2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet benimde ikizin biri kaybolma demiyelinde gelişmedi ultrason da hala gözüküyor miniğim ama nasibi yokmuş Rabbim kardeşine ömür versin inş seninde kalp atışı haberini duyarız canım İnş.. Heyecanla bekliyoruz

bu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi olduk şimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.

PROGESTON NE ZAMAN KULLANILIYOR AY BUGUN O KADAR SİNİR OLDUM Kİ DR A NE KADAR VİTAMIN VARSA YÜKLEMEK İSTİYORUM KENDIME

DR UN YUZUNDEN BEBİŞİMEDE SEVİNEMEDİM

KALP ATISLARINI DUYDUK :) 8 HAFTALIK GORUNUMLU 7 HAFTALIK OLMUSUZ

O gün çok kötüyüm psikolojik olarak neden şimdi yapıyorsunuz diye sormadım ne zaman yapildigini bilmiyorum cunku doktor ama öyle bişey demedi önceliğim bebegime bişey olmamasiydi o gün
anladim cnm sende haklisin tabii demekki vurunman gerekiyordu vurdular

Canım bu dönemde çok uyum önemli değil takılma derim genelde 2. Tremestrda daha önemli bebeğin yetişir haftasına merak etme bol protein al istirahat et Allaha emanet

bugun kullanmaya baslıcam ama hiç bi dr bilgilendirmedi ne biçim bi iş anlamadım nereden öğrencektim acaba

Sabah tok karnina her sabah yutuyorum. Ben ilk gebeligimde internetten arastirarak buldum ikincisi de bildigim icin hemen basladim. Dunde doktorum hemen sordu zaten folik asit kullaniyorsun demi diye.

kardelen384 canım beni de listeye ekler misin :)
yaş:28 şehir: Ankara Sat: 6 agustos beklenen dogum tarıhı: 14 mayıs ilk bebek kese ve kalp atısı 6+3 :)
aaa ayni gunumuz bende 14 mayis tahmini dogum saati::)) ama sezeryan oldum icin mayisin ilk haftasi olur buyuk ihtimal dogum

Kanama olmadığı ve şikayet olmadığı sürece sık sık olmamak kaydıyla sıkıntı yok ama ilk 3 ay daha yavaş saha kontrollü olması iyidir.. Beni sorarsan kardeş kardeş devam çünkü benim ikizin biri içerde öldü duruyor oyuzden yasak ama çok ihmal etmemekte lazım yüzelselden yanayım

Bizde kardeş gibiyiz nasipse 3 aylık olana kadar

bizde bi degisiklik yok cnm doktorda bisey demedi zaten dusuk riski olmadi surece sorun olmuyor diye biliyorum cunku bebege bi zarari yokmus

Sanırım sezeryanda erkek alıyorlar kaç hafta erken alınıyor bilen varmı?? Ben yeni sezeryanlıyım dikişlerimden korkuyorum buarada kasık ağrım çok fazla normal mi yaa kesiliyor gibi bi ağrı sizdede oluyor mu

bizde bi degisiklik yok cnm doktorda bisey demedi zaten dusuk riski olmadi surece sorun olmuyor diye biliyorum cunku bebege bi zarari yokmus
ilişki sonrası akıntı vs oluyor mu peki? bnm zaman zaman çok yorulduğumda açık kahverengi lekelenmem olduğu için sanki ilişki bnu tetiklermiş gibi geliyordu.

progestanı ne şekilde kullanıyorsun canım? ben bir hafta önce tek doz iğne oldum sonra da sabah aksam 200 mg vajinal fitil olarak. kanaman mı olmuştu?:
Benimki hap canım bende ignesi ni oldum kahverengi akıntı şeklinde başlayınca hemen doktor a gittim iğne ve serum taktilar şimdi sabah akşam ilaç olarak kullanıyorum

canim benim ilki sezeryandi benim suyum gelmeye basladi ve begimde tersti 37. haftama girince almak zorunda kaldilar ama normalde 38-39 a kadar bekliyolar..sen ne kadar oldu dogum yapali

ilişki sonrası akıntı vs oluyor mu peki? bnm zaman zaman çok yorulduğumda açık kahverengi lekelenmem olduğu için sanki ilişki bnu tetiklermiş gibi geliyordu.
bendede leke geliyor pembe gibi 1 damla peceteye silince oluyor bikac saate gidiyor sonra netten baktim bazi damarlar inceldigi icin leke gelirmis bebekle alakasi yokmus

progestan kullanıyorken hiç tavsiye etmem canım,çok hoş bir deneyim olmuyor içerisi progestan kalıntılarıyla doluyken acı veriyor benim kalp atışını duyduktan sonra kesti doktorum progestanı ve o randevu da sormuştum, o da hiçbir sakıncası olmadıgını söylemişti.şimdi normal seyirde devam ediyor ama insan biraz tedirgin oluyor ister istemez.şükür ki şimdiye kadar kanama ya da başka herhangi bri sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…