- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.281
BenimArkadaşlar merhaba 35 haftalık hamileyim. Bugün idrar testi verdim keton değeri en yüksek 5 olmadı gerekirken benimki 150 çıkmış. Varmı başına böyle birşey gelen neden yükselirki
Al canım insan tedirgin oluyor kenarından falan sızar mı diye...rahat rahat ayır bacağını yat...adetliyken bile bazen düz yatınca arkadan çıkıyor dışına hiç riske atmaya gerek yok...ben son kalan bikac tanesini doğum yapacak arkadaşlara hediye götürdüm valla hepsi dua ettiler...babaannem rahmetliye 1 ay baktım tuvalete yetişemiyor diye yine depend aldım çok rahat ettikYaa ben de alayım hastanede kullanmasam evde kullanırım, normalde benim adetim de yoğun olur, kimbilir şimdi nasıl olacak, alayım dursun
Bebekonfordan aldim canim bende .instada nette bicokyerde var.Kızlar bambu beşik sepet beşik alan var mı aranızda? Yatağını nerden aldınız ve uyku setini?
Bende oyleyim ya cok tuhafima gidiyo asagida dedi doktor ama doguracakmisim gibi hissediyorum hepBen yine zor nefes alıyorum yaa ayaktayken sanki alta baskı yapıyor uzanınca iyi gibi oluyorum ama nefes almakta zorlanıyorum bebeğin hareketleride dalgalanma şeklinde
Canim nette haciseriften almayi dusundum epeydir tabi kararsiz bi insanim ben iki haftaya kadar heran fikir degistrebilirimBen yatagimin olculerine gore nevresim takimi diktirdim. Icinede battaniyemin olculerini verdim canim.
Kizlarrrr peki cikolatalari nerden alicaksiniz ben yarim cm kalinliginda olanlardan istiyorum. Madlenlerden degil. Kaliteli uygun fiyatli bildiginiz yerler var mi
Sezeryani bilmiyorum ama olur diyolar.benim normaldi 1hasta bezi .1 hastanenin verdigi kadin bagi dedikleri kullandim gerisi peddi hep .Bile ler bilmeyenlere anlatsin kizlarbugun hastane cikisi hasta bezi almaya gidecektim. Ama sezeryan ihtimali cikinca vazgeçtim o kadar kanama olur mu diye. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Canım plasenta kireçlenmesi olabiliyor bazen riski şu sadece bebeğin gelişimi yavaşlıyor ama bu herkeste öyle olucak diye değil grade 1 2 3 diye numaralandırılıyor bu olay derecesi önemli ama şunu bil bundan eminim hafta bu olayda çoook önemli senin maşallah haftan yeterli bebek kilo iyi yavaşlasada sıkıntı olmaz merak etme .. Beslenmene dikkat et ama bunun için şunun veya bunun etkisi yok malesef... Bebeğin sağ sağlim doğacak İnş gönlün rahat olsunKızlar kontrolden geldim şimdi. Bebişin kafa aşağıda bir sıkıntı yok 2500 gram 47 cm şuan haftasıyla uyumlu. Ama plasentada kireçlenme çıktı. Sigara içenlerde veya genetik olabilir dedi. Sigarayı hamileliğimde bıraktım içmedim. Genetiktir o zaman dedi ama sorun teşkil etmez beslenmene dikkat et iyi beslenirsen sıkıntı olmaz dedi ama netten okudum erken doğum sebebi diyor. Hiç duydunuzmu böyle birşey. İnşallah geçer bidahakine kadar. 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacak bakalım normal doğum için.
Canım sankoda ebeler hemşireler nasıl? Yani davranışları sert mı? Eğer öyleyse çok kavgaciyim ben de valla kavga ederimGelmez canım çok esnek hafif çok güzel bir şey... @EvBoregi ben hastaneden verilen hasta bezini falan da kullanmadım hemşireler baglamak istedi depend emici külot var bunu giyicem ben dedim tamam dediler dokunmadılar annem yardım etti onu giydim...hiçbir yerinden sızıntı falan olmuyor üstüne başına yatağına bişey bulaşmıyor ister dön ister yat ister kalk çok rahat...kesinlikle 1 numara...ped gibi kayma ihtimali de yok her yanı ped olan bir külot ve çıkarıp atıyorsun...yanlarında da cırt cırt var...
Canim 1 paket yeter ilkinde ben normal hasta bezi almistim 3 tanesini kullanmistim bu sefer depend emici kilot aldim yeni denicem yaniAliyim bari ben de. Peki bir paket yeter mi? 9-10 tane var icinde. İki gun icin yeterli olur mu sizce? Sonrasinda gece pedine gecsek idare eder mi? Bir de bu emici kulotlar sezeryan dikisinin oldugu yere gelmiyor mu?
