- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.921
Hanımlar oğluşum poz verdi bugün çok tatlı aynı ben. Kafasını ölçerken doktor inanmadı 38 haftalık çıkıyor dedi başka makine ile bir daha baktı sonra anladık ki benim kafam büyük babası iri normal. Boyumuzda 36 haftada. Kilosu 2600-2700 muhtemelen çünkü 3 gibi çıktı ama doktor kafa büyük olunca kilolu çıkar onu takma dedi. Gerçi 5 kilo gelebiliri de ekledi. Doğum kanalına girmiş yavrum.Eki Görüntüle 2126215
90 ile doğuma girdim :) boyum 165 ve sıfır çatlak. SezeryanÇatlak olmadımı, boyun kaçtı kaçla doğum yaptın normal doğummuydu
Rabbim çok büyük. Dualarmız seninle iyi düşün canım. İyi olacak inşallahSağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim ilerlemiş . Onca ilaca antibiyotige ragmen. Esimle aglamaktan mahvolduk. Baska hasteneye sevkini aldık dozları hep arttirdilar. 48 saat sonra tekrar rontgene alacaklar. Insallah bu kez iyi haberler alırım
hiç anlamıyorum bende Valla herşeyi hallettim bunda tıkandım resmen..diğer travel sistemlere göre bana çok uygun geldi sadece 600 TL..Iyi gun dostlari iste ben arabamla ordan oraya gezdirdim zamaninda . aylarca serumla beslendim ne telefon ne bi ziyaret
Yok valla
Canim eskisi gb degil cok secenek var fiyatlar ucmus inan kelin ilaci olsa durumundayim .bende alamadim. Henuz
İnçe bir sünger var canım, ayrıca uyku seti almıştım onun içinde de elyaf pufuduk bi yatak göndermişler önce altına sersem mi diye düşündüm sonra bebeklerin sert yerde yatması gerek diye okumuştum, o yüzden vazgeçtim ama sünger de hiç içime sinmiyor nedenseKizlar sepet besigi alanlara bi sorum var .
Yatak olarak naptiniz incemi sizinkilerde
Çok güzelleşmiş canım güle güle kullanın ve dağıtın, ben de buna benzer siparişler verdim. Fiyatları nasılmış?Kızlar merhabalar bu ara sanki hiçbirşey yetişmicekmiş gibi hissediyorum sürekli hafiften bunalıma giriyorum biraz yol kat etmek adına hediyelik ve kapı süsü siparişi verdim sizce nasıllar
90 ile doğuma girdim :) boyum 165 ve sıfır çatlak. Sezeryan
İnçe bir sünger var canım, ayrıca uyku seti almıştım onun içinde de elyaf pufuduk bi yatak göndermişler önce altına sersem mi diye düşündüm sonra bebeklerin sert yerde yatması gerek diye okumuştum, o yüzden vazgeçtim ama sünger de hiç içime sinmiyor nedense
Kızlar adet sancısı gibi özellikle sağ kasığımda çok ağrı var , uyuyamadım neden oluyor bu
Canım ben gebeliğe uygun değilmiş dediğimi içiyorum hatta burda ebe arkadaş önermişti tehlikesimi varmış ki bak kurt düştü içime
Tam buğday unundan yapılmış esmer makarnalardan yiyebiliyor muyuz semoş...dayanamadım aldım günde 3-4 kaşıkçık yesem nolur yaa...annemler gittiler işleri toparlayıp gelecekler okulda son haftam çok bunalıyorum...annem sürekli bana göre bişeyler bulunduruyordu...bocaladım birden...kendimi bi yere kapatsam şu 2 ay geçse sağ salim öyle çıksam...izne ayrılınca gel diyor kız kardeşim İstanbul a takılırız diyor amaaan benim neyime her yanım dökülüyor zaten onların yediği hicbir şeyi yiyemem...dokunmayın bana inimden çıkarmayın diyorum
Canim bu çeşidinden kullanıyorum gaviskonun. Hatta bu konuyu sigaraya ile de konuşmuştuk. Içinde bir etken madde diğerine gore iki katı demişti onun dışından bir değişiklik yok hamileler kullanabilir yani. Ben oğlumda da Kızın da da aynısını kullanıyorum rahat ol canim.
canim hic oyle telas etme uzanip dinlenmeye bak daha var gunlerine insallh vakitli gelirler..Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum
İnşallah canım inşallah ilk defa böyle oldum kendimi yalnız çaresiz hissettimcanim hic oyle telas etme uzanip dinlenmeye bak daha var gunlerine insallh vakitli gelirler..
canım bende basladım 4 gündür içiyorum, dün öğrendim ki emilim olabilmesi için 3-4 damla zeytin yağı eklenmesi gerekiyormus havuc suyuna, yoksa emilim çok az oluyormus. inşallah yararını görürüzBebeğin suyunu arttırıyor diyolar canım ondan içicem suyu artsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?