- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.321
cnm dün başladı benim de baya bir uyudum akşam 9 da sabah azalmıştı. pazartesi çalışamaz raporu almaya gitcem çatı muayenesi yapar mı bilmiyorum 36 haftayı doldurmuş oluyorum çünkü genelde bu haftalarda bakılırmış. Geçen hafta kuzenime yapıldı yok bir şey hissetmiyorsun dedi yani jinekolojik muayene sonuçta bir şey olmaz inş.
yok kız yaptım ben hemen ayva var daha çekirdekleri suya at yedikçe, bekleyen çekirdek jel oluyor o jelde kalıyor. zaten bir ay önce başlansın dediler başladım bende sürmeye.Bende diyorum cok satiliyordu eskiden simdi niye yok.demek kaldirilmis .
Anason falan icebiliyoruz sanirim papatya cayi onlar nasil acaba
Ayva cekirdeklerini buzluktami sakliyorsunuz
Allahim cok heyecanli saglikla alirsin insallah .hazirliklarin bittimi peki sen hazirmisin
Canim ya eve cagir ya esin yapacak .
Bende alerji oluyorum agdadan nasil yapacagim bilmiyorum.
Yine heryerim siserse diye cok korkuyorum .
Ay canım hiç bişey grade 1 zaten 33 den sonra kalınlaşmaya başlıyor plesenta oda içerde yıpranıyo sanırım teknik olarak düşünüyorum tabi ben .. Diğer bebeğimde 26 haftalıkken grade 2 diye yine sorun etmedi prentolog ki gelişim geriliği vardı bende ona bile yormadılar düşün .. Senin hiç etlemez canım rahat ol zaten doktorda demiş maşallah çok şükür haftan çok iyi 34 geçtimi ohhh deme vakti gibi geliyor bana çünkü 3 gün doğum hanede yattım inanki 34 35 36 haftalık doğuran lar 40 haftalıktan çok çok fazlaydı çok şükür hepsi aldı yavruyu gitti .. Oyüzden psikolojikmen 34 benim ohh deme vaktim benim sen kocaman bi ohhh de kuzumm .. Keyfini sür bende yarın gidicem saat 2de İnş geçen hafta gittim 1700 dedi araştırmada 7gün önce ölçütü bu kilodan 1500 dü 200 gram aldım gerçekten bilmiyorum malum her doktor ölçüyor farklı çıkıyor İnş 2000 olunca koca bir ohhh daha çekicemmmEmre Bey grade 1 de dedi demekki ondan sıkıntı yok dedi. Doğsa bile hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Artık beslenmeme dikkat ederek tamamlamaya çalışacağım haftamı zaten az kaldı. İnşallah hepimiz bebeklerimize zamanında sağlıcakla kavuşuruz.
Malesef canım 15.haftadan beri çekiyorum ve eminim doğum sancısı kadar acı cekmisimdir hala da çekiyorum.Asla bagirmadan donemiyorum yatakta, sol bacağımin üstüne basamiyorum. Çok fenayım yani. Ne yapsam da geçmiyor beklicez dogumu
yok yok o tam tersi canım yanlış anlamış olabilirsin. 32 den sonra sağlık raporu bile alamazsın hasta isen çalışamaz vermek zorunda. istediğin zaman bozabiliyorsun çalışabiliri yani merak etme.36 dan sonra yapıyoruz dedi benim doktor. 37 yi doldurmadan veriyormu çalışamaz raporu? Bana doktorum çalışabilir aldığın için 37 den önce çalışamaz veremiyorum dedi ama normal rapor veririm istersen dedi. Cidden dayanılmaz ağrı çekiyorum 3 gündür sırt ağrılarıma çare buldum ama bu sanırım doğurmadan geçmeyecek.
niyeki canım ıstırahata ceviremezmisin bende artık dayanamıyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun valla boya badana da varsa hele öfffBenimde sağ bacağım canım resmen ayağım kırık sanki o kadar topallıyorum. Yürürken bile eşime tutunuyorum. Birde evde boya badana işleri başladı çok fenalardayım hiç bacak ağrısı aklıma gelmemiştiSırt ağrılarımı geçirdim ama sanırım bu sinirsel olduğu için doğumdan önce geçmeyecek.