Yok canım gayet iyidir ebeler hemşireler ilgililer odalar çok güzel geniş tertemiz yemekleri de güzeldi...ben sezaryen olduğum için doğumhaneyi bilemiyorum...ameliyathanede tabi sadece ben vardım...önce bebeği çıkarmışlar giydirip kontrollerini yapıp vermişler annemlere ben sonradan çıktım...bebek karışmaz doğar doğmaz koluna bileklik bağlıyorlar soyadını anne baba adını falan yazıyorlar bir de mürekkep gibi bir şeye bastırıp ayak izini alıyorlar ayağı karaydı çocuğun...Konukoğlu süper...için rahat olsun gönlünü ferah tut...valla ben burda Bursa da 2300 vericem 2.sezaryen için uyduruk bi hastaneye kesinlikle eline su dökemezler Sanko nun...ayyy bi de bol bol o lohusa şekerinden al...kaynamış suya atıyorsun eriyor mis gibi tarçınlı falan üstüne de azıcık ceviz oooohhhh misssCanım sankoda ebeler hemşireler nasıl? Yani davranışları sert mı? Eğer öyleyse çok kavgaciyim ben de valla kavga ederimbir de doğumhanede mı giyiniyorsun yoksa odaya çıkıp mı? Doğumhanede birden fazla doğum oluyor mu bebisler karışır mı ki? Çok soru sordum dimi sankoda karar kıldık çok şükür de doktor da gayet iyi, ibrahim özdurak. Valla usenmezsen cevap verir misin üşenirsen boşver
Sok da satiliyor cnmKızlar bu dependi e bebek dışında nerden alıyoruz? Şimdi onun için avmye gidemem de
Bütün marketlerde bulunuyor genelde...e bebege falan gerek yok...pedlerin falan yanında olurKızlar bu dependi e bebek dışında nerden alıyoruz? Şimdi onun için avmye gidemem de
Ay valla içimi rahatlattın kuzum çok teşekkür ederimYok canım gayet iyidir ebeler hemşireler ilgililer odalar çok güzel geniş tertemiz yemekleri de güzeldi...ben sezaryen olduğum için doğumhaneyi bilemiyorum...ameliyathanede tabi sadece ben vardım...önce bebeği çıkarmışlar giydirip kontrollerini yapıp vermişler annemlere ben sonradan çıktım...bebek karışmaz doğar doğmaz koluna bileklik bağlıyorlar soyadını anne baba adını falan yazıyorlar bir de mürekkep gibi bir şeye bastırıp ayak izini alıyorlar ayağı karaydı çocuğun...Konukoğlu süper...için rahat olsun gönlünü ferah tut...valla ben burda Bursa da 2300 vericem 2.sezaryen için uyduruk bi hastaneye kesinlikle eline su dökemezler Sanko nun...ayyy bi de bol bol o lohusa şekerinden al...kaynamış suya atıyorsun eriyor mis gibi tarçınlı falan üstüne de azıcıl ceviz oooohhhh misss
Sok da satiliyor cnm
Bütün marketlerde bulunuyor genelde...e bebege falan gerek yok...pedlerin falan yanında olur
Büyükçe yerel marketlerde falan da vardır Oli vardı orda galibaTamamdır kızlar, burda şok yok da migros A101 falan var alayım çıkınca. Bileydim bugün alırdım hiç dikkat etmemisim
Evet canım koyu pembe aktarlarda bulunur çok güzel kokulu tarçınlı zencefilli sen de içersin kan olur süt olur şifa olur inşallah...ben buralarda öyle bişey göremedim henüzAy valla içimi rahatlattın kuzum çok teşekkür ederimlohusa şekerinden de alayım evet bugün düşünüyordum zaten şu pembe olan dimi? Burda aktardan bol bisey yok nasılsa aktarsa da vardir kesin
Ayyy çok heyecanlandım yaa sanki ben doğurcam o gün Rabbim yavrularını bağışlasın canım benim
Burundan destek oksijene baslamıstı dün onu da cekip fanus gibi kapak koymuslar kafasına belki biliyorsundur bu evreyi sen. Kilo vermiş ama olabilirmiş. Basından beri anne sütü alıyor tolere edebiliyormus öyle dedi doktor kusuyor mu bilmiyorum nasıl veriyorlar sütü bilmiyorum. Pek birsey bilmiyorum hatta ne sorcagımı bile bilmiyorum bazen ot gibi gidip izleyip dönüyorum nasıl diyorum stabil diyorlar cogu zaman. Kucagıma almak istiyorum kızımı icim gidiyor. Bugün 7. Gün bitti. 7 sene gibi.. senin kac gün oldu?Allah yardımcımız olsun canım benim inşallah güzel olacak. Şu an solunum durumu nasıl peki ağızdan mı burundan destek oksijen mi alıyor anne sütü başladı mı ? Kusarsa üzülme şakın ilk başlarda yeşil kusmuk geliyor sonra daha az başlıyor kusmaya.
Burundan destek oksijene baslamıstı dün onu da cekip fanus gibi kapak koymuslar kafasına belki biliyorsundur bu evreyi sen. Kilo vermiş ama olabilirmiş. Basından beri anne sütü alıyor tolere edebiliyormus öyle dedi doktor kusuyor mu bilmiyorum nasıl veriyorlar sütü bilmiyorum. Pek birsey bilmiyorum hatta ne sorcagımı bile bilmiyorum bazen ot gibi gidip izleyip dönüyorum nasıl diyorum stabil diyorlar cogu zaman. Kucagıma almak istiyorum kızımı icim gidiyor. Bugün 7. Gün bitti. 7 sene gibi.. senin kac gün oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?