- 26 Mart 2015
- 372
- 527
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.261
nasıl yöntemler onlar tatlım teşekkürler
Hayırlı cumalar güzel anne adayları..haberlerde gördüm kadının biri hamileyken hamile kalmış 1 ay arayla iki bebek biri 35 haftalik biri 31 haftalikmiş.. aklımaplojovic geldi canım seninde böyle olabilir mi?
Pıt pıtlari dinledim çok şükür yainşallah herkrscikler dinler şimdi 1 ay sonra gideceğim bakalım zaman su gibi aksın
Ayyyy evet. Bi ben düşünmemişim demekki bunuEvde de olsa da dinlesem diyor di mi insan :) Kameraya cekme sansini unutmamak lazim heyecanla :)
Arkadaslar bişey sormak istiyorum inş ilk gebeliğim olucak onun için herşeyi burda size soruyorum ben şimdi özel bi hastaneye gidiyorum doktor a sağlık ocağına gidip kayıt mi olmak gerekiyo onlar da takip ediyolar mis heralde
Aynen canım nasip kısmet bende hemen olmaz diye dusunuyodum doktorda öyle söylemişti ama Allah'ın takdiri işteBen geçen yıl temmuzda cikarttirmistim 14 ay sonra hamile kalabildim nasip işte
Tmm cnm bende yaptirayimEvet csnım. Kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip kayıt yaptırıyorsun. Bende yeni yaptırdım.
Ayyyy evet. Bi ben düşünmemişim demekki bunuve ben kameraya çekmeyi unuttum.
Can'ım senin de 7. Hafta benim de. Dün 6+4 tü.Kızlar çarşamba tahlil yaptirmistim sağlık ocağında bugün kadın doğuma gösteririm diye HCG 52978 çıkmış bebeği görürüm dimi
Ayyyy evet. Bi ben düşünmemişim demekki bunuve ben kameraya çekmeyi unuttum.
Kızlar bir de ikili tarama testi yaptıracak mısınız?
Allah korusun olumsuz bir durumda aldırmak gibi bir niyetimiz Yok. Doktorla da konuştuk.
Ama doktorum sadece ikili tarama testini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamızı önerdi. Üçlü dörtlü vs gibi onlara gerek Yok dedi. Tedbir amaçlı bence yaptırın dedi.
Kacirmadin aslinda olsun :) O en guzel yerde hafizanda kalsin :) Ama 12.haftaya dogru defalarca izlenecek guzel bi goruntu cikiyor ortaya unutnayin :)
Randevum onikinci haftanın içindeinşallah eşim çekecek bu sefer.
Test içinde ikili testi yaptırmak isterim. Tabii sonuç kötü bile çıksa o benim meleğim. Üçlü teste gerek yok diye düşünüyorum.yaptırmak istemem.
İkili testte neler yapılıyor? Bu brnim.ilk deneyimim
Ben kizimda da gonullu olarak yaptirmadim.Nasip olur devam ederse bunda da dusunmuyorum.
Canımmm güzel haberlerini bekliyoruz. İçini ferah tutÇooookkk heyecanlıyımdr rv var bugün. Memelerimdeki hassasiyet azaldı 2 gündür. Hala midem bulanıyor herşey berbat kokuyor. Açlıktan midem karnım içine çöktü resmen. Umarım sorun yoktur bebiş iyidir. Büyümüştür. Yüzümüzü güldürür bugün inşallah
Yaaa. Neden acaba ki. Ama olsun kamerayı tekrar tekrar izlemekten sıkılmaz insanKızlar biz kameraya aldık kalp atışlarını normalde çok net duyuluyordu ama çok garip sadece uğultu olarak çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?