2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın güzeller

Az önce doktordan geldim bebisimin kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun. Sata göre 7+2 haftalıktık ama ultrasonda 6+4 çıktık. Bebeğin gelişimi iyi dedi doktor ama 5 gün geri dedim bir haftayı geçmedikçe sorun yok dedi. İnşallah öyledir bebisim sağlıkla büyür. Kalp atim hızı da 160 çıktı kız mı oluyordu bu durumda?

Kızlar merhaba benı de ekler misiniz lısteye yas 26 sat 18 agustos Doğum tarihi 25.05.2018 kese 7+1

Aaa senle aynıyız canım belki geç döllenme olmustur o yüzden 5 gün geri çıkmıştır

Aaa senle aynıyız canım belki geç döllenme olmustur o yüzden 5 gün geri çıkmıştır
Evet canım ayniyiz sağlıklı olsun da büyür inşallah minigim. Birlikte bekliycez hayırlısıyla. Sen duydun mu kalp atışını.

canım yumurtlamanı ovulsayon testi ile falan takip ettin mi? normal zamanında mı yumurtladın biliyor musun?

Ben de aldırmayı düşünmüyorum ama

Sana kesinlikle katılıyorum ve aldırmayı kesinlikle düşünmesem de testi yaptıracağım hem 6 ay boyunca ay yaptirsamiydim ay birşey var mi demektense Allah korusun olmaz da o ihtimal olursa kendimi ona da hazırlamış olurum

gözün aydın
ben de inşallah birkaç güne duyacağım
benim de kese 2 gün geri çıkmıştı bir önceki kontrolde Doktor bu birkaç günlük farkların önemli olmadığını söyledi 20.haftaya kadar böyle geri ileri durumları olabilir bizim için önemli olan 20.haftadan sonra bebeğin ölçümü dedi

Elevitin yardımcı maddelerinde jelatin yazıyor sadece
Domuz jelatini olduğunu nerden biliyoruz
Öyle olsa belirtilmesi gerekmez mi
Kesinlikle gerekir ama paylaşılmamış. İlk hamileliğimde kurumsal açıklamasını paylaşmıştı arkadaşlar. Bir de internette araştırma yapınca heryerde ve doktorlardan aynı yorumu duydum, okudum.
Mama kaşığı için çok erken doğduktan sonra e bebek iyi oluyor. Emzik biberon içim ve araba koltuğu araba vs herşey için şubat indirimleri oluyor e bebekte. 28 gün boyunca hergün yüklü bir indirim oluyor. Onu beklemenizi tavsiye ederim. Kıyafetler için de 50 cm i bi gün giyiyorlar sadece 56 cm ve üstünü alın bence. Som günler baktınız bebiş minyon bir iki küçük şey alırsınız. Battaniye vs için de lcw e bebek pzar vs süper

Kızlar ben dün gece yollardaydim. memleketime geldim. Doktora sordum sıkıntı yok gidebilirsin dedi. Senelik iznim vardı 1 hafta. Yaklaşık 600 km yol.
Annemle babamin yanina geldim. Biraz önce onlara söyledim hamile olduğumu .Babam canımın içi gözyaşlarini tutamadı.
Annemde .
Otobüs te müsait ortam olmadı kan sulandırıcı iğnemi yapamadım. Ama gündüzleri coraspin ilacımi içiyorum. Sizinde yapamadığıniz zaman oluyor mu. Böyle nadiren de olsa ,arada ignemizi yapamazsak problem olur mu . Doktora sormayı unuttum da biraz

Can'ım zaten doğurana kadar her koşulda endişeli olacağız. Her muayeneye bile yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz. Yani bu test ben de herhangi bir etki yapmayacak. 9 ayı endişeli bekleyişle zehire çevirmez diye düşünüyorum. Zaten var o endişe.
Sonuçta herkes şunun farkında. Bu testlerin güvenirliği sadece yüzde hesabı ve çok kez yanıldığını duyuyoruz. Ben doktoruma güveniyorum. Yoksa yaptırma gereği duymazdım.

