2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim benimde panik. Atagim vardi artik yok sukur.ilk dogumumda ozellikle .
Epudural normal oldum buyuzden .
Ama olmasaydimda olurmus.
Simdi sadece disci fobim kaldi .
Oyuzden sanirim olurda bi terslik olur sezeryan derlerse komple uyutulmak isterim .
Panik olup kalkmak isterim falan yaparim yani
En iyisi uyutsunlar bni diyorum.

Maalesef canim penguen gb yuruyorum agridan
yok kız yaptım ben hemen ayva var daha çekirdekleri suya at yedikçe, bekleyen çekirdek jel oluyor o jelde kalıyor. zaten bir ay önce başlansın dediler başladım bende sürmeye.
Cok basitmis ya yapim bnde
Kizlar eltim doğuma girmiş dua eder misiniz. Sancıları siklasmis. Benimde kontrolün var bugün 3 de bakalım bizimki dönmüşmu babası gibi ağır kanlı kaldıramadı popoyu.
Kolay gecsin ins hayirli haber bekliyoruz canim

Alla alla bana neden öyle dedi o zaman doktorum 32 de aldıysan 37 den önce calısamaz veremem normal rapor veririm 37 de de çalışamaza çeviririz dedi. Ben bunu bir araştırayım ya dayanamıyorum çünkü.
Yok öyle birşey canim ben 15ay once ilk dogumumu yaptm 32de calisir aldm 33+5de sancıyla doktora gttm dogum sancılarm baslamıs hemen çalışamaz verdi skntı olmadı paramida aldm

Yok öyle birşey canim ben 15ay once ilk dogumumu yaptm 32de calisir aldm 33+5de sancıyla doktora gttm dogum sancılarm baslamıs hemen çalışamaz verdi skntı olmadı paramida aldm

Sağolasın canım ben doktorumla bir daha görüşeceğim bu konuyu. Bencede öyle birşey olmaması lazım saçma geldi bana da.

Yün alerji olabilir sen onu altına koy süngerin ilk 3 ay sünger daha iyiymiş cnm.

Erken doğum riskin yok ama 2 hafta sonra kendini belli eder dedi cnm. Kilo artı Kafa çapı da büyük erken gelmezse sezeryan yoluna gidilebilir çünkü biz şu anda 36-37 haftadayız gelişim olarak :)

Benimde aynı şekilde normalde 1 mayıs ama bebişim 2 hafta ileri , erken mi doğar acaba , halaaaa makat geliş babası kılıklı kızımın herşeyi son dakikaya kalacak ille beni panikletecekler babalı kızlı

Benimde aynı şekilde normalde 1 mayıs ama bebişim 2 hafta ileri , erken mi doğar acaba , halaaaa makat geliş babası kılıklı kızımın herşeyi son dakikaya kalacak ille beni panikletecekler babalı kızlı
erken doğan olmuş ileri olunca ama bilmiyorum ki ne olur, belki dönmüştür arkadaşlara da söyledim hıçkırık aşağıda ise dönmüş oluyor ve hep yukarı vuruyor. ben az kaldı gibi hissediyorum baya baya sırtım belim ağrıyor sancı geliyor arada yalancı sancılar, bebiş kuduruyor çıkmak istiyor ama hiç belli olmaz 40 da bulabilir ksr bakmasın o zaman o kafayla normal çıkmaz benden kesilirim

Kızlar dua edin kontrole gitcem bugün nefes alamıyorum resmen ciğerlerim yetmiyor bana inşallah sorun yoktur
GÜZel haberlerle gel canım ben de öyleydim nedenmiş biliyor musun b12 im çok düşükmüş. Dün acil iğne vuruldum b12. 4 kere daha vurulacam. Bu seni baya rahatlatacak dedi. Bence senin de öyledir. Koah gibi nefesim yetmiyordu hele uzanınca

Evet orda olacam. Senin isteginle mi spinal yaptilar?

Bilmiyorum ki. Devlette doguracagim ben. Sanki hicbir sey yapmazlar gibime geliyor :/

O zaman benim kızım hergün dönüyo fıldır fıldır bi aşağı bi yukarı çünkü hıçkırıkları aşağıda genelde kafasıda göbek deliği hizasında sağ boşluğumda elleri yada ayakları var ama idrarada sık çıkıyorum ben anlamadım bu sıpa orda neler yapıyo

Kizlar bugun bende dr degisikligi icin baska bi hastaneye gidicem .Cok tedirginim hic hastane degistiresim yok ama suan gittigim yer cok pahali .
Dogan bebegin goz kas rengine de su kadar extra aliyoruz derler diye korkuyorum
Bakalim bu gitcegim ne dicek

Peki bunun kaclisini almalıyız bi 9 lu var birde 20li galiba.

Canım hiç korkma ben o kadar çok doktor değiştirdim ki,tavırlarını begenmedigimden. Hic bi sorun olmuyor valla hemen kabulleniyorlar önemli olan içine sinmesi; maddi manevi

Bilmiyorum ki. Devlette doguracagim ben. Sanki hicbir sey yapmazlar gibime geliyor :/
ben de devlette yapacağım cnm ama hemşire ebe tutabiliyordun 2-3 sene önce refakatçi gibi yani belli bir ücret veriyordun araştırmak lazım elbette. çünkü sancı ve doğum odası tek kişilik kimse alınmıyor sadece ebeler geliyor arada bizim burada

Kızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk kez yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki

Tuppervare kutularinda saklasan bişey olmaz gibi.yesilliklere bile bişey olmuyor .aklıma o geldi bitek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…