2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
baska bir doktora daha gitseydınız..bekleyin tabi belkı o doktor goremedı

bende yemege karsı cok ıstahsızım benımde bı oglum var fazla ilgilenemiyorum yemek yapmak iskence gibi gelio bazen..vucut daha tam adapte oalmadı sanırım gebelıge.su surec bıraz cabuk gecsınde rahatlayalım

yarın kontrolum var.biraz erken ama belki cinsiyet belli olur.bir ihtimal.düsük riski ortadan kalmısmı merak edıyorum.ikinci hamılegını yasayıp ben gibi heyecansız olan varmı
Merhaba canım benimde 2. Hamileligim ve cok heyecanlıyım içim kıpır kıpır yeniden anne olmak emzirmek çok guzel cok özledim .insaallah düşük riskin geçmiştir cinsiyet genelde 16. Hafta civarı oluyor erken cinsiyet yanlış çıkabiliyor şuan tam gelişmemiş olabilir erkekse belki çıkar..gonlunden geçen olsun ınsaallah

Bende oyle okudum yani bebek dusundugunuz andan itibaren kullanmaya baslayabilirsiniz. Ben bi ara baslamistim ama gebe kalamayinca birakmistim. Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez basladim folik asit kullanmaya.
bende 7 haftalıgım kullansam mı kullanmasam mı bilemedim asıl onemlı olan 3-4 haftaymus

Oglumda 16da ogrenmistim.vanda arkadaslarim 11de ogrendi hep acaba diyorum.ben ilk emzirme macerami burda hic anlatip korkutmayim kimseyi.herseye ragmen kesmedim 2 yasina kadar emzirdim.hic heyecan yok bende kaza kursunu oldugundandir.nisanda dogacak muhtemelen ve ben temmuzda tayinciyim.vanda oturuyorum ama dogumu burda dusunmuyorum ilk dogumum izmirde cok kolaydi o nedenle aklimda milyon tane düşünce karisiklik varken hamileliğe adapte olamiyorum.bebekle tasinma sureci cok zor oluyo ilkinde de yasadim.bu hamileligi bir yil sonra dusunuodum once oldu.

folik asite gebelikten önce mi basladınız 3 ay once baslanması gerekıyormuş
gebelık dusundugun andan itibaren kullanmak öneriliyo yoksa hamılelıgı ogrendıgınde baslıosun kullanmaya.folık asıt bebegın kemık ve beyın yapıısı annenın vucudunun ıhtıyacları için kesinlikle her doktor tarafından onerılıyor

bu arada bu folık asıt sadece hamılelerde kullanılmıyo esımın unutkanlıgı ıcın doktor onermıstı:) folık asıt tamamen zararsız bişi.illa hamıle olmaya gerek yok kullanmak ıcın :)

bugun kullanmaya baslıcam ama hiç bi dr bilgilendirmedi ne biçim bi iş anlamadım nereden öğrencektim acaba

sormadin mi cnm niye erjen yapmislar aceba bebegin kani ve senin kanin etkilesime mi gectide yaptlar
O gün çok kötüyüm psikolojik olarak neden şimdi yapıyorsunuz diye sormadım ne zaman yapildigini bilmiyorum cunku doktor ama öyle bişey demedi önceliğim bebegime bişey olmamasiydi o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…