2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?

Internete nisan gelmesi yazsana ona benziyo mu. Benim 26. Haftada wcde cok ikinmistim aynen internetteki gibi gelmişti sumuksu ve kahverengiydi hicbisey olmadi. Nisansa eger 2 saatten 2 haftaya kdr sogumun baslayabilir. Istersen git hastaneye acildeki kadindogumcu baksin onlar ariyolar doktorunu zaten

Nisan galiba canım, nisansa bekle bakalım suyunu. Ama yine de tedirgin olursan gidiver acile. Nişandan sonra 2 hafta bekleyen de var 1 gün de. Nisan annelerinde gormustum
Allahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..

Dur hemen bakayım bi çok sağol canım..

Allahtan bebek hareketli yoksa çoktan acilde almıştım soluğu.. bide sürekli tuvaletim var gibi.. yani büyük tuvalet..

Yaa buyuk tuvalet gelmis gibi olmasina da dogum aninin baslangici diyolar. Bence git. Ne kaybedersin. Yakininda bi hastaneye git onlar baslamis derlerse karsiya gecersin. Sonucta gecicen yani doguruyosan

Geçmiyor sürekli olan bir ağrı

Benim doğumum da bel ağrısıyla başlamıştı.Kasıklarım hiç ağrımamıştı
Akıllı bir ebe de diyo ki Doğum ağrısı böyle olmaz senin böbreklerinde bir sıkıntı vardır onun ağrısıdır diyordu açılma da olmayınca

Sonra doktor gelmişti bebek çıkmak için ayaklarıyla beline baskı yapıyor kanaldan çıkmış diye acilen sezeryana almıştı beni

Diyeceğim o ki kızlar düzenli olarak bir bel ağrısı başlarsa hafif hafif soğuk terleme de olursa doğum başlamış olabilir

Deli mavi p.durumundan haberdar et beni
Ses çıkmadı senden belkide bebişin gelmiştir

Hay allah ya, olsun bir gece.. inşallah minik kuzun uslu uslu durur, anneannesini utandırır :) dogum yaptığın gece benim uykularım kızının olsun, mışıl mışıl uyusun inşallah

Kızlar az önce tuvalete girdim silinirken kanlı akıntı geldi benden.. saatte çok geç doktoru da arayamam ne yapayım sizce?
Kuzum senin dün de kahverengi akıntın gelmemiş miydi? Gündüz arasaydın keşke doktoru.. sen şimdi telaş yaparsın, yakın bi hastaneye git bari, nst ye baglanıver

Canım ne kadar geldi benimde aklıma nişan geldi . Kanlı olduğunda doğum bir iki güne olurmuş da sarı ceya kahve renginde beklermiş . Nişanda bekleyenilirsin diyolar ama ben yinede korkar giderdim bi acile

Tamam 19 kilo aldım ama zaten zayıftım bn 48 kiloyla hamile kaldım.resmen bunlar yüzünden inadına normal doğurmaya çalışcam

Canım.arkadasim da senin gibi zayıftı 25 kilo falan aldı ama çatır çatır doğurdu. Kuzenim kilosu vardı 42 beden giyordu çünkü bayağı kiloda aldı oda çatır çutur doğurdu
Sen kimsenin lafina bakma canım kendini şartlama da. Bol yürüyüş yap çömelme hareketini yap ben dışarıda hep alaturka tuvalete giriyorum rahat oturup kalkabiliyorum mesela. Bağdaş kurarak oturmaya çalış. Hurma ye ve dua et bebiş ve senin için hangisi kolay olacak ise öyle olsun. Inşallah doğuramazsın diyenlere inat bir avazda doğurursun canım.
Inşallah tüm arkadaşlar bir avazda doğururuz. Ne olduğunu anlamadan kucagimiza alırız bebislerimizi.

Benim burdan dizlerim titredi heyecandan :) ne duruyon kız, kalk git acile Antep katmeri yemeğe gidelim desem gidersin ama dimi
Yaa annemi aradım şimdi o da panik yapma nişansa bile suyun sancın gelmeden bişey yapmazlar diyo.. tam da yatıcaktım uykumda kaçtı şimdi.. ayrıca antep katmerini de ne boğardım beee! :)

@Aarohi hadi kalk git bize de yaz. Ben doktora gittigimde 26. Haftada goruntusu nisan demisti ama bebegin kafasiyla rahim agzi arasinda baya bi su vardi gosterdi. Bak bebegin kafasi rahim agzinda degil dayanmamis bu goruntu benim icin cok onemli rahat ol demisti. Yani bebegin kafasi dayaninca o sumuksu sivi altılıyo hemen anlasilir. Sonrada hemen kendi doktorunu ararsin gerekirse. Mutlaka yaz ama hepimiz merktayiz bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…