2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bana da abim az önce 42 haftaya kadar beklet bebegi ciğeri gelişmemiştir onun dedi kendi kızı 38 hafta doğdu, maşallahı var şimdi.. duymazdan gelicez canım, az kaldı sık dişini​
Canım benim arkadaşım 35de doğurdu, hastaneye gidip gördüm bizzat. Ciyak ciyak bağırıyordu maşallah. 2 ay falan oluyor şu an tosun gibi. Hiç bi zorluk yaşamadı, geçen ben 35deyken de doktorum artik herşey tamam doğarsa da sorun olmaz dedi. Keşke böyle korkutmasalar insanı ya

Ben anlamıyorum gerçekten, ağlamaya yer arıyorum zaten...

Aynen canım zaten şartlamıyorum normal olcak diye sadece herkes gibi önceliğim normal gerekirse tabiki sezeryan olurum . Çok bilmiş herkes hayır annem bzi normal doğuramadı ama onun annesi 8-9 tane nırmal doğurdu küçücük kadın o da

Benimkini de acil yarin icin aradim gelmiyor .
Bulamadim soyle fiyati uygun gelebilen birini yaa
Tek degilsin bende ayni durumdayim.
Bnde sandalye koydum.cikarkende ustelik kafamdan asagi soguk su tutuyorum.
Ama iste her dusta agliyorum agrilardan
Al benden de o kadar, hele saç kurutmak falan kabus bana, ayağıma kramplar giriyor, diken diken heryerime iğneler batıyor.. sözde rahatlamam lazım korkulu rüyam oldu resmen
Aynen canim ya bitek bende var saniyordum.
Etrafi nette goremiyorum korkuyorum duscem diye dengem bozuluyo artik
Bende tabureye oturuyorum. Banyo buharlanmaya baslayinca kapi acik banyo yapiyorum. Yoksa buhar sicaklik beni de fena yapiyo. Ama bu ara daha sık giriyorum belki dogumu kolaylastirir diye.
Evet bende ilkimde dus alip gitmistim doguma
Ama ozamanlar boyle degildim .fikir fikirdim .
Simdi bebek degil sanki icimdeki
Acı yedim. Vallahi zehir gibiydi. Bu gece sabahlar olmaz. Yandim ben.
Canim gaviscon icseydin seni artik sut yogurt kurtarmaz :)
Hic konusmalarina dikkat etmiyorlar canim .
Benimde annem epidural olacagim diye sakat kalirsin vs soyle boyle diyor.
Uzuluyorum.
Cok sismissin .
Su kadin 9.ayinda senden daha zayif vs diyor .
Ayrica senin gibi birsuru kisi taniyorum normal dogum yapan .

Direk okula yazdıracam aslında, ne kadar tutarsam tutayım içerde
Canım bu arada sen bebek kanala girince sezeryan olmaz mı diye soruyordun ya, oluyormuş
Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.

Ben anlamıyorum gerçekten, ağlamaya yer arıyorum zaten...

Boşverin kızlar kimsecikleri takmayın kafaya. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doğacak Allah'ın izniyle bebeklerimiz. Herkes birşey diyor, onlar değil bizim kuzularimiz önemli. Stres sinir hep kuzularimiza zarar verir. Ağzı olan konuşsun

Direk okula yazdıracam aslında, ne kadar tutarsam tutayım içerde
Canım bu arada sen bebek kanala girince sezeryan olmaz mı diye soruyordun ya, oluyormuş
Bunu ben de çok merak ediyordum iyi oldu öğrendiğim sağol. O zaman dr lar neden 2. Sezeryanda bebek kanala girmesin diye 38 de almamız lazım diyorlar ya sinir oluyorum şu aceleci dr lara. Bekle işte 39 dolunca al bebeği

Tam güne ne kadars geliyor canım yardımcı

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Allah büyük muhakkak verecektir Rabbim bi çare

Ben de merak ediyordum bunu canım. Hani benim doktor geç alıyor ya. Korkuyordum ya kanala girerse milletin sezeryanı hep erken. Sevindim olmasına ya demekki boşuna korkutup panikletiyorlar insanı gerçekten.
Kafası sıkışır kalırsa diye sordum, öyle bir şey olmazmış... neden herkes bizi korkutuyor (

Tamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/

At canim bende etiket ariyorum ustune belki baska birsey yapistririm

Saol canim 70 tanesi 74 tuttu canim tadida guzel.
Icinde kus lokumu ve helva hediye vardi :)

Tesekkur ederim canim

Canim duamda insallah Rabbim sifa versin insallah kardesine
Attım gördünmü canım etiket ben çıkarttım yapıştırdım

Bunu ben de çok merak ediyordum iyi oldu öğrendiğim sağol. O zaman dr lar neden 2. Sezeryanda bebek kanala girmesin diye 38 de almamız lazım diyorlar ya sinir oluyorum şu aceleci dr lara. Bekle işte 39 dolunca al bebeği
Canım işte abimin yalancısıyım, nörolog ama kadın Doğum işimden de anlar,karısı Doğum yapacağında baya sorup soruşturuyordu arkadaşlarına... yarın kendi doktoruma da sorayım yine de, olmazsa bekleyeyim ben de biraz daha

Sanirim oluyor canim .
Bende bugun kendimde hissettim sanki .
Bi dogursakta rahatlasak ya .
Terlemem vs de artti benim
Kizlar doguma girerken bebek icin esya istiyolar onu hazirladim da anne icin ne tercih edilir ne hazirlamam lazim. Gecelik ic camasiri sutyen falan mi yoksa pijamami. Terlik merlik gerekirmi ay hic bisi bilmiyorum.
Canim bende 1 gecelik 1 pijama takimi .
Gogus pedi.emzirme sutyeni .hamile kulotu normal kulot.depend kulot. Ped.
Yelek kalin corap(oglumda cok usumustum)
Terlik.makyaj takimi.havlu lohusa taci .esarp koyacagim

Kafası sıkışır kalırsa diye sordum, öyle bir şey olmazmış... neden herkes bizi korkutuyor (
Ya dimi bana da bir arkadaş vakumla çekerler sonra dite korkuttu. Ay sinir oluyorum millete herkes prof gibi. Benim de pzt kontrol bu arada canım size iri diyorlar ama kilosu aynı bizimkilerle hep. Üzülmeyin bence kuzum. Gerçi bizi rahat bıraksalar zaten üzülmeyeceğiz de ah bu çevre.
Benim de annem geriyor beni. Sen hastanedeyken kızın benle uyumaz nasıl duracak 2 gün sensiz deyip duruyor valla onun telaşından başka bişey düşünemiyorum

Tamam bende boyle hazirlarim ama dogumhaneye verilecek olan ney onu merak ediyorum kuzum. Doguma girerken bebek icin verilcek seti hazirladim keseye koydum ben ama kendim icin iceri verilsin diye ne hazirlamaliyim :/
Kendin için bir şey vermene gerek yok canım.doğuma girerken hastane önlüğüyle giriliyor.sonra odana geldiğinde çamaşırını geceliğini filan giyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…