- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.061
kardelen384 canım benide ekledinmi listeye ilk kese 4+3 kalp atışı 5+2 ikiz kesesi 6+2 ilk tek kalp atışı tek gebelik devam ediyor doğum tarihi 20 Mayıs Allah nasip ederse
Evet aynı gün vermek zorundasınız söylediğin gibi kanı oraya ver ölçümü bir kaç gün sonra yaptırmak olmuyor çünkü sonuçlar kan ve ultrason olcumu ile birlikte değerlendiriliyor ayni gunu bırakın aynı saatte olması gerekiyormussofiarya sizi görmüşken mümkünse bir soru sormak istiyorum. Ikili test için kan veriliyor ya kanı ultrason muayenesinin olduğu gün vermek zorunda mıyız? Sanki bir yerde öyle okudum. Ben kanı devlet hastanesinde versem bir kaç gün sonra da sonucu kendi doktoruma görürsem o da ense kalınlığına vs baksa olur mu?
Ne zaman doğum yaptınız bende 6 ay önce sezeryan doğum yaptım, daha önceki doğumunuz kaçıncı haftada olmuştuSanırım sezeryanda erkek alıyorlar kaç hafta erken alınıyor bilen varmı?? Ben yeni sezeryanlıyım dikişlerimden korkuyorum buarada kasık ağrım çok fazla normal mi yaa kesiliyor gibi bi ağrı sizdede oluyor mu
valla bana doktor serbest dedi ama ben korkudan yanaşmıyorum tedirginimbu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi oldukşimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.
sağlıklı sağlıklı gelsinler büyüsünler inşallahhhaaa ayni gunumuz bende 14 mayis tahmini dogum saati::)) ama sezeryan oldum icin mayisin ilk haftasi olur buyuk ihtimal dogum
Canım Bende Yazmamıştım Sanırım Kese Kalp BİLGİLERİNİ..5+5 kese ve kalp@Kumsalpoyraz @gizemli_mor @kirgincicekler @ilknur32
Fonetik @elanurylmz @erik_ @emsaLus @mersah22
Kese ve kalp atis bilgilerinizi ekler misiniz
amin cnm amiiinnnnnnnnn ecmaainnnnsağlıklı sağlıklı gelsinler büyüsünler inşallahhh
Bende öyleyim valla.bi lokma yesem dünyayı yemiş gibi oluyorum.aynı zamanda mide bulantilarim var zaman zamanda çıkarıyorum afedersiniz.çareyi yavaş yemekte buldum.kahvaltı saatler sürüyor.birden yüklenmeye hiç gelemiyorum.Kızlar bende acayip şişkinlik ve gaz oluyor ilk günden beri...resmen çatlayacak gibi oluyorum bazen..dün o gaz sancısından ölecem sandım....çok berbat bi durum inş hafifler bir an önce
şimdi ikili testte çalışma prensibi şu şekilde oluyor,nukal kalınlık dediğimiz ense kalınlığı ölçülüyor,ayrıca kanda bazı enzim değerlerine bakılıyor,çıkan tüm sonuçlar teste özel bir veri tabanına giriliyor bunlara annenin kişisel öyküsü de ekleniyor yaşı vb. girilen tüm bu veriler doğrultusunda sistem sizin iiçin bir risk hesaplaması yapıyor. yani bunu rutin yaptırdıgımız kan testlerinin değerlendirilmesi gibi düşünmemek lazım,burda doktorun değerlendireceği birşey yok.değerlendirmeyi test için hazırlanmış özel program yapıyor.öyüzden tüm işlemleri ultrason ve kan testlerini aynı merkezde yaptırmanz gerekiyor ne yazıkki.biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir,kafana takılan birşey varsa sorabilirsin tekrar açıklarımsofiarya sizi görmüşken mümkünse bir soru sormak istiyorum. Ikili test için kan veriliyor ya kanı ultrason muayenesinin olduğu gün vermek zorunda mıyız? Sanki bir yerde öyle okudum. Ben kanı devlet hastanesinde versem bir kaç gün sonra da sonucu kendi doktoruma görürsem o da ense kalınlığına vs baksa olur mu?
Zaten Normalde Çok Yavaş Yemek Yerim Ben Şimdi Kaplumbağa modundayımBende öyleyim valla.bi lokma yesem dünyayı yemiş gibi oluyorum.aynı zamanda mide bulantilarim var zaman zamanda çıkarıyorum afedersiniz.çareyi yavaş yemekte buldum.kahvaltı saatler sürüyor.birden yüklenmeye hiç gelemiyorum.
