- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.041
progestanı ne şekilde kullanıyorsun canım? ben bir hafta önce tek doz iğne oldum sonra da sabah aksam 200 mg vajinal fitil olarak. kanaman mı olmuştu?:Ben kullanıyorum bide progestan başka vitamin kullaniyomusunuz
Evet benimde ikizin biri kaybolma demiyelinde gelişmedi ultrason da hala gözüküyor miniğim ama nasibi yokmuş Rabbim kardeşine ömür versin inş seninde kalp atışı haberini duyarız canım İnş.. Heyecanla bekliyoruzAmin inşallah , geçen hafta kalp atışı duyalım diye gittiğimizde biri küçülmüş diğeri de 1.8 mm olmuştu ama kalp atışı icin küçük dedi 3-4mm olması lazım dedi bugün gideceğim bakalım inşallah benimledır kuzum.
Bu kaybolan ikizler konusunda da hayretler içindeyim her gün yeni bişey öğreniyoruz. Resmen hamileliğin bütün kombinasyonlarını yaşıyoruz
anladim cnm sende haklisin tabii demekki vurunman gerekiyordu vurdularO gün çok kötüyüm psikolojik olarak neden şimdi yapıyorsunuz diye sormadım ne zaman yapildigini bilmiyorum cunku doktor ama öyle bişey demedi önceliğim bebegime bişey olmamasiydi o gün
Canım bu dönemde çok uyum önemli değil takılma derim genelde 2. Tremestrda daha önemli bebeğin yetişir haftasına merak etme bol protein al istirahat et Allaha emanetPROGESTON NE ZAMAN KULLANILIYOR AY BUGUN O KADAR SİNİR OLDUM Kİ DR A NE KADAR VİTAMIN VARSA YÜKLEMEK İSTİYORUM KENDIME
DR UN YUZUNDEN BEBİŞİMEDE SEVİNEMEDİM
KALP ATISLARINI DUYDUK :) 8 HAFTALIK GORUNUMLU 7 HAFTALIK OLMUSUZ
bugun kullanmaya baslıcam ama hiç bi dr bilgilendirmedi ne biçim bi iş anlamadım nereden öğrencektim acaba
aaa ayni gunumuz bende 14 mayis tahmini dogum saati::)) ama sezeryan oldum icin mayisin ilk haftasi olur buyuk ihtimal dogumkardelen384 canım beni de listeye ekler misin :)
yaş:28 şehir: Ankara Sat: 6 agustos beklenen dogum tarıhı: 14 mayıs ilk bebek kese ve kalp atısı 6+3 :)
Kanama olmadığı ve şikayet olmadığı sürece sık sık olmamak kaydıyla sıkıntı yok ama ilk 3 ay daha yavaş saha kontrollü olması iyidir.. Beni sorarsan kardeş kardeş devam çünkü benim ikizin biri içerde öldü duruyor oyuzden yasak ama çok ihmal etmemekte lazım yüzelselden yanayımbu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi oldukşimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.
Bizde kardeş gibiyiz nasipse 3 aylık olana kadarbu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi oldukşimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.
bizde bi degisiklik yok cnm doktorda bisey demedi zaten dusuk riski olmadi surece sorun olmuyor diye biliyorum cunku bebege bi zarari yokmusbu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi oldukşimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.
ilişki sonrası akıntı vs oluyor mu peki? bnm zaman zaman çok yorulduğumda açık kahverengi lekelenmem olduğu için sanki ilişki bnu tetiklermiş gibi geliyordu.bizde bi degisiklik yok cnm doktorda bisey demedi zaten dusuk riski olmadi surece sorun olmuyor diye biliyorum cunku bebege bi zarari yokmus
Benimki hap canım bende ignesi ni oldum kahverengi akıntı şeklinde başlayınca hemen doktor a gittim iğne ve serum taktilar şimdi sabah akşam ilaç olarak kullanıyorumprogestanı ne şekilde kullanıyorsun canım? ben bir hafta önce tek doz iğne oldum sonra da sabah aksam 200 mg vajinal fitil olarak. kanaman mı olmuştu?:
canim benim ilki sezeryandi benim suyum gelmeye basladi ve begimde tersti 37. haftama girince almak zorunda kaldilar ama normalde 38-39 a kadar bekliyolar..sen ne kadar oldu dogum yapaliSanırım sezeryanda erkek alıyorlar kaç hafta erken alınıyor bilen varmı?? Ben yeni sezeryanlıyım dikişlerimden korkuyorum buarada kasık ağrım çok fazla normal mi yaa kesiliyor gibi bi ağrı sizdede oluyor mu
bendede leke geliyor pembe gibi 1 damla peceteye silince oluyor bikac saate gidiyor sonra netten baktim bazi damarlar inceldigi icin leke gelirmis bebekle alakasi yokmusilişki sonrası akıntı vs oluyor mu peki? bnm zaman zaman çok yorulduğumda açık kahverengi lekelenmem olduğu için sanki ilişki bnu tetiklermiş gibi geliyordu.
progestan kullanıyorken hiç tavsiye etmem canım,çok hoş bir deneyim olmuyor içerisi progestan kalıntılarıyla doluyken acı veriyorbu arada özel olacak ama cinsel hayatınızda değişiklikler oldu mu kızlar? resmen hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kardş gibi oldukşimdi bir de progestan kullanıyorum doktor 2 hfata cinsel ilişkiyi yasakladı. öncesinde de tamamen psikolojik olarak kaçınıyorduk iki taraflı. ilk trimester bitsin diye düşünüyordum ama hata mı ediyorum bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?