2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

36 dan sonra yapıyoruz dedi benim doktor. 37 yi doldurmadan veriyormu çalışamaz raporu? Bana doktorum çalışabilir aldığın için 37 den önce çalışamaz veremiyorum dedi ama normal rapor veririm istersen dedi. Cidden dayanılmaz ağrı çekiyorum 3 gündür sırt ağrılarıma çare buldum ama bu sanırım doğurmadan geçmeyecek.

yok kız yaptım ben hemen ayva var daha çekirdekleri suya at yedikçe, bekleyen çekirdek jel oluyor o jelde kalıyor. zaten bir ay önce başlansın dediler başladım bende sürmeye.

Ay canım hiç bişey grade 1 zaten 33 den sonra kalınlaşmaya başlıyor plesenta oda içerde yıpranıyo sanırım teknik olarak düşünüyorum tabi ben .. Diğer bebeğimde 26 haftalıkken grade 2 diye yine sorun etmedi prentolog ki gelişim geriliği vardı bende ona bile yormadılar düşün .. Senin hiç etlemez canım rahat ol zaten doktorda demiş maşallah çok şükür haftan çok iyi 34 geçtimi ohhh deme vakti gibi geliyor bana çünkü 3 gün doğum hanede yattım inanki 34 35 36 haftalık doğuran lar 40 haftalıktan çok çok fazlaydı çok şükür hepsi aldı yavruyu gitti .. Oyüzden psikolojikmen 34 benim ohh deme vaktim benim sen kocaman bi ohhh de kuzumm .. Keyfini sür bende yarın gidicem saat 2de İnş geçen hafta gittim 1700 dedi araştırmada 7gün önce ölçütü bu kilodan 1500 dü 200 gram aldım gerçekten bilmiyorum malum her doktor ölçüyor farklı çıkıyor İnş 2000 olunca koca bir ohhh daha çekicemmm

Benimde sağ bacağım canım resmen ayağım kırık sanki o kadar topallıyorum. Yürürken bile eşime tutunuyorum. Birde evde boya badana işleri başladı çok fenalardayım hiç bacak ağrısı aklıma gelmemişti Sırt ağrılarımı geçirdim ama sanırım bu sinirsel olduğu için doğumdan önce geçmeyecek.

yok yok o tam tersi canım yanlış anlamış olabilirsin. 32 den sonra sağlık raporu bile alamazsın hasta isen çalışamaz vermek zorunda. istediğin zaman bozabiliyorsun çalışabiliri yani merak etme.

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun valla boya badana da varsa hele öfff hiçbir şey ise yaramıyor malesef, ne yürüyüş ne ilaç ne maden suyu ne magnezyum..insallsh hayırlısıyla dogurayim da geçsin diye gün sayıyorum inşallah dogurunca geçer ya geçmezse çok korkuyorum

Sağolasın canım valla bunları duymam iyi oldu. İnşallah senin kızında büyümüş kilo almıştır ki bence almıştır artık büyümeye başladı çünkü minyon olur belki azcık ama olsun 2 kiloya ne kalmış şurda zaten. Her doktorun gerçekten farklı oluyor ölçütü benim ultrason kağıdında bile yazıyor artı eksi 360 gram diye fark baya olabiliyor yani. Olsun sağ sağlim doğsunda hayırlısıyla bunları da atlatırız.

Ay canım bende bu sabah ilk kez Allahım affet ama biran önce doğurayım da geçsin dedim. Sinirsel ağrılar olduğu için yapacak birşey yok demekki. Netten bakıyorum hareket falan ama onları yapmam mümkün değil ki. Bizim doktor doğumdan sonra geçecek dedi geçer büyük ihtimal baskıdan dolayı oluyor dedi.

ay sizinki yine dengeleymiş bende bebek sağda.karnımın sol tarafı oval sağ tarafı kare duruyo yürürken sağı basınca bi garip oluyo ay bide çok hareketli simdi resmen dirsek atıyor bu ara ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sanki patlayacağım

iki hafta önce biz de öyleydik cnm şimdi kafamız aşağıda ya kilomuz da fazla kutum çok acıyoru ve koca ayaklım ayağını yakalıyorum bazen.

