- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #40.701
Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Allahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..Nisan galiba canım, nisansa bekle bakalım suyunu. Ama yine de tedirgin olursan gidiver acile. Nişandan sonra 2 hafta bekleyen de var 1 gün de. Nisan annelerinde gormustum
Dur hemen bakayım bi çok sağol canım..Internete nisan gelmesi yazsana ona benziyo mu. Benim 26. Haftada wcde cok ikinmistim aynen internetteki gibi gelmişti sumuksu ve kahverengiydi hicbisey olmadi. Nisansa eger 2 saatten 2 haftaya kdr sogumun baslayabilir. Istersen git hastaneye acildeki kadindogumcu baksin onlar ariyolar doktorunu zaten
Hımmm sancın yokmu?Allahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..
Allahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..
Geçmiyor sürekli olan bir ağrı
Hay allah ya, olsun bir gece.. inşallah minik kuzun uslu uslu durur, anneannesini utandırır :) dogum yaptığın gece benim uykularım kızının olsun, mışıl mışıl uyusun inşallahDoğru canım gerçekten öyle Allah o esnemeye uygun yaratmış bölgemizi. Gerçekten boşuna geriyorlar bizi ya.
Ay sorma hiç eşim hastanede benle kalacak canım annem gece uykuya dayanamıyor diye. Ona da laf ediyor işte evde yatacak rahat rahat halbuki
Ay ben çok heyecanlandim ya şimdi. Ama sen heyecan yapma canım bekle bakalım bebis de iyiyse sorun yoktur. Sancı su falan gelirse gidersinAllahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..
Kuzum senin dün de kahverengi akıntın gelmemiş miydi? Gündüz arasaydın keşke doktoru.. sen şimdi telaş yaparsın, yakın bi hastaneye git bari, nst ye baglanıverKızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Canım ne kadar geldi benimde aklıma nişan geldi . Kanlı olduğunda doğum bir iki güne olurmuş da sarı ceya kahve renginde beklermiş . Nişanda bekleyenilirsin diyolar ama ben yinede korkar giderdim bi acileKızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Ama o böyle değildi. Belli belirsizdi.. bu resmen akıntının içinde kandı. Tırstım biraz vallaKuzum senin dün de kahverengi akıntın gelmemiş miydi? Gündüz arasaydın keşke doktoru.. sen şimdi telaş yaparsın, yakın bi hastaneye git bari, nst ye baglanıver
Ben simdilik herhangi bi hastanenin aciline gideyim uyuyamam vallaCanım ne kadar geldi benimde aklıma nişan geldi . Kanlı olduğunda doğum bir iki güne olurmuş da sarı ceya kahve renginde beklermiş . Nişanda bekleyenilirsin diyolar ama ben yinede korkar giderdim bi acile
Bence nişandır bilmişlik etmiyimde öyle diyolarAma o böyle değildi. Belli belirsizdi.. bu resmen akıntının içinde kandı. Tırstım biraz valla
Benim burdan dizlerim titredi heyecandan :) ne duruyon kız, kalk git acileAma o böyle değildi. Belli belirsizdi.. bu resmen akıntının içinde kandı. Tırstım biraz valla
Tamam 19 kilo aldım ama zaten zayıftım bn 48 kiloyla hamile kaldım.resmen bunlar yüzünden inadına normal doğurmaya çalışcam
Bncede bi git aklın kalmasın uyuyamazsın yoksa . Bizi de habersiz bırakma sakınBen simdilik herhangi bi hastanenin aciline gideyim uyuyamam valla
Benim burdan dizlerim titredi heyecandan :) ne duruyon kız, kalk git acileAntep katmeri yemeğe gidelim desem gidersin ama dimi
Yaa annemi aradım şimdi o da panik yapma nişansa bile suyun sancın gelmeden bişey yapmazlar diyo.. tam da yatıcaktım uykumda kaçtı şimdi.. ayrıca antep katmerini de ne boğardım beee! :)Benim burdan dizlerim titredi heyecandan :) ne duruyon kız, kalk git acileAntep katmeri yemeğe gidelim desem gidersin ama dimi
Şimdi su içiyorum bol bol tekrar gidince tuvalete kontrol etcem ona göre derhal ambulans kapıya :)Bncede bi git aklın kalmasın uyuyamazsın yoksa . Bizi de habersiz bırakma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?