- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #34.401
Canım yanlış anlamış olmayasin. Benim bildiğim çalışır raporu aldıktan sonra normal istirahat raporu alamiyosun. Calisamaz raporu alman gerekiyor. Onun icinde 37yi doldurmana gerek yok. Istedigin zaman alabilirsin. Bi arkadaşımda çalışabilir raporu almışti. 34uncu haftaya kadar zor dayandi. Gitti çalışamaz raporu aldi. Hiçte sorun yaşamadı.36 dan sonra yapıyoruz dedi benim doktor. 37 yi doldurmadan veriyormu çalışamaz raporu? Bana doktorum çalışabilir aldığın için 37 den önce çalışamaz veremiyorum dedi ama normal rapor veririm istersen dedi. Cidden dayanılmaz ağrı çekiyorum 3 gündür sırt ağrılarıma çare buldum ama bu sanırım doğurmadan geçmeyecek.
Bizim burda sanci odasi tek kisilik degil galiba.ben de devlette yapacağım cnm ama hemşire ebe tutabiliyordun 2-3 sene önce refakatçi gibi yani belli bir ücret veriyordun araştırmak lazım elbette. çünkü sancı ve doğum odası tek kişilik kimse alınmıyor sadece ebeler geliyor arada bizim burada
İyiymis oyleyse ya. Ben de sezeryan olursan diretiyim bari.Yok cnm ben 36 haftanin icinde kontrole diye gittim nst iyi cikmayinca doktor yatis verdi 3 gun yattim hastanede 37 ye girdigim gece karnim da tok oldugu icin spinal yaptilar iyikide spinal olmusum
bizim kurum normal raporu kabul etmiyor
Canım yanlış anlamış olmayasin. Benim bildiğim çalışır raporu aldıktan sonra normal istirahat raporu alamiyosun. Calisamaz raporu alman gerekiyor. Onun icinde 37yi doldurmana gerek yok. Istedigin zaman alabilirsin. Bi arkadaşımda çalışabilir raporu almışti. 34uncu haftaya kadar zor dayandi. Gitti çalışamaz raporu aldi. Hiçte sorun yaşamadı.
37den önce başlatabilirsin raporunu kim söylediki başlatamıyorsun diye. Benim arkadaşım 34 te aldı. Doktor gittiğindede soruyordu iyiymişim devam edebilcen mi die
Hem de çok saçma Allah korusun da bir sancın tutsa geri dönüşü olmayacak mı yani çok saçma öyle bir şey yok sallamış:)Sağolasın canım ben doktorumla bir daha görüşeceğim bu konuyu. Bencede öyle birşey olmaması lazım saçma geldi bana da.
Kuzum yaa kim bilir aklindan neler geciyorduKızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk kez yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki
Ben kantaron otu yağı sürüyorum canım aklıma estikce ama düzenli değil. Ayva çekirdeğini de biriktirdim doğumdan sonra kullanacagimkızlar gogus ucu kremine başladınızmı ben önceki oglumda bir ay önceden basladım
Ben üstten ikinciyi beğendim canmEki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Ayrıca 170 arayıp Oradan da bilgi edinebilirsinSağolasın canım ben doktorumla bir daha görüşeceğim bu konuyu. Bencede öyle birşey olmaması lazım saçma geldi bana da.
Ben de gri yildizliyi beğendim canım çok güzelmissEki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Eki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Cok guzel olmus. Son halini de paylas bizimle. Gercekten bir arkadasin da dedigi gibi melegineli filan gibi sahislar ne kadar pahaliya yapiyor bunlari ya cok iyi yapmissin :)Günaydın bayanlar
Ben keçeden figürleri dikmeye başladım uçan balonlu hayvan figürlü olcak, buna eklemeler yapacağım abisinide ekliycem süse bence oluyor
Bende yarin pedagog la gorusucem .Bizdede baska sorunlar var .Ama ozunde yine sizinki gibi soz dinlemiyor, inadina yapiyor,cok sinirli devamli sorun cikariyor.bi seferlik gitmekle ne olur bilmem ama umarim bi cozum yolu buluruz .Çok sağol evet o hep yaşıyor böyle patlamalar ama benimki ilkti inan. Olabilir canım aylardır ki bir durum mu inan bilmiyorum hamile değilken de böyleydi ben dışarda 10 dk mama sandalyesinden oturduğunu bilmem. Bir yemek yiyemezdik ama bunlar normal diye düşünürdüm. Fıtratı bu derdim. Ama hiç düzelmiyor daha da kötü oluyor ve ben artık başedemiyorum gibi hissediyorum. Ben kızımı evde tutmuyorum inan. Günaşırı dışardayız ya park ya oyun alanı. Belki de çok verdim eksik kalmadı bilmiyorum inan ama kardeş durumu değil gibi. Evde durmak asla değil. Yalnızlık da değil. Sanki sorun benmişim benim tavırlarımmış gibi
Olabilir canım kesinlikle değil diyemiyorum ama önceden de b yleydi. Ben hep geçecek yaş özelliği vs diyordum. Ama aramızda iletişim olumsuz yani nasıl anşatabiliirm inanın bilmiyorum. Ağladığında istediğini yapmıyorum sonra özür diliyor. Ama illaki ağlıyor ve özür diliyor. Bu aşamaları atlatamıyorum. Evde diretmiyor ama dışarısı cehennem. Evet sinirlerim harap oldu şuan bile gözyaşlarım akıyor allahtan bebiş hareketli.
