- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.021
baska bir doktora daha gitseydınız..bekleyin tabi belkı o doktor goremedıArkadaslar bugün tahlilleri yaptırmak için kontrole gittim. 6 hafta 4 günlüğüz kese var ama bebek hiç yok oğlumda bu zamanlarda kalp atısı dinlemistim. Sağlık ocağına da gittim sonuçları alıyım diye bebeğin görülmediğini söyledim doktor boş gebelik olabilir dedi. Iki hafta daha beklemeyi düsünüyorum
bende yemege karsı cok ıstahsızım benımde bı oglum var fazla ilgilenemiyorum yemek yapmak iskence gibi gelio bazen..vucut daha tam adapte oalmadı sanırım gebelıge.su surec bıraz cabuk gecsınde rahatlayalımAynı durumdayız. Benim de bulantım çok fazla. Oğlumla ilgilenemiyorum keyifsizim hep. Canım birşey çekse bile yedikten sonra bulantidan mahfoluyorum , yedigime pisman oluyorum resmengecsin su bulantilar ya hamileligimden keyif almak istiyorum. Allah yardimcimiz olsun
Merhaba canım benimde 2. Hamileligim ve cok heyecanlıyım içim kıpır kıpır yeniden anne olmak emzirmek çok guzel cok özledim .insaallah düşük riskin geçmiştir cinsiyet genelde 16. Hafta civarı oluyor erken cinsiyet yanlış çıkabiliyor şuan tam gelişmemiş olabilir erkekse belki çıkar..gonlunden geçen olsun ınsaallahyarın kontrolum var.biraz erken ama belki cinsiyet belli olur.bir ihtimal.düsük riski ortadan kalmısmı merak edıyorum.ikinci hamılegını yasayıp ben gibi heyecansız olan varmı
Evet cnm uyuşmazlık için yaptılar ben düşük için hastaneye yattım o zaman doktor yaptırdıbu haftalarda yapilmiyor bildigim kadariyla cnm emin misin uyusmazlik ignesi olduna cunku 7. ayda yapiliyor
Bana şimdi yaptılar ya Allah Allah şimdi merak ettimaaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyi
benim aklımda hep 20. haftalar diye kalmış
Yaaa maşallahGünaydın kızlar
Bilgilerinizi baş ağrım ve bulantilarim sebebiyle şimdi ekleyebildim.
Dün ikizlerimin kalp atislarini gördüm
Ben negatif eşim pozitif cnmCan'ım bu uyuşmazlık durumunu nasıl anlıyorsunuz? Özel bir test mi yapılıyor
Ben kullanıyorum bide progestan başka vitamin kullaniyomusunuzmerhaba
herkes folik asit kullanıyormu
folik asite gebelikten önce mi basladınız 3 ay once baslanması gerekıyormuşBen kullanıyorum bide progestan başka vitamin kullaniyomusunuz
folik asite gebelikten önce mi basladınız 3 ay once baslanması gerekıyormuş
bende 7 haftalıgım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim asıl onemlı olan 3-4 haftaymusBende oyle okudum yani bebek dusundugunuz andan itibaren kullanmaya baslayabilirsiniz. Ben bi ara baslamistim ama gebe kalamayinca birakmistim. Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez basladim folik asit kullanmaya.
Evet 3 ay önce başladım ama çok düzenli kullanmadım atladığım çok gün oldufolik asite gebelikten önce mi basladınız 3 ay once baslanması gerekıyormuş
Oglumda 16da ogrenmistim.vanda arkadaslarim 11de ogrendi hep acaba diyorum.ben ilk emzirme macerami burda hic anlatip korkutmayim kimseyi.herseye ragmen kesmedim 2 yasina kadar emzirdim.hic heyecan yok bende kaza kursunu oldugundandir.nisanda dogacak muhtemelen ve ben temmuzda tayinciyim.vanda oturuyorum ama dogumu burda dusunmuyorum ilk dogumum izmirde cok kolaydi o nedenle aklimda milyon tane düşünce karisiklik varken hamileliğe adapte olamiyorum.bebekle tasinma sureci cok zor oluyo ilkinde de yasadim.bu hamileligi bir yil sonra dusunuodum once oldu.Merhaba canım benimde 2. Hamileligim ve cok heyecanlıyım içim kıpır kıpır yeniden anne olmak emzirmek çok guzel cok özledim .insaallah düşük riskin geçmiştir cinsiyet genelde 16. Hafta civarı oluyor erken cinsiyet yanlış çıkabiliyor şuan tam gelişmemiş olabilir erkekse belki çıkar..gonlunden geçen olsun ınsaallah
gebelık dusundugun andan itibaren kullanmak öneriliyo yoksa hamılelıgı ogrendıgınde baslıosun kullanmaya.folık asıt bebegın kemık ve beyın yapıısı annenın vucudunun ıhtıyacları için kesinlikle her doktor tarafından onerılıyorfolik asite gebelikten önce mi basladınız 3 ay once baslanması gerekıyormuş
sormadin mi cnm niye erjen yapmislar aceba bebegin kani ve senin kanin etkilesime mi gectide yaptlarEvet cnm uyuşmazlık için yaptılar ben düşük için hastaneye yattım o zaman doktor yaptırdı
bende 7 haftalıgım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim asıl onemlı olan 3-4 haftaymus
O gün çok kötüyüm psikolojik olarak neden şimdi yapıyorsunuz diye sormadım ne zaman yapildigini bilmiyorum cunku doktor ama öyle bişey demedi önceliğim bebegime bişey olmamasiydi o günsormadin mi cnm niye erjen yapmislar aceba bebegin kani ve senin kanin etkilesime mi gectide yaptlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?