Ay canım hiç bişey grade 1 zaten 33 den sonra kalınlaşmaya başlıyor plesenta oda içerde yıpranıyo sanırım teknik olarak düşünüyorum tabi ben .. Diğer bebeğimde 26 haftalıkken grade 2 diye yine sorun etmedi prentolog ki gelişim geriliği vardı bende ona bile yormadılar düşün .. Senin hiç etlemez canım rahat ol zaten doktorda demiş maşallah çok şükür haftan çok iyi 34 geçtimi ohhh deme vakti gibi geliyor bana çünkü 3 gün doğum hanede yattım inanki 34 35 36 haftalık doğuran lar 40 haftalıktan çok çok fazlaydı çok şükür hepsi aldı yavruyu gitti .. Oyüzden psikolojikmen 34 benim ohh deme vaktim benim sen kocaman bi ohhh de kuzumm .. Keyfini sür bende yarın gidicem saat 2de İnş geçen hafta gittim 1700 dedi araştırmada 7gün önce ölçütü bu kilodan 1500 dü 200 gram aldım gerçekten bilmiyorum malum her doktor ölçüyor farklı çıkıyor İnş 2000 olunca koca bir ohhh daha çekicemmm
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun valla boya badana da varsa hele öfffhiçbir şey ise yaramıyor malesef, ne yürüyüş ne ilaç ne maden suyu ne magnezyum..insallsh hayırlısıyla dogurayim da geçsin diye gün sayıyorum inşallah dogurunca geçer ya geçmezse çok korkuyorum
Ben de aynıyım cnm penguenartık dengemi kaybediyorum ayağa kalktığımda falan sendeliyorum düşmem inş. o değilde dün akşam baktım karnım aşağı inmiş kare gibi olmuş bir değişik şaşırdım baya. bugünde yüzüğümü takamadım sabunla çıkardam üzüldüm ona çıkarttı yüzüğü oğluşum sonunda
iki hafta önce biz de öyleydik cnm şimdi kafamız aşağıda ya kilomuz da fazla kutum çok acıyoru ve koca ayaklım ayağını yakalıyorum bazen.ay sizinki yine dengeleymiş bende bebek sağda.karnımın sol tarafı oval sağ tarafı kare duruyo yürürken sağı basınca bi garip oluyoay bide çok hareketli simdi resmen dirsek atıyor bu ara ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sanki patlayacağım
Benim de kafam karışık senin gibi. Ama oluruna bırakmaya karar verdim. Normal Doğumuanne için sezaryenı bebek için daha sağlıklı görüyorlar.Kizlar biraz dogum hakkinda konusup yorum yapalimmi. Bebegi donmedi diye cok uzulen annelere sorum olucak bn hic illa normal olsun kafasına gelemiyorum. Diyorumki normal olurken birsuru sikinti olabiliyo. Oksijensz kalma vs. Sanci kismi 40 saat sanci cekip sezeryana girmek gibi. Sonra sezeryani dusunuyorum. Genel anesteziden cok korkuyorum bayılıp ayilamamaktan. Spinalde bu sefer milyonda birde olsa felc riski bilmem ne canli canli kesilirkn gozun acik o travmayi yasamak. Benim ilk doğumum ve 2 yul once oanik atak tedavisi gordum. Hala metroya binemem mesela. Ozellikle ikinci dogumu olanlar ve dogum konusunda bet tavirlari olan arkadaslar bana yol gosterin. Ben yorumlardan cok etkilenirim. Bana bi el atin hahahah
36 dan sonra yapıyoruz dedi benim doktor. 37 yi doldurmadan veriyormu çalışamaz raporu? Bana doktorum çalışabilir aldığın için 37 den önce çalışamaz veremiyorum dedi ama normal rapor veririm istersen dedi. Cidden dayanılmaz ağrı çekiyorum 3 gündür sırt ağrılarıma çare buldum ama bu sanırım doğurmadan geçmeyecek.
yok öyle bisey canım ya istediğin zaman gidip alabilirsin calisamazi.bende salı günü aldım çalışabilir 35 gün içerisinde alabilirsin.sıkıntı olmazsa 35 .gün mutlaka calisamazi almaya gelmelisin dedi
Kapı süslerini yaptım dün çok eğlenceli oldu... Lokum poşeti yapıcam ama sanırım erken çünkü lokum sulanıyor acaba nasıl saklaya bilirimki yapsam da kalsa biyerde .. Yatak odası sanki gelin olcak kız varmış gibi oldu gülüyorum kendime sanki çeyiz çıkarcam evden... Hiç bişey yapıcam diyen bendim ama hevesim durmuyor
İnternette bi kaç yere baktım. Orta sertlikte sünger olması iyiymiş güyaa. Ama beşik içindeki sünger bana çok ince geldi. O yüzden anneme incecik yün yaptırdım. Elyaf terletir dendi. Sünger Kalın olsa yaptırmazdım ama üç parmakcık. Yatağın biraz sert olması kemik gelişimi için iyiymiş.Bende yatağı yün mu yaptirsam acaba
Kuzum yastık ve yorganı alt açmak içim kullanırım diye düşündüm gezmeğe gittiğimde falan :) sen de öyle yapabilirsin, minicik kuzular yastığa yatıp yorgan örtemez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?