- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.241
Evet bir bebeğimiz dünyaya geldi şuan hastanede ama şükür iyiye gidiyor minnakımız büyüyor Rabbim sağlık sıhhatle bağışlasın onu ve bütün yavrularımızı bugunün hürmetine İnşallahkim hastanede ben pek takip edemıyorum dogum yapan mı oldu ?
epey büyümüştür o zaman .Allah annesine sabır ve güzel düşünceler versin inşallahEvet bir bebeğimiz dünyaya geldi şuan hastanede ama şükür iyiye gidiyor minnakımız büyüyor Rabbim sağlık sıhhatle bağışlasın onu ve bütün yavrularımızı bugunün hürmetine İnşallah
Yok canım arkadaşın oğlu zatürre olmuştu hastanede yatıyorkim hastanede ben pek takip edemıyorum dogum yapan mı oldu ?
Canım şuanki haliyle fotoğraf atar mısın ya da aldığın yerden, siteden vs. görsel olabilir pek bir paylaşım göremiyorum malum 3000 küsür sayfa fikir verecek birşey bulmak imkansız.
Ayyy aminnn canım düşündükçe heyecanlanıyorum ramazan bayramını valla, ben hiç harçlık alamam ömrümde hiç almadım el öpünce, benim kıza opturcem harcliklari toplatcamHerkesin kandili mübarek olsun canlar.Ramazan bayramında kuzularımızla el öpmelerine gidelim inşallah:)Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
O zaman sıkıntı yoktur canım.ağrın kasılman olursa mutlaka git ama doktoraYok bebegim kasilmam yok. Gunde bir iki kere oluyo bazen ama oyle duzenli bi kasilma yok.
Olsun toparlar canım merak etme.küçük bebişler sonradan bi büyümeye başlıyor diğerlerini geçiyor :) yumurta,muz,ceviz,badem güzel kilo aldırıyor bebeğe.onları tüketmeye çalış.masallah :))) ne güzelmiş
benımde 2 hafta geri o yüzden kucuk sanırım :)
Herkesin kandili mübarek olsun canlar.Ramazan bayramında kuzularımızla el öpmelerine gidelim inşallah:)Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Canım idrar kaçırıyor olabilirsin.hamileliğin son zamanları görülebilen bir durum.ama istersen yine de bi doktoruna danış.Allah korusun amnion sıvısı filansa suyun bitmesin.turnusollu ped filan veriyorlar amniyon sıvısıysa rengi değişiyor turnusol kağıdının.bir de ben doktoruma sormuştum amnion sıvısı olduğunda peçeteyle sildikten sonra da dudak kısımları hep ıslak olur demişti.Kizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.
Canım bu bahsettiğin idrar olamaz çünkü idrar kendini belli eder, senin söylediğin su gibi renksiz kokusuz değil mi? Bence doktora sor ve korkma alttan bakmayacaktır çünkü bak bir arkadaşımızın başına geldi. Bebeğin suyu sızabiliyor kesede minik bir hasar olduysa. Benim de bazen oluyor ve terledim mi acaba diyorum ama sık doktora gidiyorum ve amnio sıvımız normal olduğu için rahatım. Artık bu sıvı en çok olduğu zamanlarmış bundan sonra artmayacak.Kizlar iki gundur ciddi akintim var ama şöyle. Tuvalete giriyorum. Ciktiktan sonra bir iki adim atip kontrol ediyorum islanmis oluyor. İsaret ve bas parmaginizi yuvarlak uapin yaklasik olarak o kadar bir bolge islaniyor ve ben asla bir seyler aktigini hissetmiyorum. Acaba çişimi tam yapamiyorum da ayaga kalkip adimlayinca kalan çiş mi akiyor? Anlamiyorum ki? Doktora sorarsam alttan muayene yapar ki dogum anina kadar istemiyorum bunu. Sizce çiş kaçırma ihtimalim ne kadar? Hissetmez miyim veya çiş olsa. Normal de vajinamdan gelen akinti hamileligimin basindan beri var o boyle hafif beyazimsi parcali akiyor ve kivamli. Ama bu iki gundur fark ettigim bildigin sadece kilodumu islatiyor ve hep tuvalet sonrasi fark ediyorum.
gunaydin hanimlar... reflu yatagi alaniniz varmi. benim cocuk dogunca ameliyat olursa boyle bir yataga ihtiyacim olacak gibi geliyor yastik yok vs. tavsiyeniz varmi
kız o zamana kalorifer kalmaz ki sıcak olur hava, herşey yaşanınca öğrenilecek bence yoksa oturur ağlarım ben nasıl bakcam diye.
Bendeeee bayramlık bakıyorum hep ama kilosu fln nasıl olur kestiremedigim.icin almıyorum :)Ayyy aminnn canım düşündükçe heyecanlanıyorum ramazan bayramını valla, ben hiç harçlık alamam ömrümde hiç almadım el öpünce, benim kıza opturcem harcliklari toplatcamşaka maka bayramlık seçiyorum şimdiden Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin
Valla cnm ben de çok endişeliyim ama doğunca öyle oluyormuş ki ne için ağlasa anlıyormuş anneler. Her anne kendi çocuğunun dilini çözüyormuş olmadı büyüklerden yardım alırız ama önemli olan bebişle aramızdaki bağa inanmak. sen üşüyorsan o da üşür belki bir iki derece daha hassastır ama çok da boğmamak lazım. terler ise üstünü değiştirip penye battaniye ile yatırırız bence.Testiyi kırmadan tedbir alsakayyyy tecrübeli anneler anlatın hele bu bebekleri gece emzirmeye kaldırınca battaniye örtelimmi, emerken terliyolarmış üstlerini değiştirelimmi , gece yatırırken ince battaniye örtelimmi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?