- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.341
Canim benimde panik. Atagim vardi artik yok sukur.ilk dogumumda ozellikle .Kizlar biraz dogum hakkinda konusup yorum yapalimmi. Bebegi donmedi diye cok uzulen annelere sorum olucak bn hic illa normal olsun kafasına gelemiyorum. Diyorumki normal olurken birsuru sikinti olabiliyo. Oksijensz kalma vs. Sanci kismi 40 saat sanci cekip sezeryana girmek gibi. Sonra sezeryani dusunuyorum. Genel anesteziden cok korkuyorum bayılıp ayilamamaktan. Spinalde bu sefer milyonda birde olsa felc riski bilmem ne canli canli kesilirkn gozun acik o travmayi yasamak. Benim ilk doğumum ve 2 yul once oanik atak tedavisi gordum. Hala metroya binemem mesela. Ozellikle ikinci dogumu olanlar ve dogum konusunda bet tavirlari olan arkadaslar bana yol gosterin. Ben yorumlardan cok etkilenirim. Bana bi el atin hahahah
Maalesef canim penguen gb yuruyorum agridanKızlar günaydın birşey sormak istiyorum bir dahaki gidişimde doktorum çatı muayenesi yapacak nasıl yapılıyor sıkıntı çıkıyor mu acaba ? Birde kalça ağrımı sordum artık topallıyorum işe gelirken siyatik ağrı dedi doğumdan sonra geçer dedi hep oturacaksın dedi. Ama ben otursamda yatsamda geçmiyor artık topallamaktan tuvalete zor gidiyorum. Varmı böyle olupta bir çare bulan ağrıyı geçiren. Çalışabilir aldığım için 37 den önce başlatamıyormuşum da raporu
Cok basitmis ya yapim bndeyok kız yaptım ben hemen ayva var daha çekirdekleri suya at yedikçe, bekleyen çekirdek jel oluyor o jelde kalıyor. zaten bir ay önce başlansın dediler başladım bende sürmeye.
Kolay gecsin ins hayirli haber bekliyoruz canimKizlar eltim doğuma girmiş dua eder misiniz. Sancıları siklasmis. Benimde kontrolün var bugün 3 de bakalım bizimki dönmüşmu babası gibi ağır kanlı kaldıramadı popoyu.
Yok öyle birşey canim ben 15ay once ilk dogumumu yaptm 32de calisir aldm 33+5de sancıyla doktora gttm dogum sancılarm baslamıs hemen çalışamaz verdi skntı olmadı paramida aldmAlla alla bana neden öyle dedi o zaman doktorum 32 de aldıysan 37 den önce calısamaz veremem normal rapor veririm 37 de de çalışamaza çeviririz dedi. Ben bunu bir araştırayım ya dayanamıyorum çünkü.
Yok öyle birşey canim ben 15ay once ilk dogumumu yaptm 32de calisir aldm 33+5de sancıyla doktora gttm dogum sancılarm baslamıs hemen çalışamaz verdi skntı olmadı paramida aldm
Yün alerji olabilir sen onu altına koy süngerin ilk 3 ay sünger daha iyiymiş cnm.İnternette bi kaç yere baktım. Orta sertlikte sünger olması iyiymiş güyaa. Ama beşik içindeki sünger bana çok ince geldi. O yüzden anneme incecik yün yaptırdım. Elyaf terletir dendi. Sünger Kalın olsa yaptırmazdım ama üç parmakcık. Yatağın biraz sert olması kemik gelişimi için iyiymiş.
