2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah razi olsun arkadasim insallah birsey olacak artik guzel haberler veririz birnirimize Allah buyuk acikden sansimi deniycem
Dene canım bize de haber ver bak, Allah tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsin inşallah kuzum şu mübarek günde yüzüne baksın bebeğinin senin

Amin arkadasim bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun insallah

Burasi koy taksi yokki kadin kendini ornek gosterdigi icin agrilarima normal diyo esimde normal karsiliyo malesef

Canim takma onu. Bana bir ay oncesi 3600 diyordu kilosuna. Dedim heralde bu bebek 5 kilo falan dogar. Korkuttu beni. SOn kontrolde 3200 cikti.
Bende belirti bile yok hiç ben 40 haftayı geçerim gibi geliyo bana heyecandan ölmeden doğursam :)
Bana da oyle geliyor. Bugun sirf belirtim olsun diye saatlerce gezdim. Tabi simdi agridan kivraniyorum orasi ayri.
Ayy canım gerçekten ben de oyleymisim ya eşim kulaklık falan aldı kaç tane o da rahatsız ediyormuş, arada gidip salonda yatıyor benim yüzümden. Napicaz bilmiyorum valla vicdan azabı cekiyorum
Alisir alisir benim esim ilk zamanlar geceleri korkup uyaniyordu horultumdan simdi kendi basladi horlamaya. E e ne demisler körle yatan şaşı kalkar

Kızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakem ben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Aramadim ya aman benimde icimden gelmiyor ve aramayacam da

Ben 93 kiloyum. Kilomunda hemen hepsi kalca ve basenlerimde. Acaba orta mi alsaydim diyorum ben biraz beli sıkı severim. Bana da cok gevsek geldi. Ben onun ustune kesin külot giyerim ayrica.
selam hatunlar, bebişim 35+5 te 2900 gr olmuş, bundan sonra her an doğum olabilir artık, hazırlıklı ol dedi dr. ilk kez nst ye de girdim pek bişey anlamadım tabi, anlayanlar yorumlarsa sevinirim.
Benim nst sonuçlarımdan daha doguma yakin gorunuyorsun inan ki benimki daha 20ler ve 30 lar arasi tek cizgi halinde seyrediyor nerdeyse :/

ayy korktum şimdi, temizlikçim de haftaya cuma gelecekmiş. ağrı hissediyorum ama dayanaılmıcak gibi değil ya da ben it caanlıyım bilemedim

weryew canim tip fakulteleride mi kabul etmiyor seni? Egitim arastirmanin bu yaptigi cok mantiksiz biliyor musun? Bir daha ki gittiginde tehtit et gerekiyorsa. Bu hastanenin sorumsuzlugu yuzunden cocuguma bir sey olsun mahkemede hesaplasiriz de bak nasil tutusuyorlar. Hasta kabul etmemek ne mantiksizlik? Ayrica risklisin mecbur kabul etmek zorundalar. Ben de egitim arastirmaya gidiyorum kayseride. 3 lu testi yaptirmadimdiye kagit imzaladim, doktor bana riskleri anlatti, ben kabul etmiyorum sorumluluk bendedir diye. Hani cocukda allah korusun down sendromu olursa hastaneyi suclamayim diye bana bilgi verilmedigi konusunda. Sonra iki sefer doktor bana tansiyon icin yatis verdi. Ben ikisinde de kagit inzaladim. Doktorum tansiyon takibi icin yatis önerdi, anne ve bebek ölümü dahil tüm riskler anlatildi, buna ragmen yatisi kabul etmiyorum. Sorumluluk bendedir dedim altina imza attim. Egitim arastirmalarin bu konuda daha titiz olmasi lazimz sen kesinlikle bimere, cimere ikisine de yaz. Bashekime cik, doktorlarinizin sorumsuzlugu yüzünden cocuguma bir sey oksun her yere sikayet ederim tv kanallarina kadar cikarim mahkemeye kadar giderim de.

ayy korktum şimdi, temizlikçim de haftaya cuma gelecekmiş. ağrı hissediyorum ama dayanaılmıcak gibi değil ya da ben it caanlıyım bilemedim
Cabum oanikleme ama. Gercek dogum sancilarinda o yukselen grafigin bir sure yuksek seyredip sonra inmesi, cok kisa sure icinde geri yukselip yine yuksek devam edip oyle dusmesi gerekiyor. Seninki yukaelip inmis yukselip inmis. Korkma bence.

Cabum oanikleme ama. Gercek dogum sancilarinda o yukselen grafigin bir sure yuksek seyredip sonra inmesi, cok kisa sure icinde geri yukselip yine yuksek devam edip oyle dusmesi gerekiyor. Seninki yukaelip inmis yukselip inmis. Korkma bence.
yaşayıp görücem artık, 35+5 te olunca korktum biraz yoksa gelsin bebiş de seveyim

Ay kızlar 36+2 yim herkes temizlik halı vs halletti bir tembel ben kaldım ya. Haftaya çağırsam mı diyorum ama kirlenecek 3 hafta var doğumuma
Canim yaptir bence nolur nolmaz
Kızlar kandil için kv ve kp aradınız mı hadi bakem ben kp aramadım daha hiç içimden gelmiyo uffff
Yok canim yaa valla gecen davet ettiler sehir disina gitmedim die trip atarlar simdi en iyisi hic aramim
Bunlarda bizim çikolatalarımız İnşallah
Cok guzel olmus canim afiyet olsun
Canim hicbirsey anlamadim ama acilen bi cozum bulman lazim boyle olmaz
Canim isimsiz yaptir cikolatayi istersen suslu olur yine
Hakkinda hayirlisi olsun canim az kaldi ins.kaderimizde ne var bilemiyoruz
Comelme hareketimi

Şu çatı ağrısı beni benden almaya başladı doğumda hemen gecicekmi acaba sağ bacagimin üstüne basınca canim çekiliyor sanki sonra yürüyünce açılıyor Allah'tan
Yavas yavas yeter artik doguralim moduna girdik.
Dogunca o gececek baska seyler olacak
Sonra onlarda gececek ins
Hayirlisi olsun canim bundan sonra donme ihtimali cok cok dusuk .
Kibarca sansini denersin canim .yok derse inatlasmazdimbn olsam .
Gayet guzel canim, keyifle dagit. Ben de carsamba gece birde siparis verdim persembe kargolandi dedi bugun gelir sandm gelmedi hep bir gunde geliyor diyolardi
Ben okadar alisigim ki gec gelmsine .
Hicbi kargom erkn gelmedi simdiye dek sorunlu semtimiz
Kızlar belimin ağrısından ölüyoruuummm çok ağrım var
Ah bende ya hatta gobegim. Her yerim aciyor

Ay olsun napalim ya hepsi geçecek bı gün zuurt tesellisi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…