- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.421
Geçmiş olsun Allah sabır versin canım inşallah dediğin gibi olurEvet canım malesef benim yaşadığım da bir imtihan dı... Engelli dediler amniyosentez oldum onu beklerken yaşadım sonuç temizdi ama yavrumun ömrü yoktu seninki gibi değil benim yavrum zaten yaşam sınırında değildi malesef hiç gelişmemişti . Görüceksin seninde bütün testler temiz çıkıcak gönlün rahat olsun minnak da kilo alıyor sen bu sonuçlarla bir yavrunu kucağına alıp evine döneceksin mutlu mesut inş
canım görmüyosun bn oldum perdenin arkasından bişe yapıyolar sonra bebeğimi yanıma verdiler yanıma o duyguyu anlatamam gözümden bir iki damla yaş bosaldı
Ayyyy heyecana gel, resmen başladık artık doğumlara iki bebegimiz doğdu bile, hayırlısıyla hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kulaklarımıza, dün arkadaşlarla çocukları parka götürdük, senin bebeğin aşağıya inmiş erken doğurursun sen dediler paniklettiler beni
Fanustan alması çok iyi. Sütü de içiyormuş midesine hortum salıyorlar öyle alıyordur muhtemelen. Benimki 10 gün tolere edemedi sütü. Doğum kilosu 1060 970 düşmüştü sonra almaya başladı şu an 1450. 23 gün oldu bugün birde bana sor zamanın nasıl geçtiğini ama onlar iyi olsunlar bize yeterBurundan destek oksijene baslamıstı dün onu da cekip fanus gibi kapak koymuslar kafasına belki biliyorsundur bu evreyi sen. Kilo vermiş ama olabilirmiş. Basından beri anne sütü alıyor tolere edebiliyormus öyle dedi doktor kusuyor mu bilmiyorum nasıl veriyorlar sütü bilmiyorum. Pek birsey bilmiyorum hatta ne sorcagımı bile bilmiyorum bazen ot gibi gidip izleyip dönüyorum nasıl diyorum stabil diyorlar cogu zaman. Kucagıma almak istiyorum kızımı icim gidiyor. Bugün 7. Gün bitti. 7 sene gibi.. senin kac gün oldu?
Benim bacağım da öyle canım, her adımda dizime bıöaklar batıyor sanki, yatsam yatıp kalıcam, hareketli olmaya çalışıyorum.. sırt agrısı da akşamları başlıyor, ne yöne dönsem ızdırap, çatı agrısını hiç demiyorum bile.. Doğumdan sonra geçecek diye çok şükür diyorum ne diyeyimBenimde sağ bacağım canım resmen ayağım kırık sanki o kadar topallıyorum. Yürürken bile eşime tutunuyorum. Birde evde boya badana işleri başladı çok fenalardayım hiç bacak ağrısı aklıma gelmemiştiSırt ağrılarımı geçirdim ama sanırım bu sinirsel olduğu için doğumdan önce geçmeyecek.
Canım bence taçlı gri yıldızlı olan çok güzel . Ben olsam ona karar verirdimEki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Fanustan alması çok iyi. Sütü de içiyormuş midesine hortum salıyorlar öyle alıyordur muhtemelen. Benimki 10 gün tolere edemedi sütü. Doğum kilosu 1060 970 düşmüştü sonra almaya başladı şu an 1450. 23 gün oldu bugün birde bana sor zamanın nasıl geçtiğini ama onlar iyi olsunlar bize yeter
Allah hepsine şifa versin evet adağım var inşallah kollarıma gelsin sağ SalimMaşallah canım büyüyor paşan . 750 gr doğupta sağlıkla hayata tutunan bebekler var. Senin ki çok çok iyi maşallah. Içini ferah tut ve bol bol dua et, adak ada.
Benim bacağım da öyle canım, her adımda dizime bıöaklar batıyor sanki, yatsam yatıp kalıcam, hareketli olmaya çalışıyorum.. sırt agrısı da akşamları başlıyor, ne yöne dönsem ızdırap, çatı agrısını hiç demiyorum bile.. Doğumdan sonra geçecek diye çok şükür diyorum ne diyeyim
En azindan kafanda net :). Sedasyon ne oluyo canimHic dogum görmedim, yapmadım , araştırmadım. Ikizlerde genel anestezi yapsalardı kesinlikle tercihim olurdu. Kesildigimi görmek istemezdim. Spinal+sedasyon alacağım.
