2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de eczacima sormuştum sistemden baktı ve saglik ocağındaki doktor ve acil doktoru yazdığında da sgk ödüyor uzman şart değil demişti haftasonuna denk gelmişti bitmesi de iğnenin panik olmuştum
Sulandırıcı mı kullanıyorsun canım sende

Doktorun rapor yazacak sağlık ocağı yazabiliyormuş uzmandan doktorun aile hekimine yani... Bende kullanıyorum valla yetişmiyor bu cumartesi doktorum raporu verecek artık sağlık ocağı yazabilecek ama ücret aynı tabi ayda 3 Paket bunun muayene ücreti vitamini osu busu bata bi masraf sağlıklı olsunlar İnşallah ama durumu olmayan için zor yani ben ona üzülüyorum... Ben ecopirin de alıyorum sende alıyomusun

Sanırım bu gruptaki arkadaşların çoğu kan sulandırıcı kullanıyor nerden vuruyorsunuz şuan iğneği birde ecopirin kullanan kimler kansulandırıcıyla beraber... 2 sağlıklı yavrum var geçen sene gebeydim 6 aylık doğum yapıp kaybettim sonra pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim... Şuan bende kullanıyorum sulandırıcı ve ecopirin.. Kullananlar etkili olduğunu söylüyor Rabbim yardım etsin hepimize sağlıklı bir şekilde alırız İnş yavrularımızı

Grip oluyorum sanırım ihlamur içtim inşallah şifa olur.
Pastil alacaktım boğazım gıcık yapiyo prospektuste ilk 3 ay için b grubu son 3 ay için d grubu diyor vazgeçtim almaktan o ne demek bilemedim.
Canım nasılsın ikiz grubundan tanıdım seni sanırım seninde 1 yavrun tutundu benim gibi.. Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inş

Merhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
Aramıza hoş geldin canım
İnşaAllah kucağına almayı da nasip etsin Allah

Merhabalarrr bende aranıza katıldım nasipse 28 Mayıs’ta doğumum var benim de merak ettiğim bir konu var hanımlar eşiyle kan uyuşmazlığı sorunu yaşayan var mı
ben cnnmn 2. hamileligim ilkinde 7 aylikken ve oglumun kan grubu pozitif oldu icin bide dogumdan sonra vurundum yine ayni sekilde vurunuluyor her gebelikte bu arada hos geldin

Günaydın hanimlar

Kullandığınız ilaçları yazmışsınız bende yazayım
Foliioo
Elevit
Marincap balık yağı
balık yağını ben sürekli kullanıyordum zaten yazın ara vermistim kendimi çok iyi hissettiriyor

Canım nasılsın ikiz grubundan tanıdım seni sanırım seninde 1 yavrun tutundu benim gibi.. Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inş
Amin inşallah , geçen hafta kalp atışı duyalım diye gittiğimizde biri küçülmüş diğeri de 1.8 mm olmuştu ama kalp atışı icin küçük dedi 3-4mm olması lazım dedi bugün gideceğim bakalım inşallah benimledır kuzum.
Bu kaybolan ikizler konusunda da hayretler içindeyim her gün yeni bişey öğreniyoruz. Resmen hamileliğin bütün kombinasyonlarını yaşıyoruz

aaa bizde de var da bu kadar erken mi yapıyorlar iğneyi
benim aklımda hep 20. haftalar diye kalmış
Bizde de var uyuşmazlık.drum benden sekizinci haftada indirekt coombs testi istedi.yani bebekle benim aramda su an bir kan alisveriisi olup olmadığını netleştirmek amacıyla yapılan kan uysmazligi testi.sonuç negatif çıkınca şimdi igneye gerek yok dedi.sadece takip edilcekmis.yani ilerleyen haftalarda bi daha test yapılacak.sonuca göre karar verilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…