Teşekkür ederim bunu ogremem çok iyi oldu hem hesaplı hem kaliteli olur.

Elevitin yardımcı maddelerinde jelatin yazıyor sadece
Domuz jelatini olduğunu nerden biliyoruz
Öyle olsa belirtilmesi gerekmez mi
Jelatin yurt disindan alinan bir madde ve genellikle sığır domuz karisik kullanilir hayvan kemiklerinden elde edilir diye biliyorum. Hatta sigir jelatini yazan ürünlerde dahi domuz kalintisi olduğu söylenir. Emilgator seklindede yazabilir. Emilgatorun yaninda parantez icinde soya yada bitkisel yaziyorsa mesele yok digerleri riskli. Paket gidalarda dikkat ediyorum bunlara. Tabi ilacsa ve kullanma zorunlulugu varsa ve alternarifi yoksa saglik icin olduğundan sorun olmayacagina inaniyorum

En kötü sonuclar bile bence bilgisizlikten acabalardan daha iyidir. Acaba bebegim iyimidir diye dusunmektense ikili test yaptirip olumlu yada olumsuz bir cevap alip ona göre kendini hazirlamak stresi azaltir diye dusunuyorum. Benim bebegim henuz cok minik daha kalbi atiyormu onu dahi duymadim. Hakkinda hoc birsey bilmiyorum. Ne olursa olsun asla aldirmayi düşünmem ama bilgi sahibi olup acabalardan kurtulmak icin ikili testin yapilmasi gerektigini düşünüyorum. Kendimide ona gore hazirlarim enazindan

Hiç mi hiç acaba diye düşünmem canım. Allah tan gelene koşulsuz şartsız razı gelecegimiz için hiç sıkıntı yok o konuda. Bilsem ne olacak bilmesem ne olacak buda benim düşüncem. Bir çok anneyi sıkıntiya sokan ve benimde şahit olduğum kişiler var. Neyse bu konu coooookkkk uzar. Burada da arkadaşlar uzun uzzuuuunnn anlattı zaten . Yaptırılırsa ne olur yaptirilmazsa ne olur . Herkes kendi bilir bundan sonra değil mi canım. Gorusmek üzere.

Benimde buna benzer sebebim 7 ay önceki gebeliğimde test riskli çıktı hafta 11+6 sonra stres başladı ağlaya ağlaya 15 haftaya geldik sonra amniyosentez şart dendi sonucu 45 gün daha bekle ben oldum 5 aylık ve hala ağlıyorum sonuç temiz çıktı ama stresten bu defa gelişim geriliği başladı ve yavrum 6 aylık doğdu 12 gün yaşadı acil sezaryenle oldum sebebim belli az önce kontrol vardı doktoruma dedim yaptırmıcam diye tan m sadece ense burun bakarız dedi sonra ayrıntılı dedi tamam dedim... Herhangi bi tadavi uygulanmıyor hiç bişey yapılmıyor bunu bile bile birdaha yapmam

Benim yanıldı işte otest ve zehir oldu yemek içmek nerde uyku bile haramdı ve sonra çevremde bir çok kişiden yalnış çıktığı duydum... Bu İşte de para dönüyor test kötü çıktığı an 9 doktora gittim hepsinin yurtdışıyla anlaşması var hani şu çok pahalı kan testi varya ellerinde katalog bekliyorlar.... Eee düşmüşsün sende ne yapabilirsin Rabbim bidaha aynı arada bırakmasın

Tabiki de öyle herkes nasil rahat ediyorsa oyle yapsın amacim kesinlikle akil vermek degildi yanlis anlasilmadim umarim :) amniyon sivisindan yapılan testlere bende sicak bakmiyorum ama kan testiyle yapılan ilk asama testini yaptiririm büyük ihtimalle. Herkes konusuyor demissin belliki seninle cok konusmuslar sıkılmışsin ama bence her fikir yeni bakis açıları kazandırır. Burada kimse kimseye dogruluk taslamiyor sadece bilgi ve fikir paylasimidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…