanı yatağa birleşenlere deniliyor.
Sen Zaten çok güzel bi oda yaptın öyle hatırlıyorum. İşin bitince koyarsın bir köseye.
Ne güzel ilk aylar sizinle yatar işte. Çok tatlı bir beşik. Güle güle uyusun içinde minik.

kızlar resim atmıştım ama net çıkmamış yazılar...maksimum trio travel set diye geçiyor markası..kendi mesajımı alıntıladım ö yüzden tekrardan resimde ekleyemedim bir türlü

Canım nasıl oldu oğluşun, biraz daha iyi mı? Haber var mı? M Mustu 34
Sağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim ilerlemiş . Onca ilaca antibiyotige ragmen. Esimle aglamaktan mahvolduk. Baska hasteneye sevkini aldık dozları hep arttirdilar. 48 saat sonra tekrar rontgene alacaklar. Insallah bu kez iyi haberler alırım

Valla bi sofra hazirlasak bayeam ederdik kurup otursak yakin olsak ne guzel .
Zaten cok arkadasimda yok .

Sonra kınadan doğuma :)
Tam buğday unundan yapılmış esmer makarnalardan yiyebiliyor muyuz semoş...dayanamadım aldım günde 3-4 kaşıkçık yesem nolur yaa...annemler gittiler işleri toparlayıp gelecekler okulda son haftam çok bunalıyorum...annem sürekli bana göre bişeyler bulunduruyordu...bocaladım birden...kendimi bi yere kapatsam şu 2 ay geçse sağ salim öyle çıksam...izne ayrılınca gel diyor kız kardeşim İstanbul a takılırız diyor amaaan benim neyime her yanım dökülüyor zaten onların yediği hicbir şeyi yiyemem...dokunmayın bana inimden çıkarmayın diyorum

Ayy o da kötü niyetinden yapmıyordur ki, anne sonuçta kıyamaz ki herkes yerinde sagolsun diyelim ne diyelim kuzum
Yok canim yaslandi birax daliveriyor anlatirken olan bana oluyor
Kızlar aranızda diş çektiren ya da yaptıran var mı dayanamıcam galiba bi sakıncası olmaz dimi?
Var canim .belli bi aya kadar cekiliyor diye biliyorum .bana hem cekim hem kanal tedavisi yapildi .dr a danisman gerekiyor kadindogumdan izin almistim.
Buda bizim kapı süsümüz :) anahtarlıklarımızda aynısı olmasada bu tarz olucak insallah
Cok tatliymis .gecen yil dogumgununde dagitmistik oglumun anahtarlik yapip cok guzeller bnce
Ah su erkekler ve cahillikleri .....
Gelinimizle kardeşim bana bu anne yanı beşiğinden almışlar bugün kullanışlı olur mu acaba? Var mı alanınız?
Canim cok sirin mis gule gule kullan .

Sorma canim bugün bende evimde biraz temizlik yaptım 1 senedir annemdeyiz. Mutfak dolap içleri inmesi lazım yavaş yavaş başladım. Perdeleri yıkadım eşim yıkanan camları sildi aştık
Bu is bitmez gibi geliyor. Bel sırt kasık ağrısından uyuyamiyorum simdide

Iyi gun dostlari iste ben arabamla ordan oraya gezdirdim zamaninda . aylarca serumla beslendim ne telefon ne bi ziyaret
fikri olan yokmu hic
Yok valla
Canim eskisi gb degil cok secenek var fiyatlar ucmus inan kelin ilaci olsa durumundayim .bende alamadim. Henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…