Hoş geldin canim seninle ayniyiz rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.[/QUOT]
hoşbuldum canım sağolaa evet aynıyız canm heyecanımız ortak amin inşallah hayırlısıyla kucağımızda görmeyı nasip etsin allahım
hoşbuldum canım sağolHoş geldin canim seninle ayniyiz rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız. Benim sıkıntım şu doktorumun muayenehanesi var hastanede çalışmıyor. 4 kasımda ikili test için çağırdı. Kanı alacaklar laboratuvara gönderecekler dr da muayene edecek. Aynı gün 1-2 saat içinde sonuç çıkıyor mu? Dr. Önce ultrason bilgilerini girecek kan sonucu gelince onu da sonra mı girecek? Ben burda devlet hastanesinde kan vereyim kan sonucu hazır şekilde gideyim diye düşünmüştüm. Hem kam tahlili için ayrıca para vermem diye düşündüm. Bu durumda benim dediğim gibi olmuyor herhalde değil mi?şimdi ikili testte çalışma prensibi şu şekilde oluyor,nukal kalınlık dediğimiz ense kalınlığı ölçülüyor,ayrıca kanda bazı enzim değerlerine bakılıyor,çıkan tüm sonuçlar teste özel bir veri tabanına giriliyor bunlara annenin kişisel öyküsü de ekleniyor yaşı vb. girilen tüm bu veriler doğrultusunda sistem sizin iiçin bir risk hesaplaması yapıyor. yani bunu rutin yaptırdıgımız kan testlerinin değerlendirilmesi gibi düşünmemek lazım,burda doktorun değerlendireceği birşey yok.değerlendirmeyi test için hazırlanmış özel program yapıyor.öyüzden tüm işlemleri ultrason ve kan testlerini aynı merkezde yaptırmanz gerekiyor ne yazıkki.biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir,kafana takılan birşey varsa sorabilirsin tekrar açıklarım
Doktor değil laboratuvar giriyor sisteme sonuçları yani doktor ultrason verisini anlaşmalı laboratuvara gönderecek,zaten sizden alınan kanlarda aynı laboratuvara gidicek,kan testi aynı laboratuvarda çalışılcak çıkan enzim değerleri sisteme otomatik aktarılacak.yani bu durumda ikisini ayrı yerlerde yaptırıp tek bir yerde toplama şansın yok. hepsini devlet hastanesinde yaptır. direk devlet hast. polk.den randevu al 11-12. hafta da git doktor ultrasonunu yapsın kanını ver çık devlet laboratuvardında ücretsiz çalışsınlar testi.ultrason muayenesini neden kendi doktorunda yaptırmak istiyorsun,?yani senin dediğin gibi devlette kan verip onun sonucunu alma gibi bir şansın yokÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız. Benim sıkıntım şu doktorumun muayenehanesi var hastanede çalışmıyor. 4 kasımda ikili test için çağırdı. Kanı alacaklar laboratuvara gönderecekler dr da muayene edecek. Aynı gün 1-2 saat içinde sonuç çıkıyor mu? Dr. Önce ultrason bilgilerini girecek kan sonucu gelince onu da sonra mı girecek? Ben burda devlet hastanesinde kan vereyim kan sonucu hazır şekilde gideyim diye düşünmüştüm. Hem kam tahlili için ayrıca para vermem diye düşündüm. Bu durumda benim dediğim gibi olmuyor herhalde değil mi?
Evet kan pihtilasmasi için clexan kan sulandirici iğne kullaniyorm 4000 likSulandırıcı mı kullanıyorsun canım sende
5+6 kese ve kalp atışını aynı gün gördü doktor@Kumsalpoyraz @gizemli_mor @kirgincicekler @ilknur32
Fonetik @elanurylmz @erik_ @emsaLus @mersah22
Kese ve kalp atis bilgilerinizi ekler misiniz
Bence doktorunla alakali bi durum ben ilk gittigimde hcg degerim 20 de ogrenmistim henuz kese olusmamistir bi problem var mi diye vajinal bakti. Ama sonrakiler hep karindandi. 5 haftalik kese karindan ultrasonda gayet net gozukuyor. 10 haftadan kucukse gozukmez denilmesini hic anlayamadim.Bende merak ediyorum acaba ne zaman vajinal bakma bitecek diye her gittigimde vajinal muayene oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?