- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.301
Günümüz aynı seninle sabah yazmıstım bende carsamba gittim göremedim haftaya cuma cagırdı ben duramadım dün testler icin gidince bi daha baktırdım gördüm o zaman sende bekle biraz görüncek inşallah son adete göre 6+4 olması lazımken ultrasona göre 6+1 çıktım ben dünŞimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir bide Protestan yazdı çarşamba günü lekelenme olmuştu tedbir amaçlı dedi
Bence senin kesin geç döllenme geç inplantasyon gibi durumlar olmuştur,spirali vardı ne de olsa yıllarca içerde.oyüzden görememiştir sıkma hiç canını..Şimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir bide Protestan yazdı çarşamba günü lekelenme olmuştu tedbir amaçlı dedi
ben yemiyorum ama cok abartmadan yenilebilir sanırımkizlar maydanoz yiyomusunuz yada yemeklere katiyomusunuz?
kizlar maydanoz yiyomusunuz yada yemeklere katiyomusunuz?
Bilmiyorum ki kese büyük bebek görmedi bakalim hayırlısı artık sabredemezsem özele gidicemGünümüz aynı seninle sabah yazmıstım bende carsamba gittim göremedim haftaya cuma cagırdı ben duramadım dün testler icin gidince bi daha baktırdım gördüm o zaman sende bekle biraz görüncek inşallah son adete göre 6+4 olması lazımken ultrasona göre 6+1 çıktım ben dün
Öylede olabilir tabi ama HCG değerine göre gormem lazım gibiydi biraz beklicem olmazsa özele giderimBence senin kesin geç döllenme geç inplantasyon gibi durumlar olmuştur,spirali vardı ne de olsa yıllarca içerde.oyüzden görememiştir sıkma hiç canını..
Canım biz seninle aynıyım benimki 30 ekimde olacak randevu aldimKizlar bu ikili test ne zaman yapiliyor? Daha erken degil mi?
Söyledi mi kese ölçüsüBilmiyorum ki kese büyük bebek görmedi bakalim hayırlısı artık sabredemezsem özele gidicem
Sigortam karsilamiyor ama yaptirmayi dusunuyoruz. Simdiden bilip gerekirse aileleri be kendimizi hazirlamak icin. Bebek geldiginde bunun saskinligi ve uzuntusu ile ugrasmak istemiyorsaniz onceden bilmekte fayda var.Kızlar bir de ikili tarama testi yaptıracak mısınız?
Allah korusun olumsuz bir durumda aldırmak gibi bir niyetimiz Yok. Doktorla da konuştuk.
Ama doktorum sadece ikili tarama testini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamızı önerdi. Üçlü dörtlü vs gibi onlara gerek Yok dedi. Tedbir amaçlı bence yaptırın dedi.
Normal daha kucuk. Abd de doktorlar Anne uzulmesin kafa karismasin diye 9. Haftaya kadar bakmiyor. Kanamaniz be asiri sanciniz olmadigi sure doktora gitmiyorsunuz bile. Tabi imkaniniz varsa gidin ama 9uncu haftaya kadar keseymis, kalp atisiymis uzulmeyinMerhaba! Ben yeni katiliyorum araniza. Allah nasip ederse insAllah mayis annesi olacam. Ilk gebeligimde kese bos oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalmistim. 8 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 4 haftadayim HCG 1579.2 cikti ama keseyi goremedik daha. Normalmi acaba?
Kanama hayra alamet degil ama kahverengi ise kotu degil. Kirmiziysa veya cok yogunsa kotu. Hafifse siz yine bugun ayaklarinizi kaldirip uzanin, kalkmayin. Yarinda tedbir amacli doktora gidin. Belki progestan verirkizlar hafif boyle kahverengi akinti var bende normalmi oglumda hic olmamisti
kanama yok allaha sukur sadece akinti yatmam pek mumkun olmuyo bi tane oglum var ve surekli ilgi istiyo bakalim allah nasip ederse olucak zatenKanama hayra alamet degil ama kahverengi ise kotu degil. Kirmiziysa veya cok yogunsa kotu. Hafifse siz yine bugun ayaklarinizi kaldirip uzanin, kalkmayin. Yarinda tedbir amacli doktora gidin. Belki progestan verir
Bu arada hemen uzulmeyin sakin olun dinlenin
Ölçü söylemedi canımSöyledi mi kese ölçüsü
Normal daha kucuk. Abd de doktorlar Anne uzulmesin kafa karismasin diye 9. Haftaya kadar bakmiyor. Kanamaniz be asiri sanciniz olmadigi sure doktora gitmiyorsunuz bile. Tabi imkaniniz varsa gidin ama 9uncu haftaya kadar keseymis, kalp atisiymis uzulmeyin
11.hafta dedi benim doktorum.Canım biz seninle aynıyım benimki 30 ekimde olacak randevu aldim
kizlar hafif boyle kahverengi akinti var bende normalmi oglumda hic olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?