- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.601
Dene canım bize de haber ver bak, Allah tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşallah kuzum şu mübarek günde yüzüne baksın bebeğinin seninAllah razi olsun arkadasim insallah birsey olacak artik guzel haberler veririz birnirimize Allah buyuk acikden sansimi deniycem
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınızın hepsi kabul olsun Rabbim bu mübarek gecede peygamber efendimiz(sav) sıkıntılarını giderdiği gibi kimin ne derdi varsa derman olsun yüreğini ferahlatsın insallah küvezdeki tüm bebeklerimiz annelerine tez zamanda kavussunlar
weryew canım sende tez zamanda derdine derman bi doktor bul insallah bebeğinde sende saglıkla kavusun
Allahım şifasını versin inşallah bu mübarek gecenin hürmetineKızlar lösemi hastası bir kardeşim var 15 yaşında ismi Muhammet cuma ve kandil hurmetine dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler .
Ay ya kaynanan adam çıldırtacak cinsten. O çocuğa şu 2 günde bişey olsa o mu hesap verecek acaba. Niye karışırlar ki sen taşıyorsun çocuğu senden iyi mi hissedecek. Bin taksiye git kuzum valla ihmal edilecek bir durum değil bence.
Sor cnm yrd.doc. ayrı ücret, prof doç ayrı ücret falan oluyor. Arkadaşım 700 TL'ye profa yaptırdı doğumunu.
Geçmiyor sürekli olan bir ağrıİlk önce sakin ol.Ara ara mı geliyor ağrı.Onu anla ilk önce.Ben dediğin durumu bizzat yaşadığım için yazdım.Seni telaşlandırmak istemezdim
Doktorun açmıyorsa git acile yalını alarm da olabilir ama kafan rahat olsun.
Canim takma onu. Bana bir ay oncesi 3600 diyordu kilosuna. Dedim heralde bu bebek 5 kilo falan dogar. Korkuttu beni. SOn kontrolde 3200 cikti.Canım ben de iyice kafama takmaya başladım bebegin kilo işini, 4 kg yu geçer diyordu, son kontrolde bir haftada 135 gr falan almıştı.. toplamda 3340 gr ama artı eksi 400 diyor, doğana kadar 3,5 olsa bari diye moralim bozuldu. Bir de en başından beri iri bebek diye diye moralimi bozdu her seferinde, neye göre konuşuyorlar anlamıyorum
Bana da oyle geliyor. Bugun sirf belirtim olsun diye saatlerce gezdim. Tabi simdi agridan kivraniyorum orasi ayri.Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo banaheyecandan ölmeden doğursam :)
Alisir alisirAyy canım gerçekten ben de oyleymisim ya eşim kulaklık falan aldı kaç tane o da rahatsız ediyormuş, arada gidip salonda yatıyor benim yüzümden. Napicaz bilmiyorum valla vicdan azabı cekiyorum
Aramadim ya aman benimde icimden gelmiyor ve aramayacam daKızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakemben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Ben 93 kiloyum. Kilomunda hemen hepsi kalca ve basenlerimde. Acaba orta mi alsaydim diyorumYa kilonuz bana nazaran neredeyse yarı yarıya. Size ırta boy dar gelecekse bana büyük boy bile olmaz heralde. Yani beden ölçüleri yazıyor üstünde ama hiç belimi ölçmedim. Ölçsemde bi işe yaramaz heralde doğumdan sonra ne kadar olur bilemedim. En iyisi bi medikalciye mi sormak acaba ki.
Benim nst sonuçlarımdan daha doguma yakin gorunuyorsun inan kiselam hatunlar, bebişim 35+5 te 2900 gr olmuş, bundan sonra her an doğum olabilir artık, hazırlıklı ol dedi dr. ilk kez nst ye de girdim pek bişey anlamadım tabi, anlayanlar yorumlarsa sevinirim.
ayy korktum şimdi, temizlikçim de haftaya cuma gelecekmiş. ağrı hissediyorum ama dayanaılmıcak gibi değil ya da ben it caanlıyım bilemedimCanim takma onu. Bana bir ay oncesi 3600 diyordu kilosuna. Dedim heralde bu bebek 5 kilo falan dogar. Korkuttu beni. SOn kontrolde 3200 cikti.
