günaydın hanimlar ..

ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim...

yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim..

hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım..

oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim..

kahve ..

. burcak buskivi .. dus alacagim..

bugun son gexmemide yapacağım gunum var

aslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim..

kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son..

ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf..

duygularim karman corman..

1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf...

yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size...

hoscskalinn..

.