2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Estağfurullah canım, hamilelikte dikkat dağınıklığı normalmis diye okudum ki son haftalara girdik kaygı, heyecan,korku hepsi normal. Amin inşallah canım, sağlıklı, uzun ömürlü ,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Üzülme canım internete göre düşünme hemen internete başım ağrıyor yazsan beyninde tümör vara kadar götürüyor çok ciddi olsaydı drun uyarırdı diye düşünüyorum için rahat etmezse randevu tarihinden önce git rahatla

Bendede biara oldu gecti canim anlayamadimda neden ama kontrollerde sorun cikmadi.sonrada gecti
Kızlar sizce bu nasıl dolap süsü oluyo kendileri tavsiye etti arkadaş yapayımmı
Canim magnetmi takiliyo tam anlayamadim .biberonmu sekli
Teşekkür ederim canım, sagolasin. Kocaman hamile yastığini 70 tl ye alıp kullanamayinca kesip icindeki silikonu buna doldurdum çok akıl karı değil ama napiyim oyalaniyorm.
Olsun canim degerlendirmissin sonucta .cok ta kullanisli oluyor diyorlar :)

Kuzum nette yazanları boşver, kötü bi şey olsaydı doktorun uyarırdı hazırlıklı ol diye, kaldı ki uyarmamış hatta önemsememiş bile sana hatırlat demiş. Hepimizin hassasiyeti arttı bu aralar, ben de dogumda ölürsem diye tribe giriyorum, kendi kendime köşelerde ağlıyorum falan.. sakin olmamız lazım, mutlu anneler mutlu bebekler diye boşuna demiyorlar

Oda dogru bi an geldiler oyle dogum korkusu vs costum yarin olsun dr a sorayim .
Kadinda bikti benden

Canım kötü düşünme hemen, 18 haftalikken bana da doktor plasenta previa dedi meğer o 25. Haftada teşhis konuyormus kanamam da olmuştu hatta doktor çok korkuttu beni nette de yok rahime yapışır rahim alınabilir gibi korkunç hikayeler yazıyordu omrumden ömür gitti bir ay sonra plasenta olması gereken yere santim santim çıktı bikac ayda. İnterneti kesinlikle okuma sağlam adamı öldürüyorlar, doktorun da her dediği %100 olmuyor. Her gebelik, her bebek farklı inan,vucutlarimiz da öyle belki de doğuma kadar geçecek bişey boşuna üzülmüş olacaksın. Allahın dediği oluyor hayirlisini versin boşuna gerilip bebeğini de uzme canım.

Oda dogru bi an geldiler oyle dogum korkusu vs costum yarin olsun dr a sorayim .
Kadinda bikti benden
Son zamanlarda böyle evhamlar normalmiş canım şeytan hep vesvese veriyor bendede sabah erken doğum ysparsam kimse yok yanımda korkusu vardı salya sümük ağlıyordum ilerleyen saatlerde geçti

Aynen canim ben
Bebekonfordan hediyeydi besikle cok ince .altina visko sunger dedi esim yok dedim iyi birseymi hic bilgim yok.o mobilyaci ama yamuk yumuk olur diye yok dedim .belkide adam hakli

Aynen canim ben
Bebekonfordan hediyeydi besikle cok ince .altina visko sunger dedi esim yok dedim iyi birseymi hic bilgim yok.o mobilyaci ama yamuk yumuk olur diye yok dedim .belkide adam hakli
Bizim beşikde bebekonfordan onun yatağıda ince benim kızımdan kalan visko yatağımız var 60*120 altına onu koymayı düşünüyorum çünlü yatak gerçekten ince

Cok panik oldum bian hormonlarda is basinda heralde doktor korkutmak istemedi kesin cok kotu durumdayim dedim
Son zamanlarda böyle evhamlar normalmiş canım şeytan hep vesvese veriyor bendede sabah erken doğum ysparsam kimse yok yanımda korkusu vardı salya sümük ağlıyordum ilerleyen saatlerde geçti
Ya evet noluyo bnde anlamadim .
Bide sozde ikinci dogumum .

Aynen canim ben
Bizim kendi yatağımız visko, çok rahat ama bebeklerde kullanılması uygun değil yazmıştı arkadaşlar burada. Pamuk yorgan mı katlasak koysak altına, ya da pamuktan ince bişeyler mi yaptırsak

Bizim beşikde bebekonfordan onun yatağıda ince benim kızımdan kalan visko yatağımız var 60*120 altına onu koymayı düşünüyorum çünlü yatak gerçekten ince
Iyi olur bnde yaptiriyim gec olmadan dukkandan .tekrar disaridan almiyim .
Benimde ilinciolacak kısmetse ama ilkten bir farkı yokki hatta bunda daha evhamlı gibiyim
Tabi basimiza ne gelcek biliyoruz
Ilkte bende cok rahattim.

Bizim kendi yatağımız visko, çok rahat ama bebeklerde kullanılması uygun değil yazmıştı arkadaşlar burada. Pamuk yorgan mı katlasak koysak altına, ya da pamuktan ince bişeyler mi yaptırsak
Hadi ya hic duymadim bi arastiriyim ozaman yaptirmiyim bende .
En iyisi ince bi yorgan yaptirmak sanirim .

Aradığım cevap. Çok sağol canım bu arada yastık çok güzel olmuş eline sağlık ben hazır aldım oda bunun gibi işte
Sen de sağol canım, burda ogrendiklerimizi paylaşmak iyi oluyor ,doktoru daha az soruyla yipratiyorum. Makinede dikisten anlamıyorum ama elde biseyler yaparak oyalaniyorm işte teşekkür ederim

Kızlar yenidogan bebekler için ilk üç ay sünger yatak kullanilabiliyormus ya da yarı ortopedik yatak. Visco kemik gelişimini kötü etkiliyormus, pamuk çok sert olup ağrı yapıyormuş, elyafi da onermiyorlar. Ne sert ne yumuşak olmaliymis üç ay sünger sonrasında yarı ortopedik öneriliyor. Ben besige yarı ortopedik bambu yatak aldm. Tiny love ev tipi anakucaginin sungeri iki parmak onun altına da sungerin kalıbını çıkarıp kumaş diktim içine boncuk silikon dolduldum. Silikon terletir falan diye de sungerinin altına koydum. Siz de yaptığınız ince minder ya da yatağı altına koyar sungeri üstte kullanırsanız sorun olmaz sanırım

Dimi sonucta ustte sunger yatakta yatiyor olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…