Bana da oyle geliyor. Bugun sirf belirtim olsun diye saatlerce gezdim. Tabi simdi agridan kivraniyorum orasi ayri.
Alisir alisirbenim esim ilk zamanlar geceleri korkup uyaniyordu horultumdan simdi kendi basladi horlamaya. E e ne demisler körle yatan şaşı kalkar
Aramadim ya aman benimde icimden gelmiyor ve aramayacam da
Ben 93 kiloyum. Kilomunda hemen hepsi kalca ve basenlerimde. Acaba orta mi alsaydim diyorumben biraz beli sıkı severim. Bana da cok gevsek geldi. Ben onun ustune kesin külot giyerim ayrica.
Benim nst sonuçlarımdan daha doguma yakin gorunuyorsun inan kibenimki daha 20ler ve 30 lar arasi tek cizgi halinde seyrediyor nerdeyse :/
Cabum oanikleme ama. Gercek dogum sancilarinda o yukselen grafigin bir sure yuksek seyredip sonra inmesi, cok kisa sure icinde geri yukselip yine yuksek devam edip oyle dusmesi gerekiyor. Seninki yukaelip inmis yukselip inmis. Korkma bence.ayy korktum şimdi, temizlikçim de haftaya cuma gelecekmiş. ağrı hissediyorum ama dayanaılmıcak gibi değil ya da ben it caanlıyım bilemedim
yaşayıp görücem artık, 35+5 te olunca korktum biraz yoksa gelsin bebiş de seveyimCabum oanikleme ama. Gercek dogum sancilarinda o yukselen grafigin bir sure yuksek seyredip sonra inmesi, cok kisa sure icinde geri yukselip yine yuksek devam edip oyle dusmesi gerekiyor. Seninki yukaelip inmis yukselip inmis. Korkma bence.
Canim yaptir bence nolur nolmazAy kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Yok canim yaa valla gecen davet ettiler sehir disina gitmedim die trip atarlar simdi en iyisi hic aramimKızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakemben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Cok guzel olmus canim afiyet olsunBunlarda bizim çikolatalarımız İnşallah
Canim hicbirsey anlamadim ama acilen bi cozum bulman lazim boyle olmazKizlar esimin kuzeniyle gorusrum kagitlarin resimlerini attim oda bana dediki ebeye de gostermis kagitlarimi bebegimin basi buyuk oldugu icin rahmime yerlesemiyormus bu bana agri yapiuormus eger suyum gelirse bi saatbicinde ameliyat olmam gerekiyormus yoksa bebegim ölebilirmis. Ben husran badem boyle doktor beni niye risklere sokuyor
Canim isimsiz yaptir cikolatayi istersen suslu olur yineHayırlı cumalar hayırlı kandiller arkadaşlar
Dün depend aldım orta boy 60 kiloyum ama sanki dar gibi geldi sezaryen olursan sıkıntı olur mu acaba ?
