2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyi
benim aklımda hep 20. haftalar diye kalmış
7. aydayapiliyor cnm bide dogumdan sonra yapiliyor dogumdan sonraki bebegin kani pozitifse vuruluyor her hamilelikte yapiliyor bi defalik deil yani benim ilk hamileligimde vurunmustum yine vuruncam 7. ayda

Sagol canim.
Gecti sanirim kendiliginden ya da ben abarttim galiba yok bir sey simdilik. 12 . Hafta randevum 10 da da ikili testlerde icin kan vermece var. Gunumun gelmesini bekliyorum sessiz, sakin.

Bu arada ablam hamileymis ustelik sati benden sadece iki gun once. Supriz bebek, uc numara.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. umarım sırasıyla cinsiyet haberlerini, doğum haberlerini de veririz burada. benim mide bulantılarım çok kısa sürdü Allaha şükür. Ama koku hassasiyeti tam gaz devam. aklınıza gelebilecek her koku rahatsız ediyor. eşimin parfümüne bile tahammülüm yok bir de spor yapamıyorum uzun zamandır. ondan da rahatsızım. doktorum kısa yürüyüşler yapabilirsin demişti ama nezle olunca ve lekelenmelerim başlayınca rafa kaldırmıştım. kaçıncı haftadan sonra pilates vs rahatlıkla yapabiliriz acaba?

gunaydin hanimlarr aramiza yeni katilanlar saglikli sihatli hep beraber bebeklerimizi alalim insallah kanamasi olan arkadasimiz insallah cabuk atlatirsn bu sureci hic aramizdan ayrilmassin insallah kendine cok dikkat et hic sitres yapma. kontrole gidecek olanlar hayirli haberlerle gelin insallah nasiliz bu gun

Merhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı

Gunumuz ayni insAllah sag salim kucagimiza almak nasip olur :)
Bizde kan uyusmazligi yok ama arkadasim da vardi cok sukur bi sorun olmadi.

yarın kontrolum var.biraz erken ama belki cinsiyet belli olur.bir ihtimal.düsük riski ortadan kalmısmı merak edıyorum.ikinci hamılegını yasayıp ben gibi heyecansız olan varmı

Grip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
bitki caylarını dikkatlı kullanın genelde doktorlar hamılelıkte onermıyo

Canım iyi olmana çok sevindim benimde 2.randevum 12.haftam çok özledim beybimi.. ablani da tebrik ederim ne guzel ayni zamanda anne olmaniz..Türkiye de mi yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…