Evet cNım sağol kızım bilinçli yapıyor eminim ondan. Okadar ustaca oynuyorki hamleleri ağlaması özürleri herşeyi bilinçli. Buna sinir oluyorum ve anneanne babaanneye hep vuruyor. Ne ben ne babası vuran insanlar bağıran insanlar değiliz asla. Bir kere eline vurdum sadece hala unutamam. Niye böyle neden sinirli bukadar bilmiyorum. Mutsuz bir çocuk da asla değil aksine çok mutlu ama şımarık. Her istediğini yaptıran yaptırmayınca böyle yapan bir çocuk. Haklısın asla çıkmam canım artık napalım böyle böyle sabredicem geçicek diye.
Tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim .canım bebeğin sağlıcakla gelsin gule gule kullansıncok guzel bayıldım
Ben basladim canim bir kere surmeme ragmen cok yumusatti.epey etkili gozukuyorkızlar gogus ucu kremine başladınızmı ben önceki oglumda bir ay önceden basladım
Canim ustten iki yada 3.guzel misEki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Kızlar dün sinir krizi geçirdim. İlk kez yaşadım doğuruyorum sandım. Tam 9 da başladı 10 a kadar hiç durmadan ağladım ilk yarım saati bağıra bağıra. Sinirlerim boşaldı galiba.
Dün avmye gittik kızımla ikimiz. Birşey değiştirip sonra oyun alanına götürecektim kızımı. Ben değiştiriken kaçtı gitti ve kayboldu. 20 dk bulamadım onu heryerde ağlayarak aradım. Güvenlik falan geldi. Bulduğumuzda hala kaçıyordu. Biri kaçırdı sandım. Bulunca elim ayağım boşaldı ama kızım kolundan tutmama rağmen ısrarla kalkmadı yattı yerlere. Kendince oyun oynuyordu ama çok sinirlendim ve çaresiz hissettim. Herkes Allah yardımcın olsum dedi. 9 aylık hamileyim 20 dk koşa koşa aradım. Belim ağrıdı kasılmam başladı. Bulunca da öyle yapınca kolunu tuttum sıkı sıkı ama gelmedi ne yaptıysam 14 kilo çocuk. O an okadar güçsüzdüm ki taşıyamadım da. Orda başladı sinirlerim boşalmaya. Dayanadım otoparka kadar güvenlik yardım etti eşimi aradım ağlaya ağlaya evin önüne gel dedim. O da doğuruyorum sandı. İki kişi kızımı arabaya sokamadık. Tutturdu ben parla gidicem defalarca vurdu güvenliğe bana tekmeler attı. Paldır küldür soktum arabaya başladım bağıra bağıra ağlamaya. O an o korkuyla sinirle niye araba kullandım bilmiyorum. Eve geldim eşimle 20 dk daha arabada durduk ama ağlamam devam etti. Çok korktu hastaneye gidelim dedi. Ama hiçbişey yapamadım sadece ağladım bağıra bağıra. Eve geldik evde de biraz devam etti. Kızım da evde sustu. Hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. Korku çaresizlik isyan. Kuzuma çok kızdım beni okadar zorladı ki vurmamak için zor tuttum kendimi. Dünden beri çok üzgünüm yorgunum halsizim. Bu tavrını nasıl değiştireceğim.
Çevremde çok küçük üstüne gitme konuş anlat üsteleme geçecek diyen var
Şimdiden hallet istediklerini yapma, çok şımartmışsın seni dinlemiyor kullanıyot sevgini diyen de var. Kafam bi milyon. Birinin bana geçecek demesine okadar ihtiyacım var ki
Canım çok zor bir durum atlatmissin kaybolması korkusu berbat bir duygu geçmiş olsun. Benim nacizhane fikrim tavrını koy. Tabiki bilmiyoruz aranızdaki ilişkiyi ama her özür dilediğinde özürunu kabul etme. Ona söyle bu yaptığın beni cok korkuttu ve cok üzdü seni cok seviyorum ama özürünu kabul etmiyorum diye. Her özür dilediğinde işlerin çözüleceğini sanmasınHep öyle idare ettim canım sağolasın keşke öyle olsa, şimdiye kadar hep kulak arkası dinlendim milleti. Çalıştığın için böyle dediler kime çekmiş dediler kreşe gönder dediler ben hep sabrettim. Hatta nekadar sabırlısın der her gören okadsr zor ve ağlakki. Ağlamasını da asla pekiştirmiyorum ama inatçı işte. Kardeş arttırmıştır belki dicem aksine çok düzeldi birçok şeyi. Allah yardım etti herhalde ama bu sosyal fobi olayını aşmak en zoru.
Soruyorum özür dilerim anne bir daha yapmıcam diyor. Sorduğumda direk özür diliyor. Oyüzden çözemiyoruz. Kızmadan anlatarak soruyorum ki ona rağmen o kestirip atıyor özür diliyor. Böyle çözebileceğini düşünüyor. Oyun mu diye düşündün ben seni kaybettim sandım çok korktum diyorum özür dilerim diyor yine. Yani çözüm yok. Bugün kafamda bir ağırlık var sdece canım ama dün bitiktim inan. İsyan da ettim bıktım da dedim. Bugün daha sakinim karnımdaki bebeğe de haksızlık ettim çünkü diye
İki yildizlida güzel benceEki Görüntüle 2130175 Eki Görüntüle 2130176 Eki Görüntüle 2130177 Eki Görüntüle 2130178 Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.
Canim bizde medikalpark goztepede yapacagiz insallah sen hangisinde yapacaksinmasallh ne guzel canim insallh bizde atlayicagiz ve bitecek...
doktirum medkal park hastanesinin muduru ayni zamanda cocuk ameliyatlarini o yapiyormus basatili bir docent gecen gun görüştük icimi rahatlatti kolay bir operasyon dedi .. evet sut sagma makinasida yanimda goturmeyi dusunuyorum.. canim cocuk yogun bakimda yatarsa ne kadar yatar bilgin varmi buarada cok tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?