2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun Allah sabır versin canım inşallah dediğin gibi olur

canım görmüyosun bn oldum perdenin arkasından bişe yapıyolar sonra bebeğimi yanıma verdiler yanıma o duyguyu anlatamam gözümden bir iki damla yaş bosaldı

Kesildigimi bilmek nabzimin 130 vurmasina yeter. Uyurken her sey bitsin. Hatta dikişlerim iyilesene kadar uyandirmasalar keske

Canim benimkiler 28 de dönmüştü ve o zamandan beri aşağıdalar. Yer çekimine nasil karsi gelelim

Fanustan alması çok iyi. Sütü de içiyormuş midesine hortum salıyorlar öyle alıyordur muhtemelen. Benimki 10 gün tolere edemedi sütü. Doğum kilosu 1060 970 düşmüştü sonra almaya başladı şu an 1450. 23 gün oldu bugün birde bana sor zamanın nasıl geçtiğini ama onlar iyi olsunlar bize yeter

Benim bacağım da öyle canım, her adımda dizime bıöaklar batıyor sanki, yatsam yatıp kalıcam, hareketli olmaya çalışıyorum.. sırt agrısı da akşamları başlıyor, ne yöne dönsem ızdırap, çatı agrısını hiç demiyorum bile.. Doğumdan sonra geçecek diye çok şükür diyorum ne diyeyim

Maşallah canım büyüyor paşan . 750 gr doğupta sağlıkla hayata tutunan bebekler var. Senin ki de @Sedossedos92 nin bebeği de çok çok iyi maşallah. Içinizi ferah tutun ve bol bol dua edip, adak adayın .

Son düzenleme:

Canım benimde sırt ağrılarım çok fenaydı hatta buraya kaç kez ağlayarak yazdım ağrılardan hamile yastığı aldım ve bir kaç gün sonra geçti birdaha ağrımadı. Ama kalçam doğurmadan geçmeyecek büyük ihtimal çatı ağrısı bende 3 aydan beri var ona çözüm yok. Bu kalça ağrısına da çözüm yok bence sinirsel olduğu için

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Biliyo musun birebir beni anlattın. Sık sık böyle krizler geçiriyorum. Benim oğlum da 2.5 yaşında. Ve hergün ama hergün dışarı çıkarıyorum. Avmler parklar. Sürekli sıkılıyor . Tekmeleniyor istediği olmayınca kafasını felan vuruyor yapalım diye. Görenler bu nasıl çocuk diyor ona da üzülüyorum. Haklı sıkıyorlar elbette. Ama gücümün yetmediğini tükendiğimi hissediyorum. 15 kilo çocuk sürekli kucağımda. Sürekli aktivite halindeyiz. Zorrr. Allah sabır versin insallah hepimize ağrıdan sızıdan yatamaz oldum ben de çok yaramazlar ama bi o kdar da tatlılar. İsyam etmeyip her hallerine şükretmek gerekiyor ama ışte insanoğlu bu fındık kurdu da benim yaramazım

Eklentiler

• IMG_20180311_191936_008.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 78
Canım resmen abimin kızını anlattın, üç bitti dörde girdi yeni ama ağlamalar bağırmalar, anneanne babaanneye vurmalar, tırnaklamalar ve bundan zevk alıyor babanneyi yoldum diyor kahkaha atıyor, parkta diğer çocuklara zarar veriyor, oyun kuramıyor. Geçen ay kreşe başladı baya düzelme oldu hareketlerinde, uyku düzeni oturdu, yemek yemeye başladı kendiliğinden ama bir gün öğretmen istediğini yapmadı sanırım beni dövdüler dedi, annesi babası da inandı bir daha götürmediler kreşe, yine aynı huylar geri geldi. Annesi çocuk doktoru, sürekli pedagog ve cocuk psikoloğu ile iletişim halindeler ama çocukta değişen bi şey yok. Ben kreşe gitmesinden yanayım, dövüyorlar diye abim göndermiyor, yaşadıkları şehirde kamera sistemli kreş de yokmuş sözde. Kızın gidiyor mu kreşe ya da yarım gün anaokuluna belki öyle denesen faydasını görürsün, öğretmen arkadaşların da bahsettigin gibi davranan çocukları vardı, kreşe verdiler önce uyum sağlayamadı ama sonradan çok iyi oldu diye anlatıyorlardı

Benim nefesten önce b12 vitaminim aşırı düşük olduğundan aynı şekilde iğne verdi doktorum. Hepsini oldum 10 günde 1. Ama bu nefes darlığı hiç geçmedi. Özellikle uzanırken dediğiniz gibi sanki ciğerlerimin üzerine oturmuşta içeri nefes alamıyor, boğuluyor gibi oluyorum ve bu aşırı can sıkıcı bir durum

Geçicek canım inşallah, sen işe de gidiyormuşsun çok zor olur. Bir an önce raporunu al kuzum insanın ayakları şişiyor, elleri fena oluyor. Yine azcık uzanınca geçiyor, hafifliyor

Kızlar çok sağolun. Hemen hemen herkes aynı modeli beğenmiş :) herkesin gönlü yıldızdan yana. Teşekkür ederim
Küçücük ellerin minicik yüreğinle aramıza hoşgeldin yazısı tek beni mi duygulandırıyor, içimden söyleyip söyleyip duygulanıyorum bu söze :) ben hepsini beğendim kuzum, evin kapısına ben de bunlardan almayı düşünüyorum, sen nerden alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…