- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #4.981
Sulandırıcı mı kullanıyorsun canım sendeBen de eczacima sormuştum sistemden baktı ve saglik ocağındaki doktor ve acil doktoru yazdığında da sgk ödüyor uzman şart değil demişti haftasonuna denk gelmişti bitmesi de iğnenin panik olmuştum
Doktorun rapor yazacak sağlık ocağı yazabiliyormuş uzmandan doktorun aile hekimine yani... Bende kullanıyorum valla yetişmiyor bu cumartesi doktorum raporu verecek artık sağlık ocağı yazabilecek ama ücret aynı tabi ayda 3 Paket bunun muayene ücreti vitamini osu busu bata bi masraf sağlıklı olsunlar İnşallah ama durumu olmayan için zor yani ben ona üzülüyorum... Ben ecopirin de alıyorum sende alıyomusunKan pıhtılaşması olup iğne vurulan arkadaşlar. Kutunun içinden 10 tane çıkıyor her 10 günde bir hastaneye gidip yazdırmak gerekiyor fazlasını vermiyorlar ee bunun kışı da var. Ne yapmayı düşünüyorsunuz... bir çaresi varmı acaba bu durumun.
Canım nasılsın ikiz grubundan tanıdım seni sanırım seninde 1 yavrun tutundu benim gibi.. Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inşGrip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
Aramıza hoş geldin canımMerhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
Aminnn inşallah size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinAramıza hoş geldin canım
İnşaAllah kucağına almayı da nasip etsin Allah
ben cnnmn 2. hamileligim ilkinde 7 aylikken ve oglumun kan grubu pozitif oldu icin bide dogumdan sonra vurundum yine ayni sekilde vurunuluyor her gebelikte bu arada hos geldinMerhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
Amin inşallah , geçen hafta kalp atışı duyalım diye gittiğimizde biri küçülmüş diğeri de 1.8 mm olmuştu ama kalp atışı icin küçük dedi 3-4mm olması lazım dedi bugün gideceğim bakalım inşallah benimledır kuzum.Canım nasılsın ikiz grubundan tanıdım seni sanırım seninde 1 yavrun tutundu benim gibi.. Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inş
Bende var cnm iğne yaptılar geçen hafta bana uyuşmazlık içinMerhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
bu haftalarda yapilmiyor bildigim kadariyla cnm emin misin uyusmazlik ignesi olduna cunku 7. ayda yapiliyorBende var cnm iğne yaptılar geçen hafta bana uyuşmazlık için
aaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyiBende var cnm iğne yaptılar geçen hafta bana uyuşmazlık için
Can'ım bu uyuşmazlık durumunu nasıl anlıyorsunuz? Özel bir test mi yapılıyorBende var cnm iğne yaptılar geçen hafta bana uyuşmazlık için
anne kan grubu rh negatif baba rh pozitif ise oluyorCan'ım bu uyuşmazlık durumunu nasıl anlıyorsunuz? Özel bir test mi yapılıyor
Bizde de var uyuşmazlık.drum benden sekizinci haftada indirekt coombs testi istedi.yani bebekle benim aramda su an bir kan alisveriisi olup olmadığını netleştirmek amacıyla yapılan kan uysmazligi testi.sonuç negatif çıkınca şimdi igneye gerek yok dedi.sadece takip edilcekmis.yani ilerleyen haftalarda bi daha test yapılacak.sonuca göre karar verilecek.aaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyi
benim aklımda hep 20. haftalar diye kalmış
canim anne nekatif baba pozitif olursa oluyor 7. ayda igne vuruluyor bendede var uyusmazlikCan'ım bu uyuşmazlık durumunu nasıl anlıyorsunuz? Özel bir test mi yapılıyor
erkek negatif kadin pozitif olursa sorun yok cnm zaten uyusmazlik bebekle anne arasinda oluyor ilk hamileligimde cok arastirmistimTamam baktım kızlar ikisi de pozitif yada negatif okmalıymış. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?