2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sağol evet o hep yaşıyor böyle patlamalar ama benimki ilkti inan. Olabilir canım aylardır ki bir durum mu inan bilmiyorum hamile değilken de böyleydi ben dışarda 10 dk mama sandalyesinden oturduğunu bilmem. Bir yemek yiyemezdik ama bunlar normal diye düşünürdüm. Fıtratı bu derdim. Ama hiç düzelmiyor daha da kötü oluyor ve ben artık başedemiyorum gibi hissediyorum. Ben kızımı evde tutmuyorum inan. Günaşırı dışardayız ya park ya oyun alanı. Belki de çok verdim eksik kalmadı bilmiyorum inan ama kardeş durumu değil gibi. Evde durmak asla değil. Yalnızlık da değil. Sanki sorun benmişim benim tavırlarımmış gibi

Olabilir canım kesinlikle değil diyemiyorum ama önceden de b yleydi. Ben hep geçecek yaş özelliği vs diyordum. Ama aramızda iletişim olumsuz yani nasıl anşatabiliirm inanın bilmiyorum. Ağladığında istediğini yapmıyorum sonra özür diliyor. Ama illaki ağlıyor ve özür diliyor. Bu aşamaları atlatamıyorum. Evde diretmiyor ama dışarısı cehennem. Evet sinirlerim harap oldu şuan bile gözyaşlarım akıyor allahtan bebiş hareketli.
Evet cNım sağol kızım bilinçli yapıyor eminim ondan. Okadar ustaca oynuyorki hamleleri ağlaması özürleri herşeyi bilinçli. Buna sinir oluyorum ve anneanne babaanneye hep vuruyor. Ne ben ne babası vuran insanlar bağıran insanlar değiliz asla. Bir kere eline vurdum sadece hala unutamam. Niye böyle neden sinirli bukadar bilmiyorum. Mutsuz bir çocuk da asla değil aksine çok mutlu ama şımarık. Her istediğini yaptıran yaptırmayınca böyle yapan bir çocuk. Haklısın asla çıkmam canım artık napalım böyle böyle sabredicem geçicek diye.

Cnm benim çocuğum olmadığı için yorum yapamam ama bebiş doğmadan bir kez olsun pedagog ile görüşsen en azından bebiş gelince daha da artmaz sorununuz.

Sağol canım inan geçecek kelimesi tek duymak istediğim kelime.
Ya mesela sizin çocuklar büyük ya o güzel anlattığınız durumlar okadar hoşuma gidiyor ki. Keşke diyprum o yaşlara ışınlanabilsem. Sosyal travmamız var resmen. Ama doğduğu günden beri böyle. Ben de fıtratı bu yapacak bişey yok diyordum. Bir de deiğin gibi hormonlarım beni iyice dipteyim moduna soktu nasıl başedeceğim hiç bilmiyorum. Geçecek diyorsun ya inan ne kadar rahatladım okuyunca. Korkum böyle bir insan olması vs değil. Korkum benle ilişkisi hep böyle negatif mi olacak hiç olumlu ilişki kuramayacak mıyız. Beni anlıyor eminim ama asla geri adım atmıyor. Oyuna götürmedim ki götürseydim beklerdim zaten ama benim olmadığım bir yerde bukadar rahat olması beni strese soktu o an.

Kaçması gitmesi belki evet haklısın düşünemiyor sonuçlarını ama her dışarı çıkmamız dönmemiz olay. Asla kurala tahammülü yok inan. Hep illaki ağlıyor diretior o şekilde dönüyoruz eve. Eve dönünce de istisnadız her seferinde özür diliyor. Bu süreç beni yıpratıyor ya

Hep öyle idare ettim canım sağolasın keşke öyle olsa, şimdiye kadar hep kulak arkası dinlendim milleti. Çalıştığın için böyle dediler kime çekmiş dediler kreşe gönder dediler ben hep sabrettim. Hatta nekadar sabırlısın der her gören okadsr zor ve ağlakki. Ağlamasını da asla pekiştirmiyorum ama inatçı işte. Kardeş arttırmıştır belki dicem aksine çok düzeldi birçok şeyi. Allah yardım etti herhalde ama bu sosyal fobi olayını aşmak en zoru.
Gecmis olsun canim ya. Kizin neden oyle kacip gittigini soyledimi? Neyseki cok sukur bulmussunuz ve suan sag salim yaninda. Uzme kendini kafani dagitmaya calis dusunme olanlari nolur.
Soruyorum özür dilerim anne bir daha yapmıcam diyor. Sorduğumda direk özür diliyor. Oyüzden çözemiyoruz. Kızmadan anlatarak soruyorum ki ona rağmen o kestirip atıyor özür diliyor. Böyle çözebileceğini düşünüyor. Oyun mu diye düşündün ben seni kaybettim sandım çok korktum diyorum özür dilerim diyor yine. Yani çözüm yok. Bugün kafamda bir ağırlık var sdece canım ama dün bitiktim inan. İsyan da ettim bıktım da dedim. Bugün daha sakinim karnımdaki bebeğe de haksızlık ettim çünkü diye