Geçmiş olsun canım bişey yoktur inşallahKızlar dua edin kontrole gitcem bugün nefes alamıyorum resmen ciğerlerim yetmiyor bana inşallah sorun yoktur
Erken doğum riskin yok ama 2 hafta sonra kendini belli eder dedi cnm. Kilo artı Kafa çapı da büyük erken gelmezse sezeryan yoluna gidilebilir çünkü biz şu anda 36-37 haftadayız gelişim olarak :)
erken doğan olmuş ileri olunca ama bilmiyorum ki ne olur, belki dönmüştür arkadaşlara da söyledim hıçkırık aşağıda ise dönmüş oluyor ve hep yukarı vuruyor. ben az kaldı gibi hissediyorum baya baya sırtım belim ağrıyor sancı geliyor arada yalancı sancılar, bebiş kuduruyor çıkmak istiyor ama hiç belli olmaz 40 da bulabilirBenimde aynı şekilde normalde 1 mayıs ama bebişim 2 hafta ileri , erken mi doğar acaba , halaaaa makat geliş babası kılıklı kızımın herşeyi son dakikaya kalacakille beni panikletecekler babalı kızlı
GÜZel haberlerle gel canım ben de öyleydim nedenmiş biliyor musun b12 im çok düşükmüş. Dün acil iğne vuruldum b12. 4 kere daha vurulacam. Bu seni baya rahatlatacak dedi. Bence senin de öyledir. Koah gibi nefesim yetmiyordu hele uzanıncaKızlar dua edin kontrole gitcem bugün nefes alamıyorum resmen ciğerlerim yetmiyor bana inşallah sorun yoktur
Canim insallah birsey yoktur.iyi gecer.Kızlar dua edin kontrole gitcem bugün nefes alamıyorum resmen ciğerlerim yetmiyor bana inşallah sorun yoktur
Evet orda olacam. Senin isteginle mi spinal yaptilar?Canim sen kayseri de kadin doguma gidiyodun demi benim ilkinde orda spinal oldum cok da iyiydi korkacak bisey yok simdide spinal istiyrm acikcasi bebegimi ilk ben gordum ve ayilmaya uygasmiyrsn ayrica zaten dogumdan sonra suurekli yurutuyrlar ayagin acilsin diye
Bilmiyorum ki. Devlette doguracagim ben. Sanki hicbir sey yapmazlar gibime geliyor :/Döner cnm neden dönmesin merak etme sen son ana kadar dönen bebişler var :) kötü düşünmeyelim ama bebişimi kaçırırlar korkusu bende de varne yapcaz doğumhane tek kişilik kimseyi almıyorlar özel hemşire tutabiliriz aslında bir günlük bakımınla ilgileniyorlar. hem sancı esnasında hem doğumda falan yanında olur doğum yapacağın hastanenin hemşiresi olabilir. gerçi bunun şartları nasıl bilimyorum ama ablam hemşire bakıyordu isteyen olunca kendi çalışmadığı gün olacak tabi.
erken doğan olmuş ileri olunca ama bilmiyorum ki ne olur, belki dönmüştür arkadaşlara da söyledim hıçkırık aşağıda ise dönmüş oluyor ve hep yukarı vuruyor. ben az kaldı gibi hissediyorum baya baya sırtım belim ağrıyor sancı geliyor arada yalancı sancılar, bebiş kuduruyor çıkmak istiyor ama hiç belli olmaz 40 da bulabilirksr bakmasın o zaman o kafayla normal çıkmaz benden kesilirim
Kızlar dua edin kontrole gitcem bugün nefes alamıyorum resmen ciğerlerim yetmiyor bana inşallah sorun yoktur
Peki bunun kaclisini almalıyız bi 9 lu var birde 20li galiba.Gelmez canım çok esnek hafif çok güzel bir şey... @EvBoregi ben hastaneden verilen hasta bezini falan da kullanmadım hemşireler baglamak istedi depend emici külot var bunu giyicem ben dedim tamam dediler dokunmadılar annem yardım etti onu giydim...hiçbir yerinden sızıntı falan olmuyor üstüne başına yatağına bişey bulaşmıyor ister dön ister yat ister kalk çok rahat...kesinlikle 1 numara...ped gibi kayma ihtimali de yok her yanı ped olan bir külot ve çıkarıp atıyorsun...yanlarında da cırt cırt var...
Kizlar bugun bende dr degisikligi icin baska bi hastaneye gidicem .Cok tedirginim hic hastane degistiresim yok ama suan gittigim yer cok pahali .
Dogan bebegin goz kas rengine de su kadar extra aliyoruz derler diye korkuyorum
Bakalim bu gitcegim ne dicek
ben de devlette yapacağım cnm ama hemşire ebe tutabiliyordun 2-3 sene önce refakatçi gibi yani belli bir ücret veriyordun araştırmak lazım elbette. çünkü sancı ve doğum odası tek kişilik kimse alınmıyor sadece ebeler geliyor arada bizim buradaBilmiyorum ki. Devlette doguracagim ben. Sanki hicbir sey yapmazlar gibime geliyor :/
Tuppervare kutularinda saklasan bişey olmaz gibi.yesilliklere bile bişey olmuyor .aklıma o geldi bitekKapı süslerini yaptım dün çok eğlenceli oldu... Lokum poşeti yapıcam ama sanırım erken çünkü lokum sulanıyor acaba nasıl saklaya bilirimki yapsam da kalsa biyerde .. Yatak odası sanki gelin olcak kız varmış gibi oldu gülüyorum kendime sanki çeyiz çıkarcam evden... Hiç bişey yapıcam diyen bendim ama hevesim durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?