2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kızlar...Dün kontrole girmiştim
Tahlil verdim bugün çıktı.Sonuç göstermek için gittiğimde dün ki doktorum eşi vardı
Benim kendi doktorum Prof bana 19nisana gün vermişti.38+2 oluyorum o zaman...
Bunu doktora söyleyince o da bence erken alıyor dedi.Ben olsam 1 hafta daha geç alırdım dedi.Bebek be kadar anne karnında kalırsa emme refleksi o kadar çok gelişir dedi .Sarılık olma riski daha da azalır dedi.kafamı karıştırdı

Ben şimdi koskoca Prof adama ne diyebilirim.Ters teperse son anda doktorsuz kalmak istemem.

Ne yapacağım ben yaaa(((

Benimde günüm 38+2 oluyo canım genelde de bu tarihlerde alıyorlar dediğin gibi prof o günü belirlediyse çok takılma.bence

Benimde günüm 38+2 oluyo canım genelde de bu tarihlerde alıyorlar dediğin gibi prof o günü belirlediyse çok takılma.bence

Ya ne güldüm güzelll gün sayıyordum nerden söyledi bunları ya:Allah korusun sarılık olursa ya da emmesi iyi olamazsa keşke diye diye yerim kendimi.Allahım sen koru

Doğru diyosun ya rotadan şaşmamak en iyisi

Ya ne güldüm güzelll gün sayıyordum nerden söyledi bunları ya:Allah korusun sarılık olursa ya da emmesi iyi olamazsa keşke diye diye yerim kendimi.Allahım sen koru

Doğru diyosun ya rotadan şaşmamak en iyisi
Yok canım.olmaz Allah'ın izniyle.yigenim 40 gün erken doğdu ona rağmen sarılık olmamıştı

Ay yok canım ben 8.aydan sonra artik kötürüm oldum resmen. Avmye gidip 5 dk sonra hadi eve gidelim diyorum dahasi var mı eşim bile şaşıp kalıyor demekki çok ağrın var senin diyo

Dru arayıp hastaneye gitmelimiyim kızlar sancıyı bilen deneyimli kızlar yardımcı olun belimde geçmeyen sürekli ağrı var

Bence git hastaneye canım.Seni telaşlandırmak istemem ama kızıma hamileyken benimde belim ağırdı.Hemen gittik doktora.Bebek ayaklarıyla bele baskı yapıp çıkmaya çalışıyor diye sezeryana almıştı beni.Sende de aynı olacak diye bi şey yok ama git derim ben

Ayyy telaşlandım walla dru aradım açmadı bide özelin acilindemi nst çekiliyor

Ayyy telaşlandım walla dru aradım açmadı bide özelin acilindemi nst çekiliyor

İlk önce sakin ol.Ara ara mı geliyor ağrı.Onu anla ilk önce.Ben dediğin durumu bizzat yaşadığım için yazdım.Seni telaşlandırmak istemezdim
Doktorun açmıyorsa git acile yalını alarm da olabilir ama kafan rahat olsun.

Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçi hamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya

Valla bendede başladı ama ben çok kilo aldım ona bağlıyorum gece nefessizlikten ölcem diye korkuyorum dün kendi horultuma uyandım

Ah yavrum keşke burda olsan seni alır me yapar eder doğumunu yaptirtirdim ya o kadar huzursuzum ki senin için çok merak ediyorum çok tedirginim. Allah yardımcın olsun insanın elinden de birşey gelmiyor ki ya

Allah razi olsun arkadasim insallah birsey olacak artik guzel haberler veririz birnirimize Allah buyuk acikden sansimi deniycem

Inan dosya yapmisim 20lik dosya hersey sirasiyla zaten hep onunla gidiyorum. esim daha gelmedi pazartesi acil gidicem olmazsa bashekim dedin gibi yaparim. Inan bend e bu risklerden sebeb cok fazla gerginim. Herseyi onlar soyluyo gecen hafta perinatoloji bolumde yattim zaten bebegim icin endiselim dusun bugun oyle gectiki kizimi yediremedim kendimi yedirmedim hic birsey tutamadim. Oyle hersy bos ve anlamsiz geldiki kizimda aldigim besigi kuracakdim. Bu sikintilardan sonra oda baza alti kaldi heves meves hic yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…