Hic dogum görmedim, yapmadım , araştırmadım. Ikizlerde genel anestezi yapsalardı kesinlikle tercihim olurdu. Kesildigimi görmek istemezdim. Spinal+sedasyon alacağım.
canım görmüyosun bn oldum perdenin arkasından bişe yapıyolar sonra bebeğimi yanıma verdiler yanıma o duyguyu anlatamam gözümden bir iki damla yaş bosaldı

Dogum tarihimizi aldik. 12 nisan Allah izin verirse

Safak 14
Ayyyy heyecana gel, resmen başladık artık doğumlara iki bebegimiz doğdu bile, hayırlısıyla hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kulaklarımıza, dün arkadaşlarla çocukları parka götürdük, senin bebeğin aşağıya inmiş erken doğurursun sen dediler paniklettiler beni

Öyle canım haklısın geçmiyor büyüdükçe düzelecek belkii. Yaşıtları çok iyi olumlu uyumlu biraz da ondan sanırım niye böyle değil düşüncesi yıprattı beni. Eksik hissedip kapatmak istiyoruö o eksiği. Ama yanlış yapıyorum ya da bilmiyoruö bişeyler benle alakalı eminim ama ne olduğunu bilmiyorum.
Gecicek tabiki gecicek kuzum kızıma nazar şeymiş belliki sende zaten en hassas olduğun zamandasin çok geçmiş olsun şükür sağlıklı ve birliktesiniz
Sağol canım inşallah geçer çok şükür inşallah bir daha hissetmem o duyguyu. Kaybetme korkusu berbattı.
Cnm benim çocuğum olmadığı için yorum yapamam ama bebiş doğmadan bir kez olsun pedagog ile görüşsen en azından bebiş gelince daha da artmaz sorununuz.
Evet daha önce gitmiştim başka bir konu ile ilgili. Belki yine giderim haklısın. Çünkü kendimle alakalı gibi düşünüyorum. Benim tavırlarımda bişeyler pekiştiriyordur ama ne olduğunu pedagog çözer belki

Can'ım çok tatlı bunlar. Yapabilirsen ne güzel valla. Meleğineli nde çok pahalı bu kapı süsleri
Aynen çok pahalı ahım şahım maliyeti yok ben eminönünde bulamam diye kırtasiyeden aldım. İşim gereği çizim yaptığım için, birde dikişte çocukluktan gereği baba mesleği elbet öğreniyorsun. Kalıpları pinterest ten indirdim sonrası dikme işi

Canim ellerine saglik harika olmus .
Bence yapip satmalisin .
Yok canım izne bile çıkamıyorum iş yoğunluğundan oğluma yapiyim yeter ben örnektekinden farklı yapıcam kardeşini paraşütle atlatacağım birde tek tek balon yerine büyük hava balonu yapıcam

Ah canım benim yaa. Ne demek. Gerçekten paylaşmak rahatlatıyor. Bir pedagogdan destek almaya çalış. Her çocuk bir değil malesef. Geç kalınmış değil. Daha çok küçük cimcime. İyi ol lütfen. En çok sana ihtiyacı var.

kızlar gogus ucu kremine başladınızmı ben önceki oglumda bir ay önceden basladım
Ben de düşüyorum başlasak mı artık acaba

baslamak lazım bence yavas yavas

Canım benimde 2. Doğumum olacak ilki sezeryandı. Bende aynı senin gibi düşünüyorum illaki normal olacak diye birşey yok sağlıklı olsunda annede bebekte ha sezeryan olmuş ha normal. Kendi sezeryanımı anlatıyım iyiliğe sezeryan olmuşum belden uyuşturma hiç acımadı doktorun kestiğini görmüyorsun Zaten sen ne yapıyor acaba diyene kadar o e fazla 5dk içinde hop çocuğunu kucağına veriyor. Sen çocuğuna bakarken heycanla etrafındakilerle konuşurken onlar seni dikmeye bile başlamış oluyor farketmiyorsun bile Zaten o ara beni kesiyorlar mı dikiyorlarmı aklına bile gelmiyor insanım çocuk kime benziyor kaç kilo filan göz hep onda Normal Doğum yapmadım yapanlara helal olsun diyorum

37den önce başlatabilirsin raporunu kim söylediki başlatamıyorsun diye. Benim arkadaşım 34 te aldı. Doktor gittiğindede soruyordu iyiymişim devam edebilcen mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…