2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hic dogum görmedim, yapmadım , araştırmadım. Ikizlerde genel anestezi yapsalardı kesinlikle tercihim olurdu. Kesildigimi görmek istemezdim. Spinal+sedasyon alacağım.

Benim bebis malesef ters duranlardan. Her zaman hayirlisini istiyorum. Ama allah biliyor ya kendimi normal doguma cok hazırlamıştım. Sanki fırt diye cikartiverecekmis gibi hissediyordum. Ama bebisim büyüdü ve kafasi yukarda. Ayriyeten bebegim 37. Haftanin icinde. Boyu 50,50 cm yaklasik. Yani bu saatten sonra dönmesi doğum kanalina girmesi cok zor. Sezeryan da beni hep bahsettigin sebepten ötürü korkutuyor. Anestezi almak istemiyorum. Spinal icin de dogum yapacagim hastaneye guvenemem zaten yapiyorlar mi onu da bilmiyorum. Ayrica bir iki haber okumustum sezeryanda sargi bezi falan unutup annenin ölümüne sebep olabiliyorlarmis. Sezeryanla ilgili malesef aklima hep boyle kötü seyler geliyor. Ben baygin olacam bebegimi karistirirlarsa falan tedirgin oluyorum. Once her zaman hayirlisi olsun bebegim saglikla gelsin kollarima. Ama insallah döner ve normal dogum yapmama yardimci olur. Sezeryan sonrasi bakacak kimsem yok o da cok buyuk sıkıntı benim icin.

masallh ne guzel canim insallh bizde atlayicagiz ve bitecek...
doktirum medkal park hastanesinin muduru ayni zamanda cocuk ameliyatlarini o yapiyormus basatili bir docent gecen gun görüştük icimi rahatlatti kolay bir operasyon dedi .. evet sut sagma makinasida yanimda goturmeyi dusunuyorum.. canim cocuk yogun bakimda yatarsa ne kadar yatar bilgin varmi buarada cok tesekkur ederim...

tesekkur ederim canim gucu verene kurban biz guclu olacagizki yavrularımızda sagliklarina kavusunlar insallh.. zaman herseyin ilaci ben buna inaniyorum...

Arkadaşlar merhaba
Özel hastaneye gidip nst’ye giren var mı ?
Muayene+ ücret alınıyor mu ? Yani nst ücreti ne kadar ödediniz?
Ben Pendik bölgeye gidiyorum aradım ama fiyat bilgisi vermiyorlarmış telefonda .
canim ben medical park ta 33 tl odedim .. ama biz %10 ödüyoruz.

Emre Bey grade 1 de dedi demekki ondan sıkıntı yok dedi. Doğsa bile hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Artık beslenmeme dikkat ederek tamamlamaya çalışacağım haftamı zaten az kaldı. İnşallah hepimiz bebeklerimize zamanında sağlıcakla kavuşuruz.

Benim ikinci olcak insallah bi sikinti olmazsa normal dogum olarak dusunuyorum.dusunduklerinin hepsi birer olasilik Allah in izniyle gunde belki binlerce saglikli normal dogum oluyo.arkadasim sezeryan oldu hemde unlu bi dr da ic kanamadan gidiyodu az kalsin risk her dogumda her sekilde var.sezeryanda farkli normalde farkli ama bebegi dusunuyosan cektigin her sanci onun dis dunyaya hazirligi demek kendini dusunursende acikcasi alttan dikisim var bide karnimda olsun istemem sonuc olarak biz ne kadar plan yapsakta Allah neyi nasip ettiyse o oluyo.Saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde hepsinin bi zorlugu var.

Ayy ben taşıyamıyorum resmen, paytak ördek gibi sağa sola yatarak yürüyorum resmen. Sen de durumlar nasıl? Karnım ikiye ayrılacak sanki öyle de büyüdü ki sorma
Ben de aynıyım cnm penguen artık dengemi kaybediyorum ayağa kalktığımda falan sendeliyorum düşmem inş. o değilde dün akşam baktım karnım aşağı inmiş kare gibi olmuş bir değişik şaşırdım baya. bugünde yüzüğümü takamadım sabunla çıkardam üzüldüm ona çıkarttı yüzüğü oğluşum sonunda

Kızlar günaydın birşey sormak istiyorum bir dahaki gidişimde doktorum çatı muayenesi yapacak nasıl yapılıyor sıkıntı çıkıyor mu acaba ? Birde kalça ağrımı sordum artık topallıyorum işe gelirken siyatik ağrı dedi doğumdan sonra geçer dedi hep oturacaksın dedi. Ama ben otursamda yatsamda geçmiyor artık topallamaktan tuvalete zor gidiyorum. Varmı böyle olupta bir çare bulan ağrıyı geçiren. Çalışabilir aldığım için 37 den önce başlatamıyormuşum da raporu

Valla cnm benim de ilk doğumum olacak elimden geldiğince eğitimlere katıldım normal istiyorum ama asla şartlamıyorum kendimi sezeryan da olabilir. Gönlüm normal doğumun nasıl bir şey olduğunu bilmek isityor bir daha yaşamayabilirim. Sezeryan iyi ki var bir çok bebek anne hayatta kalabiliyor bu sayede ama en doğalı normal doğum. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin. Sezeryan ameliyat olduğu için baya korkuyorum ondan ben yaa

Canim sen kayseri de kadin doguma gidiyodun demi benim ilkinde orda spinal oldum cok da iyiydi korkacak bisey yok simdide spinal istiyrm acikcasi bebegimi ilk ben gordum ve ayilmaya uygasmiyrsn ayrica zaten dogumdan sonra suurekli yurutuyrlar ayagin acilsin diye

cnm dün başladı benim de baya bir uyudum akşam 9 da sabah azalmıştı. pazartesi çalışamaz raporu almaya gitcem çatı muayenesi yapar mı bilmiyorum 36 haftayı doldurmuş oluyorum çünkü genelde bu haftalarda bakılırmış. Geçen hafta kuzenime yapıldı yok bir şey hissetmiyorsun dedi yani jinekolojik muayene sonuçta bir şey olmaz inş.

Malesef canım 15.haftadan beri çekiyorum ve eminim doğum sancısı kadar acı cekmisimdir hala da çekiyorum.Asla bagirmadan donemiyorum yatakta, sol bacağımin üstüne basamiyorum. Çok fenayım yani. Ne yapsam da geçmiyor beklicez dogumu

niyeki canım ıstırahata ceviremezmisin bende artık dayanamıyorum

Döner cnm neden dönmesin merak etme sen son ana kadar dönen bebişler var :) kötü düşünmeyelim ama bebişimi kaçırırlar korkusu bende de var ne yapcaz doğumhane tek kişilik kimseyi almıyorlar özel hemşire tutabiliriz aslında bir günlük bakımınla ilgileniyorlar. hem sancı esnasında hem doğumda falan yanında olur doğum yapacağın hastanenin hemşiresi olabilir. gerçi bunun şartları nasıl bilimyorum ama ablam hemşire bakıyordu isteyen olunca kendi çalışmadığı gün olacak tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…