Oğuzhan yazan güzelmiş.Eki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Biliyo musun birebir beni anlattın. Sık sık böyle krizler geçiriyorum. Benim oğlum da 2.5 yaşında. Ve hergün ama hergün dışarı çıkarıyorum. Avmler parklar. Sürekli sıkılıyor . Tekmeleniyor istediği olmayınca kafasını felan vuruyor yapalım diye. Görenler bu nasıl çocuk diyorKızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk kez yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki
Canım resmen abimin kızını anlattın, üç bitti dörde girdi yeni ama ağlamalar bağırmalar, anneanne babaanneye vurmalar, tırnaklamalar ve bundan zevk alıyor babanneyi yoldum diyor kahkaha atıyor, parkta diğer çocuklara zarar veriyor, oyun kuramıyor. Geçen ay kreşe başladı baya düzelme oldu hareketlerinde, uyku düzeni oturdu, yemek yemeye başladı kendiliğinden ama bir gün öğretmen istediğini yapmadı sanırım beni dövdüler dedi, annesi babası da inandı bir daha götürmediler kreşe, yine aynı huylar geri geldi. Annesi çocuk doktoru, sürekli pedagog ve cocuk psikoloğu ile iletişim halindeler ama çocukta değişen bi şey yok. Ben kreşe gitmesinden yanayım, dövüyorlar diye abim göndermiyor, yaşadıkları şehirde kamera sistemli kreş de yokmuş sözde. Kızın gidiyor mu kreşe ya da yarım gün anaokuluna belki öyle denesen faydasını görürsün, öğretmen arkadaşların da bahsettigin gibi davranan çocukları vardı, kreşe verdiler önce uyum sağlayamadı ama sonradan çok iyi oldu diye anlatıyorlardıEvet cNım sağol kızım bilinçli yapıyor eminim ondan. Okadar ustaca oynuyorki hamleleri ağlaması özürleri herşeyi bilinçli. Buna sinir oluyorum ve anneanne babaanneye hep vuruyor. Ne ben ne babası vuran insanlar bağıran insanlar değiliz asla. Bir kere eline vurdum sadece hala unutamam. Niye böyle neden sinirli bukadar bilmiyorum. Mutsuz bir çocuk da asla değil aksine çok mutlu ama şımarık. Her istediğini yaptıran yaptırmayınca böyle yapan bir çocuk. Haklısın asla çıkmam canım artık napalım böyle böyle sabredicem geçicek diye.
GÜZel haberlerle gel canım ben de öyleydim nedenmiş biliyor musun b12 im çok düşükmüş. Dün acil iğne vuruldum b12. 4 kere daha vurulacam. Bu seni baya rahatlatacak dedi. Bence senin de öyledir. Koah gibi nefesim yetmiyordu hele uzanınca
Ben de bunu sorayım diyordum, kurumuş gitmiş benim memintolarım :)) dün bebe yağı sürmüştüm, lansinoha başlayayım madembaslamak lazım bence yavas yavas
Geçicek canım inşallah, sen işe de gidiyormuşsun çok zor olur. Bir an önce raporunu al kuzum insanın ayakları şişiyor, elleri fena oluyor. Yine azcık uzanınca geçiyor, hafifliyorCanım benimde sırt ağrılarım çok fenaydı hatta buraya kaç kez ağlayarak yazdım ağrılardan hamile yastığı aldım ve bir kaç gün sonra geçti birdaha ağrımadı. Ama kalçam doğurmadan geçmeyecek büyük ihtimal çatı ağrısı bende 3 aydan beri var ona çözüm yok. Bu kalça ağrısına da çözüm yok bence sinirsel olduğu için
En azindan kafanda net :). Sedasyon ne oluyo canim
Küçücük ellerin minicik yüreğinle aramıza hoşgeldin yazısı tek beni mi duygulandırıyor, içimden söyleyip söyleyip duygulanıyorum bu söze :) ben hepsini beğendim kuzum, evin kapısına ben de bunlardan almayı düşünüyorum, sen nerden alacaksın?Kızlar çok sağolun. Hemen hemen herkes aynı modeli beğenmiş :) herkesin gönlü yıldızdan yana. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?