2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne olursun kendini böyle üzme canım, karnındaki de senin evladın. Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah bu mübarek günde, dualarım sizinle

Canım eşin gittiği için öyle hissediyorsun ama sakin ol, merak etme hiç birşey olmayacak eşin de hemen gelecekmis zaten bak, biz de burdayız bize yaz yalnız hissetme

İçini ferah tut canm. Dinlenmene bak. Bişey olmaz inşallah

Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Allah sabır versin canım benim. Bazen zor imtihanlardan geçebiliyoruz. Ben de 6 ay önce babamı kaybettim ve hamile olduğumu birkaç gün sonra öğrendim.Kızım bana hep güç verdi. Rabbim o kadar büyük ki..

Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/

ben istanbulda olmadigim için fiyatları çok bilmiyorum.Kapı süsü içinde büyük balonlar yaptım ama onlarda daha yarim.magnetler küçük olduğu için ince keçe kullandım ben,dikmeside kolay oldu.ama kapı süsü için olanlarda keçe kırılma yaptı.kırıma yapmasin diye büyük bulanların içinden silikon geçtim.

ben istanbulda olmadigim için fiyatları çok bilmiyorum.Kapı süsü içinde büyük balonlar yaptım ama onlarda daha yarim.magnetler küçük olduğu için ince keçe kullandım ben,dikmeside kolay oldu.ama kapı süsü için olanlarda keçe kırılma yaptı.kırıma yapmasin diye büyük bulanların içinden silikon geçtim.

Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Canim benim basin sagolsun,Allah sabır versin. Geride kalanlara,sana,bebegine hayirli,uzun ömürler versin insallah.

Canimyiyebilirsin ekmek donusumunde var. 1 dilim ekmek 3 kasik makarna ya da 3 kasik bulgur pilavina es 2 dilim ekmek yerine ye 6 kasik makarna gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…