- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.201
Fermuarı yok canım, belki üstüne başka kılıf dikilebilir ama onun için de benim yetenegim yokBence makineye atma kılıfı fermuarlıysa kılıfını çıkarıp yıka ben öyle yapacağım elyaf yıkanınca topaklanıyor falan
Estağfurullah canım, hamilelikte dikkat dağınıklığı normalmis diye okudum ki son haftalara girdik kaygı, heyecan,korku hepsi normal. Amin inşallah canım, sağlıklı, uzun ömürlü ,hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAyy kusura bakma canım ya, odaklanma problemim de var kaç gündür eksik okumuşum afedersinbenim yaramaz da el ayak çekilince başlıyor çılgın hareketlere, öyle böyle değil can yakıyor artık, ama dediğin gibi çok şükür, rabbim bu yavrularımızı bağışlasın bize.. cennetteki kuzularımız huzur içinde uyusunlar...
Üzülme canım internete göre düşünme hemen internete başım ağrıyor yazsan beyninde tümör vara kadar götürüyor çok ciddi olsaydı drun uyarırdı diye düşünüyorum için rahat etmezse randevu tarihinden önce git rahatlaKizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Doktor bna gecen gun plesantamin baska bi yerde oldugunu mu ne soyledi ama bana unutturma dogumda soyle aliyim dedi.
Bnde onemsemedim basit bise sandim.
Nette bi bakiyim dedim cok kotu seyler yaziyor.
Salyas.... oldum.
Miyomlarda var zaten.
Dogumu falanda dusunup korktum sanirim biraz
Yada kotu birsey emin degilim.
Cok kotu syler yaziuor nette doktor hic bahsetmedi bu risklerden .
Ya dediğin gibi örtü kullan yada beğendiğin bir kumaştan al az bişey gider zaten terziye götürüp fermuarlı kılıf diktir canımFermuarı yok canım, belki üstüne başka kılıf dikilebilir ama onun için de benim yetenegim yokkullanırken üstüne bir şey sereyim madem
Bendede biara oldu gecti canim anlayamadimda neden ama kontrollerde sorun cikmadi.sonrada gectiKizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.
Canim magnetmi takiliyo tam anlayamadim .biberonmu sekliKızlar sizce bu nasıl dolap süsü oluyo kendileri tavsiye etti arkadaş yapayımmı
Olsun canim degerlendirmissin sonucta .cok ta kullanisli oluyor diyorlar :)Teşekkür ederim canım, sagolasin. Kocaman hamile yastığini 70 tl ye alıp kullanamayinca kesip icindeki silikonu buna doldurdum çok akıl karı değil ama napiyim oyalaniyorm.
Kuzum nette yazanları boşver, kötü bi şey olsaydı doktorun uyarırdı hazırlıklı ol diye, kaldı ki uyarmamış hatta önemsememiş bile sana hatırlat demiş. Hepimizin hassasiyeti arttı bu aralar, ben de dogumda ölürsem diye tribe giriyorum, kendi kendime köşelerde ağlıyorum falan.. sakin olmamız lazım, mutlu anneler mutlu bebekler diye boşuna demiyorlarKizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Doktor bna gecen gun plesantamin baska bi yerde oldugunu mu ne soyledi ama bana unutturma dogumda soyle aliyim dedi.
Salyas.... oldum.
Miyomlarda var zaten.
Oda dogru bi an geldiler oyle dogum korkusu vs costum yarin olsun dr a sorayim .Üzülme canım internete göre düşünme hemen internete başım ağrıyor yazsan beyninde tümör vara kadar götürüyor çok ciddi olsaydı drun uyarırdı diye düşünüyorum için rahat etmezse randevu tarihinden önce git rahatla
Canım kötü düşünme hemen, 18 haftalikken bana da doktor plasenta previa dedi meğer o 25. Haftada teşhis konuyormus kanamam da olmuştu hatta doktor çok korkuttu beni nette de yok rahime yapışır rahim alınabilir gibi korkunç hikayeler yazıyordu omrumden ömür gitti bir ay sonra plasenta olması gereken yere santim santim çıktı bikac ayda. İnterneti kesinlikle okuma sağlam adamı öldürüyorlar, doktorun da her dediği %100 olmuyor. Her gebelik, her bebek farklı inan,vucutlarimiz da öyle belki de doğuma kadar geçecek bişey boşuna üzülmüş olacaksın. Allahın dediği oluyor hayirlisini versin boşuna gerilip bebeğini de uzme canım.Kizlar bugun cok moralim bozuk aglamaktan sisti burnum sanki banami oyle geliyo :)
Salyas.... oldum.
Miyomlarda var zaten.
Son zamanlarda böyle evhamlar normalmiş canım şeytan hep vesvese veriyor bendede sabah erken doğum ysparsam kimse yok yanımda korkusu vardı salya sümük ağlıyordum ilerleyen saatlerde geçtiOda dogru bi an geldiler oyle dogum korkusu vs costum yarin olsun dr a sorayim .