Benim de kafam karışık senin gibi. Ama oluruna bırakmaya karar verdim. Normal Doğumuanne için sezaryenı bebek için daha sağlıklı görüyorlar.
Ben de bebeği doğar doğmaz görmek istiyorum genel anesteziden korkmuyorum. Aksine. Ama görmek istiyorum işte. Bi taraftan da
Belden aşağının uyuşması beni çok ürkütüyor. O sırada fenalaşmaktan falan korkuyorum. Kesildiğini bilme düşüncesi ürkütüyor. Yanıma o sırada biri Alsalar ondan güç alabilirim.
İnş normal Doğum için her şey yolunda gider de bu çıkmaza girmeyiz.

yok öyle bisey canım ya istediğin zaman gidip alabilirsin calisamazi.bende salı günü aldım çalışabilir 35 gün içerisinde alabilirsin.sıkıntı olmazsa 35 .gün mutlaka calisamazi almaya gelmelisin dedi

yok öyle bisey canım ya istediğin zaman gidip alabilirsin calisamazi.bende salı günü aldım çalışabilir 35 gün içerisinde alabilirsin.sıkıntı olmazsa 35 .gün mutlaka calisamazi almaya gelmelisin dedi

Alla alla bana neden öyle dedi o zaman doktorum 32 de aldıysan 37 den önce calısamaz veremem normal rapor veririm 37 de de çalışamaza çeviririz dedi. Ben bunu bir araştırayım ya dayanamıyorum çünkü.

Kapı süslerini yaptım dün çok eğlenceli oldu... Lokum poşeti yapıcam ama sanırım erken çünkü lokum sulanıyor acaba nasıl saklaya bilirimki yapsam da kalsa biyerde .. Yatak odası sanki gelin olcak kız varmış gibi oldu gülüyorum kendime sanki çeyiz çıkarcam evden... Hiç bişey yapıcam diyen bendim ama hevesim durmuyor

buzdolabına koyarsin canım.o zaman sulamaz ama dediğin gibi erken sanki

Bende yatağı yün mu yaptirsam acaba
İnternette bi kaç yere baktım. Orta sertlikte sünger olması iyiymiş güyaa. Ama beşik içindeki sünger bana çok ince geldi. O yüzden anneme incecik yün yaptırdım. Elyaf terletir dendi. Sünger Kalın olsa yaptırmazdım ama üç parmakcık. Yatağın biraz sert olması kemik gelişimi için iyiymiş.

Kuzum yastık ve yorganı alt açmak içim kullanırım diye düşündüm gezmeğe gittiğimde falan :) sen de öyle yapabilirsin, minicik kuzular yastığa yatıp yorgan örtemez ya

Ahaa güzel fikirmiş süs gibi zaten ya kullanmazdım ama alt açma mantıklıymış teşekkür ettim

B Berenimo877 Hep normal doğum diye gittim sonuna kadar 38 hafta bitti "Perşembe" günü çatı muayenesinde doktor çok zor olacağını söyledi "Pazartesi" için sezaryen randevusu verdi, ben ağladım...doğuramıyorum falan çocuğa yazık işte randevuyla doğum mu olur vs "Cumartesi" günü 3cm açılma ve feci sancılarla acil sezaryen oldum...yani benim de gönlüm oldu yavrumun da...zaten kanala girmiyordu 20 saat de bağırsam doğuramazmışım...ben 1.56 çıtı pıtı bir kadınım oğlan 4 kilo kafası da kocamandı ve annem de doğumlarında hep ölümden döndüğünden genetiktir diye düşündüm ...Narkozlu burun ve kıl dönmesi ameliyatı geçirdiğim için onu hiç düşünmedim...zaten doktorum spinal yapıyorum dedi tamam dedim...hiç de öyle kesiliyorum biçiliyorum duyguları olmuyor...doğduğunda ilk ben gördüm dua ederek ayetel kursi okuyarak bi gülüp bi ağlayarak karnımdan çıkar çıkmaz ben gördüm aklıma kazıdım yüzünü hah işte karışma ihtimali de kalmadı böylece...Narkozla ilk gece sarhoş gibi oluyorum ben kendime gelemiyorum rüyada gibi...aldım hemen annemle uğraşa didine memeyi de tutturduk tosunum 2 sene emdi çok şükür şimdi 6 yaşında Allah yavrulara sağlıklı uzun ömür versin...narkozla yarı baygın emzirebilir miydim bilmiyorum...şimdi hep belden igneyle oluyor zaten...bi zararını da görmedim...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...Bence çok güzel bir doğum yaşadım inşallah yine öyle olur normal ya da sezaryen Allah herkese böyle güzelini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…