- 14 Ekim 2017
- 166
- 307
- 103
- 47
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.581
Benimde günüm 38+2 oluyo canım genelde de bu tarihlerde alıyorlar dediğin gibi prof o günü belirlediyse çok takılma.benceMerhaba kızlar...Dün kontrole girmiştim
Tahlil verdim bugün çıktı.Sonuç göstermek için gittiğimde dün ki doktorum eşi vardı
Benim kendi doktorum Prof bana 19nisana gün vermişti.38+2 oluyorum o zaman...
Bunu doktora söyleyince o da bence erken alıyor dedi.Ben olsam 1 hafta daha geç alırdım dedi.Bebek be kadar anne karnında kalırsa emme refleksi o kadar çok gelişir dedi .Sarılık olma riski daha da azalır dedi.kafamı karıştırdı
Ben şimdi koskoca Prof adama ne diyebilirim.Ters teperse son anda doktorsuz kalmak istemem.
Ne yapacağım ben yaaa(((
Benimde günüm 38+2 oluyo canım genelde de bu tarihlerde alıyorlar dediğin gibi prof o günü belirlediyse çok takılma.bence
Gayet guzel canim, keyifle dagit. Ben de carsamba gece birde siparis verdim persembe kargolandi dedi bugun gelir sandm gelmedi hep bir gunde geliyor diyolardiEki Görüntüle 2136311 kizlar hastanede dagitmaya cikolatamiz geldi haciseriften .
Tadi gayet guzel .ama etiketi biraz soluk gibi .
Sizce
Yok canım.olmaz Allah'ın izniyle.yigenim 40 gün erken doğdu ona rağmen sarılık olmamıştıYa ne güldüm güzelll gün sayıyordum nerden söyledi bunları ya:Allah korusun sarılık olursa ya da emmesi iyi olamazsa keşke diye diye yerim kendimi.Allahım sen koru
Doğru diyosun ya rotadan şaşmamak en iyisi
Ay yok canım ben 8.aydan sonra artik kötürüm oldum resmen. Avmye gidip 5 dk sonra hadi eve gidelim diyorum dahasi var mı eşim bile şaşıp kalıyor demekki çok ağrın var senin diyoAyyy Can'ım geçsin tabiii böyle ömür mü geçer? Hiçbi şey yapamıyoruz. Ay bi de uyuz oluyorum yaa bazılarına. Yook ben son haftama kadAr her hafta kAlktım cam sildim temizliğimi yaptım gittim doktora bilmem ne marifet gibi. Ağrın Yok müş diyorum. Vardı nefesimi kesiyordu diyor. Ulan mümkün değil diyorum bu ağrıyla iş yapmak. Hem acılı hem becerikli bizim karılarımız.
Hiçbir fikrim yok canım istersen ara ne diyecek bakalımDru arayıp hastaneye gitmelimiyim kızlar sancıyı bilen deneyimli kızlar yardımcı olun belimde geçmeyen sürekli ağrı var
Ben de hiç bilmiyorum canım sancı nasıl olurDru arayıp hastaneye gitmelimiyim kızlar sancıyı bilen deneyimli kızlar yardımcı olun belimde geçmeyen sürekli ağrı var
Dru arayıp hastaneye gitmelimiyim kızlar sancıyı bilen deneyimli kızlar yardımcı olun belimde geçmeyen sürekli ağrı var
Canım karnım dalan ağrımıyor ama belimden doğru bir ağrı geliyorBen de hiç bilmiyorum canım sancı nasıl olurama çok şiddetli bi adet ağrısı gibiyse riske atma bi acile git ne olacak en fazla yanlış alarm olur için rahat etmiş olur
Ayyy telaşlandım walla dru aradım açmadı bide özelin acilindemi nst çekiliyorBence git hastaneye canım.Seni telaşlandırmak istemem ama kızıma hamileyken benimde belim ağırdı.Hemen gittik doktora.Bebek ayaklarıyla bele baskı yapıp çıkmaya çalışıyor diye sezeryana almıştı beni.Sende de aynı olacak diye bi şey yok ama git derim ben
Yok canım.olmaz Allah'ın izniyle.yigenim 40 gün erken doğdu ona rağmen sarılık olmamıştı
Ben adet olurken ince ince belimden gelirdi ağrı, doğum sancısı da ona benzer demişti doktor ama telaslanma canım bi baksinlar belki yalancıdir. Panik yapma. Haber ver bize deCanım karnım dalan ağrımıyor ama belimden doğru bir ağrı geliyor
Ayyy telaşlandım walla dru aradım açmadı bide özelin acilindemi nst çekiliyor
Kızlar siz kocalarinizin horultusundan sikayetcisiniz kocam da benim horultumdan şikayetçihamileliğin başında başladı ya hiç birşey ise yaramıyor cok mutsuzum bu konuda, geçer mı ki acaba hamilelikten sonra ya
Ah yavrum keşke burda olsan seni alır me yapar eder doğumunu yaptirtirdim ya o kadar huzursuzum ki senin için çok merak ediyorum çok tedirginim. Allah yardımcın olsun insanın elinden de birşey gelmiyor ki ya
Bende öyleyim aynen 2. Hamileliğim kendindem sıkıldım artık bazen ocaktaki yemeği bile tabureye oturup karıştırıyorum karnım gerilip ağrı yapıyor
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda atlatır
weryew sen yazdıkça ben gerildim zaten sezaryen kalmış 18 günün bebekte sıkıntı var plesenta da sıkıntı var diyen kendileri seni hastaneye almayan da kendileri hem tüm riskli gebelerin tabiki devlette yapılsa özelde bu kadar perinatolog olur muydu yerinde olsam hemen birine giderdim yada raporlarını falan al git baş hekimle görüş bazen ortalığı ayağa kaldırmazsan kafaları almıyor maalesef pazartesiyi bekleme günü seninle olan arkadaşlar HERAN normal doğum bekliyorlar bebeğinde ameliyatlık birşey olursa ki inşallah olmaz önceden tedbir alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?