Kadinda bikti benden
Aynen canim benAynen emin olamadım, görümcem aldı bize beşiği ama ben başka uyku seti sipariş ettim bebekonfordan, onun içinde de pufidik elyaf bir yatak gelmiş, onu kullansam bebek gömülür onun içine, hem de terletir. Digerinin altına koysam nasıl durur, yıkasam mı önce? Çok kararsız kaldım çok.. sen de Bebekonfordan mı almıştın? İncecik sünger yatak mı? Beşiği ekliyorum görsele bak sünger görünüyor dört parmak bile değil
Bizim beşikde bebekonfordan onun yatağıda ince benim kızımdan kalan visko yatağımız var 60*120 altına onu koymayı düşünüyorum çünlü yatak gerçekten inceAynen canim ben
Bebekonfordan hediyeydi besikle cok ince .altina visko sunger dedi esim yok dedim iyi birseymi hic bilgim yok.o mobilyaci ama yamuk yumuk olur diye yok dedim .belkide adam hakli
Cok panik oldum bian hormonlarda is basinda heralde doktor korkutmak istemedi kesin cok kotu durumdayim dedimCanım kötü düşünme hemen, 18 haftalikken bana da doktor plasenta previa dedi meğer o 25. Haftada teşhis konuyormus kanamam da olmuştu hatta doktor çok korkuttu beni nette de yok rahime yapışır rahim alınabilir gibi korkunç hikayeler yazıyordu omrumden ömür gitti bir ay sonra plasenta olması gereken yere santim santim çıktı bikac ayda. İnterneti kesinlikle okuma sağlam adamı öldürüyorlar, doktorun da her dediği %100 olmuyor. Her gebelik, her bebek farklı inan,vucutlarimiz da öyle belki de doğuma kadar geçecek bişey boşuna üzülmüş olacaksın. Allahın dediği oluyor hayirlisini versin boşuna gerilip bebeğini de uzme canım.
Ya evet noluyo bnde anlamadim .Son zamanlarda böyle evhamlar normalmiş canım şeytan hep vesvese veriyor bendede sabah erken doğum ysparsam kimse yok yanımda korkusu vardı salya sümük ağlıyordum ilerleyen saatlerde geçti
Benimde ilinciolacak kısmetse ama ilkten bir farkı yokki hatta bunda daha evhamlı gibiyimCok panik oldum bian hormonlarda is basinda heralde doktor korkutmak istemedi kesin cok kotu durumdayim dedim
Ya evet noluyo bnde anlamadim .
Bide sozde ikinci dogumum .
Bizim kendi yatağımız visko, çok rahat ama bebeklerde kullanılması uygun değil yazmıştı arkadaşlar burada. Pamuk yorgan mı katlasak koysak altına, ya da pamuktan ince bişeyler mi yaptırsakAynen canim ben
Bebekonfordan hediyeydi besikle cok ince .altina visko sunger dedi esim yok dedim iyi birseymi hic bilgim yok.o mobilyaci ama yamuk yumuk olur diye yok dedim .belkide adam hakli
Iyi olur bnde yaptiriyim gec olmadan dukkandan .tekrar disaridan almiyim .Bizim beşikde bebekonfordan onun yatağıda ince benim kızımdan kalan visko yatağımız var 60*120 altına onu koymayı düşünüyorum çünlü yatak gerçekten ince
Tabi basimiza ne gelcek biliyoruzBenimde ilinciolacak kısmetse ama ilkten bir farkı yokki hatta bunda daha evhamlı gibiyim
Aynen öyleIyi olur bnde yaptiriyim gec olmadan dukkandan .tekrar disaridan almiyim .
Tabi basimiza ne gelcek biliyoruz
Ilkte bende cok rahattim.
Hadi ya hic duymadim bi arastiriyim ozaman yaptirmiyim bende .Bizim kendi yatağımız visko, çok rahat ama bebeklerde kullanılması uygun değil yazmıştı arkadaşlar burada. Pamuk yorgan mı katlasak koysak altına, ya da pamuktan ince bişeyler mi yaptırsak
Sen de sağol canım, burda ogrendiklerimizi paylaşmak iyi oluyor ,doktoru daha az soruyla yipratiyorum. Makinede dikisten anlamıyorum ama elde biseyler yaparak oyalaniyorm işte teşekkür ederimAradığım cevap. Çok sağol canım bu arada yastık çok güzel olmuş eline sağlık ben hazır aldım oda bunun gibi işte
Dimi sonucta ustte sunger yatakta yatiyor olacak .Kızlar yenidogan bebekler için ilk üç ay sünger yatak kullanilabiliyormus ya da yarı ortopedik yatak. Visco kemik gelişimini kötü etkiliyormus, pamuk çok sert olup ağrı yapıyormuş, elyafi da onermiyorlar. Ne sert ne yumuşak olmaliymis üç ay sünger sonrasında yarı ortopedik öneriliyor. Ben besige yarı ortopedik bambu yatak aldm. Tiny love ev tipi anakucaginin sungeri iki parmak onun altına da sungerin kalıbını çıkarıp kumaş diktim içine boncuk silikon dolduldum. Silikon terletir falan diye de sungerinin altına koydum. Siz de yaptığınız ince minder ya da yatağı altına koyar sungeri üstte kullanırsanız sorun olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?