2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım yanlış anlamış olmayasin. Benim bildiğim çalışır raporu aldıktan sonra normal istirahat raporu alamiyosun. Calisamaz raporu alman gerekiyor. Onun icinde 37yi doldurmana gerek yok. Istedigin zaman alabilirsin. Bi arkadaşımda çalışabilir raporu almışti. 34uncu haftaya kadar zor dayandi. Gitti çalışamaz raporu aldi. Hiçte sorun yaşamadı.

Bizim burda sanci odasi tek kisilik degil galiba.
Yok cnm ben 36 haftanin icinde kontrole diye gittim nst iyi cikmayinca doktor yatis verdi 3 gun yattim hastanede 37 ye girdigim gece karnim da tok oldugu icin spinal yaptilar iyikide spinal olmusum
İyiymis oyleyse ya. Ben de sezeryan olursan diretiyim bari.

bizim kurum normal raporu kabul etmiyor

Bence de kabul edilmez bende muhasebeciyim hiç karşılaşmadım böyle birşeyle ama senin zaten çalışamaz alma hakkın varken normal raporu kabul etmemesi lazım. Ben şimdi araştıracağım çalışamaza çevirebiliyor muyum diye doktorum yanlış biliyor sanırım.

Canım özellikle sordum ee dedim benim kalçam çok kötü gidemiyorum normal rapor yazarım sana 37 de de çalışamazını veririm dedi. İstiyorsan rapor yazayım sana dedi 1 2 gün daha dayan dedi. 13 ündede gel çalışamaza çeviririm ben onu dedi. Bence benim doktor yanlış biliyor. Çünkü ısrarla söyledim gidemiyorum artık diye.

Kızlar sizce hangisi güzel? Bana fikir verir misiniz? Ben grili yıldızlı ile filli olan arasında kaldım ama. Kenarı şekilli olanlarda düz dikdörtgen olacak ama. Şekilli olmuyormuş.

37den önce başlatabilirsin raporunu kim söylediki başlatamıyorsun diye. Benim arkadaşım 34 te aldı. Doktor gittiğindede soruyordu iyiymişim devam edebilcen mi die

Canım doktorum yanlış biliyor sanırım. Şimdi yeniden soracağım doktoruma bence de alınabilmeli zaten yasal zorunluluk 37 de ama öncesinde devam edemiyorsan çevrilebilmeli doğum iznine.

Sağolasın canım ben doktorumla bir daha görüşeceğim bu konuyu. Bencede öyle birşey olmaması lazım saçma geldi bana da.
Hem de çok saçma Allah korusun da bir sancın tutsa geri dönüşü olmayacak mı yani çok saçma öyle bir şey yok sallamış:)

Kuzum yaa kim bilir aklindan neler geciyordu yanlis diyenler olacaktir ama bir süre küs kalsan acaba farkina varir mi yanlis oldugunun. Bilemedim ki ben olsam ne yapardim

Günaydın bayanlar
Ben keçeden figürleri dikmeye başladım uçan balonlu hayvan figürlü olcak, buna eklemeler yapacağım abisinide ekliycem süse bence oluyor
Cok guzel olmus. Son halini de paylas bizimle. Gercekten bir arkadasin da dedigi gibi melegineli filan gibi sahislar ne kadar pahaliya yapiyor bunlari ya cok iyi yapmissin :)

Bende yarin pedagog la gorusucem .Bizdede baska sorunlar var .Ama ozunde yine sizinki gibi soz dinlemiyor, inadina yapiyor,cok sinirli devamli sorun cikariyor.bi seferlik gitmekle ne olur bilmem ama umarim bi cozum yolu buluruz .

canım bebeğin sağlıcakla gelsin gule gule kullansın cok guzel bayıldım
Tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim .
kızlar gogus ucu kremine başladınızmı ben önceki oglumda bir ay önceden basladım
Ben basladim canim bir kere surmeme ragmen cok yumusatti.epey etkili gozukuyor
Canim ustten iki yada 3.guzel mis

Canım çok üzüldüm gerçekten okurken içim resmen cızz etti. Oda daha çocuk ne diyebilirsin ki çocuk olmasa aklı erse zaten yapmaz. İnşallah bir daha yaşamazsın belkide oda kendine göre ilgi çekmeye çalıştı kıskançlık yapmıştır. Ona da hiç birşey diyemezsin şuanda kafasında ne kurdu bilemezsin. Ama dayan az daha çok az süremiz kaldı hepsi geçecek. Zaten duygusal dönemdeyiz ne olursa olsun hemen yıpranıyoruz. Ama sen sıkma canını hiç Allah kötüsünden korusun böyle atlatmış olasın. Az kaldı bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın

Canım çok zor bir durum atlatmissin kaybolması korkusu berbat bir duygu geçmiş olsun. Benim nacizhane fikrim tavrını koy. Tabiki bilmiyoruz aranızdaki ilişkiyi ama her özür dilediğinde özürunu kabul etme. Ona söyle bu yaptığın beni cok korkuttu ve cok üzdü seni cok seviyorum ama özürünu kabul etmiyorum diye. Her özür dilediğinde işlerin çözüleceğini sanmasın

Canim bizde medikalpark goztepede yapacagiz insallah sen hangisinde yapacaksin

Oğlum hasta kaç gündür bakamadım buralara kızlar. Inşallah bebisler ve sizler iyisinizdir. toist msjini gördüm, öncelikle geçmiş olsun şükür ki kızını bulmuşsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim oğlum şuan 3 yaşını 4 ay geçti ve ne yaşadığımı bir ben bir Allah bir de çevremdekiler bilir. Bu kadar inatçı zor bir çocuk olamaz derdim hep. Avm de aynı olayı biz de yaşadık ama 2 yaşındaydı o zaman çok konuşmuyordu neden kaçıp gittiğini bilmiyorum. O korku tarif edilip anlatılamaz zaten oğlum gittiğim yerde benim pişman eden insanlardan utandiran bir çocuktu. Oyuncağı paylaşmak ne kelime hepsi onun olacak diye tutturan, istediği olmayınca nerde olduğu farketmez yerlerde ağlayan bir çocuktu. Gerçi bu huyu tam geçmedi .Hâlâ kendini yere atıp ağlamalara devam ediyor ama eskisine göre çok şükür biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum. En azından arkadaş kavramını öğrendi ve oynuyor artık . Çok uzattım ama inan ki yazılacak o kadar çok şey var ki.. sadece yalnız olmadığını bilmeni isterim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir de Hatice Kübra Tongar in "Bağırmayan Anneler" kitabı bana bana yol gösterdi. Okumani tavsiye ederim. Sagliklari yerinde olsun da zamanla duzeleceklerine inanıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…