Hala kızıma isim bulamadığım hastane süsü falan sevmiyorum en azından bebek çikolatası yaptırayım diyorum ama hala isim yok sanırım öyle de doğacak
Hakkinda hayirlisi olsun canim az kaldi ins.kaderimizde ne var bilemiyoruzKızlaaaaar bende geri sayım başladı.23 NİSANA SESZERYAN GÜNÜ ALDIK. Dün kontrolüm vardı. Bebiş 3600 olmuş ve pozisyon hala aynı. Kafa iki kaburgamın tam ortasında . Kızçemin keyfi yerinde popişi yaymış oturuyo hanım. Kendi kendine doğacağı yok. Doktorum dönsede kendisinin gelmesini bekler ya da gününü beklersek beş kiloya yanaşır ki kalça kemiklerin bunu kaldırmaz dedi. Onu geçtim iki haftaya kadar 4 kiloyu aşacak o bile senin için sıkıntı dedi. yani ne kadar yırtsamda kendimi normal diye sezeryanmış bana hayırolan. artık gün sayıyoruz. Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza nasip etsin hepimize
Comelme hareketimiAy kızlar bnde bugün şu çömelme hareketine başlayayım dedim anammm ne zormuş yaeğer bu işe yarıyorsa alaturka tuvaleti olanlar kesin kolaylıkla normal doğurur bi de bu sancı nasıl bişey ya mesela bnde bazen tam kasık ve bel bölgesinde ağrı oluyor ama öyle gelip giden cinsten değil . Evde sürekli bi iş peşinde oluyorum can sıkıntısından eh haliyle ağrır diyorum yorgunluktan
Yavas yavas yeter artik doguralim moduna girdik.Şu çatı ağrısı beni benden almaya başladı doğumda hemen gecicekmi acaba sağ bacagimin üstüne basınca canim çekiliyor sanki sonra yürüyünce açılıyor Allah'tan
Hayirlisi olsun canim bundan sonra donme ihtimali cok cok dusuk .Hanımlar benimki de ters duruyor malesef.. Bende normal istiyordum fakat bu saatten sonra dönmesi çok zor birde kordon dolanması da var ;( Bizim günümüz saatimiz belli oldu artık.. Bu şekilde beklemesi daha zormuş.. Heyecan her geçen gün artıyor.. Bu arada kandiliniz mübarek olsun...
Kibarca sansini denersin canim .yok derse inatlasmazdimbn olsam .Merhaba kızlar...Dün kontrole girmiştim
Tahlil verdim bugün çıktı.Sonuç göstermek için gittiğimde dün ki doktorum eşi vardı
Benim kendi doktorum Prof bana 19nisana gün vermişti.38+2 oluyorum o zaman...
Bunu doktora söyleyince o da bence erken alıyor dedi.Ben olsam 1 hafta daha geç alırdım dedi.Bebek be kadar anne karnında kalırsa emme refleksi o kadar çok gelişir dedi .Sarılık olma riski daha da azalır dedi.kafamı karıştırdı
Ben şimdi koskoca Prof adama ne diyebilirim.Ters teperse son anda doktorsuz kalmak istemem.
Ne yapacağım ben yaaa(((
Ben okadar alisigim ki gec gelmsine .Gayet guzel canim, keyifle dagit. Ben de carsamba gece birde siparis verdim persembe kargolandi dedi bugun gelir sandm gelmedi hep bir gunde geliyor diyolardi
Ah bende ya hatta gobegim. Her yerim aciyorKızlar belimin ağrısından ölüyoruuummm çok ağrım var
Allahim tez zamanda sifasini versin insallah canimCanım daha çok çok yeni 1 ay ancak ateslenmis götürmüşler öyle çıkmış ortaya 15 yaşında lise 1 re gidiyo şuan bahçelievler medicalparkta kemoterapi alıyor 30 kişiden ilik alınmış inşallah biri uyarda kısa sürede iyileşir
Hayirli olan neyse o olsun canimKızlar drumu aradım ağrın varsa hastaneye geç nst çekilsin ona göre doğumu başlatırız dedi dua edin nolur
Ay olsun napalim ya hepsi geçecek bı gün zuurt tesellisi işteYavas yavas yeter artik doguralim moduna girdik.
Dogunca o gececek baska seyler olacak
Sonra onlarda gececek ins
Hayirlisi olsun canim bundan sonra donme ihtimali cok cok dusuk .
Kibarca sansini denersin canim .yok derse inatlasmazdimbn olsam .
Ben okadar alisigim ki gec gelmsine .
Hicbi kargom erkn gelmedi simdiye dek sorunlu semtimiz
Ah bende ya hatta gobegim. Her yerim aciyor
Canim panik yapma duamizdasin .Ins .Kızlar drumu aradım ağrın varsa hastaneye geç nst çekilsin ona göre doğumu başlatırız dedi dua edin nolur
Ay olsun napalim ya hepsi geçecek bı gün zuurt tesellisi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?