- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.001
7. aydayapiliyor cnm bide dogumdan sonra yapiliyor dogumdan sonraki bebegin kani pozitifse vuruluyor her hamilelikte yapiliyor bi defalik deil yani benim ilk hamileligimde vurunmustum yine vuruncam 7. aydaaaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyi
benim aklımda hep 20. haftalar diye kalmış
Sagol canim.Selam kizlaaar nasılsiniz herkesler iyimi F fcevriye canım kontrol sonrası leken olmuştu nasılsın? Mide bulantısı geçmeyen arkadaşlar biz 10+0 olduk sıfır bulantı bitti gitti ınsaallah darısı başınıza.. mevsim değişikliği aman dikkat hasta olmayalım bol bol c vitamini yiyelim ve her daim bol bol suuu
listede ben yokum ?@Kumsalpoyrazgizemli_mor kirgincicekler I ilknur32
Fonetik E elanurylmz E erik_ @emsaLus mersah22
Kese ve kalp atis bilgilerinizi ekler misiniz
Ultrasona gore 8+4 ikisi de@Kumsalpoyrazgizemli_mor kirgincicekler I ilknur32
listede ben yokum ?
Merhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
Yaş: 28 Şehir: İstanbul Son Adet Tarihi: 26 temmuz Doğum Tarihi: 2 Mayıs Kese: 4+6 Kalp 6+3 Cinsiyet :? Kaçıncı Bebek :11.sayfaya bakip bilgilerini yazarsan eklerim
Günaydın kızlar
Bilgilerinizi baş ağrım ve bulantilarim sebebiyle şimdi ekleyebildim.
Dün ikizlerimin kalp atislarini gördüm
@Kumsalpoyrazgizemli_mor kirgincicekler I ilknur32
Hic dikkat etmedimki ne zaman gordugumu bile hatirlamiom.listeye ne yarari varki kese ve kalp atis zamanının onuda anlamadim.@Kumsalpoyrazgizemli_mor kirgincicekler I ilknur32
Hic dikkat etmedimki ne zaman gordugumu bile hatirlamiom.listeye ne yarari varki kese ve kalp atis zamanının onuda anlamadim.
istesemde yazamam cunku hıc dıkkat etmedımTarihleri yakin olanlarin birbirini takip edebilmesi açısından ekledik. İstemiyorsan yazmazsin cnm
Çok sevindim canım Tebrikler sabah sabah güne çok güzel başladım bu haberleGünaydın kızlar
Bilgilerinizi baş ağrım ve bulantilarim sebebiyle şimdi ekleyebildim.
Dün ikizlerimin kalp atislarini gördüm
bitki caylarını dikkatlı kullanın genelde doktorlar hamılelıkte onermıyoGrip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
Canım iyi olmana çok sevindim benimde 2.randevum 12.haftam çok özledim beybimi.. ablani da tebrik ederim ne guzel ayni zamanda anne olmaniz..Türkiye de mi yaşıyor?Sagol canim.
Gecti sanirim kendiliginden ya da ben abarttim galiba yok bir sey simdilik. 12 . Hafta randevum 10 da da ikili testlerde icin kan vermece var. Gunumun gelmesini bekliyorum sessiz, sakin.
Bu arada ablam hamileymis ustelik sati benden sadece iki gun once. Supriz bebek, uc numara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?